legarea trompelor

ce parere aveti despre legarea trompelor in urma operatiei de cezariana ?eu am avut posibilitatea asta dar am refuzat si nu stiu daca am facut bine pentru ca acum stateam fara grija toata viata
garbo057460
Postat pe 27 Decembrie 2011 11:17
La multi ani tuturor! Puteai sa ti legi trimpele si nu mai aveai niciodata dureri de cap daca nu mai doreai alti copii.Pe vremuri era fff. drastic sa faci un avort.Eu mi am dorit 2 copii, pe care ii am si cu multa insistenta, am reusit sa ma *operez de chist ovarian* vorba fie si mi am legat trompele.Asta a fost prin noiembrie 1975.Se zicea ca daca ti le legi, n ai chef de facut dragoste, sau ai dereglari hormonale.Eu n am suferit de nimic! Dar..... am scapat de chinul fiecarei luni, sa nu calc fara sa vreau pe bec. Asa ca, nu aveti nici o problema daca va legati trompele, ciclul e normal, toate s normale si nu mai aveti grijile lunare!
Jojolin
Postat pe 1 Ianuarie 2012 23:32
multumesc dar acum deja este prea tarziu am doi copii minunati si pentru a nu calca pe bec mi-am pus sterilet dar oricum era mult mai bine daca- mi legam trompele mai ales ca la a doua sarcina am facut cezariana asta e imi pare foarte rau dar faptul este petrecut.
garbo057460
Postat pe 3 Ianuarie 2012 19:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
FEMEIA RAC CINE ESTE RAC?PARERII SI OBIECTII DEFECTE SI CALIATI:) 60 De la: iasomia 15 Februarie 2010 15:30
de ce este mai incitanta o relatie interzisa, mai ales cand ai luptat mult sa fii cu un om de nota zece??? 42 De la: garbo_19362 14 Noiembrie 2013 10:34
demoralizat 2 De la: pantera_neagra 10 Februarie 2010 17:02
Mai exista oare in ziua de azi oameni care sunt normali la cap...Si care ar trebui sa aiba calitatile unui om? 2 De la: luptatoareacurajoasa 6 Iulie 2010 11:25
cum ii lasam sa plece??? 52 De la: iasomia 30 Aprilie 2010 16:04
Setari Cookie-uri