Nu recomant nimanui aceasta doamna "DR. DRAGHICI GETA" care habar nu are de ceea ce face si spun asta deoarece am ramas insarcinata dupa 2 ani ca printr-o minune si am avut ghinionul sa am o sarcina fara embrion, ceea ce a facut sa ajung la scoaterea ei printr-un chiuretaj banal. Avand in vedere ca atat de multe femei fac chiuretaje mereu fara sa aiba nici o problema,eu am avut ghinionul sa ajung in mainile acestei doamne "DR" care a tratat cazul meu cu o foarte mare indiferenta si in urma chiuretajului facut de dumneaei mi-au ramas resturi din sarcina care mai apoi au dus la un alt chiuretaj si o operatie la paroscop deoarece mi-a fost infectata o trompa care binenteles ca nu au mai fost facute la ea ci la maternitatea Cuza Voda din Iasi. Aceasta doamna "DR> DRAGHICI GETA " care nu are nici o legatura cu a fi medic nu o intereseaza decat BANIIII, este SUPERFICIALA si o mare nesimtita si cine spune ca a tratat-o cum trebuie este pentru ca a fost sanatoasa nu a avut nici o complicatie si ceea ce a facut ea putea face si o femeie de serviciu caruia nu trebuie sa ii bagi o multime de bani in buzunar. Iar in maternitatea din Bacau este o debandata totala, medicii care au ramas sunt de cea mai joasa speta poti sa mori nu se uita la tine decat daca le bagi in buzunar o caruta de bani si macar daca le dai bani pentru niste servicii de calitate, dar nu, le dai bani ca sa iti dea niste tratamente care nu au nici o legatura boala ta si sa se comporte cu tine ca si cum nu ai fi om, probabil un caine in viziunea lor. |
Ambi84 Postat pe 20 Ianuarie 2012 10:19 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
diversifivarea la 6 luni | 5 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 10:19 |
Pentru bebe care varsa, reflux | 4 | De la: ina_rebeca 18 Octombrie 2009 12:27 |
medici foarte buni | 8 | De la: kidz008190 5 Iulie 2017 14:18 |
|
||
iona | 5 | De la: garbo_14199 24 Iunie 2013 15:57 |
Dr. Ala Danilceac, solicitare urgenta de informatii!! | 89 | De la: mediana_kidz 25 Septembrie 2013 11:47 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice