poate ca oamenii nici nu inteleg ce inseamna oameni corecti | ||
ingerasulluptator Postat pe 17 Decembrie 2011 23:48 |
||
---|---|---|
oamenii vor corectitudine,,dar la nimeni nu le place sa fie corect..pt ca daca cei din politica nu sunt corecti si umani,,atunci nici aia mai mici nu vor sa fie corecti...dar daca oamenii mici ar fii uniti s-ar putea impune...numai ca comoditatea este mare si barbatilor nu ;le place munca,,stiinta spirituala pe ei ii intereseaza lucrurile materiale care sa fie nemuncite. Nici eu nu pot sa zic ca imi place sa ma rup cu munca.. Dar eu nici nu am pretentii sa fiu bogata si ma multumesc cu ceea ce castig cinstit fara sa insel pe nimeni si sa profit de pe urma altora.. |
||
ingerasulluptator Postat pe 17 Decembrie 2011 23:54 |
||
Nici eu nu pot sa zic ca imi place sa ma rup cu munca.. Dar eu nici nu am pretentii sa fiu bogata si ma multumesc cu ceea ce castig cinstit fara sa insel pe nimeni si sa profit de pe urma altora. Eu stiu ca daca as avea pretentii sa am mai mult,,atunci va trebui sa imi bat prea mult capul.. Si apoi eu nu vreau pt ca multumesc asa... Dar nici nu profit de pe urma altora,,pt ca nu ma interseaza sa fiu bogata,,pt ca stiu ca intr-o zi ma trebui sa mor,,,si oricum nu iau nimic cu mine,decat faptele mele,,de asta nici nu consider ca trebuie sa ma zbat atata pt lucrurile materiale... Dar ce mi-as dori mai mult pe viitor sa am masina mea si stiu ca sa o pot intretine va trebui sa muncesc si mai mult.. |
||
|
||
ingerasulluptator Postat pe 17 Decembrie 2011 23:58 |
||
nimeni nu a scris nimica | ||
ingerasulluptator Postat pe 18 Decembrie 2011 16:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
apreciati siturile in care se foloseste limbaj trivial? | 2 | De la: prometeus_wife 13 Iunie 2009 18:43 |
''Sa-l iubesti pe apropele tau ca pe tine insuti !!!!!''-Luca 10/27 | 22 | De la: bente 1 August 2013 15:17 |
hemangiom | 7 | De la: aless_aura 10 Mai 2012 22:45 |
|
||
eu leu,el capricorn ce crede-ti? | 5 | De la: alfheim 26 Iulie 2011 10:22 |
barbatii dau vina pe femeie,,,pe mama ca cica de la ea a invatat smecherii...Dar din contra mama a invatat de la tata smecherii,adica ca s-a integrat,sa dat dupa el apoi la invatat si pe copil ceea ce a invatat de la sot....cine sa ii mai inteleaga pe bar | 12 | De la: pantera_neagra 3 Ianuarie 2012 00:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară