Buna dragelor! A incercat cineva aceasta metoda straveche, de aflare a ursitului in noaptea de 5 spre 6 ianuarie, de Boboteaza?-cea cu pusul busuiocu-ului sub perna (si in oglinda?);si daca da,a functionat la cineva? |
||
malinad Postat pe 5 Ianuarie 2012 13:40 |
||
---|---|---|
malina , te-am auzit de prima data. Scrie toate obiceiurile pe un singur topic, e suficient. | ||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 13:43 |
||
cri, esti interesata? | ||
|
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 13:45 |
||
da.. mi-am cumparat o sacosa de busuioc. Poate , poate | ||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 13:46 |
||
vine la pascut... sau de ce sa ii cumparam busuioc? In unele cazuri poate ar trebui cumparata lucerna... |
||
quasaria Postat pe 5 Ianuarie 2012 13:56 |
||
asa se zice .. ca vine la pascut ce te faci daca da de barbate/miu ghinion de nesansa |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:01 |
||
de barbatu-tau? Ce sa caute barbatu-tau sub perna mea? |
||
quasaria Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:02 |
||
eu vorbeam de sacosa mea de urzici aaa .. pardon busuioc.. | ||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:03 |
||
Q, depinde cum asezi busuiocul cine poate sti cine iti apare sub perna? cri, tu ai chef de nazdravanii, dupa cum observ ti-ai facut si pituta aia sarata, de nu se poate? iti trimit o poza cu barbatu-meu? macar sa il recunosti |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:06 |
||
hai mey doruleato , ca iti era dor am facut si pita, of .. trebuia sarata? daca o fac ardeiata ii bine? |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:10 |
||
Dar daca nu ai busuioc pentru pus in paste, cel de la icoane e bun? | ||
nathalie Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:13 |
||
mi-era, de aia tot adast p-aci trebuie o pituta personala, sarata, sarata, de sa ai cosmaruri...si nu ai voie sa bei apa.... inchipuie-ti, cum mama zmeului sa nu-l visezi pe Banderas sau de-alde astia |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:17 |
||
daca ma apuc sa pun buruieni si mincare in pat precis ma da fie-mea afara din dormitor.... | ||
quasaria Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:17 |
||
al de la icoane ii bun dar cica trebuie si pita of.. am stricat si topicul asta... dor ... ce sa fac cu pita? sa o mananc ??? Q ... ii spui domnisoarei ca asa e traditia .. |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:17 |
||
*of.. am stricat si topicul asta... * Si asta tre sa fie o problema? |
||
nathalie Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:19 |
||
altfel cum sa ai cosmarul cu ursitul? pardon, cri, busuiocul sfinteste, nu strica nath, busuiocul e busuioc, si se foloseste pentru obtinerea ...balsamului, ma rog a otetului balsamic daca ma intelegi si suntem on topic, care-i problema? |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:20 |
||
Nat .. asa repede ai terminat instruirea cu Barbo? Sau intarzie? :-P Dor .. si daca visez tot ce este langa mine? |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:24 |
||
* busuiocul e busuioc* Asta-i un truism, ca si omu-i om, si bou-i bou... Sau, in fine, depinde pe cine (si daca) intrebi, ca mai e si laitmotivul cu porcul. |
||
nathalie Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:27 |
||
te rog sa nu o strigi pe Irinuca ... | ||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:29 |
||
nu mai ai nicio scapare si nicio scuza doar ca eu nu stiu ce ai ACUM, langa tine mda, o dau in vulgaritati, da' cica in procesul de emancipare al femeilor si zorile matriarhatului, a aparut un nou concept-omologul celui conform caruia barbatul spunea " De ce sa cumpar vaca, cand pot sa ma abonez la lapte?" si suna cam asa "De ce sa cumpar tot porcul, pentru un carnat mic?" si aici , ne amintim de vesnica si nemuritoarea |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:31 |
||
*Nat .. asa repede ai terminat instruirea cu Barbo? Sau intarzie?* Instruire? Neah, alta e tema... (ti s-a parut vreodata ca irinuca are nevoie sa fie chemata? ) |
||
nathalie Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:37 |
||
dor ... ACUM .. de vreo 12 ani .. cu hartie roz (ironic nu ) tot el. deci .. m-am hotarat ... nu pun busuic sub perna. Noaptea trebuie sa fie odihnitoare, de .. |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:43 |
||
fato, pai si de ce nu aduci talica sampania, ha? tii asa pentru tine? pana la cea de aur |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:45 |
||
ACUM ... in 2012 nu te grabi .. mai este pana la vara |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:46 |
||
da' pana la toamna....ioi ce frig o fost...brrr | ||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:48 |
||
2012... Uite ca acum, in februarie, se fac douajdoi de ani de cand ne-am tinut prima data de mana... Si cate ierni au trecut de atunci... |
||
nathalie Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:52 |
||
dupa care, primaveri | ||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:55 |
||
mey... noi astea cu ani in spate de casatorie .. am monopolizat topicu'' ursitoarelor. hai sa lasam tineretul sa viseze ... |
||
cri_cat Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:57 |
||
mai, fetelor, acu douaj'd-ani, ne tineam deja strans de mana...se conturau planuri clare, pe termen lung si au trecut , anotimpuri de tot felul... le simt acut, pe fiecare |
||
dor72_ Postat pe 5 Ianuarie 2012 14:58 |
||
Da, corect. Deci tot atatea... desi, de la un timp, primavara s-a mutat in toamna, iarna tot in toamna, de parca n-ar mai exista pe lume si alte anotimpuri si alti poli... |
||
nathalie Postat pe 5 Ianuarie 2012 15:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa ignoram specimenele care ataca in haite? | 5 | De la: garbo027119 1 Ianuarie 2010 14:38 |
Niciodata sa nu spui : "Niciodata!" | 2 | De la: Ciresica 6 Septembrie 2009 17:41 |
Motive pentru care m-asi insura in 2010 ! | 176 | De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 15:53 |
|
||
premium naseem medical centre | medical clinic in doha | Qatar | 1 | De la: garbo_500066 24 Iunie 2019 09:59 |
Este adevarat ca si nemtii sunt smecheri dar depinde in functie de situatie | 3 | De la: ingerasulluptator 9 Iulie 2011 17:59 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice