fiziologia nu? | ||
dor72_ Postat pe 4 Ianuarie 2012 15:47 |
||
---|---|---|
.. si patologia | ||
nathalie Postat pe 4 Ianuarie 2012 16:00 |
||
sau zoologia, in unele cazuri... | ||
|
||
quasaria Postat pe 4 Ianuarie 2012 16:46 |
||
Adanc titlu... Interesant si... fix atat. |
||
nathalie Postat pe 4 Ianuarie 2012 16:59 |
||
hai sa-l facem interesant si sa discutam anatomia conflictului de pe topicul ala cu sageti si fecioare | ||
dor72_ Postat pe 4 Ianuarie 2012 20:35 |
||
... si gemeni, daca vrem sa respectam realitatea. | ||
nathalie Postat pe 4 Ianuarie 2012 20:47 |
||
acum, nu voiam sa intru io singura in discutie da, si gemeni |
||
dor72_ Postat pe 4 Ianuarie 2012 20:55 |
||
Eu pe dincolo nu prea mi-am gasit locul. Cred ca cine a deschis topicul asta a vrut sa promoveze un workshop cu tema Anatomia Conflictului, dar nu a continuat din te-miri-ce motive. Dar, in fine... Uite un mod de a inabusi un conflict - cica a fost votat drept cel mai tare banc din lume. La o partid� de v�n�toare, un b�rbat elegant din Stockholm �mpu�c� o ra��. Pas�rea cade �ns� �n ograda unui fermier, care sus�ine c� v�natul �i apar�ine. - E pas�rea mea, insist� or�eanul. Fermierul sugereaz� s� fie tran�at� disputa �n stil vechi, cu un "�ut neao�": - Eu ��i trag un �ut c�t pot de tare �n boa�e, apoi tu faci la fel cu mine. Cine url� mai pu�in ia pas�rea.B�rbatul e de acord. Fermierul �i trage un �ut stra�nic �n p�r�ile sensibile. C�nd �i revine, ora�eanul �opte�te cu greu: - Bine. Acum e r�ndul meu. - Las�, zice ��ranul. Po�i s� p�strezi ra�a. |
||
nathalie Postat pe 4 Ianuarie 2012 21:27 |
||
aveti ceva cu fecioarele ?ca zodie vreau sa spun | ||
nesti2 Postat pe 7 Ianuarie 2012 21:04 |
||
So�ul se uit� atent la so�ia sa �i-i zice: - Rochia ta nou� este prea �ndraznea��. Se vede totul prin ea. - Ei �i? O femeie cinstit� nu are nimic de ascuns� |
||
nesti2 Postat pe 7 Ianuarie 2012 21:06 |
||
La multi ani tutulor! Va doresc un 2012 GARBAT! | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 8 Ianuarie 2012 08:51 |
||
Vine sotul acasa obosit si flamand, sotia il invita la masa, oferindu-i o ciorba calda... omul nostru mananca cu pofta, iar nevasta il intreaba-e buna ciorba? Indignat sotul ridica capul din farfurie intreband-o-tu ai chef de cearta ? | ||
anisoaraf Postat pe 18 Ianuarie 2012 11:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Anatomia conflictului | 13 | De la: anisoaraf 18 Ianuarie 2012 11:07 |
Topic ca sa ma racoresc/Ferice de cei care nu si/au crescut ei copiii. | 49 | De la: daria_pet 8 Octombrie 2009 14:08 |
buna | 1 | De la: garbo016357 25 Iunie 2009 20:47 |
|
||
Consiliere pe teme de viata - personala si competenta, Cartomantie, Tarot, Horoscop | 1 | De la: eUniversum 1 Iunie 2012 14:50 |
Buna! | 2 | De la: Eugenia69 1 Februarie 2012 19:37 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn