Buna fetelor, De cand a inceput sa ninga atat de mult...n-am mai putut sa imi scot masina de sub zapada...asa ca am inceput sa merg cu metroul Acum...nu stiu daca de la frigul de-afara...sau de la alti oameni de prin preajma mea...ideea e ca am racit rau...si, mai mult, am o tuse foarte urata pe care nu stiu cum sa o tratez. Problema, de fapt, e fiica mea de doar 3 anisori...pe care nu as vrea sa o molipsesc cu aceasta tuse... Stiti vreun remediu rapid? |
||
andutza_37 Postat pe 17 Februarie 2012 12:10 |
||
---|---|---|
Buna tuturor, Revin cu vesti imbucuratoare :) Am reusit sa ajung la medic...si se pare ca nu era asa grav pe cat aveam eu impresia: o raceala banala cu tuse... Mi s-a dat sa iau Fluimucil 600 - 1 pastila efervescenta pe zi timp de 5-10 zile (nu ma plang...are gust chiar bun...macar de-ar fi toate medicamentele asa...) si sa beau multe ceaiuri din plante (au si plantele-alea niste nume...dar nu le-am retinut..unul dintre ceaiuri parca se numea Hapciu...mi-aduc aminte ca m-a amuzat ) + multe fructe cu vitamina C:portocale, lamai, kiwi, pomelo...orice are vitamina C din plin. Inca urmez tratamentul acum...dar ma simt mult mai bine, iar fiica mea e sanatoasa tun si o mentin asa cu fructele recomandate de medic. Sanatate multa! |
||
andutza_37 Postat pe 22 Februarie 2012 12:34 |
||
sanatate si toate cele bune | ||
|
||
elodia_2 Postat pe 22 Februarie 2012 12:48 |
||
Buna ziua, pentru raceala si gripa gasiti in trusa Hapciu produse naturale(din plante, extracte din plante si uleiuri volatile), testate pe un numar de peste 100 de pacienti la care s-a constatat lipsa efectelor secundare chiar si la pacientii cu polialergii medicamentoase. Sunt mai multe formule de produse pentru toate simptomele care apar in raceli sau gripa: capsule, tinctura, ceai cu efect antiinflamator si antiinfectios, lotiune si ceai cu efecte antifebrile, comprimate si sirop Plantusin pentru tuse si dureri de gat si inhalant pentru congestia nazala. Multa sanatate |
||
Medic_Fares Postat pe 13 Septembrie 2012 15:45 |
||
Fetelor, foarte important!!! In caz ca luati antibiotic, intrebati medicul si despre tratament asociat cu ceva care sa previna disrugerea florei bacteriene. eu m-am pricopsit cu o candidoza in toata spendoarea dupa utimul tratament cu antibiotic luat impotriva unei gripe. am luat la momentul respectiv feminella vagi c pentru echilibrarea florei si a fost ok. aveti grija cu antibioticele! |
||
garbo_401512 Postat pe 30 Mai 2014 12:50 |
||
512 nu stie ca gripa nu se trateaza cu antibiotice ? | ||
Rotty Postat pe 24 Octombrie 2014 10:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Doppelherz�aktiv lanseaza Ochi-sanatosi.ro | 1 | De la: garbo268940 12 Martie 2012 17:07 |
depresia-anxioasa | 3 | De la: deceflor 18 Mai 2009 12:54 |
Studiu de cercetare de piata | 1 | De la: llussel 8 Noiembrie 2009 10:05 |
|
||
Tremur interior | 30 | De la: dudulici 18 Septembrie 2017 12:40 |
De ce de fiecare data cand imi curat limba eczema se agraveaza si se descoameaza | 2 | De la: alfheim 16 August 2011 18:49 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară