Si concluzionand - Nu poti sa pierzi ce nu e al tau! |
||
nathalie Postat pe 4 Ianuarie 2012 22:12 |
||
---|---|---|
mie tare mi-e sa nu se desprinda ele, concluziile, singurele si sa ramana atarnate asa in bataia vantului.. da`, na, puschea pe limba mea...ptiu, ptiu, ptiu... |
||
carmen396 Postat pe 4 Ianuarie 2012 22:19 |
||
adevarat! 014, intelesesi, fata mamii? |
||
|
||
carmen396 Postat pe 4 Ianuarie 2012 22:25 |
||
bai nene... titlul topicului e intrebare, totusi?...:)) | ||
eu_geminy Postat pe 4 Ianuarie 2012 22:49 |
||
"Oare" e o intrebare. Restul e raspunsul. |
||
carmen396 Postat pe 4 Ianuarie 2012 23:39 |
||
sau cancan... | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Ianuarie 2012 00:13 |
||
De la: garbo034014, la data 2012-01-04 14:12:43 buna, ma numesc alexandra , am 20 de ani si am o relatie cu un baiat de un an si jumatate , el are29 de ani si lucreaza in starinatate. vine acasa o data la 3 luni chiar si mai des. am inceput sa avem relatii intime dupa 8 luni , deoarece eu fusesem cu un baiant o singura data si imi era greu sa fiu cu el, pt k la inceput am crezut k el vrea doar sa se distreze cu mine. parinti mei nici acum nu situ de el, mama banieste ceva , a incercat sa ii zic dar nici nu vrea sa auda asa k am continuat sa ne ascundem.eu sunt forte fusinoasa si timida,si de cate ori fac dragoste cu el ma doare nu s-a intamplat de foate multe ori. am vb despre asta ,si mi-a certut sa ma schimb, asta vreau sa fac , dar acum u imi mai da ocazia sa ii arat k vreau sa ma schimb. s-a schimbat foarte mult si brusc s-a indepartat de mine, nu ma mai suna, nu mai imi zice k ii e dor d mn, cand il sun nu prea mai imi rasp, mereu imi zice k are treaba cand ii zic sa ne vedem. nu cred k este vorba despre lata fata, dar nu il inteleg. eu il iubesc foarte mult si nu vreau sa il pierd. imi puteti spune ce sa fac , cum sa fac sa nu il pierd........................................................................... UITA L! CAUTATI ALTUL! DACA TE DOARE CAND FACE ZEX CU TINE INSEAMNA CA ESTE O PROBLEMA ACOLO JOS! NEPOTRIVIRE!! |
||
Jojolin Postat pe 23 Ianuarie 2012 09:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce lucurile imorale sunt incurajate? Si lucrurile morale nu sunt apreciate? | 11 | De la: ingerasulluptator 25 Iulie 2012 19:26 |
Ce insemna a fii ateist? | 99 | De la: Doinita201 24 Octombrie 2010 20:36 |
cadouri pentru cei dragi | 1 | De la: garbo011360 10 Noiembrie 2010 17:01 |
|
||
Poveste zic eu tare de tot merita citit si dat cu parerea :)) | 6 | De la: garbo099510 8 Martie 2010 00:25 |
ARGILA...cel mai bun "medicament" fara efecte secundare! | 1 | De la: human 14 Februarie 2011 11:19 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară