Credeti ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt amanta?

Buna asta cu variabilul si cu necunoscutele, matematica pura, nu alta...
ankh
Postat pe 8 Martie 2012 22:12
De la: quasaria, la data 2012-03-05 14:23:03445, ce inseamna "ceva in plus"?!
Ceva in plus din ce isi doreste el, probabil - iar ce isi doreste este, de obicei, ce nu poate oferi el personal. Barbatii care sint fustangii isi iau, de obicei, femei de casa: tocmai pentru ca spera ca pentru ea va conta familia si o sa treaca cu vederea escapadele pe care ei stiu foarte bine ca le vor face - deci o sa accepte o viata comoda si o familie de suprafata. Bine calculat,pina la urma...
Barbatii care n-au o situatie materiala vor visa una care sa vina sa ii scoata din rahat si sa compensez toate frustrarile lor de loseri. Pentru foarte multi a se vizualiza ei pe ei intr-o masina de lux depaseste orice fel de dragoste pe lumea asta....
Un toparlan, care sufera de complexul asta, o sa vrea o femeie cu clasa ca sa vada toata lumea ce si-a luat el.
Si tot asa.

La asta se reduce ce poti sa ai "in plus" fata de o alta femeie.
Daca nu tii cont de frustrarile lui, nu exista nici plus, nici minus - doar diferente.

Bravo, Q, esti f tare:dur si...la subiect, nota 10! Barbatii, niste copii mari care doresc jucaria acea stralucitoare din vitrina, chiar daca mai au una acasa la fel si daca ar face un mic efort sa... stearga praful de pe ea, ar deveni la fel de...STRALUCITOARE, ca aceea din vitrina, dar nu, ei sunt razgaiati, si...comozi...si vin si trec cu bocancii prin viata noastra, si-apoi se mira, "Da' ce ti-am facut, draga, de esti asa nervoasa?"
Chestie de self-respect
ankh
Postat pe 8 Martie 2012 22:49
De la: quasaria, la data 2012-03-05 17:15:38Am stat (multi) ani cu unul din asta, am ajuns sa inteleg cum functioneaza - si nu il invidiez, din contra. Intr-un fel, mi-e mila. Indiferent cite dovezi ar aduna, pentru el nu e niciodata suficient - are o problema el cu el insusi, restul sint doar actori....

Bravo Q, cati ani ai stat cu o asemenea creatie a lui Dumnezeu?
ankh
Postat pe 8 Martie 2012 22:56
Q, ai trecut prin ambele experiente, asa-i? Si de sotie inselata si de amanta, tot inselata?
ankh
Postat pe 8 Martie 2012 23:09
destul de diluate, amindoua.
quasaria
Postat pe 8 Martie 2012 23:10
De la: cri_cat, la data 2012-03-08 11:55:19839, intr-o casa nu intra nimeni daca nu este invitat/a. Daca intervine o a treia persoana inseamna ca ceva scartie in acea familie. Altfel nu ar avea nicio sansa. Daca toate nevestele ar alerga amantele pe strazi ... nu cred ca ai vedea prea multe femei stand.
Nimeni nu este proprietatea nimanui ... daca cel de langa tine nu mai este potrivit un simplu "la revedere" este suficient, fara poale in cap.

Frumoasa atitudine, barbateasca as putea spune...
ankh
Postat pe 8 Martie 2012 23:24
Bravo Q, esti un om adevarat, ce mai, La multi ani de ziua ta!
ankh
Postat pe 8 Martie 2012 23:28
Ei ,q acum iti inteleg frustrarea si antipatiile contra sexului opus.........de ce n-ai zis soro asa ca ai fost si amanta si sotie inselata??????atunci discutam cu tine altfel......si-mi mai ziceai de sarutul ala care nu esti sigura cui il da.......eu credeam ca te referi la mine insa tu vorbeai codificat despre tine........Acum te inteleg perfect.Si crede-ma ca la mine nu e subestimare cum mi-ai zis ci e inversul medaliei la tine, altfel nu "picai"la teste de 2 ori........cat ca le-oi fi dat tu papucii ........prefer sa aleaga sa ramana cu mine din apreciere si respect decat sa le dau eu papucii din ambitie.....sau chiar daca o fac s-o fac motivat ca am pe altul nu ca am fost inselata.......stii cum iti ziceam chestia cu pietrele insa tu esti prea ocupata sa intelegi si nu te cobori la niveluli oricui sa incerci a intelege.......
Si mai e o vorba unde minte nu-i nici dragoste nu-i.............deaia spuneam FITI DESTEPTE ca numai curvele sunt proaste!Noi nevestele mai prostute gandim cu sufletul iar curvele destepte gandesc cu unitate de masura exprimata in valorile materiale nu in valorile umane!
garbo217839
Postat pe 8 Martie 2012 23:31
839, nu cred ca intelegi nimic din diverse fragmente.
Si, ca sa fiu sincera, nici nu tin neaparat sa iti explic.

Nu am nici o antipatie sexul opus - daca e sa fiu sincera, imi displac mai mult femeile ca fiinte umane - cel putin unele dintre ele, alea definite ca tzoape.
quasaria
Postat pe 8 Martie 2012 23:38
Multumesc lui D-nezeu ca nu mi-a zis inca nimeni si nici nu m-a considerat TZOAPA si prin Ardeal pe la noi nu se prea foloseste termenul, de aceea nici nu ne prea comportam ca atare!
garbo217839
Postat pe 8 Martie 2012 23:41
nu stiu ce are termenul cu comportamentul, dar e foarte bine daca nu te simti vizata....
Eu n-am dat nume. Am spus doar ca ma deranjeaza tzoapele.
quasaria
Postat pe 9 Martie 2012 00:03
si totusi nu inteleg

se spune ca cum faci asa primesti ... dar cum se explica situatia la neveste ? care sunt fidele dar intr-un final inselate...

daca inseli vei fi inselata....daca nu inseli tot esti inselata.......

eu consider ca depinde de fiecare, cum tii dat asa traiesti ... in ambele cazuri gasesti atit negativ cit si POZITIV, important e sa stii cum sa le iei-cum sa treci peste-si - cum sa mergi mai departe
lizadra
Postat pe 9 Martie 2012 01:43
lizadra,din experienta vietii iti spun.......nu conteaza cat de dotata esti,cat de desteapta esti,cat de intelectuala esti sau cat 'subestimata' te crezi, barbatul tot te inseala!
Este in firea lui........barbatul e un animal in calduri tot timpul.......unde il apuca acolo si-o trage daca are cu cine........
Asa ca .........buna observatia ta,depinde de noi femeile daca putem trece cu vederea sau nu,daca putem trai mai departe cu ideea ca am fost inselate......
De aceea dadeam un exemplu, care vad ca n-a fost inteles, ca esti cu mult mai multumita daca sti sa te bucuri de victorie,atunci cand se intoarce spasit acasa si-ti da atentia lui si-si recunoaste greseala decat atunci cand ii faci valiza si il trimiti in bratele celeilalte........Acum sincer depinde de barbat,daca ar fi unul care te calca in picioare si la propiu si la figurat ,clar ca nu ai decat o singura solutie...........VALIZA.........daca e unul ca al meu,cum zicea o prietena aseara,mai acorda-i te rog o sansa......Acordandu-i o sansa nu inseamna ca te dejosesti......din contra parerea mea e ca demonstrezi ca esti desteapta ca poti trece cu vederea greutatile si incercarile din viata si ca ai suflet si rationament!
Acum fiecare e libera sa-si aleaga propia cale.......
garbo217839
Postat pe 9 Martie 2012 09:54
ANGELICA,ANGELICA PE UNDE TE MAI ASCUNZI?STIU EXACT CE GANDESTI ACUM
activplus2008activ
Postat pe 9 Martie 2012 10:26
De la: ankh, la data 2012-03-08 22:49:36
De la: quasaria, la data 2012-03-05 14:23:03445, ce inseamna "ceva in plus"?!
Ceva in plus din ce isi doreste el, probabil - iar ce isi doreste este, de obicei, ce nu poate oferi el personal. Barbatii care sint fustangii isi iau, de obicei, femei de casa: tocmai pentru ca spera ca pentru ea va conta familia si o sa treaca cu vederea escapadele pe care ei stiu foarte bine ca le vor face - deci o sa accepte o viata comoda si o familie de suprafata. Bine calculat,pina la urma...
Barbatii care n-au o situatie materiala vor visa una care sa vina sa ii scoata din rahat si sa compensez toate frustrarile lor de loseri. Pentru foarte multi a se vizualiza ei pe ei intr-o masina de lux depaseste orice fel de dragoste pe lumea asta....
Un toparlan, care sufera de complexul asta, o sa vrea o femeie cu clasa ca sa vada toata lumea ce si-a luat el.
Si tot asa.

La asta se reduce ce poti sa ai "in plus" fata de o alta femeie.
Daca nu tii cont de frustrarile lui, nu exista nici plus, nici minus - doar diferente.

bravo,bravo,bravo sunt de acceasi parere
activplus2008activ
Postat pe 9 Martie 2012 12:02
Da ,sunt destul de bine... cert e ca mai suntem inca impreuna. si astept sa ina mai multe din partea lui...eu a inceput sa fiu putin mai distanta sa vad cat de mult ma cauta .....in rest nu mai conteaza....
angel2012
Postat pe 9 Martie 2012 12:45
De ce eram sigura ca 'inca esti cu el'oare?Fata nimeni nu iti zice cu rautate sa renunti la el....TU CHIAR NU VEZI CAT ESTI DE NAIVA SI CAT ITI PRELUNGESTI SINGURA DUREREA?Ce astepti fata?da sa faci 50 de ani in postura de amanta?Nu astepta prea multe din partea lui pentru ca nu o sa faca mai mult de atat.....Lumea e plina de barbati...chiar nu vezi?Si sa zicem ca o sa ramana cu tine...tu ai analizat situatia?Daca acum esti nefericita crezi ca viitorul o sa-ti fie roz?Din moment ce fiind casatorit a avut ochi pentru tine in mod sigur daca ajungi sotia lui o sa aiba ochi pentru alta Fata vrei sa-ti desenam sa intelegi?
activplus2008activ
Postat pe 9 Martie 2012 12:57
Cati ani ai angel2012?
activplus2008activ
Postat pe 9 Martie 2012 13:03
Fi linistita ca are destui peste 18......nu mai e minora !Ar trebui sa stie ce face!
garbo217839
Postat pe 9 Martie 2012 14:15
Sigur nu stie ce face dar ma rog....nu-i problema mea
activplus2008activ
Postat pe 9 Martie 2012 14:18
lizandra,
nevestele sint inselate nu daca inseala: ci daca nu isi aleg bine barbatul.
E mai sigur sa te uiti cind treci strada decit sa te gindesti ca, daca tu n-ai calcat pe nimeni, precis nu te calca nici altul pe tine.
quasaria
Postat pe 9 Martie 2012 21:36
De la: garbo217839, la data 2012-03-09 09:54:16lizadra,din experienta vietii iti spun.......nu conteaza cat de dotata esti,cat de desteapta esti,cat de intelectuala esti sau cat 'subestimata' te crezi, barbatul tot te inseala!
Este in firea lui........barbatul e un animal in calduri tot timpul.......unde il apuca acolo si-o trage daca are cu cine........
Asa ca .........buna observatia ta,depinde de noi femeile daca putem trece cu vederea sau nu,daca putem trai mai departe cu ideea ca am fost inselate......
De aceea dadeam un exemplu, care vad ca n-a fost inteles, ca esti cu mult mai multumita daca sti sa te bucuri de victorie,atunci cand se intoarce spasit acasa si-ti da atentia lui si-si recunoaste greseala decat atunci cand ii faci valiza si il trimiti in bratele celeilalte........Acum sincer depinde de barbat,daca ar fi unul care te calca in picioare si la propiu si la figurat ,clar ca nu ai decat o singura solutie...........VALIZA.........daca e unul ca al meu,cum zicea o prietena aseara,mai acorda-i te rog o sansa......Acordandu-i o sansa nu inseamna ca te dejosesti......din contra parerea mea e ca demonstrezi ca esti desteapta ca poti trece cu vederea greutatile si incercarile din viata si ca ai suflet si rationament!

bine , din experienta ta sunt deacord
dar din mai multe povestite pe aici reese ca el daca e lasat de amanta-atunci se intoarce acasa
dar daca o duce bine cu ea- nu mai vine acasa .... ba chiar te lasa cu tot cu copii pentru ea
lizadra
Postat pe 10 Martie 2012 03:07
De la: quasaria, la data 2012-03-09 21:36:52lizandra,
nevestele sint inselate nu daca inseala: ci daca nu isi aleg bine barbatul.
E mai sigur sa te uiti cind treci strada decit sa te gindesti ca, daca tu n-ai calcat pe nimeni, precis nu te calca nici altul pe tine.

ooo suuuuper spus si chiar e adevarat...
lizadra
Postat pe 10 Martie 2012 03:08
De la: lizadra, la data 2012-03-10 03:07:08
De la: garbo217839, la data 2012-03-09 09:54:16lizadra,din experienta vietii iti spun.......nu conteaza cat de dotata esti,cat de desteapta esti,cat de intelectuala esti sau cat 'subestimata' te crezi, barbatul tot te inseala!

bine , din experienta ta sunt deacord
dar din mai multe povestite pe aici reese ca el daca e lasat de amanta-atunci se intoarce acasa
dar daca o duce bine cu ea- nu mai vine acasa .... ba chiar te lasa cu tot cu copii pentru ea

Acum depinde,sunt cazuri si cazuri,sotii si sotii,amante si amante,eu vorbeam de barbat in general.......
garbo217839
Postat pe 10 Martie 2012 09:35
Nu stiu ce s-a intamplat,probabil ca este o greseala de tipar,dar eu nu am facut comentariul acesta.Eu decat am raspuns "Felicitari pt acest comentariul"pt alt post.V-as ruga sa stergeti acest post,scris de cu totul alta persoana.SaNT CASATARORITA DE 25 DE ANI SI NU AM FOST NICIODATA PEW POST DE AMANTATA PSIHOPATA.
doinabaicu
Postat pe 10 Martie 2012 11:10
De la: doinabaicu, la data 2012-03-10 11:10:37Nu stiu ce s-a intamplat,probabil ca este o greseala de tipar,dar eu nu am facut comentariul acesta.Eu decat am raspuns "Felicitari pt acest comentariul"pt alt post.V-as ruga sa stergeti acest post,scris de cu totul alta persoana.SaNT CASATARORITA DE 25 DE ANI SI NU AM FOST NICIODATA PEW POST DE AMANTATA PSIHOPATA.
doinabaicu
Postat pe 10 Martie 2012 11:28
Dragele mele Doamne si Domnisoare,tocmai s-a postat acest banc pe facebook.Este in engleza,dar cum majoritatea Romanilor inteleg engleza,nu ma voi obosii sa fac traducerea..............There's plenty of fish in the sea.I just suck at fishing.Acesta este si cazul acestei fete.Lumea este plina de barbati si insurati si burlaci si prosti si destepti si frumosi si urati etc.Problema ei este,or sa renunte la pescuit or sa continue sa pescuiasca pana v-a capata ceva experienta.Si ca orice bun pescar care cand prinde o panarama de peste,il arunca inapoi in apa si continua sa pescuiasca pana prinde un peste bun,acelasi lucru poate invata si ea.ALEGI PANA CULEGI.
doinabaicu
Postat pe 10 Martie 2012 11:46
Clar ca nu o paraeste ptr,amanta dar amanta pare ceva nou intodeauna,exact cum tea-i urca din dacie in ferari.Amantei ii poti incerca si un oral s-au ceva nou,o postura noua pe cind sotiei nu ptr. ca traind cu ia i-si da seama si atunci experimentezi cva nou s.au cum se zice probezi, cu amanta se poate eventual ptr. foloase De multe ori amanta e mult mai vigilenta i-si ia masuri de precautie,aa e lasat de la Adam si EA.Nu poti minca in fiecare zi aceiasi mincar!!!!!
ion_11
Postat pe 10 Martie 2012 13:38
Nu exista poti avea si 35 ani de casatorie ,din curiozitate incerci ceva nou.E mai lunga mai groasa,te imbratiseaza etc,esti pur si simplu curioasa,asa se face de am facut si eu vreo 20 amante.atunci de ce peste tot in lume exista sweng .nu stiu exact cum se cheama ,nu stiu engleza,se face schimb ,poate unul e mai dotat.Spre exemplu eu am nevoie de 2.Daca otin mai mult de 15-20 min,deja se transforma in cearta nu in ftttai!1
ion_11
Postat pe 10 Martie 2012 13:44
ion,
nu numarul amantelor e important, si nu diversitatea lor, e important sa stii ce sa faci cu aia una de ti-ai ales-o. Daca se transforma in cearta, insemna ca nu prea stii specificatiile femeii respective.
Esti un barbat de succes cind te alearga ea prin casa - nu cind ai reusit sa mai "impusti" alte patruzeci.
quasaria
Postat pe 10 Martie 2012 14:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:| 13 De la: hermosa20 22 Februarie 2013 16:30
Gratuit 21 De la: elodia 23 Mai 2011 21:03
Va este dor de anotimpul cald ? 5 De la: elisabeta_boia 18 Februarie 2012 09:14
buna 7 De la: garbo_385412 19 Noiembrie 2013 22:37
Bine ai revenit suflet! 31 De la: oanas_2004 20 Februarie 2011 11:17
Setari Cookie-uri