Sa continue relatia cu el sau nu?

pe bune ? cati ani ai ? domn.le lumea s-a schimbat... muuult ;) trust me ... adica voi va intrebati ce face lumea la 15-17 ani ? :)) la 17 ani deja sunt dealeri :))
crede-ma scoala nu mai are o importanta asa mare pt elevii dn sec. XXI ...
garbo242825
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:32
cred ca am o problema m-am culcat cu fina mea are 30 de ani si acum sub diverse motivatii cauta mereu sa vina la mine ...problema este cu finul meu cred ca stie ceva dar se comporta normal la ce sa ma astept?
cicinel
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:41
ca tot veni vorba de minori de scoala.. de aventuri de la 3 ani ? :)) eu am 14 ani dragele mele :)) si sunt intr-o relatie de 8 luni.. el este mai mare cu 4 ani ca mine.. si totusi.. am si scoala ;) si pana acum sunt printre cei mai buni elevi... de ce ? pt ca stiu sa ma impart pt tot... asa ca va rog din toata inima.. nu mai aduceti critici legate de aceste lucruri pt ca nu-si au rostul.. nu toti adolescentii sunt asa imaturi ;) si va pot relata povestea mea pt a va demonstra.. ;)
garbo242825
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:43
De la: cicinel, la data 2012-01-07 15:41:20cred ca am o problema m-am culcat cu fina mea are 30 de ani si acum sub diverse motivatii cauta mereu sa vina la mine ...problema este cu finul meu cred ca stie ceva dar se comporta normal la ce sa ma astept?

pai de ce ai mai facut-o ? /:)
garbo242825
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:44
De la: garbo242825, la data 2012-01-07 15:44:17
De la: cicinel, la data 2012-01-07 15:41:20cred ca am o problema m-am culcat cu fina mea are 30 de ani si acum sub diverse motivatii cauta mereu sa vina la mine ...problema este cu finul meu cred ca stie ceva dar se comporta normal la ce sa ma astept?

pai de ce ai mai facut-o ? /:)
cicinel
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:47
ei .. la 14 ani e mai greu sa intelegi de ce a facut/o
cri_cat
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:48
cam la asa ceva sa te astepti daca finul stie sau afla.o zi buna
eucineva2000
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:52
ce nu se intelege ,a cazut la asternut si nu era pacat sa ratez momentul mai ales ca am 44 de ani si nu ma intantanlesc zilnic cu asemenea ocazii .....ceva frumos
cicinel
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:54
De la: garbo242825, la data 2012-01-07 15:43:06ca tot veni vorba de minori de scoala.. de aventuri de la 3 ani ? :)) eu am 14 ani dragele mele :)) si sunt intr-o relatie de 8 luni.. el este mai mare cu 4 ani ca mine.. si totusi.. am si scoala ;) si pana acum sunt printre cei mai buni elevi... de ce ? pt ca stiu sa ma impart pt tot... asa ca va rog din toata inima.. nu mai aduceti critici legate de aceste lucruri pt ca nu-si au rostul.. nu toti adolescentii sunt asa imaturi ;) si va pot relata povestea mea pt a va demonstra.. ;)

relatie la 14 ani?!
mai, copila, tu habar n-ai cine esti la varsta asta, asta ti-o pot demonstra din fix cateva litere, dar apoi sa stii cu ce dreak se serveste o relatie! by the way, stii sa definesti notiunea?

bai, nene, o sa ajungem sa ne intrabam daca nu cumva copiii din fasa nu se prefac cumva ca sunt imobili, lipsiti de cugetare si coordonare motorie!
ramai in pnm uitandu-te a prost!
si ne mai miram de irina!
esme
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:54
De la: garbo102286, la data 2012-01-07 15:52:53 cam la asa ceva sa te astepti daca finul stie sau afla.o zi buna
e lasa ca ne intelegem noi cumva
cicinel
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:55
De la: esme, la data 2012-01-07 15:54:12
De la: garbo242825, la data 2012-01-07 15:43:06ca tot veni vorba de minori de scoala.. de aventuri de la 3 ani ? :)) eu am 14 ani dragele mele :)) si sunt intr-o relatie de 8 luni.. el este mai mare cu 4 ani ca mine.. si totusi.. am si scoala ;) si pana acum sunt printre cei mai buni elevi... de ce ? pt ca stiu sa ma impart pt tot... asa ca va rog din toata inima.. nu mai aduceti critici legate de aceste lucruri pt ca nu-si au rostul.. nu toti adolescentii sunt asa imaturi ;) si va pot relata povestea mea pt a va demonstra.. ;)

relatie la 14 ani?!
mai, copila, tu habar n-ai cine esti la varsta asta, asta ti-o pot demonstra din fix cateva litere, dar apoi sa stii cu ce dreak se serveste o relatie! by the way, stii sa definesti notiunea?

bai, nene, o sa ajungem sa ne intrabam daca nu cumva copiii din fasa nu se prefac cumva ca sunt imobili, lipsiti de cugetare si coordonare motorie!
ramai in pnm uitandu-te a prost!
si ne mai miram de irina!

cum ziceam.. lumea s-a mai schimbat draguta ;) si macar ai putea fi mai amabila.. avand in vedere ca ai o varsta :) ...
garbo242825
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:58
esme .. unele devin mame la 10 ani. ce te mai mira
cri_cat
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:59
mai amabila?!
papusa, s-o fi schimbat lumea, dar creierul tau tot infantil e! o relatie nu consta doar in pupaturi si-n bagat mana in chilotei sa vezi cum e!
mai bine sterge-ti cashu` de la gura inainte sa-ti ridici privirea, ca s-o intalnesti pe-a mea!

esme
Postat pe 7 Ianuarie 2012 16:02
trebuie sa ai si cap ca sa nu patesti asa ceva ;)
garbo242825
Postat pe 7 Ianuarie 2012 16:03
/:) scumpo .. merg cu capul sus.. pt 14 ani am trecut prin destule.. si nu cred ca la varsta asta aveai tu problemele pe care le am eu acum ;)
Infantila? /:) eu? macar de m-ai cunoaste .. :-j nu judeca o carte dupa coperta.. ;)
garbo242825
Postat pe 7 Ianuarie 2012 16:06
ai trecut prin destule?!... i-auzi! adica destule ore de scoala si te-ai cam plictisit!
ei, hai ca m-ai dat gata cu lozincile! noroc ca sunt pe toate drumurile!

ma intreb cate carti ai citit pana cum si ce ai priceput din ele!
dar nu te mai osteni sa-mi raspunzi! ma duc sa dorm, ca-mi vine sa casc! ...a plictis...
iti urez succes!
esme
Postat pe 7 Ianuarie 2012 16:09
am citit destule.. :-j crede-ma ca am mai multe cunostinte decat crezi..
garbo242825
Postat pe 7 Ianuarie 2012 16:12
draguta,esme are dreptate,cu capul in nori poti merge cand si cum vrei,nu spune nimeni ca nu ai avut sau ai probleme dar ce cred eu ca nu intelegi este faptul ca la14ani in primul rand mergi la sc,inveti si in timpul tau liber pe care cred ca il ai din plin,te gandesti si la o relatie dar una copilareasca,asa gandesc eu,poate sunt mai in varsta,nu am copiii dar am nepoti si vb dechis cu ei dar cand aveau14sau15ani,nu iam auzit vb de dragoste,sex,etc.nimeni nu vrea sa te jigneasca.o zi buna sa ai.
eucineva2000
Postat pe 7 Ianuarie 2012 16:17
Nu am zis ca m-a jignit cineva.. poate e doar impresia pe care mi-a lasat-o esme.. ca e.. hm.. un pic mai vulgara :) atata tot..
si crede-ma ca nu am timpul ala liber pe care vi-l imaginati ;) oricum.. La multi ani.. ;) si tot ce va doriti
garbo242825
Postat pe 7 Ianuarie 2012 16:23
e firesc sa te indragostesti! e chiar minunat! nu zice nimeni ba! pana la urma asta are o frumusete si-o suavitate a ei la orice varsta, dar sa vorbesti de relatie, batandu-te cu pumnul in piept ca detii adevarul suprem in degetul cel mic, la 14 ani, asta e chiar hilar.

ei, hai, la multi ani si tie!
esme
Postat pe 7 Ianuarie 2012 16:26
nu a zis nimeni asta :)) o doamne.. ai inteles-o complet pe dos.. :))
garbo242825
Postat pe 7 Ianuarie 2012 16:29
De la: garbo242825, la data 2012-01-07 15:20:21De cand nu au voie minorii sa abordeze aceste subiecte pe forum?

daca tie ti se pare normal ca un plod de 17 ani, sa vina pe un forum unde sunt adulti, si sa vorbeasca despre "relatii serioase", atunci ma scuzi
la 17 ani habar nu ai cu ce se mananca relatiile, drept e ca nici unii la 60 de ani nu stiu...
mie mi se pare ridicola toata lupta asta pro-adolescenti care nu stiu pe ce lume sunt, si in care freamata hormonii, si nu dragul de a se autodepasi
devansarea prematura a unei varste, goana de a fi "matur" cu orice pret, mi se pare deplorabila
si la fel de deplorabila mi se pare si atitudinea asta justtiara in favoarea adolescentilor care au probleme de comunicare...probleme pe care ar trebui sa si le rezolve acasa, cu mami si tati, nu pe un forum unde exista foarte putini psihologi
poate sunt eu tralala, sau de moda veche, baba incuiata, dar cred ca tratarea subiectului sex ar trebui tratata cu mai multa responsabilitate
si vorbesc din perspectiva unei mame care a avut o fata adolescenta, care avea alte angoase la acea varsta, dintre care cea mai importanta era pregatirea pt facultate, si punerea pe o traiectorie care sa o ajute sa devina un adult responsabil

deci, next!

ps: 25, ne inclinam in fata vastei tale experiente de viata, si ne cerem scuze ca indraznim sa evaluam o situatie din perspectiva unor adulti
hai, succesuri la relatii, ca fix astea iti lipsesc, in rest le ai pe toate
michelle_
Postat pe 7 Ianuarie 2012 16:33
:)) interesanta situatia si imi place :)) aproape acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.eu am 18 ani,am avut o relatie nu ft serioasa cu un baiat mai mare cu an decat mine,m-am despartit de el si apoi am sarit in bratele unui pusti de 15 ani.ce m-a atras la el?cred ca tot despre o atractie fizica era vorba.ne-am afisat,adica mie imi place sa am totul sau nimic si atunci nu-mi pasa de lumea,faceam exact ce vroiam eu.dar,relatia n-a tinut mult,decat o luna.a fst frumos,dar numai de distractie.n-am luat-o niciodata ca pe o relatie serioasa. in concluzie,ar putea sa fie cu el doar de distractie ca doar e tanara!!!! sau,daca nu se simte in stare,atunci sa scape de el mai repede. parerea mea!
garbo065237
Postat pe 7 Ianuarie 2012 17:00

v-ati dilit, fetitelor? cu cine va luptati?
si apoi, nu cred in cei 14 ani ( ca si varsta biologica)
absolut nimic din ceea ce a postat " pubera" nu lasa sa se intrevada cei 14 ani ( doar)
misheao, La multi ani!
dor72_
Postat pe 7 Ianuarie 2012 17:38
Dragostea este frumoasa la orice virsta dar relatiile sexuale si ce implica ele ar trebui sa va dea de gindit celor care vor sa experimenteze si trec de la o relatie la alta. Daca sunteti atit de hotariti ca le stiti pe toate poate stiti ca puteti lua prin aceste relatii in afara de boli venerice si pe cele hepatice cu virusurusul B,C, D, etc Stiti cit sunt de periculoase? stiti ca se pot lua si prin saliva?Asa ca nu mai fiti suparati daca cineva va spune ca este prea devreme la virsta voastra sa incepeti o relatie sexuala.V-ati facut analize de depistare a acestor boli?Vi se atrage atentia ca sunteti prea tineri dar pentru parinti acestea sunt adevaratele probleme cu care nu vor sa se pricopseasca copii lor si nici cu sarcini de la 13 ani. Si mai ales nu ginditi....mie nu mi se poate intimpla.Si da ai dreptate toti am fost indragostiti ne placea de cineva din scoala generala ,din liceu ..dar de aici si pina la a ajunge la alte relatii decit de prietenie mai e ,organismul trebuie si el sa fie pregatit,nu o faci doar din curiozitate.
fengari
Postat pe 7 Ianuarie 2012 19:32
nea cicica, parca te mai parasise sotia o data si te dadeai de ceasul mortii s-o aduci inapoi, mai ales ca si fiica era de partea ei, nu?
mde, fustangiul misogin nu se invata minte niciodata

http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/7719/cicinel.html

http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/7745/cicinel.html
panty_C
Postat pe 7 Ianuarie 2012 19:40
Iar pentru Domnul CICINEL sper ca glumiti cind ati scris asa ceva dar ca un raspuns sa va incurajeze in continuare....ati vazut cred ca unii au inceput sa folosesca pistoalele ca femeile acele de cusut ....Va doresc numai bine si vorba aia cu paza buna sper sa va foloseasca la ceva.

Dar eu de fapt am vrut sa urez tuturor An nou cu sanatate si bucurii iar celor care-si serbeaza azi ziua numelui le doresc La multi ani !!!!!!!!
fengari
Postat pe 7 Ianuarie 2012 19:47
Oare cine se ascunde in spatele acestei povesti care mi se pare trasa de par ca sa nu spun inventata.Au facut anatomie ce e atat de greu de inteles???si 15-17 ani la varsta lor sunt in impas.De parca o relatie se tine doar cu "leganat".De loc de munca stabil,de evolutie in cariera, de stabilitate emotionala,financiara diferite nevoi taxe impozite etc vaaai ce grea e viata si ce sufar eu ca o nebuna la 17 ani ca imi e rusine sa-i spun ca vreau sa ma dau uta...dar oare stiu sa calc?sa cos ? sa fac mancare?
PANTHERA_IS_BORN_TO_BE_WILD_
Postat pe 7 Ianuarie 2012 19:49
De la: garbo242825, la data 2012-01-07 16:12:42am citit destule.. :-j crede-ma ca am mai multe cunostinte decat crezi..

...si mai multi ani. acum,ma gandesc cat de ciudat trebuie sa gandesti ca sa apari pe un forum si sa o faci pe "micuta sirena". pun ramasag ca ai cel putin vreo 45 de primaveri.
si_totusi
Postat pe 7 Ianuarie 2012 19:56
De la: garbo30329, la data 2012-01-07 12:31:25scumpii mei,in primul rand tine-ti cont de faptul ca traim in democratie,avem dreptul sa facem ce dorim cu viata noastra,nu mai decid altii pt noi

hmmmmm, cu alte cuvinte, nu mai exista limite si nici majoratul - fiecare cand si cum il taie capul - la orice varsta ca, deh, suntem in "democratie"

Ma intreb ce inteleg unii prin "democratie"?
Si pentru ca sunt majoritari, am ajuns unde am ajuns in romanica
panty_C
Postat pe 7 Ianuarie 2012 20:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
neitegrare in colectiv 27 De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18
cat de superficialii sunt unii? 13 De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25
vindecare de iubire 41 De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30
relatie serioasa 4 De la: loveactually 31 August 2009 16:12
paranormal 709 De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10
Setari Cookie-uri