eu zic sa o ierti, dor... acum tocmai citeste Cartea de telefoane a Bucurestilor, dupa care urmeaza Mersul trenurilor de calatori/de marfa, si numai apoi va trece la Dictionar...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:09 |
||
---|---|---|
ge eu nu am pentru ce sa o iert...la ghiveciul pe care l-a servit, zau ca nu am pentru ce... mai era si afumat |
||
dor72_ Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:11 |
||
he he he, Inseamna ca i-a citit si pe Radu Anton Roman, si pe Sanda Marin... acu' mai vrei sa stie si practic, dupa atata amar de teorie... afumat inseamna "ca la mama acasa"...:P :))) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:15 |
||
bine, bine, a uitat cateva ingrediente, nu avea niciun gust, chiar niciunul... hai, poate ceva acreala. da' zau daca imi dau seama de la ce o fi vreo aiureala de-a lui nea'( ) Anton |
||
dor72_ Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:21 |
||
(Anton) ala cu tzimentu'...:P =))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:31 |
||
ala, ala | ||
dor72_ Postat pe 19 Ianuarie 2012 17:17 |
||
M-ai dat pe spate fato, babut� evoulat� auzi?! cand mama naiba m-ai ai timp sa schimbi atatia barbati la varsta ta Stii melodia �lasa-ne, lasa-ne�? | ||
garbo245363 Postat pe 19 Ianuarie 2012 17:50 |
||
Ai probleme mari domnita! Nici a argumenta se pare ca nu stii ce inseamna. Nu te sinchisi sa raspunzi ca eu am incetat. Daca esti atat de culta ai sa stii ce a spus Iorga pe treptele universitatii! | ||
BabyAnne Postat pe 20 Ianuarie 2012 15:37 |
||
Baby Anne, daca eu sunt "domnita" , ai dat-o-n balarii... Nu , dupa aceste cuvinte nu se ascunde altceva... Dar parca ti-a priit tratamentul, nu mai esti la fel de virulenta... De ce ai predilectie spre folosirea infinitivului, nu iti da mai multa greutate...doar rigiditate Si, ai un mod foarte interesant de o combina unele forme gramaticale "daca" asta, tine de Laconia si nu ma caracterizeaza Si apoi, sper ca nu ai pretentia sa fii "colegul" asta, à propos de argumentare iar asta, ca sa nu mai fii atat de tafnoasa Se pare c� odat�, o cucoan� care era cotat� printre cele mai frumoase (dar nu �i inteligente) ale vremii, l-a ispitit: "Ce-ar fi s� facem �mpreun�, un copil frumos ca mine �i inteligent ca dvs, domnule profesor?" La care, Iorga ar fi r�spuns " �i ce ne facem dac� iese frumos ca mine �i inteligent ca dvs, doamn� ?" |
||
dor72_ Postat pe 21 Ianuarie 2012 15:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
POATE VECHEA INTELEPCIUNE,COMPLETEAZA ACTUALA LIPSA....... | 39 | De la: tutankhamon 4 Decembrie 2009 00:24 |
cunoaste cineva o ghicitoare in timisoara?? | 15 | De la: garbo_7675 4 Octombrie 2012 08:54 |
Este un film..Pe programul plus..Cu un barbat indian si o femeie indiana foarte frumosi | 6 | De la: anaROBERT 14 Decembrie 2010 23:36 |
|
||
Nelamuriri... | 1 | De la: garbo088421 16 Octombrie 2011 14:50 |
BUNA ZIUA TUTUROR | 6 | De la: pik_nik 28 Septembrie 2009 23:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară