eu zic sa o ierti, dor... acum tocmai citeste Cartea de telefoane a Bucurestilor, dupa care urmeaza Mersul trenurilor de calatori/de marfa, si numai apoi va trece la Dictionar...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:09 |
||
---|---|---|
ge eu nu am pentru ce sa o iert...la ghiveciul pe care l-a servit, zau ca nu am pentru ce... mai era si afumat |
||
dor72_ Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:11 |
||
he he he, Inseamna ca i-a citit si pe Radu Anton Roman, si pe Sanda Marin... acu' mai vrei sa stie si practic, dupa atata amar de teorie... afumat inseamna "ca la mama acasa"...:P :))) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:15 |
||
bine, bine, a uitat cateva ingrediente, nu avea niciun gust, chiar niciunul... hai, poate ceva acreala. da' zau daca imi dau seama de la ce o fi vreo aiureala de-a lui nea'( ) Anton |
||
dor72_ Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:21 |
||
(Anton) ala cu tzimentu'...:P =))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:31 |
||
ala, ala | ||
dor72_ Postat pe 19 Ianuarie 2012 17:17 |
||
M-ai dat pe spate fato, babut� evoulat� auzi?! cand mama naiba m-ai ai timp sa schimbi atatia barbati la varsta ta Stii melodia �lasa-ne, lasa-ne�? | ||
garbo245363 Postat pe 19 Ianuarie 2012 17:50 |
||
Ai probleme mari domnita! Nici a argumenta se pare ca nu stii ce inseamna. Nu te sinchisi sa raspunzi ca eu am incetat. Daca esti atat de culta ai sa stii ce a spus Iorga pe treptele universitatii! | ||
BabyAnne Postat pe 20 Ianuarie 2012 15:37 |
||
Baby Anne, daca eu sunt "domnita" , ai dat-o-n balarii... Nu , dupa aceste cuvinte nu se ascunde altceva... Dar parca ti-a priit tratamentul, nu mai esti la fel de virulenta... De ce ai predilectie spre folosirea infinitivului, nu iti da mai multa greutate...doar rigiditate Si, ai un mod foarte interesant de o combina unele forme gramaticale "daca" asta, tine de Laconia si nu ma caracterizeaza Si apoi, sper ca nu ai pretentia sa fii "colegul" asta, à propos de argumentare iar asta, ca sa nu mai fii atat de tafnoasa Se pare c� odat�, o cucoan� care era cotat� printre cele mai frumoase (dar nu �i inteligente) ale vremii, l-a ispitit: "Ce-ar fi s� facem �mpreun�, un copil frumos ca mine �i inteligent ca dvs, domnule profesor?" La care, Iorga ar fi r�spuns " �i ce ne facem dac� iese frumos ca mine �i inteligent ca dvs, doamn� ?" |
||
dor72_ Postat pe 21 Ianuarie 2012 15:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum te razbuni pe un varsator? | 57 | De la: pik_nik 22 August 2009 10:37 |
cum faci?stiti.......? | 35 | De la: estela 13 Iunie 2011 01:21 |
barbatul leu ....femeia gemeni...:)... | 10 | De la: garbo88 27 Iulie 2014 10:23 |
|
||
Dragostea la vreme de internet | 38 | De la: Pasarea-Spin 17 Noiembrie 2015 05:48 |
relatie complicata.. | 10 | De la: 23 Mai 2018 17:36 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn