Buna fetelor, De cand a inceput sa ninga atat de mult...n-am mai putut sa imi scot masina de sub zapada...asa ca am inceput sa merg cu metroul Acum...nu stiu daca de la frigul de-afara...sau de la alti oameni de prin preajma mea...ideea e ca am racit rau...si, mai mult, am o tuse foarte urata pe care nu stiu cum sa o tratez. Problema, de fapt, e fiica mea de doar 3 anisori...pe care nu as vrea sa o molipsesc cu aceasta tuse... Stiti vreun remediu rapid? |
||
andutza_37 Postat pe 17 Februarie 2012 12:10 |
||
---|---|---|
Buna tuturor, Revin cu vesti imbucuratoare :) Am reusit sa ajung la medic...si se pare ca nu era asa grav pe cat aveam eu impresia: o raceala banala cu tuse... Mi s-a dat sa iau Fluimucil 600 - 1 pastila efervescenta pe zi timp de 5-10 zile (nu ma plang...are gust chiar bun...macar de-ar fi toate medicamentele asa...) si sa beau multe ceaiuri din plante (au si plantele-alea niste nume...dar nu le-am retinut..unul dintre ceaiuri parca se numea Hapciu...mi-aduc aminte ca m-a amuzat ) + multe fructe cu vitamina C:portocale, lamai, kiwi, pomelo...orice are vitamina C din plin. Inca urmez tratamentul acum...dar ma simt mult mai bine, iar fiica mea e sanatoasa tun si o mentin asa cu fructele recomandate de medic. Sanatate multa! |
||
andutza_37 Postat pe 22 Februarie 2012 12:34 |
||
sanatate si toate cele bune | ||
|
||
elodia_2 Postat pe 22 Februarie 2012 12:48 |
||
Buna ziua, pentru raceala si gripa gasiti in trusa Hapciu produse naturale(din plante, extracte din plante si uleiuri volatile), testate pe un numar de peste 100 de pacienti la care s-a constatat lipsa efectelor secundare chiar si la pacientii cu polialergii medicamentoase. Sunt mai multe formule de produse pentru toate simptomele care apar in raceli sau gripa: capsule, tinctura, ceai cu efect antiinflamator si antiinfectios, lotiune si ceai cu efecte antifebrile, comprimate si sirop Plantusin pentru tuse si dureri de gat si inhalant pentru congestia nazala. Multa sanatate |
||
Medic_Fares Postat pe 13 Septembrie 2012 15:45 |
||
Fetelor, foarte important!!! In caz ca luati antibiotic, intrebati medicul si despre tratament asociat cu ceva care sa previna disrugerea florei bacteriene. eu m-am pricopsit cu o candidoza in toata spendoarea dupa utimul tratament cu antibiotic luat impotriva unei gripe. am luat la momentul respectiv feminella vagi c pentru echilibrarea florei si a fost ok. aveti grija cu antibioticele! |
||
garbo_401512 Postat pe 30 Mai 2014 12:50 |
||
512 nu stie ca gripa nu se trateaza cu antibiotice ? | ||
Rotty Postat pe 24 Octombrie 2014 10:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vitamine pentru par si unghii | 19 | De la: garbo_471868 2 August 2017 08:57 |
Probleme la genunchi | 34 | De la: garbo_384735 15 Iunie 2017 20:35 |
Ce sa ma fac cu astenia? | 21 | De la: garbo_385367 12 Aprilie 2014 22:00 |
|
||
oftalmologie | 4 | De la: amiruta82 20 August 2009 15:28 |
Cheag de sange??? | 2 | De la: cri_cat 10 Ianuarie 2012 07:05 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn