Sa continue relatia cu el sau nu?

`Eu stiam de la mama ce i aia sex cand inca nu aveam habar si va garantez ca nicio secunda nu am indraznit macar sa ii spun mamei ca toate colegele mele au facut sex si eu nu, de ce? Pentru ca am fost incapatanata sa fiu altfel decat turma si am fost! `

bun, ai pus punctul pe i, punct pe care, desi-l pironesti in cuie, nu-l intelegi deloc!
spui ca nu voiai sa fii ca restul turmei... aha, deci notiunea de DIFERIT!
dar ar trebui sa si intelegi ce spui!!! inainte de a te ridica pe tine in slavi, aminteste-ti si cugeta bine ca toti suntem diferiti si ne capatam constiinta de sine, de lucruri si de lume intr-o maniera proprie. poate vrei si o statuie pt minunea de copil si adolescent, care spui ca ai fost!

blondie, fiecare intelege sa descopere lumea si pe sine in mijlocul ei, in mod personal si in functie de nevoile sale.
poti tu sa citesti oricate carti vrei, sa detii enciclopedia lumii la degetul cel mic, ca asta nu spune mare lucru despre omul care poate deveni. concluziile, convingerile si sistemul axiologic nu ti le formezi citindu-i pe altii si experientele lor si facandu-ti nush`ce titlu de glorie din asta, ci traind, si acumuland experientele pe pielea proprie, integrand mult mai multe considerente.
toata biblioteca citita iti poate servi ca o premisa la ceea ce poti deveni, dar nu iti poate definitiva un proces, fara sa ajungi sa integrezi si o minima practica. adica, fara sa simti in carnea, in cugetul si-n sangele tau, pana la zguduire cum dreak stau lucrurile.
esme
Postat pe 10 Ianuarie 2012 01:12
De la: Blondie, la data 2012-01-10 00:49:01Seara buna tutror,

De cateva zile pastram mailul asupra acestui topic in inbox si abea acum mi am facut timp sa l citesc... mai bine ma abtineam ca mi a pierit orice chef de somn....
Sa incep cu inceputul, nici macar nu m am obosit sa citesc mai departe de faza unde povesteste varsta....mi am dat seama ca este inutil.
Mai oameni buni, chiar in halul asta a luat o lumea razna? Chiar asa de tare s a degradat realitatea asta incat au ajuns niste....copii fara minte sa ceara asemenea sfaturi? Pacat, s a dus pe rapa tot ceea ce generatii intregi inaintea noastra s au chinuit sa construiasca.
Am avut un tata destul de fioros de fel, dar destul de permisiv, ambii parinti de altfel, poate prea permisivi vis a vis de toti ceilalti parinti din gasca mea de 50 de adolsecenti
DAR cu toate astea EU la 17 ani mi aduc aminte ca se satura biata matusa mea stingand lumina in miez de noapte la mine in camera pentru ca adormeam cu cartea (nu vreun as sau popa sau dama....) pe piept si consumam curent, nu aveam prea mare habar de ce i acela un sarut, nu intram in casa mai tarziu de 11 noaptea si ma temeam cateodata ca si atunci era tarziu, imi ajutam parintii la firma, faceam curatenie si mancare acasa cand mama nu putea, supravegheam fratele la scoala si o ajutam si pe bunica.
Am citit enorm de multe carti la varsta aia si ma suparam ca trebuie sa intrerup lectura pentru a manca sau te miri ce avea mama nevoie prin casa sa fac....si vin aici si citesc asemenea .....nici nu stiu cum sa le clasific.....hai sa le spun tampenii emanate de o minte de copil ametit, dar si de atatea si atatea minti asa zise *luminate* de adulti care indeamna la *comunicare*. Stimabili adulti ce aveti senzatia ca o asa zisa comunicare e solutia, cum puteti sa incurajati un copil sa aiba sex cu alt copil, pentru ca daca mintea ei e setata in acea directie, ea nu va pricepe ca ceea ce spuneti voi e cu totul si cu totul altceva ci va intelege ca poate sa faca sex daca comunica!
Mai oameni buni, e plina lumea de adolescente gravide si drogate si HIV pozitiv si cate si mai cate, ma intreb de ce acesti adulti *moderni* nu pun mana frumusel sa explice ca mai intai de toate corpul unei fete BIOLOGIC vorbind nu i gata sa faca sex pana la 18 ani cel putin, nu mai vorbesc ca inclusiv mentalul poate fi afectat destul de rau de o experienta negativa, nu mai adaug de asemenea ca NIMENI in ziua de astazi nu mai promoveaza ideea de a pastra acea puritate cat mai mult!
Si nu vreau sa vad comentarii tampite cum ca as fi vreo calugarita ca va asigur ca nu sunt, dar acea virginitate are si ea rostul ei si farmecul ei ca si varsta lor de altfel!
Relatie! Ce e aia relatie mai copilasi, zicea cineva mai sus, puteti defini cuvantul relatie? Vai de noi si de noi, habar nu avem sa scriem si ne umbla mintea hai hui.
NU as fi avut nimic de comentat asupra acestui topic daca vedeam in el asa zisa inocenta a varstei si acel fior al asa zisei dragoste adolescentine, dar sa mi fie cu iertare eu nu vad aici decat cersitul dupa un raspuns afirmativ la ideea de a avea sex! Si CULMEA se gasesc adulti care incurajeaza!!! Au nu cumva si acesti adulti se cam recunosc in povestea asta? Cum puteti dragii mei sa afirmati ca toti ce i trimit la scoala sa invete (ca de la ei primiti pensiile mai tarziu si ei nu au habar cine a fost Rebreanu) au o problema si numai ei saracii neintelesi de acesti nemilosi adulti de pe aici, ce au trait vremuri in care si sa respiri langa un baiat era indecent si care au invatat ce i aia morala, bune maniere, carte si cate si mai cate.... sunt indreptatiti sa si exprime sentimentele.
Eu stiam de la mama ce i aia sex cand inca nu aveam habar si va garantez ca nicio secunda nu am indraznit macar sa ii spun mamei ca toate colegele mele au facut sex si eu nu, de ce? Pentru ca am fost incapatanata sa fiu altfel decat turma si am fost!
Si ce mandra m am simtit de mine pentru asta cand toate realizau una cate una ca a fost o greseala sa faci sex la 15, 17, 19 ani! Asadar, haideti sa lasam falsele modernisme si sa revenim cu picioarele pe pamant, ma intreb daca cei care condamna trimisul la scoala ar avea o fata si s ar pune problema la 17 ani sa faca sex, tot asa usor ati trata problema dragii mei? Cand traim intr o societate unde si un varf de ac e de ajuns sa ucida.....asta vreti domnilor si doamnelor? Sa ii impingeti cu buna stiinta la suicid doar pentru ca e importanta comunicarea? Un copil cu capul pe umeri NU ar fi scris asa ceva aici in veci pururi asa ca geaba isi raceste careva gura.....esenta s a pierdut de mult....

Sicer Blondie........

corpul unei fete este gata de reproducere imediat cand ii vine prima menstruatie... ( ma rog, asa am citit si eu)
Mai mult, si eu am ramas intr-o pana de idei cand mama, invatatoare de clasa a doua, a venit ingrozita sa-mi spuna ca trebuie la ora de biologie sa faca un fel de educatie ( nu stiu daca neaparat sexuala) pentru ca are cateva fetite in clasa carora le-a venit deja ciclul ( la varsta aia.......de 8, maxim 9 ani.!!!!!!!!)

In opinia mea, o problema trebuie rezolvata......prea putin importa daca rezolvarea se potriveste cu educatia mea, a ta, sau a altuia.
Prea putin conteaza daca problema tanarului, la varsta pe care o are se poate identifica cu experientele noastre........
Cu ce l-ar ajuta pe copilul meu daca el avand o problema, eu m-as raporta strict la experientele mele personale ??
Asta, s-ar numi intr-un fel, cred ca .AUTOSUFICIENTA, EGOCENTRISM...
Sa cred ca la o anumita varsta tot ceea ce s-a raportat la persoana mea e bine ? in timp ce pentru el ( un copil) e gresit???
Sa-i impun unui copil sa nu traiasca la varsta de 12 ani o experienta, pentru simplul motiv ca eu nu am avut-o??????????
Sau sa-i impun unuia de 17 ani sa o aiba o experienta doar pentru simplul motiv ca tu ai avut-o????

Ma scuzi.......faptul ca tu ai ras, sau k te-ai simtit mandra in fata amicelor tale care au facut sex la 15, 17 sau 19 ani pentru simplul fapt ca tu " nu ai gresit".... nu te face cu nimik mai buna..

Iar faptul ca matusa ta iti inchidea lumina la 11 noaptea cand aveai tu 17 ani......( si mai esti si mandra de asta) nu pare sa te apropie de realitatea pe care o traim..

ESTI TOTAL PE LANGA REALITATEA DIN JUR STIMATA DOAMNA
garbo225715
Postat pe 10 Ianuarie 2012 02:13
a vrut si ea sa faca istorie pe garbo.
si i-ati taiat elanul...:P
:))))
eu_geminy
Postat pe 10 Ianuarie 2012 02:21
De la: garbo225715, la data 2012-01-10 02:13:11

Iar tu eshti in mijlocul ei shi o gushti din plin, stimata doamna! Gust-o in continuare shi lasa-ne pe noi in durerea noastra!
carco
Postat pe 10 Ianuarie 2012 09:11
De la: Blondie, la data 2012-01-10 00:49:01Seara buna tutror,
Mai oameni buni, chiar in halul asta a luat o lumea razna?

Mai rau chiar shi vad ca exista multzi adeptzi ... Sustzin 100% ceea ce ai scris!
carco
Postat pe 10 Ianuarie 2012 09:15
Blondie draga,

incerca sa nu-i mai judeci pe altii!

si apropos de cat de mult ai citit ....poate ca esti tu culta-n cap,dar....nu se scrie''abea'' ci abia.....no offense!
Cristina_Adler
Postat pe 10 Ianuarie 2012 09:58
ma intreb la ce pnm iti e utila cultura aia, daca habar n-ai unde s-o asezi si cum s-o vehiculezi!
esme
Postat pe 10 Ianuarie 2012 10:09
bine ......acum depinde si de cultura
jeanette40
Postat pe 10 Ianuarie 2012 10:16
jenel, asta nu mai zic!...

:)
esme
Postat pe 10 Ianuarie 2012 10:22
De la: Cristina_Adler, la data 2012-01-10 09:58:48Blondie draga,

incerca sa nu-i mai judeci pe altii!

si apropos de cat de mult ai citit ....poate ca esti tu culta-n cap,dar....nu se scrie''abea'' ci abia.....no offense!

Cristina,draga, tu care ai dat chix in relatzia cu fiica ta, ai putea sa te abtzii de la comentarii.
carco
Postat pe 10 Ianuarie 2012 10:23
Carco!

si tu esti blonda?..cred ca n-ai priceput nimic!
Cristina_Adler
Postat pe 10 Ianuarie 2012 12:37
De la: Cristina_Adler, la data 2012-01-10 12:37:17Carco!

si tu esti blonda?..cred ca n-ai priceput nimic!

Pana una-alta ,Cristinico, Blondina tzi-a dat clasa! Acum linge-tzi ranile
carco
Postat pe 10 Ianuarie 2012 12:49
nu pot spune ca nu am momente in care imi vine sa o trimit la plimbare dar imi amintesc faptul ca nici eu nu am fost ascultata la timpul potrivit si am gresit mult in viata; si am exemple si alte persoane care au dat gres in viata pentru ca nu au fost ascultate la momentul potrivit ca eu am avut taria sa-mi recunosc greselile si sa ma ridic din cenusa,sa ma iau cu viata de piept,si sa refac totul e alta poveste dar acum am mare grija sa nu se repete istoria si sa nu-mi spuneti mie ca e cineva in lumea asta care nu a gresit macar odata in viata ca nu cred
garbo192175
Postat pe 10 Ianuarie 2012 15:13
De la: garbo192175, la data 2012-01-10 15:13:59am gresit mult in viata

Daca ai greshit in viatza shi din asta ai invatzat ceva, ar trebui sa nu-i dai la cap unuia care s-a ferit sa gresheasca shi sub nicio forma sa nu incurajezi pe nimeni sa treaca prin greshelile tale ca sa se loveasca neaparat de pragul de sus shi sa-l vada apoi pe cel de jos. Ajuta-l , daca potzi , sfatuindu-l de bine...
carco
Postat pe 10 Ianuarie 2012 15:47
Carco,mein Schatz, ich habe keine Zeit f�r Dich.....tsch��!
Cristina_Adler
Postat pe 10 Ianuarie 2012 16:57
m-as obosi sa ii raspund aceste blonde, dar dupa primele 3 rinduri m-a luat cascatul, sincer.
Corpul omenesc este pregatit de inceperea vietii sexuale de la virsta la care fetitelor le vine ciclul si de la virsta la care baietilor... le vin altele.
Nu stiu daca madam blonda are copii, dar cind va calca vreodata in vreo maternitate va afla ca dpdv biologic o sarcina la 18 ani este de preferat uneia la 30. Atunci cind ne indemnam fetitele sa se joace cu papusile corpul lor este la maximum capacitatii de reproducere. Cinic, nu?
Dar asta e realitatea dpdv medical.
Decalajul intre virsta sociala si cea biologica a fost generat de interese sociale, economice, si strins corelat de maritisul ca afacere practicat in secolele trecute - pe care sa nu o incurce diverse sentimentalisme ieftine... Cam asta e explicatia diafanei "inocente". Si cam asta e explicatia nenumaratelor probleme de fertilitate aparute de atunci, diverselor boli genetice care sint din ce in ce mai dese etc. Iar daca o sa continuam sa zburdam cu mieii pe campii la virste din ce in ce mai inaintate, eventual pina pe la vreo 50 de ani asa, macar scapam de o grija si nu mai e cazul sa ne "pervertim" si sa facem sex deloc. Si am rezolvat si problema generatiei tinere. Ca nu va mai fi vreuna.
quasaria
Postat pe 10 Ianuarie 2012 19:44
si ca sa clarificam problema scolii: imi pare rau sa iti spun ca a invata nu inseamna a sta cu cartea de git 24 din 24 in sistemul de invatamint obisnuit daca ai un IQ cel putin in limitele normalitatii... Pentru oamenii cu IQ mediu scoala e lejera. Iar daca vrei sa inveti mai mult decit se cere la scoala si esti pasionat pina la abandonul vietii sociale de un anume subiect, foarte bine: dar geniile alea nocturne de obicei nu stau pe Garbo sa ne explice ce virtuosi sint ei ca n-au facut sex. Si nici nu ii intereseaza asta, ca nu de virtuosi n-au facut.

Una peste alta, probabil as admite punctul de vedere ca ai vrut sa fii diferita, dar sa iti arogi merite si sa le arunci in restul lumii denota doar frustrare. Si mai denota faptul ca ai depus sau ai avut de depus foarte mult efort, mai mult decit era firesc, pentru a obtine niste rezultate scolare - iar asta nu e o calitate, e un defect.
quasaria
Postat pe 10 Ianuarie 2012 20:17
De la: Cristina_Adler, la data 2012-01-10 16:57:45Carco,mein Schatz, ich habe keine Zeit f�r Dich.....tsch��!

Hmmm...Spui ca n-ai timp pentru mine?! Pai vad ca tzi-ai facut, totushi , timp sa-mi raspunzi, ceea ce inseamna ca te mananca shi itzi vine sa te scarpini.
carco
Postat pe 11 Ianuarie 2012 01:10
Sub nicio forma nu m am dat eu desteapta ci doar am mers pe linia trasata de primul care a facut trimitere la ideea de scoala si studiu precum si a celeia sau celuia care a amintit de sex pana la 20 de ani nu cu care, avand in vedere realitatea, ma identific, da nu ma pot identifica cu ideea de a face sex de la o varsta asa de mica, da nu ma pot identifica cu ideea ca scoala nu este importanta precum nu ma voi dezice niciodata de defectele mele....
Dar de aici pana la a ma psihanaliza cineva si a spune ca s frustrata si ca am avut presiuni sau am fost nevoita sa invat mult e chiar cale lunga:)), in special pentru ca nu stim in fond niciunul cine i in spatele monitorului! Va asigur ca nu s nicio calugarita sau vreo maniaco depresiva cu tentative de suicid pe motive de dezamagire in dragoste! Nu mi atribuiti lucruri din poate....tendinta de a parea mai destepti, sunteti mai destepti? Bravos, dar nu mi aduc aminte sa fi spus vreodata ca detin adevarul suprem !
Ce ma amuza este sa vad cu cata vehementa mi se raspunde si cu cat sarg se chinuie niste adulti sa mi explice ca de fapt o copila e ok sa inceapa viata sexuala cand are prima menstruatie, adica oriunde de la 9 la 15 ani, iar autoarei topicului i se acorda niste timide *bateri* pe spate, ba mai mult, din raspunsurile unora poate intelege ca e ok ce face.
Ideea ca am avut eu sau nu sex cand altele au avut, importa prea putin sau poate faptul ca MADAM subsemnata a pierdut un copil si STIE ce i aia o sarcina prea putin importa (ia vedeti la ce frustrari duce pierderea unui copil?) ci importa cam cat de tare a scazut pragul la care se accede la lucruri precum sex si altele! Imi pare rau Cristina daca postul meu a lovit un punct sensibil, dar pe de alta parte toti aveti o parere si nu va feriti sa o expuneti aici, asa ca eu de ce nu as face o? Ideea era ca atunci cand eu aveam 17 ani inca mai existau ceva valori in jur in care am crezut si uite ca nu mi au prins rau (va asigur!)
Sunteti de acord si vi se pare normal ceea ce posteaza copila asta? Foarte bine, succes tuturor in continuare, fiti invitatii mei sa incurajati asemenea lucruri si niciodata nu am sa ma obosesc sa justific alegerile facute de mine atata vreme cat nu am motive.
Ma intreb cata satisfactie a adus greseala mea, pe care mi o asum :), celor care au citit acel imposibil de lung raspuns.....

Blondie
Postat pe 11 Ianuarie 2012 01:41
By the way mein Schatz Cristina.....it s no offenCe daca vrei sa fim rautaciosi....ca deh asa i in tenis!
Blondie
Postat pe 11 Ianuarie 2012 01:45
sigur ca nu stim cine e in spatele monitorului, dar credeam ca sintem la exercitii de imaginatie, dupa replica "adultii respectivi se regasesc..."

Si ca sa rezervam creativitatea pentru chestiuni mai importante - eu personal n-am facut sex la 16-17 ani. Nu pentru ca eram foarte ocupata sa citesc Rebreanu sau imi ajutam bunica sa spele vase. Ci pentru ca nu mi-am dorit sa fac. E o diferenta enorma: eu nu mi-am dorit, si fara sa ma raportez la altii. Era vorba de pielea mea aici, nu de a altora. Eu aveam un fix cu dragostea aia ca in filme si nu vroiam altceva. Iar dragostea aia n-a aparut la 15 ani. Daca ar fi aparut, n-as fi avut nici o problema. Ba chiar probabil as fi avut mult mai multa sinceritate si disponibilitate sufleteasca decit mai tirziu.
Dar nu pot judeca sau indemna pe nimeni sa actioneze in functie de alegerile mele personale sau de ce mi s-a intimplat mie - sau, in cazul asta, nu mi s-a intimplat. Si nu pentru ca mi-e teama sa fiu "diferita". Ci pentru ca inteleg ca, daca alegi un drum care nu e batut, iti asumi si faptul ca poate fi cam pustiu pe acolo. Si nu te asteapta nimeni cu aplauze. Asa ca e indicat sa il alegi din alte motive, nu bravada.
quasaria
Postat pe 11 Ianuarie 2012 03:49
De la: Blondie, la data 2012-01-11 01:41:37Sub nicio forma nu m am dat eu desteapta

Eu am intzeles foarte bine ceea ce ai vrut sa spui shi ma bucur ca ai venit cu replica. Daca ash fi avut o fiica ash fi fost onorata sa fie ca tine ... Asta a fost shi ultimul meu mesaj aici. Parasesc topicul.
carco
Postat pe 11 Ianuarie 2012 08:55
De la: Blondie, la data 2012-01-11 01:41:37Sub nicio forma nu m am dat eu desteapta ci doar am mers pe linia trasata de primul care a facut trimitere la ideea de scoala si studiu precum si a celeia sau celuia care a amintit de sex pana la 20 de ani nu cu care, avand in vedere realitatea, ma identific, da nu ma pot identifica cu ideea de a face sex de la o varsta asa de mica, da nu ma pot identifica cu ideea ca scoala nu este importanta precum nu ma voi dezice niciodata de defectele mele....
Dar de aici pana la a ma psihanaliza cineva si a spune ca s frustrata si ca am avut presiuni sau am fost nevoita sa invat mult e chiar cale lunga:)), in special pentru ca nu stim in fond niciunul cine i in spatele monitorului! Va asigur ca nu s nicio calugarita sau vreo maniaco depresiva cu tentative de suicid pe motive de dezamagire in dragoste! Nu mi atribuiti lucruri din poate....tendinta de a parea mai destepti, sunteti mai destepti? Bravos, dar nu mi aduc aminte sa fi spus vreodata ca detin adevarul suprem !
Ce ma amuza este sa vad cu cata vehementa mi se raspunde si cu cat sarg se chinuie niste adulti sa mi explice ca de fapt o copila e ok sa inceapa viata sexuala cand are prima menstruatie, adica oriunde de la 9 la 15 ani, iar autoarei topicului i se acorda niste timide *bateri* pe spate, ba mai mult, din raspunsurile unora poate intelege ca e ok ce face.
Ideea ca am avut eu sau nu sex cand altele au avut, importa prea putin sau poate faptul ca MADAM subsemnata a pierdut un copil si STIE ce i aia o sarcina prea putin importa (ia vedeti la ce frustrari duce pierderea unui copil?) ci importa cam cat de tare a scazut pragul la care se accede la lucruri precum sex si altele! Imi pare rau Cristina daca postul meu a lovit un punct sensibil, dar pe de alta parte toti aveti o parere si nu va feriti sa o expuneti aici, asa ca eu de ce nu as face o? Ideea era ca atunci cand eu aveam 17 ani inca mai existau ceva valori in jur in care am crezut si uite ca nu mi au prins rau (va asigur!)
Sunteti de acord si vi se pare normal ceea ce posteaza copila asta? Foarte bine, succes tuturor in continuare, fiti invitatii mei sa incurajati asemenea lucruri si niciodata nu am sa ma obosesc sa justific alegerile facute de mine atata vreme cat nu am motive.
Ma intreb cata satisfactie a adus greseala mea, pe care mi o asum :), celor care au citit acel imposibil de lung raspuns.....

Blondie,

daca ai fi citit cu atentie,de la inceputul topicului,ai fi constatat ca fac parte din categoria celor care considera ca scoala e importanta..apoi,n-am facut altceva ,decat sa povestesc cum a mers relatia cu fiica-mea..asta-i tot!

faptul ca eu nu-s de acord cu relatiile sexuale intre copii,asta nu-i impiedica s-o faca..dar m-am bucurat,ca pustoaica mea a vorbit cu mine de la inceput....nu aveam cum s-o opresc sa faca ce vrea,dar macar stiam ce se intampla!

nu m-a deranjat deloc ,opinia ta!..dar copiii chiar nu-s ''ametiti''.....au problemele lor chiar daca nu-s aceleasi pe care le aveam eu la varsta lor!! incerc sa inteleg ce se intampla desi nu-mi reuseste de fiecare data..nu-i usor sa fi mama ..

cam asta e!

in ceea ce priveste ''meciul de tenis'' ,e ca la rabin:si tu ai dreptate...se poate scrie in ambele feluri!
Cristina_Adler
Postat pe 11 Ianuarie 2012 10:06
Sunt doar un copil! Dar stau si ma uit la voi cum va schimbati parerea de la o zi la alta! Azi e ok ce face.. maine nu mai e ok.. Hai sa ne spunem doar parerea.. Sa nu mai incercam sa ii impunem noi ce sa faca.. Cum a zis Cristina.. ne spunem parerea.. ca persoana respectica (Y) oricum ce vrea va face.. :)
garbo242825
Postat pe 12 Ianuarie 2012 07:37
De la: carco, la data 2012-01-10 09:11:41
De la: garbo225715, la data 2012-01-10 02:13:11

Iar tu eshti in mijlocul ei shi o gushti din plin, stimata doamna! Gust-o in continuare shi lasa-ne pe noi in durerea noastra!

Stimata doamna.. eu am spus ca un corp de femeie este pregatit de reproducere imediat ce ii vine prima menstruatie... indiferent de varsta...
Nu am spus ca la orice varsta as fi de acord cu reproducerea.

Faptul ca tu prinzi din zbor.. cate ceva.. si mai faci si afirmatii de genul ca as putea "gusta " ceva dintr-o realitate care e posibil sa fie doar a ta.........chiar te pot lasa in durerea ta............
garbo225715
Postat pe 13 Ianuarie 2012 01:14
[Ce ma amuza este sa vad cu cata vehementa mi se raspunde si cu cat sarg se chinuie niste adulti sa mi explice ca de fapt o copila e ok sa inceapa viata sexuala cand are prima menstruatie, adica oriunde de la 9 la 15 ani, iar autoarei topicului i se acorda niste timide *bateri* pe spate, ba mai mult, din raspunsurile unora poate intelege ca e ok ce face.
Ideea ca am avut eu sau nu sex cand altele au avut, importa prea putin sau poate faptul ca MADAM subsemnata a pierdut un copil si STIE ce i aia o sarcina prea putin importa (ia vedeti la ce frustrari duce pierderea unui copil?) ci importa cam cat de tare a scazut Sunteti de acord si vi se pare normal ceea ce posteaza copila asta? Foarte bine, succes tuturor in continuare, fiti invitatii mei sa incurajati asemenea lucruri si niciodata nu am sa ma obosesc sa justific alegerile facute de mine atata vreme cat nu am motive.

[/quote]

Biata de tine...............ai inteles: fix nimik.
Nimeni de aici nu e de acord ca un copil sa-si inceapa viata sexuala prea devreme.
In nici un caz la varsta de 9-15 ani.
Fapul ca tu ai pierdut sarcina unui copil si stii ce-i aia o sarcina si frustrarile dupa o astfel de pierdere.. nu are nici legatura cu don'soara x sau cu monsieur Y.
Nimeni nu incurajeaaza asa ceva.
Pe aprox nimeni nu cred ca intereseaza frustrarile tale expuse pe un topic care se refera la cu totul altceva.......
Si sinecr cred, ca greselile tale ( mai bine zis esecuri ) nu aduc nici un fel de satisfactie nimanui.
Nici macar tie
garbo225715
Postat pe 13 Ianuarie 2012 01:51
fa ce simti.. dar preferabil daca x.. e un om""open mind"" ai putea discuta cu el...si asa aiu avea ded castigat 100%
garbo_68
Postat pe 15 Ianuarie 2012 10:48
Eu cred ca asa zisa ,,relatie" era si ea o relatie(de prietenie),ce sariti in sus?
Viata trebuie traita si experimentata,cum si in ce fel iti apartine! Despre sex(alta poveste),incearca sa te cunosti mai bine inclusiv sexual,stii cum arata sexul tau?Ai putea sa te uiti cu o oglinda,exploreaza....
garbo035697
Postat pe 16 Ianuarie 2012 22:45
"faptul ca eu nu-s de acord cu relatiile sexuale intre copii,asta nu-i impiedica s-o faca..dar m-am bucurat,ca pustoaica mea a vorbit cu mine de la inceput....nu aveam cum s-o opresc sa faca ce vrea,dar macar stiam ce se intampla!"

asta inseamna ca esti o mama open-minded.
oricum ar fi facut acest pas, cu sau fara acordul tau.
alanna
Postat pe 16 Ianuarie 2012 22:59
De la: alanna, la data 2012-01-16 22:59:51"faptul ca eu nu-s de acord cu relatiile sexuale intre copii,asta nu-i impiedica s-o faca..dar m-am bucurat,ca pustoaica mea a vorbit cu mine de la inceput....nu aveam cum s-o opresc sa faca ce vrea,dar macar stiam ce se intampla!"

asta inseamna ca esti o mama open-minded.
oricum ar fi facut acest pas, cu sau fara acordul tau.

open-minded sau nu...habar n-am........dar mi-am dorit o relatie sincera cu fiica-mea .....deocamdata functioneaza!....restul..om mai vedea!
Cristina_Adler
Postat pe 17 Ianuarie 2012 09:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! 17 De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12
:P 13 De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12
Ce sa fac? 63 De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! 1 De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29
Ce ne unge la suflet? 870 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26
Setari Cookie-uri