Mama!Ce IDEE mi-ai dat!!! Merci..Barbo.. | ||
elisabeta_boia Postat pe 24 Ianuarie 2012 21:44 |
||
---|---|---|
Un om moare si ajunge la Sf.Petru! Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e cu ele. − Sunt ceasurile minciunii si fiecare are cate unul.Cand omul spune cate o minciuna limba ceasului avanseaza cu o ora. − Si ceasul acela care nu se misca? − E de la maica Tereza. − Dar ceasul lui Basescu unde este? − A... al lui este in camera lui Iisus.Il tine pe post de ventilator! |
||
SAL Postat pe 25 Ianuarie 2012 10:49 |
||
CUM FUNC�IONEAZ� ECONOMIA ROM�NEASC� Cic� domnul prim ministru plecase s� taie panglica la c��iva kilometri de autostrad�. Uit�ndu-se pe geamul ma�inii, vede la marginea drumului doi am�r��i care fr�m�ntau chirpici cu picioarele goale. Intrigat de ceea ce vede, domnul prim ministru opre�te ma�ina �i �i �ntreab� pe cei doi: - M�i, oameni buni, nu v� este ru�ine d� face�i nenorocirea asta de chirpici, �ntr-o �ar� membr� a Uniunii Europene, care tocmai a reu�it, sub �ndrumarea FMI, s� se macrostabilizeze? Ce-i �napoierea asta? Ce face�i cu amestecul �sta oribil de b�legar, paie �i noroi? - Domnule prim ministru, r�spunde unul dintre indivizi, nu-l facem pentru noi. �l export�m �n Federa�ia Rus�. - �l exporta�i �n Rusia?!! Extraordinar! Ce lua�i pe el? - �ti�i, ru�ii nu prea au rezerv� valutar�, a�a c� ne pl�tesc �n natur�. Ne dau o mie de AK-47 pe tona de chirpici. - Sunte�i nebuni?! Introduce�i ilegal armament �n �ar�! - Nuuu! Nu intr� neam de AK-47 �n Rom�nia. Le reexport�m imediat �n Iran. - �n Iran ?! La terori�tii �ia? Ce lua�i de la ei? - Petrol, domnule prim ministru. Pentru fiecare AK-47, c�te o ton� de petrol, dar s� �ti�i c� nu �l aducem ilegal �n �ar�. Din Iran, pleac� direct �n Japonia, c� �ia, or fi ei de�tep�i, dar n-au petrol. - Ce lua�i din Japonia, ce v� dau pe petrol? - Ehh! Ni�te rahaturi de microcipuri, de �ncap o mie �ntr-un portofel, dar le vindem americanilor, c� au nevoie de fleacurile > astea, ca s� fac� ni�te rachete. S� �ti�i c� pl�tesc bine. Pentru fiecare flecu�te� din ala, ne dau zece mii de dolari. - Zece mii de dolari?!! �i ce face�i cu ei? - P�i acum devine complicat, c� trebuie s� schimb�m la banc� dolarii pe euro. - De ce? - Pentru c� bulgarii nu vor dec�t euro. - Dar ce treab� ave�i voi cu bulgarii? - P�i, domnule prim ministru, noi, cu tranzi�ia �i cu austeritatea, am s�r�cit de tot. Nu mai avem animale. Cum s� facem chirpici, dac� nu import�m b�legar de la bulgari ?! |
||
|
||
barboneli Postat pe 25 Ianuarie 2012 22:04 |
||
In curtea azilului, un nebun rade de unul singur. - Ce ti s-a intamplat de razi asa? - Rad pentru ca-mi amintesc bancuri. Si acum tocmai mi-am adus aminte unul pe care nu-l stiam. |
||
Eugenia69 Postat pe 26 Ianuarie 2012 18:04 |
||
(no offense... !!! oricum, e veche de tot....) Instructorul de parasutism: - Dupa ce sariti, numarati pana la 50 si dupa trageti de inel. Ardelenii sa numere doar pana la 3... http://youtu.be/pL3qPh_sQvs http://youtu.be/mDrXM9jvZCM http://youtu.be/7AaZ7X0Clf8 http://youtu.be/XoboiREZp9U |
||
barboneli Postat pe 29 Ianuarie 2012 08:06 |
||
Intrebare: Daca Boc boceste, Basescu ce face ? |
||
barboneli Postat pe 29 Ianuarie 2012 21:57 |
||
Ce a spus Dumnezeu dup� ce a creat b�rbatul? Ce naiba, pot s� fac �i mai bine. B�rbatul c�tre Dumnezeu: - De ce ai f�cut femeia s� fie a�a frumoas�? - Ca s� o iube�ti. - Dar de ce ai f�cut-o a�a proast�? - Ca s� te iubeasc� �i ea pe tine. |
||
dor72_ Postat pe 29 Ianuarie 2012 22:11 |
||
�eful: - Nu m� privi�i ca pe un �ef, ci ca pe un prieten care are mereu dreptate. |
||
cri_cat Postat pe 29 Ianuarie 2012 22:19 |
||
Un b�ie�el privea atent la un preot care-�i repara gardul de la gr�din�. - De ce m� prive�ti a�a de atent, fiule? - Vreau s� aflu ce zice un preot c�nd �i d� cu ciocanul peste degete! |
||
cri_cat Postat pe 29 Ianuarie 2012 22:20 |
||
La conferinta internationala a mafiotilor. Dupa sedinta, capo di tutti capi il cheama pe Ion, seful mafiei romanesti. - Auzi Ioane, tu ai vila din asta cu 2 etaje cum am eu? - Nu, raspunde Ion. - Dar Mertzane ca ale mele, ai? - Nu. - Dar lant din asta gros cat 2 degete, de aur, ai? - Nu. - Mai, pai ce mafiot esti tu? La congresul urmator sa nu te aud ca nu ai ce ti-am zis azi, clar? Merge Ion acasa si-l striga pe servitorul lui, Ghita. - Ghita!!! Da jos ultimele 3 etaje de la casa, vinde elicopterele si cumpara Mertzane, dezleag� cainele �i du-l in casa ca lantul trebuie sa-l port eu! |
||
cri_cat Postat pe 29 Ianuarie 2012 22:21 |
||
Nu va suparati... Puteti sta putin mai la dreapta, sa-l vad si eu mai bine pe Basescu? ... - Sigur. Nu vreti sa va dau binoclul meu? ... - Nu, multumesc, am luneta la pusca . . . |
||
cri_cat Postat pe 29 Ianuarie 2012 22:24 |
||
Ardeleanul se �ntoarce de la spitalul unde bunica familiei fusese internat� �n stare grav�. - Ei, care-i baiul? �l �ntreab� cei de-acas�, ner�bd�tori s� afle ve�tile. - No, bine, r�spunde ardeleanul. Doctorii spun c� a ie�it din criz�... - Asta-i fain! exclam� cineva din familie. - ... �i a intrat �n com�. Ce-o fi asta numai doctorii �tiu. Ardeleanul la �coal� �i spune profesorului c� el vrea s� �nve�e ebraica. Profesorul: - De ce tocmai ebraica? - P�i c�nd am s� mor �i am s� ajung �n Rai, s� pot vorbi cu Dumnezeu. - �i dac� ai s� ajungi �n Iad? - P�i rom�n� �tiu bine! Un ardelean vine acas� mai devreme de la c�mp �i aude zgomote �n dormitor. Se duce �n fug� �i-�i g�se�te nevasta dezbr�cat� complet, �ntins� pe pat, transpirat� �i g�f�ind... - Ce-i, m� nevast�, ce ai? - Am infarct, zice ea. Ardeleanul d� s� fug� afar� s� cheme pe doctor, c�nd copilul lui de 4 ani zice: - Tat�, tat�, unchiu' Gheorghe este sub pat �n pielea goal�... Ardeleanul fuge �napoi, ridic� p�tura �i-l vede pe Gheorghe sub pat dezbr�cat �i zice: - P�i bine, m� nenorocitule, nevast�-mea moare de inim� �i tu umbli ca un bezmetic prin cas� �n pielea goal� de-mi sperii copilul� |
||
dor72_ Postat pe 29 Ianuarie 2012 22:30 |
||
Bul� vine acas� plin de s�nge, zg�riat pe fa�� �i pe m�ini. Maic�-s� moar� c�nd �l vede. - Ce s-a �nt�mplat? - Am fost la �trul� �i am f�cut hora �n jurul bradului. - P�i bine m�i, dar de unde ai zg�rieturile astea? ...- Am fost pu�ini. |
||
ufishor Postat pe 30 Ianuarie 2012 18:49 |
||
ufishor Postat pe 30 Ianuarie 2012 20:13 |
||
https://picasaweb.google.com/115605325161640925652/LuateDeLaTV?authuser=0&feat=directlink |
||
barboneli Postat pe 1 Februarie 2012 08:30 |
||
DD_BB Postat pe 1 Februarie 2012 11:03 |
||
Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii �nvaț� pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice: - De acum inainte sa-ți intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege !!! Ai inteles ??? Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dup� care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi preg�tești baia, ca sa ma relaxez. Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza ? Nevasta zice: - Cei de la pompe funebre... | ||
Eugenia69 Postat pe 1 Februarie 2012 15:16 |
||
acum am vazut am pus un clip cu o pisicuta care nu-l lasa pe un cutulica sa-i pape mancarea. dragi admini, ce anume a fost calificat ca indecent? sunt siderata! |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Februarie 2012 20:06 |
||
multumesc frumos! | ||
Eugenia69 Postat pe 1 Februarie 2012 20:14 |
||
-Domnule director,as avea nevoie de un acont din leafa. -Ai mai cerutunul. -Vedeti,nevasta mea are nevoie de bani. -Pot sa te intreb de ce? -D-tra puteti intreba,eu insa NU! -Nu valoreaza cine stie ce,vinul vostru! -O sa vedeti la socoteala,spune chelnerul... |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Februarie 2012 20:22 |
||
O zi obisnuita: Te trezesti... Nokia , Colgate , Nesscafe , Hochland , Orbit , Renault , Compaq , Epson , Nokia , Nokia . Mc Donald s , Coca-Cola , Orbit , Compaq , Epson , Nokia , Nokia . Renault . Tuborg . Tuborg . Tuborg . Tuborg . Tuborg . Nokia...Nokia . Durex-Durex . Colgate . ...... Te culci . |
||
cri_cat Postat pe 7 Februarie 2012 10:10 |
||
Pentru a p�stra lini�tea �i pacea �n familie, ave�i nevoie de r�bdare, dragoste, �n�elegere �i de cel pu�in dou� televizoare. :)) si doua calculatoare, as adauga eu :-p |
||
cri_cat Postat pe 7 Februarie 2012 10:11 |
||
ba, minim trei, daca ai si plozi...:D de zici ca esti la NASA....:))))) |
||
eu_geminy Postat pe 7 Februarie 2012 10:26 |
||
ntz... daca la puradei le dai cate un iPAD sau iPED... ai rezolvat problema si fara TV !!!! | ||
barboneli Postat pe 7 Februarie 2012 12:47 |
||
ete na! ce sa spun!..si eu ce sa ma fac? in D. i.Pad nu intra-n discutie....teutonii astia tare-s obtuzi!.....daca Madame Teflon a hotarat ca nu trebe'...mama,mama ce mai sufera plozii!!!!!...iar pentru mine e fix economie in buget! | ||
Cristina_Adler Postat pe 7 Februarie 2012 13:08 |
||
O blonda la doctor. -Va recomand multe ultra violete!! -Vai,ce ma bucur!Abia astept!Am fost odata ..ultr violata..si mi-ai facut mare placere!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Februarie 2012 19:45 |
||
neatza... ! Ofiterul de la centrul de recrutare �l intreaba pe Bula: - Recrut, ce-i cu ochiul dumitale? - E un ochi artificial. - Si din ce e facut ochiul artificial? - Din sticla, domnule ofi�er. - Da, logic, trebuie sa si vezi prin el ! |
||
barboneli Postat pe 8 Februarie 2012 07:31 |
||
http://youtu.be/m-Mp6ulGq1o |
||
barboneli Postat pe 8 Februarie 2012 07:56 |
||
cu siguranta rasu' plansu' ;) Se face un sondaj in legatura cu metodele contraceptive folosite de diverse cupluri. Primul cuplu raspunde ca foloseste prezervativul, al doilea ca foloseste pastile si asa mai departe. Ajunsi la o alta familie bat la usa . Le deschide Maria, inalta de peste doi metri. - Ne spuneti va rugam ce metoda contraceptiva folositi? - Sigur ca da. Metoda pupila-scaunel. - Cum vine asta? Maria striga cu putere: Ioaneeeee! Si apare Ion inalt de un metru si nitel, cam cat Boc. -Il vedeti? Eu sint inalta iar el micut. Noi o facem in picioare. Pe el il urc pe un scaunel. El incepe sa ma lucreze iar eu ma uit foarte atenta in ochii lui. Cand vad ca i se dilata pupila trag un sut la scaunel ... |
||
cri_cat Postat pe 9 Februarie 2012 11:00 |
||
Ion nu merita sa aiba copii! | ||
ufishor Postat pe 9 Februarie 2012 13:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
va rog sa ma ajutati daca stiti ceva despre aceasta doala | 2 | De la: Celleste_ 10 August 2010 12:24 |
De ce pocaitii il numesc pe Tatal Ceresc? Iahova? | 74 | De la: Laura_M 10 Octombrie 2010 17:17 |
Inaltimea mea :D | 13 | De la: AGAPI_MOU 7 Septembrie 2009 10:30 |
|
||
Spate acoperit. | 1 | De la: ulygarbo 18 Martie 2017 19:01 |
Ce ati facut sau ati face ..ca sa nu intervina MONOTONIA in relatia/cuplul Dvoastra? | 70 | De la: jjulyeta 4 Noiembrie 2012 06:03 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară