Iubire in exil de Donna V

PREFA��

IUBIREA NU ARE VARST�!!!

... Iubiri trecute, prezente �i viitoare...

Toate au un scop �n via�a noastr�. Nu sunt �nt�mpl�toare. Apar pentru c� le chem�m. Le chem�m pentru c� avem nevoie de ele. Avem nevoie s� ne mistuim �n fl�carile unei mari iubiri. Marea iubire.
Sufletul nostru �nsetat t�nje�te, este �n a�teptare, sper� �i iube�te cu patim� �i f�r� opreli�ti de v�rst�, timp �i spa�iu!!!!
Romanul prezint� iubirea secolului nostru, �nlesnit� de site-urile de socializare - iubirea �n spa�iul virtual.
Iluzie sau adev�r?
Iluzie la nivel virtual, dar adevar al sufletului. Iubirea karmic� apare atunci c�nd sufletul t�u este �nsetat de emo�ie, c�ldur�, lumin�. Apare pentru a �mplini necesit��ile emo�ionale �i spirituale pe care sufletul t�u le are �n acel moment al vie�ii tale, dar... NU TE AM�GI!!!!
Pentru c� ceea ce-i face bine sufletului t�u, poate s� d�uneze celuilalt! Nu-l condamna pe cel�lalt pentru o eventual� inechitate a intensit��ii emo�iilor faț� de tine!
Fiecare suflet ia exact ceea ce-i trebuie, c�t �i trebuie �i c�nd �i trebuie. Pentru c� INIMA �tie mult mai bine dec�t ra�iunea.

....dincolo de timp �i spa�iu,
dincolo de via�� �i moarte....

Apreciere facut� de psiholog - astrolog - energo-terapeut:
LUIZA IONESCU ( BIANCUORE-KARINA )

adres� de mail �
[email protected] / sau [email protected]

Cu prietenie �i mult drag pentru DONNA V.

PSIHOLOG-ASTROLOG-BIOENERGOTERAPEUT
LUIZA IONESCU
**BIANCUORE**

Motto: �toat� via�a m-am drogat
doar cu iubiri duale�

Despre unele lucruri nu se poate povesti oricui.
Dar �ncerc s� v� �mp�rt�esc �i vou� ceea ce se poate.

Pe aripile unui �nger bun
Cum �ncepe povestea unei �nt�lniri dintre un copil de 21 de ani �i o femeie �n floarea v�rstei de 35 de ani?
Cu un mesaj pe net, c� doar s-a inventat internetul �i paginile de socializare. Pagini �n care, fiecare se v�neaz� sexual, pagini �n care, dac� ai trecut de bariera invizibil� a internetului �i cuno�ti oamenii, intri �n lumea real� �i tr�ie�ti doar dezam�giri �i treci prin suferin�e pe care le puteai evita. �i suferi �n t�cere.
Ai vrut s� schimbi monotonia sau s�-�i pedepse�ti so�ul?
Merita pedeapsa?
Dar tu e�ti cea pedepsit� de dou� ori. Odat� pentru c� ai �n�elat �i a doua oar� pentru c� ai fost �n�elat�. �n�elat� �n speran�e, �n a�tept�ri, �n iubire. �i atunci te �ntrebi? De ce dintre to�i l-ai ales tocmai pe el? Mai ales c� ai experien�� de via�� �i cuno�ti b�rba�ii, mai ales b�rba�ii scorpioni. Sunt impenetrabili, reci �i trec peste cadavre, nu-i intereseaz� nimic, doar propria lor pl�cere. Pentru ei exist� doar sex �i at�t, se opresc, nu intr� pe poarta sentimentelor.
Paulo Coelho scria: ''Via�a este uneori foarte zg�rcit� : trec zile, s�pt�m�ni, luni �i ani f�r� s� sim�i nimic nou. Totu�i, odat� ce se deschide o u��, o adev�rat� avalan�� p�trunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar �n clipa urm�toare ai mai mult dec�t po�i accepta.''
C�t� dreptate are, parc� a scris pentru mine. Am hibernat 11 ani, �i m-am trezit acum la realitate. Dar realitatea asta� doare... r�u.
�mi spunea prietenul meu din adolescen��, Adi J: �Doamne, nu te mai recunosc, ai putut s� hibernezi 11 ani? Cum ai fost �n stare? Cum ai putut s� te schimbi a�a?�
Dar eu nu l-am iubit pe el ca s�-i stau toat� via�a al�turi �i s�-i fiu femeia supus� care �i-o dorea el. Pe so�ul meu �l iubesc, dar s-a �nt�mplat un declic care m-a deconectat de la starea de �hibernare�.
Nu �mi pare r�u pentru pasul f�cut acum. A fost o experien�� care m-a f�cut s� m� simt FEMEIE, s�-mi doresc s� m� bucur de via��.
Nici el nu a r�mas imun la experian�a asta, l-am sim�it...
Acum dup� 2 luni �n care nu m-a mai v�zut pe net, a intrat imediat s� m� �ntrebe: �mai tr�ie�ti?, �i-a mi-a mai crescut p�rul...?�
De ce oare? Nu recunoa�te, dar mi-a sim�it lipsa� pentru a doua oar� �mi stric� stabilitatea pe care �ncercam s� mi-o recuperez.

Primul mesaj
�n 31.01. intru pe net ca de obicei s�-mi citesc mesajele din mail, de pe sit-uri, de pe forumuri�
G�sesc �n Tagged un mesaj simplu �i scurt:�ceau, ai ID de mess?�
�i �i r�spund f�r� s� stau pe g�nduri, instantaneu :�da, VD�.@yahoo�.
F�r� ca m�car s� v�d din curiozitate cui �i dau ID-ul meu. �i aproape imediat m-am trezit c� m-i se deschide fereastra mess-ului �i �mi intr� un tip care ar�ta bestial �n poza de pe avatar. M-am uitat la el �i nu �tiam ce s�-i scriu, �nlemnisem, nu mai aveam cuvinte. A fost clipa care mi-a stricat lini�tea interioar� pe care mi-o stabilisem acum 10 ani. M� c�s�torisem de 11, dar un an dup� c�s�torie �nc� mai sufeream dup� Cristian, un tip pe care l-am iubit p�n� la disperare �i pentru care am fost �n stare s� fac orice. Dar �mi iubeam �i so�ul, altfel nu m-a� fi c�s�torit.
Acum eram mut�, m� uitam la monitor ca hipnotizat�. Era at�t de t�n�r, frumos, ar�tos �ntr-o imagine foarte sexy. Brunet, bine f�cut corporal, �i ar�ta �nalt. Dar cum �n�l�imea e variabil� �ntr-o fotografie nu am luat �n seam� prea mult aspectul �sta. Dar era a�a de dr�gu� c� a� fi fugit la el �n momentul �la. �n ciuda sentimentelor mele n�valnice din acel moment, m-am adunat �n c�teva clipe �i i-am r�spuns rece �i impersonal: � a cui e poza din avatar?
Mi-a r�spuns simplu: a mea, nu pun pozele altora.
De unde ai adresa mea de mess, �i ce vrei?� la care �mi raspunde � p�i, tu mi-ai dat-o acum c�teva minute� - uitasem cu des�v�r�ire, la to�i le r�spunsesem nu, doar lui i-am dat ID-ul .
Am �nceput s� r�d, �i-i scriu: nu e adev�rat, eu nu dau ID-ul meu la persoane necunoscute� r�de �i el: atunci a fost o gre�al�?� �i �ncepem s� discut�m natural. �i de parc� nu-mi era de ajuns �n ziua aia, �mi face �i o invita�ie �subtil� s� ne cunoa�tem.
L-am �ntrebat c��i ani are?
21.
Doamne ce t�n�r! O diferen�� destul de mare �ntre noi. �ti c��i ani am eu? �am �ntrebat.
Da, mi-a r�spuns, doar �mi v�zuse profilul pe Tagged, �n care aveam o poz� de profil cu p�rul lung. Am auzit c� vine so�ul meu �i i-am spus c� �nchid. S-a conformat situa�iei. C�nd am deschis net-ul mai t�rziu, iar am intrat s� vorbim, eram ner�bd�toare s�-i scriu. Am fost fericit� c�nd l-am v�zut din nou. A�tepta r�spuns la invita�ia lui de a ne cunoa�te personal. I-am spus c� m� mai g�ndesc �i i-am cerut num�rul de telefon. A� fi vrut s� plec la el atunci , �n momentul �la, dar m� re�inea ceva. Aveam o g�ndire cerebral�. De fapt se d�dea o lupt� groaznic� �n interiorul meu, pentru c� de obicei g�ndesc cu sufletul. M� �ndr�gostisem iremediabil.
C�teva zile mai t�rziu l-am sunat. Mi-a r�spuns o voce sexy, dragu��, dar corconit�. L-am chestionat, �nc� mai aveam un pic de luciditate, ceva m� re�inea s� fug la el. Eram dureros de con�tient� c�-l vreau cu toat� fiin�a mea, dar �n acela�i timp m� g�ndeam c� am un so� care nu merit� s�-l �n�el.
L-am �ntrebat de ce vrea s� ne cunoa�tem. Nu mai am p�rul lung, m-am tuns. Am intuit c� p�rul meu l-a �nebunit �n a�a m�sur� �nc�t s� treac� peste faptul c� sunt c�s�torit� �i s� m� vrea cu disperare. Aveam �n profil o poz� cu o frumuse�e de p�r lung de 1 metru. Am f�cut poza aia cu 3 ani �n urm� �n ziua �n care m-am tuns.
Mi-a r�spuns: nu conteaz�, vreau s� te cunosc oricum.
�mi sun prietena mea Julia �i �i povestesc c� m-am �ndr�gostit. Ea m-a sim�it imediat c� jubilez, a �tiut sigur c� ceva s-a �nt�mplat cu mine. I-am povestit �n dou� cuvinte �i i-am spus c� nu �tiu ce s� fac, a� fugi la el dar m� re�ine ceva.
- �ai r�bdare p�n� joi, c� ne �nt�lnim �i vorbim, s� nu faci prostii. �
κi f�cea deja discursul de descurajare; c� sunt c�s�torit� de at�ta vreme, c� am un copil extraordinar� etc. Ea fiind proasp�t c�s�torit� de c�teva luni.
Am tr�it �n zilele urm�toare o nelini�te ca la 20 de ani. Furam momentele �n care puteam vorbi cu el pe mess, �i m� chema cu disperare. Iar so�ul meu era acas�. Nu m� puteam duce, nu at�ta timp c�t el era l�ng� mine. Dar �ntre timp �i-a terminat treburile �i-mi spune c� trebuie s� plece �n noaptea aia. Jubilam, deja nu mai auzeam ce vorbe�te cu mine. M� g�ndeam doar la El. Dac� pleca, eram liber� s� m� duc s�-l v�d. T�rziu spre miezul nop�ii i-am scris c� m-am hot�r�t s� merg la el a doua zi. Dar c� �l sun �nainte pentru c� aveam ni�te �nt�lniri de afaceri de diminea�� pe care nu le mai puteam contramanda.
Joi 4 februarie, diminea�a la 10 c�nd eram �n toiul unei discu�ii la �nt�lnirile mele �mi sun� telefonul. Am �tiut c� era El, pentru c� avea num�rul care nu �l folosisem �nc� cu nimeni. Era un num�r al meu secret. Oare pentru ce �mi luasem dual number? M� �ntreb acum: �l a�teptam oare?
Nu mai avea r�bdare, voia s� �tie c�nd ajung la El. I-am spus c� �n jurul pr�nzului. �i a�a am �i f�cut. Abia a�teptam s� termin sedin�a s� pot pleca la El. M-am �mbr�cat repede �ntr-o �inut� c�t se poate de sexy - �i teribil de prim�v�ratic�, de parc� nu ar fi fost luna februarie.
O rochi�� neagr� scurt�, tricotat�, mulat� pe corp, cu desuuri negre� negru pentru c� era culoare specific� zodiei lui �i totodat� m� f�cea mai slab�. Pt ca aveam 70 kg la 1.70 �n�l�ime. Un pic cam gr�su��. Nu-mi pl�cea de mine a�a.
Era �nc� z�pad� afar� �i foarte frig. Am uitat s�-mi iau �i m�nu�ile �n goana mea nebun� de a ajunge la el c�t mai repede.
�n sf�r�it ajung, aveam emo�ii ca la prima �nt�lnire. Aveam �i unele re�ineri de ordin psihic� cum va ar�ta, cum o s� fie, dac� nu m� va satisface� �i c�te altele mai aveam �n cap �n momentul acela.
M-a �nt�mpinat �n u�a blocului un b�iat dr�gu�, finu�, cu o id�e mai scund dec�t mine, cu aceea�i voce de la telefon. Am �tiut �n momentul �la c�-l iubesc. Inima �mi b�tea nebune�te, de parc� ar fi vrut s�-mi ias� din piept. M-am ab�inut s� nu-l str�ng �n bra�e acolo �n u�a blocului, �nc� mai aveam o f�r�m� de luciditate, nu vroiam s� m� vad� nimeni, oric�nd putea trece o cuno�tin�� a so�ului meu sau a mea pe acolo.
Am urcat �n lift, nici m�car nu am vazut la ce etaj m� duce, ce num�r de apartament are pe u�� M-a ajutat s�-mi scot haina, �i mi-a ar�tat drumul spre dormitor. M� a�tepta cu lum�n�ri parfumate aprinse �n �ntuneric. Crease o atmosfer� de vis. Deja eram ud�, excitat� la maxim de at�ta dorin�� acumulat� �n s�pt�m�na de a�teptare. Ne-am a�ezat pe pat, mi-a luat m�na �ntre palmele lui calde, fine si catifelate.
-Ce m�ini reci ai! Ti-e frig?
I-am r�spuns aproape f�r� s� respir: m� �nc�lze�ti tu.
Acela a fost momentul �n care nici unul dintre noi nu a mai putut rezista. Ne-am apropiat �i m-a s�rutat tandru dar p�tima�, din cap p�na �n picioare, dezbr�c�ndu-m� �ncet �i apoi, a continuat s� m� s�rute. Eram at�t de fericit� cum nu m� mai sim�isem de mult� vreme cu so�ul meu.
Aveam mintea golit� de g�nduri. Nu m� mai interesa de nimeni �i de nimic. �i sim�eam r�suflarea, m�ng�ierile tandre� m-am trezit dezbr�cat� toat�, lipit� de corpul lui aproape penetr�ndu-m�. �ntr-o ultim� zv�cnire de luciditate �l blochez �i �i cer s�-si pun� un condom. �i s�rut�ndu-m� m� �ntreab�: i�i e fric� de ceva? �i atunci m-am topit toat� �n �mbr��i�area lui sim�indu-l intrat �n ad�ncul meu �ntr-un ritm lent �nebunitor de du-te vino, iar eu strigam de pl�cere, o pl�cere ce nu o mai sim�isem demult, dinainte de na�terea copilului. O pl�cere sf�ietoare care m� �mb�ta �ncet de o fericire imens�. �l iubeam. M-am l�sat �n voia lui pentru 3 ore �n�l��toare la cer. �l vroiam �nc� o dat� �i �nc� o dat�, nu m� mai s�turam de el.
�ntr-un moment de respiro dup� un du� foarte scurt � pentru c� timpul at�t de pre�ios trecea at�t de repede �i nu vroiam s�-l pierd inutil, l-am �ntrebat: �i-a pl�cut? Da, �mi spune. E�ti bestial, �i spun s�rut�ndu-l. Mai po�i �nc� o dat�? Da. �i �n acela�i moment am tr�it din nou acele senza�ii �nebunitoare. A� fi vrut s� dureze la nesf�r�it, dar trebuia s� plec 
La u�� �l intreb, vrei s� ne mai vedem?
-Da.
�l s�rut cu at�ta patim�, nu a� fi vrut s� mai plec de la el. �i nici lui nu-i venea s�-mi dea drumul, nu-mi deschidea u�a...
Mi-a sunat alarma de pe telefon, �mi expirase timpul, trebuia s� ajung la �nt�lnirea cu Julia �i s�-mi iau copilul de la gr�dini��.
Am plecat de la el �n al 9-lea cer �i cu promisiunea c� o s� ne mai vedem �n s�pt�m�na urm�toare.

Am ajuns la �nt�lnirea cu Julia, ne-am �nt�lnit �n centru la Tee lounge. A �tiut c� am f�cut-o �n mometul �n care m-a v�zut, pentru c� radiam de fericire. �n afar� de nunta ei, nu m� mai v�zuse �n starea aia niciodat�. Mi-a spus doar: ai facut-o, Iuda povesteste-mi tot. �i c�nd vorbim acum la telefon tot a�a �mi spune . Am b�ut c�te un ceai, pentru c� , Doamne , aveam nevoie de hidratare  , aveam nevoie s�-mi savurez momentul meu de fericire �i am povestit.
M-am bucurat c� a fost al�turi de mine, m-a �n�eles, nu m-a condamnat de�i nu a fost de acord.

�n zilele urmatoare am vorbit din nou cu EL pe mess.
M-a �ntrebat ce fantezii am.
I-am raspuns: puiule, eu am tr�it, cred ca toate fanteziile posibile. Nu cred c� a r�mas ceva ne�ncercat de mine. �n momentul �sta nu am nici o fantezie. Nu a fost chiar r�spunsul care �i-l dorea el, dar nu a mai �ntrebat nimic.

15,02,
La 20 de ani, to�i tr�im �ntr-o lume a fanteziei. Unii n-i le recunoa�tem, al�ii nu, sau al�ii au tr�it at�t de multe �nc�t le-au secat ideile. �i totu�i ne mai r�m�ne cel pu�in una dintre fanteziile tr�ite �i care am vrea s� le mai retr�im �nc� o dat� m�car.
Eram tineri, Doamne c�t de tineri, frumo�i �i cu c�t chef de via��!
20 de ani e v�rsta la care faci tot ce vrei, tot ce-�i trece prin cap, f�r� a te g�ndi la consecin�e, la sentimentele celor pe care �i r�ne�ti.
La 20 de ani treci peste cadavre, nu te ui�i �n urm� la cel pe care l-ai l�sat cu inima sf�iat� de suferin�� �i pl�ng�nd dup� tine.
La 20 de ani ai aripi, po�i s� zbori oriunde vrei f�r� a te apuca dorul de cineva sau ceva. M�n�nci b�rba�i pe p�ine la micul dejun.
La 20 de ani e�ti doar tu, e�ti cea mai frumoas�, mai important� �i mai puternic� femeie din lume. Pleci de acas� �n pa�i de dans �i te �ntorci dans�nd.
Via�a este un dans continuu. �ncepe melodia �i-�i unduie�ti trupul �n ritmul ei. E�ti �ntr-o fericire continu� c�t timp nu se opre�te muzica. E�ti �ntr-o trans� asem�n�toare unui drog, nu te intereseaz� nimic at�ta timp c�t tu e�ti fericit�, at�ta timp c�t b�rba�ii roiesc �n jurul t�u �i te aplaud� la scen� deschis�, te sim�i Regina Cleopatra.
C��i te-au cerut �n c�s�torie? O, Doamne c�t de mul�i!
La 20 de ani nu te g�nde�ti la c�s�torie. Vrei s� copil�re�ti c�t mai mult. S� faci tot ce-�i trece prin minte. Dar nu te g�nde�ti la nimic, tr�ie�ti clipa, tr�ie�ti via�a intens. Tr�ie�ti prezentul f�r� a te g�ndi la viitor, dar totodat� tr�ie�ti cu fantomele trecutului. Fantome care nu or s� dispar� niciodat�
M� g�ndeam la fantezii, oare el ce fantezii are? Nu l-am �ntrebat. Are destul de multe cu siguran��, e t�n�r �i dornic de via��, de experien�e� Nu vreau s� vad� c� am sentimente pentru el.
Chiar �ncep s� m� g�ndesc, ar mai fi o fantezie pe care mi-a� dori-o? Da, este una. Cea care am tr�it-o la 17 ani �n Bucure�ti �ntr-o camer� tapetat� cu oglinzi. A fost fantastic.

�nv��am la liceul din Voine�ti, f�ceam naveta zilnic. Era imediat dup� revolu�ie. Eu ie�im din tiparul de �col�ri�� cu uniform� �i benti�� pe cap. Devenisem o domni�oar� rebel�. Purtam atunci haine ce doar femeile proasp�t �ntoarse �n �ar� purtau aduse de afar�. Eu m-i le f�ceam singur�, c� doar f�cusem o �coal� de croitorie. Nu am vrut la �nceput, nu mi-a placut, dar obligat� de p�rin�ii mei, am �nv��at s�rguincios. Mamaia mea �mi spunea: � mamic�, meseria e br��ar� de aur, dac� nu ai o meserie b�noas� nu e�ti om�. Pentru ea care a crescut �n alte vremuri a�a era, dar acum dup� revolu�ie totul se schimbase. Iar eu ie�isem �n lume �i eram avid� de cunoa�tere. C�nd terminam clasa a 10-a (si atunci se d�dea treapt� s� intri la liceu mai departe, cele dou� clase superioare de liceu erau hot�r�toare pentru cei care vroiau o facultate, iar eu o vroiam� psihologie�) p�rin�ii mei au divor�at. Am avut un �oc groaznic �i eu �i fratele meu. Am dat treapta la economic �i am picat. Atunci cu haos �n familie mi-am ales singur� reparti�ia. Am ales Voine�ti , o localitate la 20 km de T�rgovi�te. Atunci pentru prima oar� �n via��, am vrut s� fug de ora� �i de oamenii care m� cuno�teau, s� m� rup de lume �i s�-mi �ncep o nou� via��. Dar �i �n urma altor probleme �nt�mpinate �n afara familiei, care mi-au marcat via�a mult� vreme dup� aia � dar despre asta � �nc� nu sunt �n stare s� scriu.
�n primul an, �n clasa a 11-a am fost cuminte, eram �nc� sub influen�a �ocului produs de divor�ul alor mei �i al educa�iei care o primisem de la bunica mea, aceea de a fi retras� �i �n banca mea, � s� nu r�d� lumea mamic�, dac� e�ti cuminte o s� te caute b�ie�ii buni �� �mi spunea; da mamaie, sunt cuminte � �i spuneam s� o lini�tesc mai t�rziu. Dar �n clasa a 12-a m-am schimbat total, am devenit o rebel� iremediabil�.
Eram o domni�oar� �n toat� splendoarea mea, �nalt�, slab� cu ni�te forme apetisante �n hainele pe care m-i le faceam mai mult s� m� dezgoleasc� dec�t s� m� �mbrace. �i a�a m� port �i acum. Toat� lumea �ntorcea capul dup� mine. Incepusem s� m� fardez, - st�p�neam arta machiajului, f�cusem un curs de cosmetic� �ntre timp - aveam p�rul lung p�n� la jum�tatea spatelui �i �mi f�ceam ni�te cocuri care s� m� arate un pic mai matur�. Nu suportam s� m� vad� b�rba�ii doar o feti�� cu codi�e. �mi d�deau 25 ani, iar eu eram mul�umit�.
�n condi�iile descrise mai sus mi-am f�cut un prieten care �inea la mine, dar �ntr-o zi pe c�nd chiuleam , fugind pe coridoarele �colii cu prietena mea Violeta, am dat cu ochii de un tip foarte dr�gut, brunet cu ochii verzi� o nebunie de b�iat � nu-mi amintesc acum cum �l chema. M-i l-am dorit �i l-am avut. Nu am �tiut c� este vecinul prietenului meu, �i i-a povestit despre escapada. Nici nu m� interesau consecin�ele. Nu v-am spus c� Mihai era plecat �n armat�, dar venea �n fiecare s�pt�m�n� acas�, tat�l lui era poli�ist, avea unele facilit��i care erau bel�ug la vremea aia pentru un b�iat plecat �n armat�. A�a a descoperit Mihai c� �l �n�el, s-a sup�rat foarte tare. Dar am r�mas prieteni �n continuare, fiecare f�ceam ce vroiam.
Am cunoscut, ga�ca lui de b�ie�i petrec�re�i �n care era �i un tip foarte dr�gu�, un doctor abia ie�it de pe b�ncile facult��ii. L-am tras pe Mihai �ntr-o parte �i i-am spus c�-l vreau pe acest Dr. D. Prima oar� a r�mas mut, nu �tia ce s�-mi r�spund�, cum s� reac�ioneze. Nu-i venea s�-�i cread� urechilor ce aude de la mine. M-am uitat la el r�z�nd de fa�a care o f�cuse �i i-am spus: �nu tu ai zis c� suntem �mpreun�, dar facem fiecare ce vrem de acum �ncolo?� Ok. Sunt de acord. Dar d�-mi-l pe Dr. D. Nu m� intereseaz� cum faci sau ce �i spui�, i-am �ntors spatele �i am plecat.
�n urm�toare s�pt�m�n� vine �n curtea �colii la mine �i �mi spune c� a rezolvat, plec�m �n week-end la Bucure�ti, dar �i el merge cu cineva. Ok � am zis, �mi convine, nu te cunosc . Week-end-ul �la a fost bestial, �ntr-un dormitor tapetat cu oglinzi, mobilat �n stil minimalist, �nc� nu v�zusem a�a ceva p�n� atunci. Toat� vila era o splendoare. (De acolo �i visul meu de a avea un dormitor asemeni. M-i l-am �mplinit, doar pentru 10 ani, acum am l�sat �n urm� totul.) A fost de vis. Atunci nu iubeam pe nimeni, doar c�lcam totul �n picioare �i aveam tot ce �mi doream. Nu m� interesa de nimeni �i de nimic.
Dar s� revenim �n prezent.
.......................................................

roman in curs de aparitie
vivacedonna
Postat pe 10 Decembrie 2011 10:58
asa... si lumea ce ar trebui sa faca acuma?...:)

eu_geminy
Postat pe 10 Decembrie 2011 11:02
sa-si cumpere....
dor72_
Postat pe 10 Decembrie 2011 11:20
tot eu, curiosul...
am dat si eu o cautare, habar nu aveam cine este

LUIZA IONESCU
**BIANCUORE**

si iata ce am gasit:

"Am peste 20 ani de experien�� de Tarot, astrologie �i clarviziune."

"Expertiza: prezicere, c�r�i, astrolog, clarv�z�tor, bioenergetician, Predic�ii de dragoste, numerologie, Interpretarea viselor, Ghidare spiritual�, iubire karmic�, compatibilitate �n cuplu, kama sutra, medicin� karmic�, mesaje de la �ngeri, paranormal-extrasenzorial"

etc etc... n-am mai vazut atatea specializari la un loc...

dar cel mai tare m-a impresionat "specializarea" in Kama Sutra, la care mai mai ca m-as duce la un curs de reciclare, macar:PP

(asa ca ma intereseaza tariful la ora.:D)

nu ca n-ar fi tentant.
pozele doamnei expert confirma clar "expertiza"...
nu le-am furat, sunt publice...

http://www.sentimente.ro/poze/profil/BIANCUORE+3316988-2412120.html

ce nevoie sa mai ai de diplome, cu asemenea certificare...
iar recomandarea/recenzia ei la cartea cu pricina, nu poate fi decat una cu legitimitate...:PP

=))
eu_geminy
Postat pe 10 Decembrie 2011 11:27
ah, ar mai fi ceva...
in profil mai spune asta:

"Despre mine:

�n�eleg �i ajut oamenii prin darurile primite de la DUMNEZEU - m� ocup de astrologie de cuplu �i iubire karmic�, sunt psiholog-sexolog �i expert �n descifrarea viselor, predic�ii �n c�r�i, paranormal-ezoteric, hipnoz�, rug�ciuni. Suna�i-m� cu �ncredere �i d�rui�i IUBIRE!

V� a�tept cu sufletul deschis �i �n orice moment, la orice or� din zi sau din noapte, sunt al�turi de voi prin darurile mele spirituale oferite de Dumnezeu - prin ele pot t�m�dui, aduce lini�tea �n trup �i suflet.

Am absolvit cu nota 10 Facultatea de Psihologie �i sunt master �n psihologie-psihodiagnoz� cognitiv� �i consiliere de cuplu, consiliere pe toate planurile existen�ei umane precum �i consiliere pentru trup �i suflet. Sunt sexolog cu nota 10, bioenergoterapeut cu cea mai �nalt� clasificare. Merit� s� precizez c� am absolvit �n limba englez� The School of Analytical & Cognitive Hypnotherapy �i Tranzactional Hypnoanalysis unde Prof. Jure Biechonski m-a introdus �n ad�ncimile consilierilor psihologice.

Cea mai simpl� �i eficient� modalitate, accesibil� oricui, de a ne deschide inima fa�� de ghidarea �i protec�ia divin� a �ngerului nostru p�zitor, este rug�ciunea:

�nger, �ngera�ul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu, �ntotdeauna fii cu mine �i m� �nva�� s� fac bine; Eu sunt mic, Tu f�-m� mare; Eu sunt slab, Tu f�-m� tare; �i-n tot locul m� p�ze�te �i de rele m� fere�te; Doamne �ngera�ii t�i, fie p�zitorii mei, �i �n zi �i �n noapte �i �n ceasul cel de moarte"

acu ce sa zic... fiecare intelege ce vrea...:D
=))))))))))))

eu_geminy
Postat pe 10 Decembrie 2011 11:31
mda
inca nu am inteles despre ce e vorba
sunt destule topicuri unde poti posta literatura
nu inteleg de ce trebuiau deschise cateva cu acelasi continut

in fine
doamna, sa ai spor!
michelle_
Postat pe 10 Decembrie 2011 11:36
si cred ca motto-ul cel mai potrivit pentru carticica promovata aici ar fi urmatorul:

"Eu sunt mic, Tu f�-m� mare;
Eu sunt slab, Tu f�-m� tare;"

PS: scuze, dar nu ma pot abtine... (da, sunt cam slab. la faza asta:P).
:)))))))))))
eu_geminy
Postat pe 10 Decembrie 2011 11:37
De la: michelle_, la data 2011-12-10 11:36:09mda
inca nu am inteles despre ce e vorba
sunt destule topicuri unde poti posta literatura
nu inteleg de ce trebuiau deschise cateva cu acelasi continut

in fine
doamna, sa ai spor!

mamy,

dar macar retine esentza,
nu poti sa treci asa usor peste un asemenea continut si o asemenea autoare de inalta clasa...:PP
:)))))
eu_geminy
Postat pe 10 Decembrie 2011 11:39
you, old pervert!!!

ge, acu' ce sa zic? la mine e clar semn de batranete, nu mai am nervi sa citesc carticele din colectia "femei celebre"
michelle_
Postat pe 10 Decembrie 2011 11:40
eeee.... nu ca in brosurica asta concupiscenta ar scrie ceva noutati in domeniu...
cate altele nu sunt ca eroina cartii...:PP

insa eu m-am axat pe biografii, mamy...
personalitatea si celebritatea conteaza, la urma urmei.
who's who... ce naiba...:D
:))))))
eu_geminy
Postat pe 10 Decembrie 2011 11:45
eu am o presimtzire...

ca vivacedonna e totuna cu Donna V si cu Biancuore...

de parca e singura care isi face siesi recenzii "impecabile"si cauta sa se vanda.
prin posta:D:D:D:D

:))))))))))
eu_geminy
Postat pe 10 Decembrie 2011 11:51
michelle
ti-a imprumutat vuvu_ratza o poza din albumul personal?!:PP

:))))

eu_geminy
Postat pe 10 Decembrie 2011 11:53
bun, deci ideile care se desprind din autorecomandarea "Doamnei" sunt urmatoarele:

"Despre mine:

(...) m� ocup de astrologie de cuplu �i iubire karmic�, sunt psiholog-sexolog �i expert �n (...) rug�ciuni. Suna�i-m� cu �ncredere �i d�rui�i IUBIRE!

V� a�tept cu sufletul deschis �i �n orice moment, la orice or� din zi sau din noapte (...) pot t�m�dui, aduce lini�tea �n trup �i suflet.

Am absolvit cu nota 10 Facultatea de Psihologie �i sunt master �n (...) consiliere pentru trup �i suflet.
Sunt sexolog cu nota 10 (...).
Merit� s� precizez c� am absolvit �n limba englez� The School of Analytical & Cognitive Hypnotherapy �i Tranzactional Hypnoanalysis unde Prof. Jure Biechonski m-a introdus �n ad�ncimile consilierilor psihologice.
(* ooooo, dar asta e chiar foarte tare!!!!:PP)

Cea mai simpl� �i eficient� modalitate, accesibil� oricui, de a ne deschide inima fa�� de ghidarea �i protec�ia divin� a �ngerului nostru p�zitor, este rug�ciunea:

(...) Eu sunt mic, Tu f�-m� mare; Eu sunt slab, Tu f�-m� tare; (...) �i �n zi �i �n noapte �i �n ceasul cel de moarte"

:)))))))
eu_geminy
Postat pe 10 Decembrie 2011 11:58
nush, mami...ce poaza?
ca nu-s pretena cu ea, si la grafica nu putea sa intre
michelle_
Postat pe 10 Decembrie 2011 12:27
asta din avatar, mamy... cred ca vuvuleana e mare hackeritza....:P
eu_geminy
Postat pe 11 Decembrie 2011 01:27
bai nene...

asteptam sa revina (s)ecs_perta, sa ne lumineze...
sa ne mai prezinte neshte planshe sau barem neshte schitze...

poate-s eu prea adormit, dar prea pare complicata prezentarea, din paradigma unor suflete / trupuri neinstruite...

fiindca daca intelegem ca regulile deriva din paradigme, dar paradigmele pot ghida cercetarea chiar in lipsa regulilor, exista riscul aceasta capodopera sa fie asimilata ermetismului.
sau dadaismului, in cel mai fericit caz...:PP

=))
eu_geminy
Postat pe 11 Decembrie 2011 12:06
adevaru-i ca nici io n-am inteles prea bine ce-am vrut sa spun,
da' mi-a placut cum suna...:P
:)))))
eu_geminy
Postat pe 11 Decembrie 2011 12:12
am recitit... incercand sa schimb paradigma.

intr-un mod aparte,
lucrarea ar putea fi intr-adevar o carte de capatai, pentru oareshce neinitziate cu inclinatii...
peste anumite unghiuri...;)

:))))))
eu_geminy
Postat pe 11 Decembrie 2011 12:39
N-am reusit sa citesc textul de debut...
Felicitari voua, celor care ati putut!
nathalie
Postat pe 20 Decembrie 2011 23:04
eu am trecut direct la biografie, Nat...
pare mai interesanta.
mai rar asa o academiciana...:D
:))))
eu_geminy
Postat pe 20 Decembrie 2011 23:05
De la: eu_geminy, la data 2011-12-10 11:51:08eu am o presimtzire...

de parca e singura care isi face siesi recenzii "impecabile"si cauta sa se vanda.

nathalie
Postat pe 20 Decembrie 2011 23:06
iti explic eu, Nat...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 20 Decembrie 2011 23:07
De la: eu_geminy, la data 2011-12-10 11:27:03tot eu, curiosul...
am dat si eu o cautare, habar nu aveam cine este

LUIZA IONESCU
**BIANCUORE**

si iata ce am gasit:

"Am peste 20 ani de experien�� de Tarot, astrologie �i clarviziune."

"Expertiza: prezicere, c�r�i, astrolog, clarv�z�tor, bioenergetician, Predic�ii de dragoste, numerologie, Interpretarea viselor, Ghidare spiritual�, iubire karmic�, compatibilitate �n cuplu, kama sutra, medicin� karmic�, mesaje de la �ngeri, paranormal-extrasenzorial"

etc etc... n-am mai vazut atatea specializari la un loc...

dar cel mai tare m-a impresionat "specializarea" in Kama Sutra, la care mai mai ca m-as duce la un curs de reciclare, macar:PP

(asa ca ma intereseaza tariful la ora.:D)

nu ca n-ar fi tentant.
pozele doamnei expert confirma clar "expertiza"...
nu le-am furat, sunt publice...

http://www.sentimente.ro/poze/profil/BIANCUORE+3316988-2412120.html

ce nevoie sa mai ai de diplome, cu asemenea certificare...
iar recomandarea/recenzia ei la cartea cu pricina, nu poate fi decat una cu legitimitate...:PP

=))

ai pus punctul pe i , Ge...,,specialistele " astea cred ca habar nu au ce e un examen la psihodiagnoza dat si luat pe bune si nu pe m(oral) ::-))
reyya
Postat pe 20 Decembrie 2011 23:53
Doamne reyya, psihodiagnoza
vrei sa te injure
dor72_
Postat pe 20 Decembrie 2011 23:54
eu cre'ca la BIANCUORE ala doua vocale sunt in plus...
anume O si E...:D
eu_geminy
Postat pe 20 Decembrie 2011 23:57
voi n-ati inteles de unde succesul ei nebun...
fata lucreaza ca o geisha...
pana se ajunge la cotarceala, intretine clientu'...
mai un dat in bobi, mai o carte de tarot, mai un stins de taciuni, mai un masagel pro_fund extrasenzorial, mai o predictie despre viata de cuplu a magafalei care sare cu CASH(&)CAVALU'..:D
eu_geminy
Postat pe 21 Decembrie 2011 00:01
Avaaaai!

Si eu, care ma gandeam la Biancaneve...
Sau la Colt Alb!

nathalie
Postat pe 21 Decembrie 2011 00:02
ei ash, Nat...
e adevarat, iubirea nu are varsta, nici frontiere, merge si in exil la fel de bine... si pretutindeni, unde banii nu au miros pentru PUS(SY)Hculitza Vivacei ...:P
=))
eu_geminy
Postat pe 21 Decembrie 2011 00:06
De la: eu_geminy, la data 2011-12-10 11:02:20asa... si lumea ce ar trebui sa faca acuma?...:)

sa astepte aparitia romanului
vivacedonna
Postat pe 21 Decembrie 2011 15:11
De la: nathalie, la data 2011-12-20 23:06:26
De la: eu_geminy, la data 2011-12-10 11:51:08eu am o presimtzire...

nu are nici-o legatura una cu alta.
suntem persoane diferite.
eu nu stiu sa dau nici in carti nici in alte cele...

iar pe biancuore o gasiti pe astrosfat.ro si altel sit-uri de acelasi gen, daca aveti nevoie
vivacedonna
Postat pe 21 Decembrie 2011 15:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt atat de disperat ca nu stiu incotro s-o iau, voi ce ma sfatuiti? 92 De la: elodia 20 Mai 2010 10:43
oare unde...? 30 De la: micabis 14 Iunie 2009 19:33
buna 7 De la: luc70 9 Mai 2009 21:26
Am nevoie de un sfat 21 De la: garbo069487 6 Noiembrie 2009 18:54
Autodepasirea -crearea unui model propriu in a evolua ! 14 De la: danko 27 Noiembrie 2015 20:56
Setari Cookie-uri