Credeti ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt amanta?

esti praf daca crezi ca poti fi mai buna!
garbo243404
Postat pe 8 Martie 2012 01:47
angel2012 dar unde ai disparut tu asa dintr-o data/??nu mai ceri sfaturi? in mod sigur te-ai hotarat sa lupti pentru relatia ta ...asa e nu?
activplus2008activ
Postat pe 8 Martie 2012 09:12
..............foarte tare Q
cory_emy
Postat pe 8 Martie 2012 09:49
De la: exemplarfeminin, la data 2012-03-07 15:56:40
De la: eli_dinu, la data 2012-03-03 11:54:40Buna! Eu am fost in locul tau. Sa iti spun ceva... a divortat si... mi-a facut si mie ce i-a facut nevestei...asa ca...drum bun in viata si vei trai linistita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cea mai mare razbunare: FUGI DIN VIATA LUI,fara circ si scandal,ca o doamna!!!

felicitari pt comm
doinabaicu
Postat pe 8 Martie 2012 10:13
De la: doinabaicu, la data 2012-03-08 10:13:10
De la: eli_dinu, la data 2012-03-03 11:54:40Buna! Eu am fost in locul tau. Sa iti spun ceva... a divortat si... mi-a facut si mie ce i-a facut nevestei...asa ca...drum bun in viata si vei trai linistita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cea mai mare razbunare: FUGI DIN VIATA LUI,fara circ si scandal,ca o doamna!!!

f elicitari pt comm
doinabaicu
Postat pe 8 Martie 2012 10:14
De la: doinabaicu, la data 2012-03-08 10:13:10

f elicitari pt comm
doinabaicu
Postat pe 8 Martie 2012 10:17
Esti penibila fetitza! Dupa ce ca te-ai incurcat cu un barbat insurat cu sperantza ca isi va parasi sotia pentru una ca tine ,nici nu realizezi ca ai facut destul rau in familia aia si sa te retragi ,sa lasi oamenii in pace....ca tine sunt cu miile,nu te mai crede tu speciala.
garbo173590
Postat pe 8 Martie 2012 10:40
839, intr-o casa nu intra nimeni daca nu este invitat/a. Daca intervine o a treia persoana inseamna ca ceva scartie in acea familie. Altfel nu ar avea nicio sansa. Daca toate nevestele ar alerga amantele pe strazi ... nu cred ca ai vedea prea multe femei stand.
Nimeni nu este proprietatea nimanui ... daca cel de langa tine nu mai este potrivit un simplu "la revedere" este suficient, fara poale in cap.
cri_cat
Postat pe 8 Martie 2012 11:55
Q a facut ce poate face un om cu cap. Copila aceea (cum sunt foarte multe) a crezut ca tot ce zboara se mananca. Omul matur in povestea asta era EL care nu s-a comportat ca un adult.
cri_cat
Postat pe 8 Martie 2012 12:08
Saraca copila,o fi crezut ca puta lu nenea e creionul de la gradinita in inchipuirea ta!
garbo217839
Postat pe 8 Martie 2012 12:32
se vede ca nu ai citit prea mult pe aici, sunt multe copile si chiar femei in toata firea care pica pe spate la ceva vorbe frumoase. Se trezesc insarcinate cu toata publicitatea pentru contraceptie.
cri_cat
Postat pe 8 Martie 2012 12:41
839, te asigur sa sint intr-adevar suficient de increzuta sa nu "divinizez" un om care ma minte. Nu numai ca nu il divinizez, dar din momentul in care m-a mintit ii arat usa. Am standarde mai ridicate de atit. Iar daca eu i-am aratat usa nu ma intereseaza ce face in continuare: sa fie fericit cu cine se multumeste cu el asa cum e.

Asa ca problema mea nu era cu fata aia - sau cu vreo alta fetita cu chibriturile din lumea asta. Si, da, i-am dat si bani de buzunar. Ar fi trebuit sa ii dea el, nu eu. Si toata compasiunea mea ca l-a crezut.
quasaria
Postat pe 8 Martie 2012 12:42
Am cam citit si crede-ma ca ma vazut multa prostie ceea ce ma revolta!Mai lasati chestia ca ele nu stiu si cad pe spate la vorbe frumoase.....Chiar dupa parerea voastra care ar fi discutia dintre un amant si amanta, de saraca fata cade asa rapid la pat si ramane gravida?
El nu-i spune ca mai are copii si cu alta sau ca saraca nevasta il asteapta acasa cu mancarea calda si ii spala lenjeria sa-i alba imaculata asa cum ii place d-lui???Sau ce vede el la cealalta?Ce-i povesteste ea d e-l surprinde asa placut incat o lasa gravida si se intoarce pe urma la sotie?tot el?Nu v-ati pus intrebarea asta?
garbo217839
Postat pe 8 Martie 2012 12:53
839, dupa logica ta ala e un tantalau care e manipulat de orice femeie din jurul lui si saracul n-are nici o vina. Eu nu sint "orice femeie din jurul lui" - daca orice femeie vrea, a gresit patul.
quasaria
Postat pe 8 Martie 2012 12:58
Q,ma bucur ca ai standarde ridicate insa sper sa le tii ridicate si in momentul cand esti singura, sa nu cazi si tu pe spate la vorbele frumoase ale altor barbati casatoriti pana o sa-ti dai seama ca toti sunt la fel..........ca nici unul nu-i mai bun decat altul ! Si pe aici n-oi fi citit prea mult insa am citit destul la viata mea sa stii!
garbo217839
Postat pe 8 Martie 2012 13:01
in momentul in care tu te plasezi la concurenta cu tot ce poarta fusta, inseamna sau ca te subapreciezi, sau ca asta e valoarea ta reala. Ori eu nu consider ca ar merita sa imi rup vreo unghie pentru femeia de la aprozar, femeia de serviciu, portareasa sau vreo liceanca. Daca asta e ce vrea domnul meu, inseamna ca amindoi am ales gresit: eu am luat un trabant pe post de ferarri. Si el, invers.
Aa ca nu putem decit sa ne recunoastem eroarea si sa ne vedem de drum, separat.
quasaria
Postat pe 8 Martie 2012 13:02
mai lasati-ma cu saraca nevasta. Da , sunt nevasta. si nu ma consider saraca. Daca lucrurile din casnicia mea nu mai sunt compatibile cu ceea ce vreau EU de la viata, pun punct si gata.
cri_cat
Postat pe 8 Martie 2012 13:04
839, nicio sansa cu Q sa cada pe spate la vorbe dulci.
cri_cat
Postat pe 8 Martie 2012 13:07
839, multumesc pentru sfat, dar nu-ti face probleme in ce ma priveste...
Nu sint genul sa fiu femeia din umbra. Nici macar pentru barbati "pe care merita sa ii divinizezi".
In situatia in care m-as indragosti de cineva care e casatorit, n-ar mai fi casatorit sau n-ar mai fi cu mine.
quasaria
Postat pe 8 Martie 2012 13:13
De unde sti tu cri cat ca nu cade si ea pe spate ?doar e femeie........si apreciez faptul ca te crezi q unica insa nu poti subaprecia concurenta niciodata fie ea chiar si femeie de serviciu........tot femeie e!poate chiar mai de caracter si mai cu suflet decat una care crede ca a citit mult si stie si cunoaste destule incat sa nu accepte ca in viata sunt destule greseli reparabile atunci cand esti intr-adevar destept!Eu sunt cu 9 ani mai mare decat sotul meu,nu pot zice ca am inchis ochii ca m-a inselat dar l-am intrebat acum zilele astea de ce a ramas cu mine cand putea sa aiba cate fetite voia el.M-a multumit insa pe deplin raspunsul lui de aceea eu zic ca sunt vigilenta in casnicie asa incat sa nu mai fiu nevoita sa paruiesc pe nimeni!
garbo217839
Postat pe 8 Martie 2012 13:34
839, o stiu pe Q deajuns cat sa spun ca nu e naiva. In niciun caz.
cri_cat
Postat pe 8 Martie 2012 13:40
839, n-as putea trai in "warzone" tot timpul - am un job stressant, chiar foarte stressant, am responsabilitati foarte mari, ultimul lucru pe care mi-l doresc este ca barbatul de linga mine sa aiba un caracter indoielnic.
"Greseala" este cind imi calca pisica pe coada, pentru ca n-a vazut-o.
A se culca cu una nu e greseala. E o decizie.

Iar daca tu poti trai fericita cu certitudinea ca la un moment dat barbatul tau a avut de ales intre a te saruta pe tine si a saruta alta femeie, intre a se culca cu tine si a se culca cu alta femeie, intre a petrece timp cu tine si a petrece timp cu ea - si a ales-o pe ea, e ok. Eu nu pot.
Nu l-as mai putea privi in ochi niciodata, fara sa ma intreb daca nu ma minte si in momentul ala.
Nu l-as mai considera al meu niciodata - m-as uita la el si l-as vedea cu ea. Iar ruptura nu s-ar ameliora in timp, s-ar agrava.

Asa cum spuneam la partea cu"concurenta" - sintem diferite, nu concurente. Ceea ce probabil o femeie tipica ar accepta, mie mi-ar fi imposibil sa accept. Deci as avea nevoie de alt tip de om linga mine, nu de unul care s-ar potrivi femeii de serviciu.
quasaria
Postat pe 8 Martie 2012 14:31
Q,daca il gasesti pe acel barbat sa-mi scri sa te pot felicita!Sper din tot sufletul sa-ti fie bine,din cate vad esti o luptatoare !
garbo217839
Postat pe 8 Martie 2012 15:13
Nu avem aceeasi viziune despre viata insa cand ma saruta pe mine stiu sigur ca ma saruta pe mine altfel ar fi ales-o pe cealalta!Nici macar nu-ti dai seama ce frumos poti savura castigarea unui razboi......Si cat de blandut sunt atunci cand ii prinzi cu musca pe caciula............ Si inca ceva:"sa arunce cu piatra cel ce n-a gresit"Nu cred ca tu n-ai gresit numai ca orgoliul tau interior nu-ti da voie sa -ti accepti greseala!Eu cred ca mai de valoare e un om ce stie ierta decat un vanitos......acum fiecare isi ridica standardele de viata asa cum vrea si cum crede de cuvinta,nu mai facem divagatie pe tema moralei ......cum am mai zis la noi in randul tineretului de azi sa cam zis cu morala!
Si ca sa incheiem cearta ca tot e 8 Martie pentru toate femeile destepte care stiu sa ierte si sa fie iubite,sa se faca iubite mai clar,va doresc un calduros La Multi Ani si Primavara in sufletul fiecareia!
garbo217839
Postat pe 8 Martie 2012 15:22
si ar trebui sa fiu fericita ca din cind in cind ma mai saruta SI pe mine...
Asta poate justifica de ce atitea femei accepta sa si-i imparta: fie ele neveste sau amante. Mai prind si ele cite un rest de atentie si afectiune.

Ai dreptate, hai sa nu ne mai contrazicem, e clar ca gindim diferit.

quasaria
Postat pe 8 Martie 2012 16:27
si actionati...diferit
dor72_
Postat pe 8 Martie 2012 16:39
Rabdare....cata rabdare crezi ca vei avea? Si chiar crezi ca merita?
Oare nu vei fii chiar tu aceea care se va satura si va obosi sa mai lupte? Asculta e mult mai usor sa fii amanta , asa ca gandeste-te foarte bine daca chiar il vrei 2424........eu cred ca nu.
loredana0072
Postat pe 8 Martie 2012 18:22
De la: quasaria, la data 2012-03-04 15:13:21eu cred ca exista totusi niste moduri de a clarifica situatia... cu "duhul balndetii" intreaba-l ce n-are acasa. Bineinteles ca un barbat tipic o sa se plinga in fel si chip de "aia". Va victimiza in toate felurile, sa te prabusesti de mila lui, nu altceva.
Urmatoarea intrebare e "ok, de ce mai stai cu ea in cazul asta?". La asta ce o sa mai raspunda?
De mila, de sila?
De mla, de sila, inchiriaza-i o garsoniera/un apt. si mut-o. Si miane vin sa verific ca s-a mutat.

Daca nu vrei, alegerea ta.
Du-te si spala-te cu ea pe cap, si gaseste un alt umar pe care sa plingi - eu nu sint mama-ta.

Cam dur, dar... eficient
ankh
Postat pe 8 Martie 2012 21:09
De la: dor72_, la data 2012-03-04 23:31:19pai , hai sa va zic o poveste cu...doctori...adevarata
nenea doctoru', urat ca dracu, se insoara
peste vreo 2 ani...cade in pacat...cu cine credeti? cu nasa de cununie...
si se insoara a doua oara...
si asta dureaza....4-5 ani...pana cand, iar cade in pacat...
cu cine? cu studenta la medicina, care venea la ...alde consultatii...
studentica ramane putin...insarcinata, se casatoresc si...dureaza o vesnicie...pana se despart...baiatul a implinit 18 ani ( bine, pana atunci au tarait-o ei, asa, de dragul copilului )
cam asa fac "barbatii neintelesi"

angelico, daca tu consideri ca asta e viata pe care ti-o doresti, sa fii sanatoasa, sa te tina nervii...

COOL, LOL, SOOPER
ankh
Postat pe 8 Martie 2012 21:27
De la: garbo_bella, la data 2012-03-04 23:47:51seara buna!din cate vad eu in 13 pagini citite constiincios fata noastra asteapta ca cineva sa-i dea si ei dreptate,sa o sustina,sa ii garanteze ca o va lua mamelucul ala...offffff,fata draga,nu fi trista,femeile maritate pot sa "inchida ochii" la escapadele barbatului conform unor sfaturi pe care le-am gasit si pe siteul asta,tocmai pt a-si mentine casnicia.ceea ce e cu adevarat in familia lor nu ai de unde sa stii,tu stii doar ce iti spune el.
dar ma intreb eu,cand e tara plina de barbati,de ce sa ai nevoie de unul care e deja "luat",care nu e langa tine seara la culcare si dimineata la trezire,de sarbatori si de ziua de nastere,cand ti-e bine si cand ti-e rau?iar fazele cu razbunarea...stii a cui arma e,deci nu face valuri degeaba! multa bafta si succesuri la baieti!

Stii, cum se spune angelico 2012, MOVE ON and...ROCK ON and LA VITA E BREVE (nu VITA E BRAVA, cum ar traduce unii si altii de prin HIGH-LIFE) si-apoi, zau, la 32 de ani, tu mai crezi in Fat Frumos calare pe cal alb/MUSTANG ALB care sa vina sa-ti declare ce si ce si sa-ti aduca THE DIAMOND RING (macar strassuri, daca nu briliante, daca nu diamant ), asta in contextul in care Fat Frumos ti-a plasat o minciuna din prima, sau am inteles eu gresit, ca tu n-ai stiut de la inceput in ce ciorba te bagi si... cu cine ti-o tragi, ca sa facem si niste rime maneliste, ca de... e trendy

Ma, tu ai prea mult timp liber si pe-ala ti-l ocupi cu mass-media: telenovele, stiri de senzatie (Monica si Irinel, de par egzamplu) si alte d'astea

Mai bine apuca-te de sport+dusuri scotiene: trec si hormonii, ai si alura de invidiat si... poate apare si un Don Juan mai de doamne ajuta, atras de ...upgradarea nurilor tai, iim, ce zici?

Sau de gradinarit, ca tot vine primavara, sau de... plantat pomi prin parcuri, au astia de la Mediu un proiect nou unde sa intre multa lume si bani multi

Sau alte hobi-uri cum ar zice unii primari

Si-apai, daca tot dai nus'ce exam, pune mana si...burta pe carte, nu pe altceva, mai fata ca e pacat de vitoru' tau sa ti-l ratezi pt MUSIU Don Juan de Romanica. Ar mai fi una si sa mai te si jelesti eventual, ca sa te usture ochii si sa nu mai poti invata :

Hai tu, fata, ce-ai facut de 8 Martie, ti-a dat iubi al tau vreun cadou, te-a invitat la vreun restaurant/spectacol/ceai/cana cu apa ori ti-a dat vreun telefon ca e ocupat again, ia zi?

HAPPY AND SUNNY SPRING sa ai!

ankh
Postat pe 8 Martie 2012 22:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum il faci sa te sune dupa prima intalnire 77 De la: Axl_R 14 Decembrie 2012 13:11
este posibil? 5 De la: garbo068263 2 Noiembrie 2009 16:23
Buna 1 De la: garbo207167 28 Mai 2011 03:50
NU STIU CE SA FAC!!!! 63 De la: ratuscaceaurata 10 Octombrie 2011 08:32
Sa ii multumim lui Iisus Hristos la Tatal ceresc.Pt ca s-a milostivit de noi pacatosii ca sa ne lumineze mintile 42 De la: preci 28 Septembrie 2010 20:51
Setari Cookie-uri