Ei... uite ca deschid si eu un topic. ![]() ![]() Ce mi-a placut mie azi ? Paiii... ca am reusit sa deschid un Blog. In care am postat ce-i poate bese mintea unui parlamentar roman ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Ianuarie 2012 14:11 |
||
---|---|---|
Ei, hai, ca sa-ti mearga bine, uite un cub de Zucchero - http://youtu.be/c_louquxa38 Zucchero - Menta E Rosmarino Mie astazi mi-a placut ca mi-a spus *Buna dimineata* la pranz, fix atunci cand m-am trezit. (Stii, Barbo, n-am citit decat titlul si primul alineat din ce ai scris aici. Mai jos apare o eroare, cred ca de tipar) |
||
nathalie Postat pe 9 Ianuarie 2012 14:29 |
||
Zau.... ??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
barboneli Postat pe 9 Ianuarie 2012 14:49 |
||
Cred ca s-a remediat eroarea. Eu am reusit sa citesc si scrisoarea si raspunsul ![]() |
||
SAL Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:05 |
||
Ei, nu arat cu degetul... te-ai prins tu la ce ma refer... ![]() Mi-a mai placut ceva pe ziua de azi, si de ieri si dintotdeauna - mi-a spus ca ma adora!!! Ca si ieri si alaltaieri si intotdeauna... ![]() Si ce e minunat, e ca si daca nu imi spunea, tot as fi stiut... (Sper sa nu te incurce faptul ca nu comentez despre parlamentari, subiect de care n-as putea fi mai straina decat sunt azi, dar eu cant alta melodie. In orice caz, succes si la mai mare!) |
||
nathalie Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:11 |
||
In mare parte sunt deacord cu raspunsul ,,romanului de pretutindeni " dat domnului senator dar cu precizarea ca mie nu mi-e rusine ca sunt roman nicicand si oriunde m-as afla! (Si asta nu dintr-un patriotism ieftin) ci pur si simplu pentru ca asa simt eu. | ||
SAL Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:12 |
||
Sal... pai daca citesti mai atent, este exact ce a spus si romanasul nostru in scrisoarea lui... !!!! Ca in nici un caz nu ii e rusine ca e roman si pe fetele lui tot asa le-a educat.... ! Ii e rusine ca e roman, numai cand politicienii din Romania vrobesc despre Romania.... ! Cea ce e cu totul altceva ! Nathalie.... chiar ma bucur ca nu comentezi despre parlamentari.... ! In felul asta topicul o sa aiba o mireasma mult mai placuta.... !!! ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:28 |
||
ei Barbo .. il umplem cu tot felul de delicatese ![]() |
||
cri_cat Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:30 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:34 |
||
ia sa vedem ... ce mi-a placut azi ca ziua a inceput gri si apoi a devenit un albastru infinit, asa e cand se ridica ceata ![]() |
||
cri_cat Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:35 |
||
de ce ai pus la intalniri topicul vrei o intalnire? ![]() daca ai apoi vreo suta de propuneri .. ce te faci? ![]() |
||
cri_cat Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:37 |
||
Imi mai plaseaza si mie cate una, asa din mila ![]() |
||
SAL Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:40 |
||
Cum o suta? Uite ce spune chiar la debut - intre 5 si 120! ![]() (doar ca e cam vaga unitatea de masura...) |
||
nathalie Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:41 |
||
Hai mey Sal .. doar cate una ? nu-ti place si tie cate doua cica e visul oricarui barbat cate doua halbe desigur .. la ce va duce gandul ? ![]() |
||
cri_cat Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:50 |
||
Consumul in exces de bauturi alcoolice dauneaza grav sanatatii! Mai glumesc eu p-aici cu palinca si damigeana de vin dar nu sunt ,,bun consumator" | ||
SAL Postat pe 9 Ianuarie 2012 15:54 |
||
cel mai mult mi-a placut ( si nu numai azi) sa vad ca exista persoane deosebite, care se gandesc la mine mai mult decat as putea sa sper uneori...chiar e placut ![]() |
||
dor72_ Postat pe 9 Ianuarie 2012 16:36 |
||
ca mi s-a terminat programul de lucru ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 9 Ianuarie 2012 16:42 |
||
Ca am reusit sa pun varza la murat... !!! ![]() ![]() cri_cat... nici eu nu stiu de ce l-am pus la intalniri, m-am sfatuit cu cineva de aici si am ajuns la concluzia ca aici e bine. puteam sa-l pun la "altele", dar am vazut ca acolo sunt..... altele !!! ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Ianuarie 2012 21:40 |
||
asta: http://youtu.be/NyQqhXLWk5Y |
||
barboneli Postat pe 10 Ianuarie 2012 11:10 |
||
Azi?Mi-a placut ca mi-a intrat ...salariul...! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Ianuarie 2012 18:05 |
||
La mine o intrat �i m�ine iese. ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 10 Ianuarie 2012 18:09 |
||
Fii linistita..Axl..si la mine..azi i intrat salariul ..si maine-l dau tot..pe facturi si pe la banci ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Ianuarie 2012 18:20 |
||
paiii... n-am stiut unde s-o postez, asa ca... o recit aici !!! ![]() ![]() Aceasta poezie deosebita sta scrisa la intrarea in biserica de la Sadinca, jud.Sibiu, loc unde s-au pus bazele unei mici manastiri condusa de parintele-calugar David. Atat de frumoasa pe cat de adevarata. Un lung tren ne pare viata, Ne trezim in el mergand Fara sa ne dam,noi, seama Unde ne-am suit si cand. Fericirile sunt halte Unde stam cat un minut Pana bine ne dam seama Suna, pleaca, a trecut. Iar durerile sunt statii Lungi, de nu se mai sfarsesc Si in ciuda noastra parca Tot mai multe se ivesc; Arzatori de nerabdare Inainte tot privim, Sa ajungem mai degraba La vreo tinta ce-o dorim; Ne trec zilele, trec anii, Clipe scumpe si dureri, Noi traim hraniti de visuri Si-nsetati dupa placeri. Multi copii voiosi se urca, Cati in drum n-am intilnit; Iar cate un batran coboara Trist si frant sau istovit. Vine-odata insa vremea Sa ne coboram si noi Ce n-am da atunci o clipa Sa ne-ntoarcem inapoi? Dar pe cand,privind in urma Plangem timpul ce-a trecut, Suna goarne VESNICIEI: < Am trait si n-am stiut > |
||
barboneli Postat pe 22 Ianuarie 2012 07:26 |
||
http://youtu.be/dsM5wk62jvo |
||
barboneli Postat pe 22 Ianuarie 2012 08:04 |
||
De la: barboneli, la data 2012-01-22 08:04:20http://youtu.be/dsM5wk62jvo Astazi..mi-a placut acest clip!!Pup! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 22 Ianuarie 2012 14:03 |
||
azi mi-a placut...ca a nins...ca iarna ![]() desi voi avea ceva de lucru pentru a-mi "elibera" masinuta din curte ![]() |
||
dor72_ Postat pe 22 Ianuarie 2012 14:11 |
||
buna ziua all...ce faceti???mie imi place ca ninge frumos...asa pot "visa cu ochii deschisi"...si k sunt libera sa ma joc cu bebe meu..o duminica cu zambet va doresc ![]() ![]() ![]() |
||
Iryna_Iry Postat pe 22 Ianuarie 2012 14:21 |
||
![]() numai la noi nu ninge.. ...e un soare , parca vine primavara |
||
jeanette40 Postat pe 22 Ianuarie 2012 14:25 |
||
jeano, pai atunci, vino tu la iarna daca ea nu vine la tine ![]() salut irina, cat de mare e bebe acum? |
||
dor72_ Postat pe 22 Ianuarie 2012 14:27 |
||
De la: dor72_, la data 2012-01-22 14:11:42azi mi-a placut...ca a nins...ca iarna la mine a nins ca... toamna !!! vantul a scuturat ultimele petale de la un pom mare care mai avea inca flori pe ramuri... ! ![]() da' de ce sa eliberezi masina ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 22 Ianuarie 2012 14:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce mi-a placut azi... ! | 104 | De la: barboneli 27 Februarie 2015 20:50 |
CEARDACUL OMENIRII | 6 | De la: AMOREZATUL 2 Martie 2012 21:29 |
Iti poti cladi fericirea ta pe nefericirea altora? | 127 | De la: ___aly___ 15 Septembrie 2013 23:18 |
|
||
Ce m-a intristat azi... | 81 | De la: barboneli 15 Ianuarie 2012 07:08 |
indecizie | 33 | De la: garbo_12253 7 Februarie 2014 17:22 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9