Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi...

nu m-a socat, dar m-a facut sa zambesc, gatitul miresei ma viziteaza in fiecare zi. nu ma marit.
Ana32
Postat pe 1 Februarie 2012 10:37
"ete' na! ". FMARTE' a intrat in exercitiul iernii.
DD_BB
Postat pe 1 Februarie 2012 10:44
premiul l-a primit mai degraba pt ca este considerata o victima a regimului de atunci,da' voi sunteti fete destepte,stiti deja...
iasomia
Postat pe 1 Februarie 2012 11:33
eu nu sunt desteapta, dar corect e stii...
Ana32
Postat pe 1 Februarie 2012 11:36
Da Frau, Herta e scriitoare, nu scriitor.
In limba romana utilizam adesea substantivul de gen feminin cand ne referim la
activitatea/profesia unei persoane de gen feminin.
Ca sa intelegi mai bine, incearca sa-ti amintesti daca vreodata ai auzit sau citit ceva de genul:
Horensia Papadat Bengescu este un scriitor roman sau Ana Blandiana este un poet roman.

Daca nici acum n-ai prins my point, drop it, you're hopeless!
charmelen
Postat pe 1 Februarie 2012 11:37
De la: iasomia, la data 2012-02-01 11:33:36premiul l-a primit mai degraba pt ca este considerata o victima a regimului de atunci,da' voi sunteti fete destepte,stiti deja...

da Iaso!..ai dreptate....dar eu am mari indoieli ca ea a fost o victima!
Cristina_Adler
Postat pe 1 Februarie 2012 11:37
De la: Ana32, la data 2012-02-01 11:36:11eu nu sunt desteapta, dar corect e stii...

cum indraznesti sa corectezi o persoana de asemenea tinuta intelectuala, misogino ? Daca ea a scris sti, inseamna ca asa ar trebui sa fie, iar lingvistii romani sa ia masuri de corectare a paradigmei verbului a sti.

charmelen
Postat pe 1 Februarie 2012 11:45
De la: Ana32, la data 2012-02-01 11:36:11eu nu sunt desteapta, dar corect e stii...

sigur..ai dreptate!
Cristina_Adler
Postat pe 1 Februarie 2012 12:00
De la: Cristina_Adler, la data 2012-02-01 08:43:57multumesc Barbo!...azi am primit ceva...Anh�nger Davidstern mit Scherfelin der Witwe....interesanta combinatia.....

s-o porti sanatoasa... ! si cum eu nu inteleg limba lui Goethe... am tradus prin google, textul de la roze ! asa am mai invatat si eu ceva.... !
aici, ploua cu "lopata"... asa cum zicea una de la TV (vezi posterea mea de la Rasu', plansu') dar frig imi e numai mie... afara sunt cam 12-14 grade.
barboneli
Postat pe 1 Februarie 2012 12:02
aici nu ploua!...e soare dar"cu dintisori"....doar vreo 2 grade sub 0...

mda...imi amintesc de faza cu "ploua cu lopata"....

salutari acasa!....

sii.....maine ,poimaine...fac 47...ce zici de un masaj?....cu pietre calde,daca se poate!!?!?...

shalom!
Cristina_Adler
Postat pe 1 Februarie 2012 12:13
Adminii nu-s de acord cu tine Cristina c�-s ''rapid�''. Au �ters post�rile noastre.
Da' n-am r�mas f�ra cuvinte.
Axl_22
Postat pe 1 Februarie 2012 12:26
nu-i nimic... a ramas a mea !!!
barboneli
Postat pe 1 Februarie 2012 12:37
Mie mi-au sters postarea de la rasul plansul si nu era nici o injuratura
Maaaai ce oameni!
Sa fiti sanatosi si sa va mearga bine!
SAL
Postat pe 1 Februarie 2012 12:39
De la: barboneli, la data 2012-02-01 12:02:31
De la: Cristina_Adler, la data 2012-02-01 08:43:57multumesc Barbo!...azi am primit ceva...Anh�nger Davidstern mit Scherfelin der Witwe....interesanta combinatia.....

s-o porti sanatoasa... ! si cum eu nu inteleg limba lui Goethe... am tradus prin google, textul de la roze ! asa am mai invatat si eu ceva.... ! "Aproape orice alt� moned� a c�tigat faima at�t de mult �i o putere simbolic�, cum ar fi cele fi? Widows Heller? cunoscute monede de bronz din �ara Sf�nt�!
acest lucru ca "acarienii v�duva lui" o �n Biblie (Marcu 12, 41-42) a fost men�ionat moneda moneda cel mai mic �i cel mai ne�nsemnat din acea perioad�, aproximativ comparabil� cu cea a cen�i prezent. Acesta este un original, unic Documentul istoria lumii �i a fost licita�ie, �n durata de via�� a lui Isus! De�i monedele au fost �n circula�ie de c�tre procurorii din neologismelor multe Iudeea, banii oamenilor obi�nui�i a fost aparent monede antice evreie�ti �nc� din momentul Hasmoneans. Aceste monede au fost cu privire la timp pentru a dovedi ca schimba. ? Dar a venit apoi o v�duv� s�rac� �i a aruncat dou� dintre cele mai mici monede �n caseta de oferta. Isus a chemat pe ucenicii S�i s�-l �i a zis: Un lucru este cert: c� aceast� v�duv� s�rac� a dat mai mult dec�t oricine altcineva. Cei bogati au dat doar ceva din prisosul lor, dar femeia asta este s�rac� �i-a dat tot ce aveau -? Chiar ceea ce ea necesare pentru a tr�i. Marcu 12, 42-44 adep�i �n forma de o stea a lui David cu moned� de bronz antic de la 2-1. -Lea �.Hr.. Fabricat sub Alexandru Jannaeus 76 103 BC? Ø 2,5 cm 925 Sterling Silver"
aici, ploua cu "lopata"... asa cum zicea una de la TV (vezi posterea mea de la Rasu', plansu') dar frig imi e numai mie... afara sunt cam 12-14 grade.

am mai incercat o data.... !
barboneli
Postat pe 1 Februarie 2012 12:42
De la: SAL, la data 2012-02-01 12:39:08Mie mi-au sters postarea de la rasul plansul si nu era nici o injuratura
Maaaai ce oameni!

stii SAL... am observat ca atunci cand ii injuri pe "ei"... ramane textul ! poate e mai bine sa mai intercalezi din cand in cand, in text... si cate o injuratura ! eu nu pot sa te ajut cu care... ca nu prea le stiu !
barboneli
Postat pe 1 Februarie 2012 12:45
axl...poate-o fi din cauza temperaturii scazute....

stiu si io ce sa spun!...keine Ahnung!....sau poate nu le place ceva....

Cristina_Adler
Postat pe 1 Februarie 2012 12:54
Imi poate imprumuta si mie cineva o carte scrisa de Verdi? scriitor roman, se pare ..
anakin
Postat pe 1 Februarie 2012 13:04
Io-s Axl_22 dragi adminii, doar m� cunoa�te�i. L�sa�i-m� s� postez!

Anakin, io am un CD original cu isc�litura motanului meu...Verdi, numai c� nu-l mai pot asculta! isc�litura e original�.
Axl_22
Postat pe 1 Februarie 2012 13:13
Axl, eu ma refeream la o carte scrisa de acest scriitor roman. Il lasam la o parte pe nea Giuseppe, ca nu despre el vorbeam, dar este cineva care sustine pe aici care sustine ca a citit volume scrise de acest scriitor.
anakin
Postat pe 1 Februarie 2012 13:15
Am �n�eles.. e ca �i ''treaba cu ingredientele'' pt o poveste scurt�....
Axl_22
Postat pe 1 Februarie 2012 13:17
incerc eu...am o carte scrisa de Chopin....o vrei?

na...o fi Schopenhauer????
Cristina_Adler
Postat pe 1 Februarie 2012 13:18
Daca ai una scrisa de Michael Schumacher, ma bag.

Axl, cam asa ceva...
anakin
Postat pe 1 Februarie 2012 13:18
De la: barboneli, la data 2012-02-01 12:42:51
De la: barboneli, la data 2012-02-01 12:02:31

s-o porti sanatoasa... ! si cum eu nu inteleg limba lui Goethe... am tradus prin google, textul de la roze ! asa am mai invatat si eu ceva.... ! "Aproape orice alt� moned� a c�tigat faima at�t de mult �i o putere simbolic�, cum ar fi cele fi? Widows Heller? cunoscute monede de bronz din �ara Sf�nt�!
acest lucru ca "acarienii v�duva lui" o �n Biblie (Marcu 12, 41-42) a fost men�ionat moneda moneda cel mai mic �i cel mai ne�nsemnat din acea perioad�, aproximativ comparabil� cu cea a cen�i prezent. Acesta este un original, unic Documentul istoria lumii �i a fost licita�ie, �n durata de via�� a lui Isus! De�i monedele au fost �n circula�ie de c�tre procurorii din neologismelor multe Iudeea, banii oamenilor obi�nui�i a fost aparent monede antice evreie�ti �nc� din momentul Hasmoneans. Aceste monede au fost cu privire la timp pentru a dovedi ca schimba. ? Dar a venit apoi o v�duv� s�rac� �i a aruncat dou� dintre cele mai mici monede �n caseta de oferta. Isus a chemat pe ucenicii S�i s�-l �i a zis: Un lucru este cert: c� aceast� v�duv� s�rac� a dat mai mult dec�t oricine altcineva. Cei bogati au dat doar ceva din prisosul lor, dar femeia asta este s�rac� �i-a dat tot ce aveau -? Chiar ceea ce ea necesare pentru a tr�i. Marcu 12, 42-44 adep�i �n forma de o stea a lui David cu moned� de bronz antic de la 2-1. -Lea �.Hr.. Fabricat sub Alexandru Jannaeus 76 103 BC? Ø 2,5 cm 925 Sterling Silver"

am mai incercat o data.... !

Barbo...ma emotioneaza pur si simplu gandul ca moneda asta mica e veche de 2000 de ani...

prin cate maini o fi trecut?....pentru cati o fi fost ultimul banut?....ce gandeau? cum simteau?....

ma simt ciudat!...am senzatia ca-mi transmite ceva...emotii de mult trecute....de parca viata lor,merge mai departe prin mine....

daca-mi spui ca-s ticnita,promit ca nu mai vorbesc cu tine niciodata!
Cristina_Adler
Postat pe 1 Februarie 2012 13:26
De la: anakin, la data 2012-02-01 13:18:53Daca ai una scrisa de Michael Schumacher, ma bag.

Axl, cam asa ceva...

N-am! ma duc fuga la biblioteca .....aia din Wiesbaden....nu de alta dar numele-mi suna cam teuton....
Cristina_Adler
Postat pe 1 Februarie 2012 13:32
De la: SAL, la data 2012-02-01 12:39:08Mie mi-au sters postarea de la rasul plansul si nu era nici o injuratura
Maaaai ce oameni!

Sa fii sanatos, ca n-au sters ei doar postarea ta ci tot topicu'!
Si tocmai gasisem un banc ce se potrivea ca o manusa la tematica tragi-comica.
O sa-l colez acilea, n-au decat sa-l razuiasca si p'asta, lipsiti cum sunt de sensul umorului (se pare ca-l au in schimb pe cel al omorului de nervi)!
Aviz neamatorilor: orice greseala de morfologie, ortografie si sintaxa este absolut voluntara, inutil sa ma trimiteti la DEX, DOOM,Enciclopedia Britanica sau Ghidul complet al scriitorilor de manele!
charmelen
Postat pe 1 Februarie 2012 15:30
Iaca si bancu':
Un masochist se indragosteste la nebunie de un sadic; ajungand la intimitati, masochistul il implora:
- Strange-ma, plezneste-ma, leaga-ma, umileste-ma!
La care sadicu' raspunde impasibil: - Nu!
charmelen
Postat pe 1 Februarie 2012 15:34
De la: charmelen, la data 2012-02-01 15:34:44Iaca si bancu':
Un masochist se indragosteste la nebunie de un sadic; ajungand la intimitati, masochistul il implora:
- Strange-ma, plezneste-ma, leaga-ma, umileste-ma!

XANAX!!!!!....te calmeaza......
Cristina_Adler
Postat pe 1 Februarie 2012 15:36
De la: Cristina_Adler, la data 2012-02-01 15:36:52[quote name='charmelen' />

XANAX!!!!!....te calmeaza......[/quote]

Nu te mai agita atata la postarile mele: tu esti cel mai bun exemplu ca nu!
charmelen
Postat pe 1 Februarie 2012 15:47
Anakin, un Prost, nu te intereseaza...
e ca-n Delirul....dar oricum sunteti on topic....
dor72_
Postat pe 1 Februarie 2012 18:42
mmmda.... n-as fi crezut ca unii chiar o sa creada sau o sa ia in serios... ce am scris acolo de scriitorii romani asta chiar ca m-a lasat fara cuvinte...... mai ales cineva, cu care am discutat personal! ok anakine... ai vrut sa mi-o platesti, legitim, dar am crezut ca combinatia aia de nume.... o sa sara la cineva in ochi ca e cammm..... ciudata ! in fine, asta e !!!!
barboneli
Postat pe 1 Februarie 2012 22:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce mi-a placut azi... ! 104 De la: barboneli 27 Februarie 2015 20:50
Relatii incepute online 7 De la: garbo_484948 5 Mai 2018 08:34
indecizie 33 De la: garbo_12253 7 Februarie 2014 17:22
hai sa ne intalnim ca sa votam! 20 De la: iasomia 20 Noiembrie 2009 14:49
De ce nu ma mai priveste? 23 De la: garbo_404769 19 Iunie 2015 04:44
Setari Cookie-uri