pai de n-ar fi horinca-n sat... | ||
alanna Postat pe 15 Ianuarie 2012 00:21 |
||
---|---|---|
si la topic, ca sa zic asa... din repertoriul fratilor Petreus: dusu-m-am la mandra-n sopru si mi-o ros soarecii clopu' s-o soparla pa opchinca s-am ramas fara nimica c-am ramas cu capu' gol si diescult la un chicior |
||
carmen396 Postat pe 15 Ianuarie 2012 01:16 |
||
daca-i musai sa fim on topic, uite on topic: Un tip vrea sa faca si el sex cu o tipa super numai ca nu avea ce ii trebuie. Fuge repede la farmacie si spune: - Dati-mi voie, dati-mi voie va rog am pe cineva la pat. Ceilalati din fata amabili se dau la o parte si ii fac loc. Cand ajunge tipul in fata spune farmacistei : - Doua prezervative va rog. |
||
|
||
alanna Postat pe 17 Ianuarie 2012 00:00 |
||
daca se rup si alea, o sa mai apara cate-un topic pentru fiecare... | ||
carmen396 Postat pe 17 Ianuarie 2012 00:22 |
||
adica ar fi cu cantec! mie imi place forumul asta, ca gardul vopsit ma mai tine-un pic departe de avatarul trist, asta... de leopard am vrut sa zic! carmen, |
||
alanna Postat pe 17 Ianuarie 2012 00:29 |
||
da, dar numai refrenul, fredonat... sa stii ca si pe mine m-a ajutat sa stau la o oarecare distanta de leopard, desi la avatarul meu se vede doar gardul, in culori vii... si tie, alanna |
||
carmen396 Postat pe 17 Ianuarie 2012 00:41 |
||
mintenas imi schimb avatarul si culoarea parului si ung mecanismul cu roti dintate, sa se roteasca mai cu talent asa, ca la fratii Petreus, cand zic ei "rupt-o boii jugu-n tri" chiar daca-n realitate e facut franjuri |
||
alanna Postat pe 17 Ianuarie 2012 00:48 |
||
hai, noroc! uneori ma gandesc ca nici magazinele de ate, foarfece si brice nu mai sunt ce-au fost odata...ehe! da` eu tai franjurii, ii leg la capete unul de altul si m-apuc de-mpletit...tot iese de-o manseta |
||
carmen396 Postat pe 17 Ianuarie 2012 01:08 |
||
na, ca l-am schimbat! le luam pas cu pas: stangul, dreptul, stang - drept - stangul! ca destul mi-am dat cu unu-n altul |
||
alanna Postat pe 17 Ianuarie 2012 01:11 |
||
manseta era? si io care ma legasem la cap cu ea, ziceam ca-i bentita. e, dar e o eroare inocenta, ca doar nu mi-am pus geanta Gucci pe cap! |
||
alanna Postat pe 17 Ianuarie 2012 01:16 |
||
ooo, da` l-ai schimbat cu niste gesturi diafane si pline de indemanare totodata! fain! uite, cu manutele-alea doua, prinde o floricica noua |
||
carmen396 Postat pe 17 Ianuarie 2012 01:20 |
||
asta cu Gucci e buna.. |
||
carmen396 Postat pe 17 Ianuarie 2012 01:24 |
||
carmen, chiar ma bucur sa aud ca te-a ajutat forumul mi se pare o varianta destul de comoda numai sa ai chef sa "mingle" arunci cand ai timp si uite ca functioneaza! cand povesteau niste colege, le aprobam din politete, ca nu stiam cu ce se mananca dar acum vad ca nu o luasera pe aratura e, om trai si om vedea! da-i musai sa traim! |
||
alanna Postat pe 17 Ianuarie 2012 01:36 |
||
adevarat! si-n plus, desi si aici lipsesc inflexiunea vocii si expresia fetei, e de departe mai putin impersonal decat pe un site de socializare "obisnuit" un fel de club virtual, cu bune si cu rele, care mie imi readuce zambetul pe buze atunci cand sunt mai "blue". nu mai spun ca e placut sa descoperi persoane cu care te afli pe aceeasi lungime de unda. sa traim, alanna! si (citez din clasici in viata) sa ne "simtem" bine |
||
carmen396 Postat pe 17 Ianuarie 2012 02:08 |
||
Pai , sa traiti fericite si... eu pe langa voi! | ||
SAL Postat pe 17 Ianuarie 2012 13:25 |
||
eh, carmen, imaginile 3D sunt asha, o trufanda in relationare aciulea e un fel de viata in doua dimeniuni si-n oricare din variantele de mai sus mai exista una, inclusa ca o palma in 1D, recte un punct. punct de punct sal, hai noroc, cu sanatate! |
||
alanna Postat pe 17 Ianuarie 2012 20:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pastrarea virginitatii pina la casatorie PRO si CONTRA | 165 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56 |
Ce saloane de masaj erotic mai sunt la ora actuala prin Bucuresti? | 3 | De la: lylaa 21 August 2012 01:06 |
ma-m lovit cu unghia in interiorul vaginului | 6 | De la: garbo_414525 26 August 2015 19:09 |
|
||
M-am indragostit de.....varul meu!!! | 1 | De la: cordor 18 Ianuarie 2010 02:41 |
Sex shop | 34 | De la: Aventuri_Erotice_1 22 Octombrie 2019 11:21 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural