imi e teama de iminenta situatiei de a ajunge subiect de....STIRILE DE LA ORA 5 ...ALE PRO.TVului | ||
garbo171675 Postat pe 7 Ianuarie 2012 19:21 |
||
---|---|---|
pe cand tu ti-ai dori, de fapt, sa apari la pagina 5 (fata de la pagina 5 - libertatea...), sau la pagina 3 (fata de la pagina 3 - click), nu? | ||
panty_C Postat pe 7 Ianuarie 2012 19:26 |
||
Eu ti-am dat o idee din mai multe posibile; insa daca tu nu ai nevoie de ajutor...atunci de ce ne ceri sfaturi? Daca esti terorizata de familion, daca iti este teama, si mai ales DACA VREI SA PLECI DE ACOLO, incerci orice iti poate ajuta. Fundatiile au psihologi, juristi, tot felul de consilieri etc; conteaza prea mult ca ai venituri bune? Se vede treaba ca nu, daca preferi sa le faci praf, in loc sa ai curajul sa iesi din respectiva casa. Iar copilul tau te va intelege peste ani de zile si iti va multumi. |
||
|
||
klaire Postat pe 7 Ianuarie 2012 19:51 |
||
De la: garbo171675, la data 2012-01-07 19:21:48imi e teama de iminenta situatiei de a ajunge subiect de....STIRILE DE LA ORA 5 ...ALE PRO.TVului Parerea mea este ca te complaci. Daca itzi creshti copila in mediul acesta sa nu te miri mai tarziu cand o sa-shi bage shi ea in vene. In primul rand nu shtiu ce draku' ai vazut la el. De ce n-ai fost atenta cand te-ai incurcat cu un astfel de om ?! Dar faptul este consumat, timpul nu se poate da inapoi. In schimb potzi lua o hotarare pentru viitorul copilului tau. Succes! |
||
carco Postat pe 20 Ianuarie 2012 23:21 |
||
nu gasi motive..doar pleaca. si asta cat mai repede. pt copilul tau, daca nu pt tine. nu este un mediu potrivit fetitei tale. cat despre ce vrea ea, gandste-te ca la 10 ani nu are discernamant, tu stii ce este mai bine pt ea. ai parinti care te sprijina, ai bani sa iti permiti o chirie, nu te complace, doar PLEACA. nu te mai gandi ce va fi dupa, toate se rezolva din mers. important este sa iesi de acolo. bafta | ||
MARILENA_25 Postat pe 21 Ianuarie 2012 09:05 |
||
De la: garbo171675, la data 2012-01-07 18:57:41adica....ea si.a iubit mult copilul si copiii ei im general si i.a iubit,dar in marea ei iubire nu asuportat gandul ca...desi si.a iubit copiii nu se stie cand si de ce dar situatia a scapat de sub control ca sa zic asha...iar copiii ei s.au transformat in niste drogalai nenorociti...ma refer la baieti care sunt doi...ptr ca si fratele lui mai mic a avut astfel de probleme....iar ea a cheltuit mii de euro pentru treaba asta...bani pe care i.a avut din munca in afara tarii...in spania ca infirmiera ptr batrani Eu zic asa.....sa-ti iei copilul de acolo cat mai repede si sa fugi mancand pamantul. Probabil ca fetita ta, te va ura un pic pentru ce o sa faci, pt ca inteleg ca s-a atasat de ei, dar mai tarziu o sa reusesti s-o faci sa inteleaga ca mediul in care va aflati acum nu e unul tocmai bun pt ea. Nu am reusit sa-mi dau seama ce sentimente ai pt el, dar deduc ca le ai, altfel nu i-ai suporta toate astea, numai ca in primul rand trebuie sa iei o hotarare pentru copilul tau, este la o varsta la care are nevoie de foarte multe lucruri, dar ceea ce se intampla acum in viata ei, in mod clar nu este ceva bun. In nici un caz nu gandi ca este mica si toate astea nu le va baga in seama, cu totii am fost mici, iar daca stam un pic si ne fortam memoria vom vedea ca lucrurile mai putin bune ni le amintim si descoperim ca ne-au marcat viata, intr-un fel sau altul |
||
zack Postat pe 21 Ianuarie 2012 10:52 |
||
I-mi permit sa-ti dau sfatul urmator:daca crezi ca-l poti aduce pe calea cea buna sa renunute a se mai droga explicindu-i ca astfel distruge casnicia voastra si tot ce-ati construit inpreuna si propiul lui copil sufera din lipsa lui de constiinta ,binenteles sa fii tare pe pozitie fara sa-i mai dai bani pt. droguri sau sa-l accepti linga tine drogat si vezi ca face eforturi in acest sens poti incerca sa-i mai dai o sansa si-l poti anunta organizatiei antidrog care ii ajuta si fac un tratament de dezintoxicare.In cazul in care vezi ca nu urmeza sfaturile si indrumarile tale atunci fii tare pe pozitie si ajuta-l sa iasa din cercul diavolului,daca nu ,copilul tau nu are discernamintul de-a decide ce este mai bine pt. voi doua,iar daca nu vrea sa paraseasca casa din cauza cumnatei tale,laso si paraseste tu casa aceia mai tirziu si ea va intelege si te va urma cind va intelege gravitatea situatiei sau o iei pur si simplu si va mutati pe parcursul timpului va intelege de ce?Cred ca daca mai exista iubire si lumina in sufletul sotului tau chiar si in cea de-a doua situatie a plecarii tale va intelege si mai bine raul pe care-l face si atunci va incerca sa iasa din prapstia in care se aunca tragindu-va si pe voi dupa el ,dar mai departe sa tolerezi o astfel de situatie si so accepti de dragul copilului,este inconstienta de ce va urma mai tirziu,nimic altceva decit un mare dezastru si o viata de iad daca nu o ai deja.Roagate la D-zeu sa-ti de-a putere sa le treci pe toate si sa te calauzeasca catre lumina,iubire si intelepciune si spune-ti in fiecare zi mental sau cu voce tare:sint o femeie puternica,voi reusi sa relizez ce mi-am propus si-mi voi urma fara sovaiere drumul catre lumina,iubire,adevar si armonie divina.Fii sigura ca vei fi ajutata de ingerul tau pazito si de D-zeu sa treci cu bine acest moment al vietii tale si nu uita venim singuri si plecam singuri din aceasta dimensiune,iar arhitectul vietii noastre si posibilitatea schimbarii destinului vietii noastre ,aceasta putere acesta energie nelimitata am primito toti in dar din partea creatorului,eu te vad in timp o femeie implinita si fericita,iar daca disperarea ti-a dat curaj sa-ti faci public necazul tot asa sint convinsa si am incredere in tine ca vei reusi sa-l depasesti ai incredere in tine si sa stii ca niciodata nu esti singura.Iti urez mult curaj si mult succes ,ai incredere in tine vei fi din nou fe ricita si-ti vei continua viata sa o traiesti asa cum faceai cindva:libera,fericita de fiecare clipa a vietii tale iubita si respectata si in perfect echilibru cu armonia divina ai incredere si fii convinsa ca vei reusi. | ||
garbo255960 Postat pe 21 Ianuarie 2012 16:47 |
||
din fericire, tu ai dreptul sa hotarasti pentru copil, deci il iei cu tine fara sa-l intrebi, o sa-i explici apoi in liniste ca e mai bine pt amandoi; el va fi suparat o vreme, dar se va obisnui pt ca cei mici sunt foarte adaptabili, mai ales daca sunt cu mama.. | ||
garbogarbo1 Postat pe 21 Ianuarie 2012 18:30 |
||
Eu zic ca intre timp sa iti cauti chirie apoi sa convingi copila sa mearga cu tine...In fond tu esti mama ei si trebuie sa te asculte...Poti sa ii zici ca poate vizita familia la care stai si cu timpul o faci sa se rareasca cu dusul..pt ca dintr-o data nu se poate dezobisnui... Sigur ca familia se da bine pe langa fetita ca sa te faca sa nu pleci,dar tu fii mai desteapta si mai diplomata ca ei....nu te lasa manipulata de oamenii astia rai |
||
ingerasulluptator Postat pe 21 Ianuarie 2012 23:21 |
||
eu iti garantez ca nu se va lasa de droguri orice ai face :) nici macar daca il duci la dezintoxicare ... o va face numai daca vrea el . cel mai bine ia copilul si muta-te singura in legatura cu libertatea , cu cat trec anii si apar responsabilitatile , se duce pe apa sambetei toata libertatea si chefu de a trai la maxim ... din pacate :( sfatul meu , nu mai sta la discutii si regrete ... fa un efort si creste copilul departe de un astfel de om . nui un exemplu bun sa creasca cu drogurile in casa . incearca sai explici copilului cat poate intelege dar nul minti , cand va pricepe mai multe iti va reprosa minciuna .. e o situatie dificila dar nu mai poate continua asa , o viata avem macar pe aia so traim cum vrem nu cum vor altii :) |
||
Dianis036042 Postat pe 22 Ianuarie 2012 07:28 |
||
PLEACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CIT MAI REPEDE SI CIT MAI IUTE SI CIT MAI DEPARTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PLEACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
||
garbo206643 Postat pe 22 Ianuarie 2012 09:43 |
||
mie mi se pare ca...nu esti tu sigura ca vrei sa pleci si intr un fel sau altul astepti o confirmare de la noi.intr o asemenea situatie nu mai vad rostul intrebarilor,tu nu esti sigura de tine,ca asta vrei...iti iei copilul si pleci..te doare fix in cot de ce o sa zica sau o sa fac "familionul" lui dupa plecarea ta. totul depinde doar de tine,nu iti mai cauta scuze,daca chiar ai fi vrut sa pleci erai plecata deja asta e parerea mea,nu am vrut sa te ranesc,asta reiese din ceea ce ai spus tu pana acum. multa bafta! |
||
garbo162606 Postat pe 22 Ianuarie 2012 11:07 |
||
poti divorta de el te poti muta in alt loc. Oricat d emult s/ar fi atasat fetita de restul rudelor e de preferat sa o cresti intr un mediu sanatos si lipsit de scandal, injuraturi, injurii si violenta. Va intelege cu timpul ca i-ai facut un bine renunatnd la a sta impreuna. iti doresc sanatate, succes si multa putere sa te desprinzi de viata pe care o duci acum !Intotdeauna exista o sansa de salvare, totul e sa faci primul pas! | ||
dolce_farnientte Postat pe 22 Ianuarie 2012 11:47 |
||
Buna! Din tot ce ai povestit aici se pare ca inca iti este teama. Eu nu spun ca fetita ta nu are discernamant ci ca ea nu poate intelege gravitatea lucrurilor. Cel mai bine, asa cum au spus toti ce ti-au dat un sfat, este sa pleci. Iar daca tu crezi ca vei intampina dificultati in a parasi casa eu iti spun sa ceri ajutorul unui echipaj de politie in a te ajuta sa iti strangi lucrurile. Gandeste-te ca lucrurile pot devia in mai rau (iti poate viola fiica sau poate cadea la mijlocul certurilor dintre voi si o poate lovii asa de rau incat sa o pierzi sau sa ramana paralizata la propriu sau mintal - stiu ca am exagerat dar mai bine te gandesti innainte la raul ce se poate intampla). Curaj! Tu esti tutorele fetitei tale asa ca tu poti decide in ce e mai bine pentru ea si ce nu e. Cu timpul ii va trece. |
||
tessa Postat pe 22 Ianuarie 2012 12:18 |
||
De la: garbo171675, la data 2012-01-07 13:05:15...dar nu vad cum am sa fac acest pas...pentru ca situatia in care sunt nu e una tocmai roza Daca nu sunt copii la mijloc si esti independenta financiar este un pas inainte,pularai sunt pe toate drumurile si viata nu este eterna. |
||
garbo260815 Postat pe 22 Ianuarie 2012 15:26 |
||
De la: MARILENA_25, la data 2012-01-21 09:05:47nu gasi motive..doar pleaca. si asta cat mai repede. pt copilul tau, daca nu pt tine. nu este un mediu potrivit fetitei tale. cat despre ce vrea ea, gandste-te ca la 10 ani nu are discernamant, tu stii ce este mai bine pt ea. ai parinti care te sprijina, ai bani sa iti permiti o chirie, nu te complace, doar PLEACA. nu te mai gandi ce va fi dupa, toate se rezolva din mers. important este sa iesi de acolo. bafta Este mai grav ca atunci cind o femeie de 40 de ani cu fata de 16 ani aduce in casa un pularau de 30 care le reguleaza pe amindoua pina intervine a treia. |
||
garbo260815 Postat pe 22 Ianuarie 2012 15:31 |
||
815, esti in pana de imaginatie? | ||
dor72_ Postat pe 22 Ianuarie 2012 15:52 |
||
De la: garbo171675, la data 2012-01-07 13:05:15...dar nu vad cum am sa fac acest pas...pentru ca situatia in care sunt nu e una tocmai roza |
||
doryna_dobrescu Postat pe 22 Ianuarie 2012 17:59 |
||
indicat ar fi sa, pleci,iati ce tia mai ramas din lucruri si cu putina demnitate si hotarare,ia fetita de mana si iesi pe usa afara,fetita o sa planga o prioada de timp dar ii va trece,sa nu spui ca nu poti pleca,gandestete la fetita ta,in ce mediu creste,probleme nu o sa prea ai atata timp cat nu ai acte cu el,nu aveti ce imparti,chemi politia si spui ca nu te lasa sa pleci,parerea mea,acum tu faci ce crezi tu ca este mai bine pt tine si fetita ta.o seara buna tuturo | ||
eucineva2000 Postat pe 22 Ianuarie 2012 20:59 |
||
acum am citit dorinta ta poti sa spui mai multe? uneori si un sfat este binevenit. |
||
doryna_dobrescu Postat pe 22 Ianuarie 2012 22:45 |
||
eu cred ca depinde de tine sa schimbi ceva, asta daca cu adevarat iti doresti! | ||
narcysa Postat pe 23 Ianuarie 2012 09:20 |
||
Draga mea,in primul rand cred ca tu nu ai puterea de a te rupe de el,poate dragostea sau obisnuinta sau chiar frica de a ramane singura fetita ta,dar gandeste ca ceia ce vede fetita ta acolo nu este educational,nu are legatura cu realitatea. Nu pot decat sa iti urez bafta si puterea de a te rupe de acolo,nu te poate tine nimeni in lanturi si fetita ta va intelege,sunt foarte sigura de asta,doar trebuie sa ii vorbesti pe intelesul ei cat mai clar si calm.Iti doresc tot binele din lume | ||
euirina Postat pe 23 Ianuarie 2012 19:28 |
||
Trebuie sa pleci cat de repede impreuna cu fetita ta,departe de acesti oameni care iti fac rau din toare punctele de vedere, atat financiar cat si moral.Ma mir ca fiica ta iubeste acest mediu de violenta,cand asa cum tu spui, ar putea locui un timp la bunica ei,unde ma gandesc eu, ar avea parte de caldura sufleteasca,dragoste si liniste.Expica-i acest lucru,este destul de marisoara.Spune-i ca peste cativa ani cand va trebui sa-si invite prietenii acasa o sa-i fie rusine de ceea ce se intampla......Iar tu de ce sa-ti dai banii pe drogurile lui?Zau nu te inteleg.......Rupe relatia cat de repede si uita ca l-ai cunoscut pe el si familia lui!!!!!Ar trebui sa faci acest lucru pana nu te va distruge psihic....... |
||
garbo105616 Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:31 |
||
Parerea mea proprie, este ca,ea, ar trebui impreuna cu soacra ei, sa incerce sa l aduca pe calea ceea buna, pt. ca acum el este cuprins de acest viciu si fara ajutor nu va putea scapa de droguri. Cand v ati casatorit a ti jurat **Si la bine si la rau**!! Sunt oameni mai tari, altii sunt mai slabi si nu se pot descurca!Daca voi a ti fi in locul lui??!! Si n ati fi capabile sa va descurcati si toti v ar parasi??!! Ce a ti face??!! Daca l ai iubit, il mai iubesti il iei de manuta si gasesti solutii!Stiu ca este usor a zice, greu a face, dar o stiu din experienta!!39 ani m am luptat sa l **vindec** pe sot de bautura si prieteni!!N a fost usor , miercuri 1 februarie vom sarbatori 40 ani de casnicie si s a vindecat de **bautura si prieteni**!! Acum este cuminte si nu mi e frica sa l las singur in casa inainte daca plecam iesea si venea pe 4 carari sau adormea undeva pe asfalt.A fost groaznic, dar am invins **viciul**!!Va doresc si voua zile senune cu bucurii fara stress!! | ||
Jojolin Postat pe 23 Ianuarie 2012 21:51 |
||
Socanta situatie pentru tine si fiica ta.Eu cred ca independenta financiara,incercarile la care ai recurs(fara succes) de-a fi libera asa cum iti doresti si chiar atasamentul "profund" al fam. fata de fiica ta,sunt suficiente dovezi care sa te determine sa nu astepti parerile noaste,compatimirile sau "sfaturile" care sa te puna in miscare .SOLUTIA:cere ajutor organelor protectiei copilului:gasesteti cat mai repede o locuinta: mutativa si ia viata de la capat.Iar mai tarziu fiica ta,iti va multumi cu siguranta.SUCCES! | ||
garbo225639 Postat pe 23 Ianuarie 2012 22:17 |
||
Incepe prin a cauta urgent o casa mica,cu chirie ieftina,pentru un inceput. Fata are prea putina minte la varsta asta,asa ca va face ce crede mama ei de cuviinta,adica tu. Nu fac ce vor copiii.fac ceea ce trebuie,pana ajung la 18 ani,si pe picioarele lor din punct de vedere economic. Atunci iau decizii,si hotarasc daca sunt pentru sau impotriva. Vei gasi intai casa,fara sa stie nimeni. Chiriile sunt scumpe,asa ca va dura gasitul. Intreaba vecini,ziare,cunostinte. Apoi,dupa ce ai gasit-o,aduci la cunostinta fetei ce ai hotarat pentru amandoua. Si bineinteles ca ii explici ca tu esti adultul,care ia hotarari in familie,pana cand fata va fi independenta economic. asa este corect. Va fi impotriva,va fi bosumflata,apoi ii va trece. pentru ca e pentru binele ei,si noi parintii facem ce credem ca e bine,indiferent ce iese la final. Situatia acum este grea,numai ca nu iei in consideratie,ca se va inrautati din ce in ce,in ritm rapid. si poate ca vietile voastre vor fi in pericol. daca nu a devenit violent inca,sigur va deveni,si bineinteles din ce in ce mai mult. daca pleci,salvezi trei oameni:pe el care nu va mai avea bani de droguri,pe tine,si pe fata ta. In primul rand fata. actioneaza singura. Nu stiu cum ai putea pune deoparte banii de chirie,asta e problema,unii cer trei chirii inainte. daca i-as avea acum,sincer ti i-as da.... Poate gasesti la vreo curte vreo batrana,vreun batran,sa locuiti impreuna. e mai ieftin,si nu cere chirii inainte. si nu trebuie sa stie nimeni,nici o ruda,ca va veni sa iti ceara banii,te va astepta la colt,etc. cauta un cartier indepartat/ Mai este directia sociala si pentru protectia copiluli,in fiecare oras,care iti poate da sfaturi gratis,avocat gratis,ajutor gratis,chiar si adapost temporar,gratis. daca ajungi la disperare,si mai bine inainte de a ajunge cutitul la os,cauta unde este sediul. ca sa va puteti refugia acolo. la fata ta explica-i cat suferi tu in situatia asta,cat te chinui. Nu se poate sa fi fericit peste nefericirea celui mai important om din viata ta.tu esti cea mai importanta ptr fata ta,pana ea se va marita. dupa casatoria copiilor,trecem pe locul doi parintii,dar asta e vorbaraie iti doresc succes cu gasirea casei. nu lasa timpul sa treaca,trece in dezavantajul vostru. uzaj moral si economic. d |
||
daniilia Postat pe 23 Ianuarie 2012 23:08 |
||
am uitat ceva important;se apropie pubertatea fetei,ceea ce inseamna sensibilitate,nervi,certuri,etc,tot tacamul,ia putere de la dzeu,si pleaca oriunde ar fi,acoperis sa fie,apoi vei gasi tu ceva mai bun. roaga-te in fiiecare seara la dzeu sa iti dea putere sa pleci,si vei gasi,in tine,sigur. am mai scris asta,ultimele ganduri de dinainte de somn,sunt prelucrate de creier de 20 mii ori. de aia scrie in biblie sa nu ne culcam suparati,pe cineva sau pe ceva. si tot de aia,daca te gandesti in fiecare seara la ce vrei sa reusesti,prinde viata. curaj,dzeu te iubeste,si noi la fel! |
||
daniilia Postat pe 24 Ianuarie 2012 05:18 |
||
Este cu mult mai simplu decat crezi!!! Iti aduni discret lucrusoarele la care tii, iei copilul de mana si-l duci la mama ta. Nu ai un coleg, un prieten sa te ajute, sa fie prezent cand plecati? Eventual vorbesti cu un politist sa vina in momentul plecarii...Copilul te va uri, te va jigni, suporta! Ii va trece si cu timpul va intelege si-ti va multumi. Nu mai sta o clipa!!!! Esti sursa de bani doar! Toata familia iti manipuleaza copilul, intelegi? Bafta! Nu mai sta pe ganduri si nu-ti fie frica, te rog! | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 24 Ianuarie 2012 09:54 |
||
Stai putin, tu esti cu el de mai putin de 1 an?? Si fetita nu e a lui? si deja locuiesti cu el si ti-e teama sa te muti din cauza familiei lui: Pleaca!Pleaca!Pleaca!Pleaca! |
||
garbo237404 Postat pe 25 Ianuarie 2012 12:38 |
||
De la: garbo255960, la data 2012-01-21 16:47:56I-mi permit sa-ti dau sfatul urmator:daca crezi ca-l poti aduce pe calea cea buna sa renunute a se mai droga explicindu-i ca astfel distruge casnicia voastra si tot ce-ati construit inpreuna si propiul lui copil sufera din lipsa lui de constiinta ,binenteles sa fii tare pe pozitie fara sa-i mai dai bani pt. droguri sau sa-l accepti linga tine drogat si vezi ca face eforturi in acest sens poti incerca sa-i mai dai o sansa si-l poti anunta organizatiei antidrog care ii ajuta si fac un tratament de dezintoxicare.In cazul in care vezi ca nu urmeza sfaturile si indrumarile tale atunci fii tare pe pozitie si ajuta-l sa iasa din cercul diavolului,daca nu ,copilul tau nu are discernamintul de-a decide ce este mai bine pt. voi doua,iar daca nu vrea sa paraseasca casa din cauza cumnatei tale,laso si paraseste tu casa aceia mai tirziu si ea va intelege si te va urma cind va intelege gravitatea situatiei sau o iei pur si simplu si va mutati pe parcursul timpului va intelege de ce?Cred ca daca mai exista iubire si lumina in sufletul sotului tau chiar si in cea de-a doua situatie a plecarii tale va intelege si mai bine raul pe care-l face si atunci va incerca sa iasa din prapstia in care se aunca tragindu-va si pe voi dupa el ,dar mai departe sa tolerezi o astfel de situatie si so accepti de dragul copilului,este inconstienta de ce va urma mai tirziu,nimic altceva decit un mare dezastru si o viata de iad daca nu o ai deja.Roagate la D-zeu sa-ti de-a putere sa le treci pe toate si sa te calauzeasca catre lumina,iubire si intelepciune si spune-ti in fiecare zi mental sau cu voce tare:sint o femeie puternica,voi reusi sa relizez ce mi-am propus si-mi voi urma fara sovaiere drumul catre lumina,iubire,adevar si armonie divina.Fii sigura ca vei fi ajutata de ingerul tau pazito si de D-zeu sa treci cu bine acest moment al vietii tale si nu uita venim singuri si plecam singuri din aceasta dimensiune,iar arhitectul vietii noastre si posibilitatea schimbarii destinului vietii noastre ,aceasta putere acesta energie nelimitata am primito toti in dar din partea creatorului,eu te vad in timp o femeie implinita si fericita,iar daca disperarea ti-a dat curaj sa-ti faci public necazul tot asa sint convinsa si am incredere in tine ca vei reusi sa-l depasesti ai incredere in tine si sa stii ca niciodata nu esti singura.Iti urez mult curaj si mult succes ,ai incredere in tine vei fi din nou fe ricita si-ti vei continua viata sa o traiesti asa cum faceai cindva:libera,fericita de fiecare clipa a vietii tale iubita si respectata si in perfect echilibru cu armonia divina ai incredere si fii convinsa ca vei reusi. Of, ce-ai facut cu gramatica � Si ideilor le-ar trbui putin ordine, ca altfel parca e un fragment fara cap si coada. |
||
garbo237404 Postat pe 25 Ianuarie 2012 12:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
��Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti�� | 168 | De la: Handybel 7 Februarie 2011 11:26 |
Deruta... | 161 | De la: lala_cri 23 Noiembrie 2009 12:08 |
ce sa fac? | 21 | De la: garbo104166 11 Martie 2010 20:20 |
|
||
mintita inselata...prea naiva am fost....' | 45 | De la: cricat 9 Martie 2011 10:26 |
O iubesc!!!! | 192 | De la: Edward_Claudiu 23 Septembrie 2015 12:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară