Credeti ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt amanta?

Offfffffffffffff..............
White_shadow
Postat pe 5 Martie 2012 14:59
De la: dor72_, la data 2012-02-19 12:14:49angelico, inca nu i-ai dat de cap
fata mea, noi, ti-am mai zis : este femeia perfecta, la indemana, iubitoare, maritata...lui ii e foarte bine asa...sa ai doua femei care te iubesc zdravan...nu-i de ici, de colo...
nu el este fraierul
White_shadow
Postat pe 5 Martie 2012 15:00
sper sa pateasca si sotul meu la fel , sa vada cum este sa fii parasit
garbo062402
Postat pe 5 Martie 2012 15:02
sunt de acord cu tot ce spui e trist si pt.ei, dar asta e viata cum iti asterni asa dormi????
mosu_mihaela
Postat pe 5 Martie 2012 16:49
De la: garbo062402, la data 2012-03-05 15:02:21sper sa pateasca si sotul meu la fel , sa vada cum este sa fii parasit

daca te consoleaza, pina la urma nici ala nu e fericit de tzopaie intr-un picior... Un om de genul asta nu e fericit nicicum, de aia atitea "viraje"...
quasaria
Postat pe 5 Martie 2012 17:13
cri_cat
Postat pe 5 Martie 2012 17:15
Am stat (multi) ani cu unul din asta, am ajuns sa inteleg cum functioneaza - si nu il invidiez, din contra. Intr-un fel, mi-e mila. Indiferent cite dovezi ar aduna, pentru el nu e niciodata suficient - are o problema el cu el insusi, restul sint doar actori....
quasaria
Postat pe 5 Martie 2012 17:15
sunt multi care cauta.. si tot cauta.. si intotdeaua o alta este mai mult ca perfecta.
cri_cat
Postat pe 5 Martie 2012 17:27
Pai si atunci sotia isi va parasi sotul casatorit din cauza amantei.. sigur ca dupa amanta .. amantul se va casatori cu amanta si apoi isi va lua o amanta noua ...

...si toti au trait fericiti pana la adanci batraneti .. cu sau fara copii ..
Allexandra
Postat pe 5 Martie 2012 20:59
De la: quasaria, la data 2012-03-05 14:45:14sfaturile "sa nu se afle" mi se par lasitate. Si nu cred ca fac bine nimanui.
A iubi nu e o decizie - a fi cu cineva e o decizie. Si in viata trebuie sa ai curajul sa iti recunosti deciziile, indiferent ca sint bune sau proaste: nu "te faci de ris" cind se afla, daca e sa te faci de ris, te-ai facut cind te-ai cuplat. Nu cind "s-a aflat". Ala a fost momentul in care trebuia sa iti pui problema daca te pretezi la asa ceva.
Din moment ce ai facut-o, sa nu o recunosti nu face decit sa te puna intr-o postura si mai penibila - fata de toata lumea. Inclusiv fata de el. Inclusiv fata de nevasta-sa.
Macar ai bunul simt sa incerci sa limpezesti niste ape tulburi, daca tot te-ai bagat in ele. Si a limpezi inseamna sa discuti pe fata cu toti cei implicati, si stii ce ai de facut in continuare.

foarte corect spus...
scuze ... tu ai trecut prin chestii de genul asta...?...imi place cum le spui...le spui exact sau cam asa ca in realitate...
lizadra
Postat pe 6 Martie 2012 03:53
De la: White_shadow, la data 2012-03-05 13:54:30Sunt asolut de acord cu ceea ce a scris "bbaass"...Singurul lucru care ma tine in "picioare" e fiica mea. Da...am trait si eu alaturi de un om (daca il pot numi asa) timp de 13 ani. E adevarat ca m-am casatorit foarte tanara, la 21 si credeam ca dragostea lui e la fel de adevarata ca a mea.La 22 aveam deja copilul...M-a tinut tot timpul de mana...Mi-a adus chiar si trandafiri . 100 rosii si unul alb...:(. Mda....Apoi, incet, lucrurile s-au schimbat, fara ca eu sa-mi dau seama. Sau poate ca nu am vrut sa-mi dau seama. Imi traiam visul... Apoi a intervenit obisnuinta :( Desi... nu o sa pot intelege niciodata de ce am ramas langa el atat de mult timp desi stiam ca ma inseala, iar ceea ce este mai grav e ca nici macar nu incerca sa o mai ascunda in ultimul timp. Poate faptul ca am interpretat gresit iubirea mea fata de copil si din pur egoism probabi lam asteptat sa aiba discernamant pentru a vedea ca nu eu am fost de vina pentru cal nu e tatal ideal , desi o coplesea cu cadouri scumpe . Dar din pacate asta nu a compensat absenta lui...Pot doar sa va spun ca atunci cand fiica mea , a varsta de 11 ani mi-a spus: - Mami, cat o sa mai stam aici?, parca m-am trezit dintr-un vis . Si chiar in acea zi am impachetat doar cateva haine si m-am mutat in chirie. Acum...stiu ca a fost cu ea mereu, sunt deja 15 ani. si ...desi suna cumva patetic, admir rabdarea lor penru ca acum sunt cu adevarat impreuna. S-au casatorit...Eu? hmmm....am ramas fara loc de munca pentru ca in societatea noatra o femeie de 38 de ani nu mai are nici o sansa, traiesc de pe o zi pe alta, de-abia reusesc sa-mi intretin copilul, pentru ca in mandria mea prosteasca de atunci nu am facut nici un partaj si am acceptat sa vanda toate bunurile comune, fara sa pretind ceva. Ce sa va mai spun? Ca acum stiu sigur ca o iubea si o iubeste inca? Deja v-ati dat seama.
In ceea ce priveste subiectul acestui topic, pot doar sa spun DA. Sunt barbati care-si iubesc amanta mai mult decat sotia.

sa inteleg ca ei traiesc bine mersi si fericiti in cuibul lor.... dar copilul???nu cred ca nusi iubea/iubeste copilul...
lizadra
Postat pe 6 Martie 2012 03:58
AUZI ANGEL DRAGA.....TE NUMESTI CUMVA ANCA NEAGU SI ESTI STUDENTA IN IASI?
activplus2008activ
Postat pe 6 Martie 2012 10:02
Citesc si ma minunez cata naivitate exista in capsorul unora...sincer, cred ca ar trebui sa aveti mai multa experinta in ceea ce priveste VIATA in realitate..vis-a-vis de intrebare, angel..crede-ma ca raspunsul vine clar doar din sentimente sau 'materialism''.Iubirea nu tine o vesnicie,lucru fff adevarat insa respectul de sine, in primul rand si apoi fata de cel de langa tine.. acela..ori il ai, ori nu..asa ca..intelegi ce vrei..si inca ceva ,lasa comportamentul copilaresc deoparte cu pastratul sms-urilor si a mail-urilor si cu mersul la nevasta cu cadouri sau altceva..
Eu cred ca e de ajuns ptr ea ca este inselata de un netrebnic,nu crezi ?
15011970
Postat pe 6 Martie 2012 11:24
In primul rand in viata depinde ce vrei sa fi...sotie sau amanta ... si ce rol iti asumi ...in locul tau as vorbi cu sotia...poate pe tine te minte nu pe ea...
gabitzaelena
Postat pe 6 Martie 2012 11:45
Te inseli tu , nu Angelica. La el intervine obisnuinta si poate mila sa-si lase nevasta. Se simte fericit langa o alta femeie care-i daruieste ce-i lipseste acasa si incatusat de obisnuinta cu nevasta. Ce zici???
garbo158042
Postat pe 6 Martie 2012 12:17
SI DACA SE SIMTE ASA DE INCATUSAT DE CE NU PLEACA?E ASA DE USOR DE VORBIT........EU AM TRECUT PRINTR O SITUATIE ASEMANATOARE.......EU CA SOTIE CAND AM AFLAT I AM ZIS FARA CEARTA SA PLECE DACA SE SIMTE MAI BINE ALATURI DE EA SI CE CREZI?A PLECAT?NU NORMAL.....A RENUNTAT LA RELATIA 'PERFECTA' PE CARE O AVEAU ...EXPLICATIA A FOST CA EA TRAGEA DE EL......SUNT SIGURA CA NICI O SOTIE NU ARE NEVOIE DE MILA SOTULUI...HAI SA FIM SERIOSI
activplus2008activ
Postat pe 6 Martie 2012 13:15
SA NU UITAM CA DACA AJUNGI NEVASTA NU ITI PIERZI STATUL DE FEMEIE...PASTRATI VA MILA MASCULILOR PENTRU CINE ARE NEVOIE CA NOI NE LIPSIM
activplus2008activ
Postat pe 6 Martie 2012 13:21
Ce ambitie...realizezi cat esti de penibila? Ma scuzi dar nu gasesc alt cuvant...
garbo082779
Postat pe 6 Martie 2012 15:36
Adevarat!
garbo082779
Postat pe 6 Martie 2012 15:38
De la: activplus2008activ, la data 2012-03-06 13:15:06 SI DACA SE SIMTE ASA DE INCATUSAT DE CE NU PLEACA?E ASA DE USOR DE VORBIT........EU AM TRECUT PRINTR O SITUATIE ASEMANATOARE.......EU CA SOTIE CAND AM AFLAT I AM ZIS FARA CEARTA SA PLECE DACA SE SIMTE MAI BINE ALATURI DE EA SI CE CREZI?A PLECAT?NU NORMAL.....A RENUNTAT LA RELATIA 'PERFECTA' PE CARE O AVEAU ...EXPLICATIA A FOST CA EA TRAGEA DE EL......SUNT SIGURA CA NICI O SOTIE NU ARE NEVOIE DE MILA SOTULUI...HAI SA FIM SERIOSI

Mare adevar!
garbo082779
Postat pe 6 Martie 2012 15:41
De la: activplus2008activ, la data 2012-03-06 13:21:08 SA NU UITAM CA DACA AJUNGI NEVASTA NU ITI PIERZI STATUL DE FEMEIE...PASTRATI VA MILA MASCULILOR PENTRU CINE ARE NEVOIE CA NOI NE LIPSIM

Mila??? Cine are nevoie de asa ceva? Auzi "a stat de mila"....ce aberatie...cat de ingamfat si ingust la minte sa creada asa ceva....mila pentru propria persoana poate...nu pentru nevasta..hihihihi

garbo082779
Postat pe 6 Martie 2012 15:46
De la: garbo158042, la data 2012-03-06 12:17:23Te inseli tu , nu Angelica. La el intervine obisnuinta si poate mila sa-si lase nevasta. Se simte fericit langa o alta femeie care-i daruieste ce-i lipseste acasa si incatusat de obisnuinta cu nevasta. Ce zici???
Incatusat de obisnuintza cu nevasta...sau de propria lene de a pastra vreo scanteie...de comoditate...dezinteres...lasitate...E mai usor cu una cu care nu ai trecut...ai sansa unui nou inceput...pana la urma se duce si ala...si uite asa bunul samaritean plin de mila si compasiune devine victima.... ...Ii daruieste ce nu are acasa???? Pai de ce nu are???? Din vina nevestei...of course...pffffffff Traiesti pe alta lume...demult apusa...Cand aud dinastea ma gandesc automat, fara sa vreau la abilitati sexuale care lasa de dorit...sa zica mersi Samariteanul ca a gasit pe cineva sa pacaleasca...de aia ink mai sta cu nevasta!
garbo082779
Postat pe 6 Martie 2012 16:00
Mi-e mila de tine. Esti o biata naiva care crede toate balivernele lui. Sa-ti fie rusine pentru ce faci si pentru ca o jignesti pe o femeie despre care nu stii nimic. Traiesti facand presupuneri rupte din propria ta imaginatie. Revino la realitate..si daca o va parasi pentru tine, maine vei fi tu in locul ei.
Sunt o femeie parasita de sot pentru una ca tine iar acum eu sunt linistita iar ea plange in pumni...
cosmi73
Postat pe 6 Martie 2012 18:23
depinde de amanta
cory_emy
Postat pe 6 Martie 2012 18:31
sau poate poti fi in acelasi timp si sotia si amanta sotului tau si atunci cu siguranta nu isi va mai cauta "fericirea " in alta parte
cory_emy
Postat pe 6 Martie 2012 18:34
Nu cred ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt metresa dar se poate desparti de ea...daca sotia afla si-i da papucii. Angelica draga,daca eu as fi in locul sotiei pampalaului tau,eu as vrea sa vii la usa mea si sa-mi spui ca ti-o tragi cu sotul meu desi stii ca e casatorit.Ai grija insa!Nu ai nici o garantie ca,dupa ce ai da ochii cu mine,ti-ar mai trebui penis vreodata in viata ta.Te-as lecui pe veci sa te inveti minte si sa nu te mai bagi in casnicia nimanui. Cred ca nu m-ar enerva faptul ca as afla ca sotul meu ma inseala cat m-ar enerva tupeul tau de a veni la usa mea sa-mi spui ce? "Buna ziua,eu sint vagaboanda care si-o trage cu sotul tau" ??? Mai gandeste-te ...
Aylin_
Postat pe 6 Martie 2012 19:35
Aylin, zau ca esti...nervoasa
dor72_
Postat pe 6 Martie 2012 21:55
De la: Aylin_, la data 2012-03-06 19:35:09Nu cred ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt metresa dar se poate desparti de ea...daca sotia afla si-i da papucii. Angelica draga,daca eu as fi in locul sotiei pampalaului tau,eu as vrea sa vii la usa mea si sa-mi spui ca ti-o tragi cu sotul meu desi stii ca e casatorit.Ai grija insa!Nu ai nici o garantie ca,dupa ce ai da ochii cu mine,ti-ar mai trebui penis vreodata in viata ta.Te-as lecui pe veci sa te inveti minte si sa nu te mai bagi in casnicia nimanui. Cred ca nu m-ar enerva faptul ca as afla ca sotul meu ma inseala cat m-ar enerva tupeul tau de a veni la usa mea sa-mi spui ce? "Buna ziua,eu sint vagaboanda care si-o trage cu sotul tau" ??? Mai gandeste-te ...

si daca ti-as spune ca nu sint vagaboanda care si-o trage ci femeia pe care O VREA sotul tau - in loc sa vina casa la tine - ce ai putea sa faci in privinta asta?
A te da cu fundul de pamint, desigur...
Daca toate nevestele ar gindi la fel, cred ca da, ar fi o idee buna pentru amante sa se duca la usa. Si sa isi ia niste popcorn, sa rontaie int impul spectacolului...

Din fericire, mai sint si neveste destepte.
quasaria
Postat pe 6 Martie 2012 22:33
si daca esti femeia pe care O VREA SOTUL de ce te viziteaza cand are chef? are liber sa plece nu crezi?
activplus2008activ
Postat pe 6 Martie 2012 23:18
hai da te cu fundul de pamant
activplus2008activ
Postat pe 6 Martie 2012 23:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Este adevarat ca romanii se desfiinteaza unii pe altii? 10 De la: REALIZATU 12 Octombrie 2010 13:05
Exista dragoste adevarata 45 De la: AGAPI_MOU 24 August 2009 23:02
parinti 13 De la: AGAPI_MOU 27 August 2009 17:23
clarvazatoare si ghicitoare buna 1 De la: elizateo 8 Decembrie 2011 06:28
eu capricorn, el rac! 2 De la: AGAPI_MOU 22 August 2009 12:32
Setari Cookie-uri