garbo 448, ai dreptate, se vede usor cand omul este nefericit. se vede de la o jumatate de metru si de la 300 de km, daca acea persoana conteaza. Sunt multe persoane care aleg nefericirea in loc sa faca ceva pentru a schimba asta. "unii oameni poarta foarte prost fericirea, parca ii strange" Egoistul (am citat din memorie, daca am reprodus gresit imi cer scuze). Da. Singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa te retragi. Chiar daca te doare tot trebuie sa te retragi. |
||
cri_cat Postat pe 25 Februarie 2012 13:59 |
||
---|---|---|
revin. stiu. o sa treaca? |
||
garbo010448 Postat pe 25 Februarie 2012 14:04 |
||
din pacate nu stiu daca ai citat corect sau nu, nici nu conteaza in momentul asta, citatul se portiveste perfect situatiei. | ||
|
||
garbo010448 Postat pe 25 Februarie 2012 14:08 |
||
da. o sa treaca. TOTUL trece! raman urme, mai adanci sau mai superficiale, dar trece. | ||
cri_cat Postat pe 25 Februarie 2012 14:11 |
||
cri | ||
garbo010448 Postat pe 25 Februarie 2012 14:14 |
||
daca acum te gandesti ca trebuie sa pui punct. PUNE-L ! oricat de mult vrei sa amani un lucru tot trebuie sa-l faci. |
||
cri_cat Postat pe 25 Februarie 2012 14:19 |
||
nu am la ce sa pun punct. omul e intr-o alta relatie, nu cu mine. iar sa pun punct sentimentelor pe care le am... daca imi spui si cum sa fac asta.... e doar gustul amar ca in ciuda tuturor barierelor si diferentelor dintre noi, am fi fost perfect compatibili. |
||
garbo010448 Postat pe 25 Februarie 2012 14:43 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-02-25 13:41:22 scz. c.a.v.l.p.a-3-a...graba,..... nu te cred ca accepti tu o buburuza imbatranita pe langa buburuza ta frumoasa si tanara, sigur conteaza varsta , succes iti doresc ! nu ai inteles. |
||
Katinka Postat pe 25 Februarie 2012 14:44 |
||
448, nu e o reteta cum sa pui punct sentimentelor pentru o persoana. Alea vor ramane pana se vor estompa si lasa loc mai mult sentimentelor pentru alta persoana, si astea vor ramane ca o amintire dulce. Nu forta, nu o sa reusesti. Unele lucruri nu se sterg usor, oricat "delete" ai folosi. | ||
cri_cat Postat pe 25 Februarie 2012 14:53 |
||
da, scuze, nu citisem tot. m-am amestecat ca ... buburuza in lapte. | ||
garbo010448 Postat pe 25 Februarie 2012 14:56 |
||
cri, stii ceva? cred ca nici nu as vrea sa dau delete si sa uit totul. cu ce as mai ramane? a fost o experienta frumoasa care m-a imbogatit, la urma urmei din asta e facuta viata, nu crezi? multumesc pt incurajari si sustinere! |
||
garbo010448 Postat pe 25 Februarie 2012 15:05 |
||
eu nu ma amestec in lapte. | ||
Katinka Postat pe 25 Februarie 2012 15:05 |
||
da. din astea e facuta viata. conteaza foarte mult si ce invatam din experientele de viata. |
||
cri_cat Postat pe 25 Februarie 2012 15:12 |
||
suparatule, eu nu te opresc in incercarile tale.... pot doar sa-ti vand un pont : iti trebuie piele tabacita..... si nu pentru ca s-ar putea supara cineva pe aici... |
||
dor72_ Postat pe 25 Februarie 2012 16:29 |
||
ah, uitasem : multam de urare, suparatule | ||
dor72_ Postat pe 25 Februarie 2012 16:31 |
||
daca mai poti trage pentru inca 4 persoane inhama-te la caruta asta...depinde cat e dispus sa traga si armasarul la aceeasi caruta.....nu te gandi la prostii..esti femeie matura vei gati,spala ,curata si suporta inca dublu fata de problemele de acum...si mai e si cum se vor impaca copiii...sunt mari si sa nu ai probleme si cu ai tai si cu ai lui....de proba poti incerca ...e posibil sa mearga dar nu-ti vinde casa sa ai unde sa te intorci...si sa nu iti reproseze mai tarziu copii tai...diferenta de varsta nu e nici o priblema ...altele vor fi marile probleme...stii limba tarii in care vei pleca? |
||
garbo083442 Postat pe 25 Februarie 2012 16:38 |
||
daca mai poti trage pentru inca 4 persoane inhama-te la caruta asta...depinde cat e dispus sa traga si armasarul la aceeasi caruta.....nu te gandi la prostii..esti femeie matura vei gati,spala ,curata si suporta inca dublu fata de problemele de acum...si mai e si cum se vor impaca copiii...sunt mari si sa nu ai probleme si cu ai tai si cu ai lui....de proba poti incerca ...e posibil sa mearga dar nu-ti vinde casa sa ai unde sa te intorci...si sa nu iti reproseze mai tarziu copii tai...diferenta de varsta nu e nici o priblema ...altele vor fi marile probleme...stii limba tarii in care vei pleca? |
||
garbo083442 Postat pe 25 Februarie 2012 16:38 |
||
De la: garbo097157, la data 2012-02-25 11:01:39 sa mori tu ca nu ti-ai pus si mainile in sold? :-)) I-auzi! O alta solutie - si mai buna - ar fi sa gindesti inainte sa scrii , da' probabil penele tale nu contin functia asta. |
||
quasaria Postat pe 25 Februarie 2012 17:30 |
||
De la: garbo010448, la data 2012-02-25 13:31:25apropos de dileme... ce faci cand intalnesti pe cineva cu care rezonezi in totalitate, care iti citeste gandurile, cu care te completezi de la profesie pana la pasiuni comune... ce faci cand stii ca nu e liber, ca e intr-o relatie de multi ani, la care nu renunta, desi pare extrem de nefericit in aceasta relatie... ce poti face decat sa pleci, sa-l lasi sa-si traiasca viata pe care si-a ales-o... si sa speri ca va trece... ca timpul te va schimba si ca la un moment dat schimbandu-te vei rezona cu o alta persoana.... credeti ca e posibil? ce poti sa faci... depinde.Pot sa taci si sa pleci. Sau poti sa ai o discutie "intimplatoare" cu el si sa ii doresti sa isi gaseasca persoana care sa il implineasca. Si sa ii explici ca pentru fiecare exista cineva alaturi de care sa nu fie nefericit. Si poate o sa o intilneasca la un moment dat. Si sa pleci dupa aia. :-) Nu rezolvi nimic, doar ca te simti mia bine stiind ca ai incercat sa scoti o persoana importanta pentru tine dintr-o mocirla. Chiar daca tu nu vei mai fi acolo,poate pentru el e important sa i se confirme ca e cazul sa reprioritizeze. |
||
quasaria Postat pe 25 Februarie 2012 17:37 |
||
povestea mea e cea banala a elevei care se indragosteste de mentorul sau. sigur, ramanem in limite legale, daca o sa primesc comentarii rautacioase ma voi stradui sa le fac fata. quasaria, ma asteptam la raspunsul tau si nu m-am inselat. cred ca o parte din povestea mea iti suna cunoscuta, sau ma insel? a fost o vreme cand parea extrem de chinuit in situatia in care trebuia sa aleaga; mi-am dorit atunci ca povestea sa se termine oricum, numai sa nu-l mai vad asa. A ales atunci, a ales-o pe ea, de aceeasi varsta, din aceeasi categorie sociala, nationalitate, limba, religie, etc, si o vreme s-a mai linistit. fericit insa nu e iar in ultima vreme a recazut iar in depresie. spun ca presimteam raspunsul tau, e exact ceea ce gandesc in ultima vreme, ceea ce vreau sa fac inainte sa plec. Pe de alta parte, ar putea el sa renunte la viata lui comoda construita in ani impreuna cu ea, la toate amintirile lor, am eu dreptul sa-i cer asta? |
||
garbo010448 Postat pe 25 Februarie 2012 18:34 |
||
intr-un fel, da, ai dreptul sa "ii ceri". Trecind peste diverse ipocrizii - cit timp e si viata ta implicata aici, implicata cu acordul si concursul lui, ai dreptul sa ceri. Si e cit se poate de fair. Daca o sa primesti sau nu ceea ce ceri nu e decizia ta, e decizia lui. Tot ce poti sa faci in situatia in care raspunsul este "nu " este sa pleci. |
||
quasaria Postat pe 25 Februarie 2012 18:47 |
||
De la: garbo010448, la data 2012-02-25 13:51:18suparatule, iti doresc sa afli cum e cand nu conteaza varsta... e clar ca n-ai habar.... |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Februarie 2012 19:07 |
||
dor...observ...de tabacit....ai tu motiv sa o spui ...si te si pe tine. | ||
Fss_ssu Postat pe 25 Februarie 2012 19:19 |
||
Katinka .... ii sufiicient cat am inteles. | ||
Fss_ssu Postat pe 25 Februarie 2012 19:25 |
||
garbo 448, eu am inteles ca "NU" -ul era deja spus. nu ca nu stii sigur care este pozitia lui. | ||
cri_cat Postat pe 25 Februarie 2012 19:27 |
||
Da, stiu ca par ipocrita, imi doresc sa fie el fericit, pe de alta parte putina fericire nu mi-ar strica nici mie. Vroiam doar sa spun ca n-as putea tine langa mine un om nefericit doar pentru nevoile mele egoiste. Intr-un fel raspunsul lui e NU, pentru ca... pentru ca nu a fost DA. Si ma pregatesc sa plec. Dar doare. Si mi-ar fi mult mai usor daca l-as vedea fericit cu alegerea lui. suparatule, nu te supara pe mine. corect, n-am de unde sa stiu cat habar ai tu. oricum ai inteles la ce ma refeream. |
||
garbo010448 Postat pe 25 Februarie 2012 19:30 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-02-25 19:25:27Katinka .... ii sufiicient cat am inteles. |
||
Katinka Postat pe 25 Februarie 2012 19:34 |
||
da. doare. in orice pui suflet doare. | ||
cri_cat Postat pe 25 Februarie 2012 19:37 |
||
Cri, ti-am raspuns inainte sa-ti vad postarea. mai mult nu am ce sa adaug, o discutie nu a avut loc de fapt niciodata, totul a fost doar trait, subinteles. nu a fost nimic, doar o compatibilitate extraordinara din punct de vedere al personalitatii, gandirii si o atractie fizica fantastica. atat, nimic mai mult. dar mai stii, poate mi se nazare mie totul. |
||
garbo010448 Postat pe 25 Februarie 2012 19:43 |
||
am vazut clarificarea va veni in momentul in care vei actiona. |
||
cri_cat Postat pe 25 Februarie 2012 19:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce pot face?? | 8 | De la: Freya__ 16 Februarie 2011 17:12 |
fata blonda cu ochi albastri | 5 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16 |
prietenie sau mai mult | 6 | De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14 |
|
||
Mici probleme cu albinele. | 4 | De la: garbo_464852 21 Mai 2017 13:58 |
ajutati'ma:( | 3 | De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară