Mama!Ce IDEE mi-ai dat!!! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 24 Ianuarie 2012 21:44 |
||
---|---|---|
Un om moare si ajunge la Sf.Petru! Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e cu ele. − Sunt ceasurile minciunii si fiecare are cate unul.Cand omul spune cate o minciuna limba ceasului avanseaza cu o ora. − Si ceasul acela care nu se misca? − E de la maica Tereza. − Dar ceasul lui Basescu unde este? − A... al lui este in camera lui Iisus.Il tine pe post de ventilator! |
||
SAL Postat pe 25 Ianuarie 2012 10:49 |
||
CUM FUNC�IONEAZ� ECONOMIA ROM�NEASC� Cic� domnul prim ministru plecase s� taie panglica la c��iva kilometri de autostrad�. Uit�ndu-se pe geamul ma�inii, vede la marginea drumului doi am�r��i care fr�m�ntau chirpici cu picioarele goale. Intrigat de ceea ce vede, domnul prim ministru opre�te ma�ina �i �i �ntreab� pe cei doi: - M�i, oameni buni, nu v� este ru�ine d� face�i nenorocirea asta de chirpici, �ntr-o �ar� membr� a Uniunii Europene, care tocmai a reu�it, sub �ndrumarea FMI, s� se macrostabilizeze? Ce-i �napoierea asta? Ce face�i cu amestecul �sta oribil de b�legar, paie �i noroi? - Domnule prim ministru, r�spunde unul dintre indivizi, nu-l facem pentru noi. �l export�m �n Federa�ia Rus�. - �l exporta�i �n Rusia?!! Extraordinar! Ce lua�i pe el? - �ti�i, ru�ii nu prea au rezerv� valutar�, a�a c� ne pl�tesc �n natur�. Ne dau o mie de AK-47 pe tona de chirpici. - Sunte�i nebuni?! Introduce�i ilegal armament �n �ar�! - Nuuu! Nu intr� neam de AK-47 �n Rom�nia. Le reexport�m imediat �n Iran. - �n Iran ?! La terori�tii �ia? Ce lua�i de la ei? - Petrol, domnule prim ministru. Pentru fiecare AK-47, c�te o ton� de petrol, dar s� �ti�i c� nu �l aducem ilegal �n �ar�. Din Iran, pleac� direct �n Japonia, c� �ia, or fi ei de�tep�i, dar n-au petrol. - Ce lua�i din Japonia, ce v� dau pe petrol? - Ehh! Ni�te rahaturi de microcipuri, de �ncap o mie �ntr-un portofel, dar le vindem americanilor, c� au nevoie de fleacurile > astea, ca s� fac� ni�te rachete. S� �ti�i c� pl�tesc bine. Pentru fiecare flecu�te� din ala, ne dau zece mii de dolari. - Zece mii de dolari?!! �i ce face�i cu ei? - P�i acum devine complicat, c� trebuie s� schimb�m la banc� dolarii pe euro. - De ce? - Pentru c� bulgarii nu vor dec�t euro. - Dar ce treab� ave�i voi cu bulgarii? - P�i, domnule prim ministru, noi, cu tranzi�ia �i cu austeritatea, am s�r�cit de tot. Nu mai avem animale. Cum s� facem chirpici, dac� nu import�m b�legar de la bulgari ?! |
||
|
||
barboneli Postat pe 25 Ianuarie 2012 22:04 |
||
In curtea azilului, un nebun rade de unul singur. - Ce ti s-a intamplat de razi asa? - Rad pentru ca-mi amintesc bancuri. Si acum tocmai mi-am adus aminte unul pe care nu-l stiam. |
||
Eugenia69 Postat pe 26 Ianuarie 2012 18:04 |
||
(no offense... !!! ![]() Instructorul de parasutism: - Dupa ce sariti, numarati pana la 50 si dupa trageti de inel. Ardelenii sa numere doar pana la 3... http://youtu.be/pL3qPh_sQvs http://youtu.be/mDrXM9jvZCM http://youtu.be/7AaZ7X0Clf8 http://youtu.be/XoboiREZp9U |
||
barboneli Postat pe 29 Ianuarie 2012 08:06 |
||
Intrebare: Daca Boc boceste, Basescu ce face ? |
||
barboneli Postat pe 29 Ianuarie 2012 21:57 |
||
Ce a spus Dumnezeu dup� ce a creat b�rbatul? Ce naiba, pot s� fac �i mai bine. ![]() B�rbatul c�tre Dumnezeu: - De ce ai f�cut femeia s� fie a�a frumoas�? - Ca s� o iube�ti. - Dar de ce ai f�cut-o a�a proast�? - Ca s� te iubeasc� �i ea pe tine. |
||
dor72_ Postat pe 29 Ianuarie 2012 22:11 |
||
�eful: - Nu m� privi�i ca pe un �ef, ci ca pe un prieten care are mereu dreptate. |
||
cri_cat Postat pe 29 Ianuarie 2012 22:19 |
||
Un b�ie�el privea atent la un preot care-�i repara gardul de la gr�din�. - De ce m� prive�ti a�a de atent, fiule? - Vreau s� aflu ce zice un preot c�nd �i d� cu ciocanul peste degete! |
||
cri_cat Postat pe 29 Ianuarie 2012 22:20 |
||
La conferinta internationala a mafiotilor. Dupa sedinta, capo di tutti capi il cheama pe Ion, seful mafiei romanesti. - Auzi Ioane, tu ai vila din asta cu 2 etaje cum am eu? - Nu, raspunde Ion. - Dar Mertzane ca ale mele, ai? - Nu. - Dar lant din asta gros cat 2 degete, de aur, ai? - Nu. - Mai, pai ce mafiot esti tu? La congresul urmator sa nu te aud ca nu ai ce ti-am zis azi, clar? Merge Ion acasa si-l striga pe servitorul lui, Ghita. - Ghita!!! Da jos ultimele 3 etaje de la casa, vinde elicopterele si cumpara Mertzane, dezleag� cainele �i du-l in casa ca lantul trebuie sa-l port eu! |
||
cri_cat Postat pe 29 Ianuarie 2012 22:21 |
||
Nu va suparati... Puteti sta putin mai la dreapta, sa-l vad si eu mai bine pe Basescu? ... - Sigur. Nu vreti sa va dau binoclul meu? ... - Nu, multumesc, am luneta la pusca . . . |
||
cri_cat Postat pe 29 Ianuarie 2012 22:24 |
||
Ardeleanul se �ntoarce de la spitalul unde bunica familiei fusese internat� �n stare grav�. - Ei, care-i baiul? �l �ntreab� cei de-acas�, ner�bd�tori s� afle ve�tile. - No, bine, r�spunde ardeleanul. Doctorii spun c� a ie�it din criz�... - Asta-i fain! exclam� cineva din familie. - ... �i a intrat �n com�. Ce-o fi asta numai doctorii �tiu. Ardeleanul la �coal� �i spune profesorului c� el vrea s� �nve�e ebraica. Profesorul: - De ce tocmai ebraica? - P�i c�nd am s� mor �i am s� ajung �n Rai, s� pot vorbi cu Dumnezeu. - �i dac� ai s� ajungi �n Iad? - P�i rom�n� �tiu bine! Un ardelean vine acas� mai devreme de la c�mp �i aude zgomote �n dormitor. Se duce �n fug� �i-�i g�se�te nevasta dezbr�cat� complet, �ntins� pe pat, transpirat� �i g�f�ind... - Ce-i, m� nevast�, ce ai? - Am infarct, zice ea. Ardeleanul d� s� fug� afar� s� cheme pe doctor, c�nd copilul lui de 4 ani zice: - Tat�, tat�, unchiu' Gheorghe este sub pat �n pielea goal�... Ardeleanul fuge �napoi, ridic� p�tura �i-l vede pe Gheorghe sub pat dezbr�cat �i zice: - P�i bine, m� nenorocitule, nevast�-mea moare de inim� �i tu umbli ca un bezmetic prin cas� �n pielea goal� de-mi sperii copilul� |
||
dor72_ Postat pe 29 Ianuarie 2012 22:30 |
||
Bul� vine acas� plin de s�nge, zg�riat pe fa�� �i pe m�ini. Maic�-s� moar� c�nd �l vede. - Ce s-a �nt�mplat? - Am fost la �trul� �i am f�cut hora �n jurul bradului. - P�i bine m�i, dar de unde ai zg�rieturile astea? ...- Am fost pu�ini. |
||
ufishor Postat pe 30 Ianuarie 2012 18:49 |
||
![]() |
||
ufishor Postat pe 30 Ianuarie 2012 20:13 |
||
https://picasaweb.google.com/115605325161640925652/LuateDeLaTV?authuser=0&feat=directlink |
||
barboneli Postat pe 1 Februarie 2012 08:30 |
||
![]() |
||
DD_BB Postat pe 1 Februarie 2012 11:03 |
||
Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii �nvaț� pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice: - De acum inainte sa-ți intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege !!! Ai inteles ??? Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dup� care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi preg�tești baia, ca sa ma relaxez. Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza ? Nevasta zice: - Cei de la pompe funebre... | ||
Eugenia69 Postat pe 1 Februarie 2012 15:16 |
||
acum am vazut ![]() am pus un clip cu o pisicuta care nu-l lasa pe un cutulica sa-i pape mancarea. dragi admini, ce anume a fost calificat ca indecent? sunt siderata! |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Februarie 2012 20:06 |
||
multumesc frumos! | ||
Eugenia69 Postat pe 1 Februarie 2012 20:14 |
||
-Domnule director,as avea nevoie de un acont din leafa. -Ai mai cerutunul. -Vedeti,nevasta mea are nevoie de bani. -Pot sa te intreb de ce? -D-tra puteti intreba,eu insa NU! -Nu valoreaza cine stie ce,vinul vostru! -O sa vedeti la socoteala,spune chelnerul... |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Februarie 2012 20:22 |
||
O zi obisnuita: Te trezesti... Nokia , Colgate , Nesscafe , Hochland , Orbit , Renault , Compaq , Epson , Nokia , Nokia . Mc Donald s , Coca-Cola , Orbit , Compaq , Epson , Nokia , Nokia . Renault . Tuborg . Tuborg . Tuborg . Tuborg . Tuborg . Nokia...Nokia . Durex-Durex . Colgate . ...... Te culci . |
||
cri_cat Postat pe 7 Februarie 2012 10:10 |
||
Pentru a p�stra lini�tea �i pacea �n familie, ave�i nevoie de r�bdare, dragoste, �n�elegere �i de cel pu�in dou� televizoare. :)) si doua calculatoare, as adauga eu :-p |
||
cri_cat Postat pe 7 Februarie 2012 10:11 |
||
ba, minim trei, daca ai si plozi...:D de zici ca esti la NASA....:))))) |
||
eu_geminy Postat pe 7 Februarie 2012 10:26 |
||
ntz... daca la puradei le dai cate un iPAD sau iPED... ai rezolvat problema si fara TV !!!! ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 7 Februarie 2012 12:47 |
||
ete na! ce sa spun!..si eu ce sa ma fac? in D. i.Pad nu intra-n discutie....teutonii astia tare-s obtuzi!.....daca Madame Teflon a hotarat ca nu trebe'...mama,mama ce mai sufera plozii!!!!!...iar pentru mine e fix economie in buget! ![]() |
||
Cristina_Adler Postat pe 7 Februarie 2012 13:08 |
||
O blonda la doctor. -Va recomand multe ultra violete!! -Vai,ce ma bucur!Abia astept!Am fost odata ..ultr violata..si mi-ai facut mare placere!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Februarie 2012 19:45 |
||
neatza... ! ![]() Ofiterul de la centrul de recrutare �l intreaba pe Bula: - Recrut, ce-i cu ochiul dumitale? - E un ochi artificial. - Si din ce e facut ochiul artificial? - Din sticla, domnule ofi�er. - Da, logic, trebuie sa si vezi prin el ! |
||
barboneli Postat pe 8 Februarie 2012 07:31 |
||
http://youtu.be/m-Mp6ulGq1o |
||
barboneli Postat pe 8 Februarie 2012 07:56 |
||
cu siguranta rasu' plansu' ;) Se face un sondaj in legatura cu metodele contraceptive folosite de diverse cupluri. Primul cuplu raspunde ca foloseste prezervativul, al doilea ca foloseste pastile si asa mai departe. Ajunsi la o alta familie bat la usa . Le deschide Maria, inalta de peste doi metri. - Ne spuneti va rugam ce metoda contraceptiva folositi? - Sigur ca da. Metoda pupila-scaunel. - Cum vine asta? Maria striga cu putere: Ioaneeeee! Si apare Ion inalt de un metru si nitel, cam cat Boc. -Il vedeti? Eu sint inalta iar el micut. Noi o facem in picioare. Pe el il urc pe un scaunel. El incepe sa ma lucreze iar eu ma uit foarte atenta in ochii lui. Cand vad ca i se dilata pupila trag un sut la scaunel ... |
||
cri_cat Postat pe 9 Februarie 2012 11:00 |
||
![]() ![]() |
||
ufishor Postat pe 9 Februarie 2012 13:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CATRE ADMINISTRATORUL FORUMULUI | 380 | De la: tutankhamon 1 Noiembrie 2009 19:53 |
cE PARERE AVETI DESPRE ALINIAMENTUL ACESTOR PLANETE ? NE VOR INFLUENTA VIATA DIN PUNCT DE VEDERE MENTAL , SEXUAL-SENTIMENTAL SAU SOCIAL LA NIVEL PLANETAR ? | 77 | De la: Freya__ 21 Mai 2011 09:09 |
eu capricorn, el rac! | 2 | De la: AGAPI_MOU 22 August 2009 12:32 |
|
||
Ciocnesc un pahar de vin cu voi...Si va doresc sanatate fericire,si sa ajungeti toti bage si mosnegi sanatosi si intelepti...Craciun fericit..Va iubesc | 30 | De la: ingerasulluptator 28 Decembrie 2011 22:30 |
Sunt super geloasa si nu stiu cum pot controla acest sentiment | 36 | De la: alba 9 Iulie 2012 01:30 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9