Credeti ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt amanta?

FATA DRAGA .RAZBUNAREA E ARMA PROSTULUI! VEZITI DE VIATA TA.NU E EL CENTRUL UNIVERSULUI .SI DACA E PENTRU TINE TU CINE ESTI?
garbo_651
Postat pe 10 Martie 2012 14:34
ion, se pare ca pt tine, ca si alti barbati cu siguranta, femeia se imparte in doua categorii: neveste si amante. pt tine, ca si pt multi altii, nu exista FEMEIA, ci nevasta sau amanta. dar important si interesant, mai ales, e cum asociati voi aceste doua statute, fapt care mi se pare socant, uluitor, strigator la cer.
pt tine amanta e un fel de W.C. in care-ti versi tu, pare-se, toate dejectiile matale ca fiinta sexuata cu oaresce propensiuni catre perversitati. in cazul asta nu ne mai mira de ce nu manifesti, nici tu si nici altii, pic de respect fata de ele. si cum ai putea, cum te-ai cobori sa le respecti, atat timp cat ele nu sunt decat de proba si pt a proba pe ele, tot ce-ti coace tie soula si mintea setata pe ea?!
nu inteleg de ce n-ai proba toate cate-ti fata mintea pe nevasta. doar nu ai luat-o doar ca sa-ti spele, sa-ti calce, sa-ti faca mancare si sa-ti creasca copiii! ai luat-o pt ca o iubeai si pt ca aiubi inseamna orice fel de relationare intre cei doi, mai ales cea afectiv-emotionala si erotico-sexuala. ori asa cred eu in naivitatea mea.
cat despre statutul de nevasta, ala pare a fi ceva sfant, ceva imaculat, ce nu poate fi pervertit bagandu-ti si scotandu-ti din ea pe unde iti vine si cum iti vine, precum cu amanta care trebuie sa tolereze orice, fiindca altfel iti alegi alta. nevasta e un fel de icoana vie la care trebuie sa te inchini, ca doar te spala, te calca si ai cu ea bunuri in comun, ce nu trebuie instrainate printr-un eventual divort. Doamne fereste! si mai ales ca ai o spaima cumplita sa nu te prinda cu amanta!!!!

asadar, ioane, habar n-ai nici tu, si nici altii, ce inseamna o femeie si pt ce ti-o doresti langa tine!
esme
Postat pe 10 Martie 2012 15:25
mda, ion merge pe premisa ca pe una o respecta si pe alta o .
Nu i-a spus nimeni probabil ca nevasta-sa e tot femeie.Si ca si-ar dori si ea, ca orice femeie, sa aiba o relatie pasionala cu barbatu-sau si sa se simta iubita, nu numai ca ii spele kilotzii, chiar daca lui Ion doar spalatul kilotilor i se pare inaltator. Daca facesex cu ea o intineaza. O stii el mia bine...
Cu unul din asta, chiar o intineaza, probabil.
quasaria
Postat pe 10 Martie 2012 16:08
pt.ca sotiile nu mai au acelasi chef si timp de a face sex/dragoste...
garbo047090
Postat pe 10 Martie 2012 18:55
...fata draga, nu ei trebuie sa-i dovedesti ca esti mai buna...ci, tie!..ce inseamna tigania asta?.. ca faci, ca salvezi discutiile de pe mess, ca i le arati ei...de ce o bagi pe ea in...ecuatia voastra?? Traiesti o frumoasa poveste de dragoste cu un barbat casatorit, da?? si, ce-i cu asta??..Vrei sa fie permanent si cu totul al tau?....Ai sa te plictisesti repede...si el, o sa vorbeasca cu alta pe mess...
jazy_y
Postat pe 10 Martie 2012 19:06
Mai ales timp.
Axl_22
Postat pe 10 Martie 2012 19:06
aham, pt ca el i-l umple cu pretentiile lui de a fi slugarit.
esme
Postat pe 10 Martie 2012 19:30
Eu tare a� vrea s�-l v�d pe unul ca Ion, ce face dac� afl�, c� nevasta e amant�.
Axl_22
Postat pe 10 Martie 2012 19:38

Bravo axl 22,cea mai inteligenta intrebare!Musiu acum e mat!
garbo217839
Postat pe 10 Martie 2012 20:44
De la: jazy_y, la data 2012-03-10 19:06:05...fata draga, nu ei trebuie sa-i dovedesti ca esti mai buna...ci, tie!..ce inseamna tigania asta?.. ca faci, ca salvezi discutiile de pe mess, ca i le arati ei...de ce o bagi pe ea in...ecuatia voastra?? Traiesti o frumoasa poveste de dragoste cu un barbat casatorit, da?? si, ce-i cu asta??..Vrei sa fie permanent si cu totul al tau?....Ai sa te plictisesti repede...si el, o sa vorbeasca cu alta pe mess...

perfect adevarat.
firea omeneasca , bat-o vina...
iti doresti foarte mult un lucru.ai face aproape orice sa il ai.
eiiiiiii...in momentul in care l-ai obtinut , parca nu mai are acelasi farmec.
asa-i si cu amantul sau versus amanta...
are farmec pana ajungi sa stai macar 3 zile impreuna...
dupa aceea ...ai sa observi singura
deci...convinge-te
Mr_Li
Postat pe 10 Martie 2012 23:49
De la: Mr_Li, la data 2012-03-10 23:49:51
De la: jazy_y, la data 2012-03-10 19:06:05...fata draga, nu ei trebuie sa-i dovedesti ca esti mai buna...ci, tie!..ce inseamna tigania asta?.. ca faci, ca salvezi discutiile de pe mess, ca i le arati ei...de ce o bagi pe ea in...ecuatia voastra?? Traiesti o frumoasa poveste de dragoste cu un barbat casatorit, da?? si, ce-i cu asta??..Vrei sa fie permanent si cu totul al tau?....Ai sa te plictisesti repede...si el, o sa vorbeasca cu alta pe mess...

perfect adevarat.
firea omeneasca , bat-o vina...
iti doresti foarte mult un lucru.ai face aproape orice sa il ai.
eiiiiiii...in momentul in care l-ai obtinut , parca nu mai are acelasi farmec.
asa-i si cu amantul sau versus amanta...
are farmec pana ajungi sa stai macar 3 zile impreuna...
dupa aceea ...ai sa observi singura
deci...convinge-te

l'erba vicino è più verde
VOIAJOR
Postat pe 11 Martie 2012 05:48
Daca lumea asta este inca plina de barbati neangajati intr-un contract numit casatorie, inseamna ca aceea trebuie sa fie tinta unei femei . Barbatii insurati , nu iti pot oferi , oricit de mult ar dori ei :siguranta, clipe frumoase atunci cind iti doresti , nu atunci cind. . . ,doar se poate, iti pot promite multe in clipe de pasiune , dar prea putine devin si realitati, nu iti confera confortul unei relatii cu expunere in societate , nu mai vorbesc de problemele pe care le poate antrena o asemenea relatie in momentul in care afla sotia lui , si cind divortul devine o varianta de care ea nici nu vrea sa auda pretextind diverse.
In mod ciudat , desi sunt inselate, si stiu , foarte multe nu renunta din n motive .
Cred ca este prea complicat , si nu merita consecintele unei relatii cu un barbat casatorit.
Cauta un barbat care sa nu aiba asemenea angajamente, cu care sa iti construiesti un viitor frumos.
garbo025003
Postat pe 11 Martie 2012 09:46
stii,eu am trecut prin asta si surpriza....amanta avea parte de niste minciuni in care se complacea,binenteles ca si eu sufeream ca imi etala relatia in fata ochilor,stii ce am facut? am sunat amanta ,am convis sa ne intalnim,am stat de vorba,am dat de adevar........si apoi am dus-o acasa....i-am spus sotului;asta e viitoarea....ei i-am spus;asta e casa,sotul,si cei 2 copii....sa-i stapanesti sanatoasa! stii ce a facut? o pirueta si dusa a fost!
perla40
Postat pe 11 Martie 2012 10:04
NU INTELEG DE CE O FACI PE AIA TAMPITA ??? TU ESTI CEA CARE ACCEPTA ACEASTA SITUATIE
croitoru_andreea_oana
Postat pe 11 Martie 2012 10:28
ASA AR TREBUI SA PROCEDEZE TOATE FEMEILE CARE TREC PRIN SITUATIA PRIN CARE AI TRECUT TU !
FELICITARILE MELE !
croitoru_andreea_oana
Postat pe 11 Martie 2012 10:35
Cat de odios!!!! Sa stai intr-o relatie desi esti inselata....indiferent daca ai statut de sotie sau de amanta! ORIBIL! Pai ce esti? Carpa lui? Se pare ca DA! Cele ce cred ca este genetica....si ca barbatul trebuie si are voie sa insele, nu fac decat sa se minta singure. Este doar o scuza pentru a mai ramane intr-o relatie imputita, lipsita de dragoste si de respect fata de ele si mai ales fata de copiii lor. Copiilor le dati o educatie nociva, mai ales daca sunt fete. Li se va induce in subconstient faptul ca vor trebui sa fie sotii inselate (ca e ok asa) sau amante (ca e la fel de ok si normal) Asta va doriti pentru copilele voastre? Doamnelor casatorite si inselate cu stiinta voastra, eliberati-va de o astfel de relatie bolnava fara sa pierdeti timpul cu minciuni de genul :"lasa ca poate e criza de 40 de ani" etc. Faceti-va viata frumoasa...barbati nu sunt? Va garantez ca daca plecati dintr-o astfel de relatie cat mai curand posibil, va fi cel mai bine....si in plus va fi si cea mai mare pedeapsa pentru acest animal biped numit sotul ce inseala cat si pentru amanta. Ghiciti de ce?
Numai bine tuturor!
garbo228968
Postat pe 11 Martie 2012 12:07
Doamnelor,Domnisoarelor si Domnilor,18 pagini pt acest subject,nu credeti ca este mai mult decat destul?Haideti sa-i dam o sansa si lui ANGEL2012,sa ne spuna ce a inteles din toate aceste sfaturi care s-au postat la intrebarea ei.A reusit cineva sa o faca sa inteleaga care este calea ce-a buna?Putem noi sa fim pro si contra,la ce ea face si gandeste si sa mai dezbatem acest subject pe inca 30 de pagini.Curiozitatea mea este ;Care este decizia ta Angel?
doinabaicu
Postat pe 11 Martie 2012 13:28
draga mea draga nu eram la criza varstei de 40 asta s-a intamplat pe la 33 si sa mai stii ceva......never say never....nici macar in gluma! ca tise poate intampla si tie si situatia sincer nu e roza
perla40
Postat pe 11 Martie 2012 14:02
Sunt convinsa ca situatia nu e roza si ca e foarte posibil, sa mi se intample si mie sa fiu inseleta de sot. Cert e ca daca se va intampla asta, iar eu voi afla, ma voi cara cat de repede posibil dintr-o astfel de relatie. Nu vad de ce sa intarzii acest lucru cu un an sau 7. Tot acolo voi ajunge pana la urma, doar ca intr-un mod mult mai degradant pentru mine ca femeie. Consecintele clar vor fi mai dramatice. Cu atat mai mult ca daca ii ierti barbatului o data o aventura, o va mai face...stie el sigur ca il vei ierta si a 2, 3...n oara. De cele mai multe ori asa se intampla.
garbo228968
Postat pe 11 Martie 2012 14:39
vai ion....se pare ca nu te descurci cu o singura amanta de ti-au trebuit vreo 20...cred ca tu ai lipsuri de le schimbi asa des...nu ele au o problema...ci tu ai o problema...
un barbat adevarat nu comenteaza NICIODATA despre aventurile anterioare...dar putini sunt barbati adevarati...
cu un asa barbat, cu ideile lui... nu e de mirare daca sotia nu are si ea ,,un suflet'' aproape....daca nu vrea si ea vreo comparatie...chiar merita daca ne gandim bine..
irina14
Postat pe 11 Martie 2012 15:32
Poate da poate nu /Cert e un singur lucru ,in opinia mea depinde de imprejurari si compromisurile pe care esti dispus sa le faci si de o parte si de alta
garbo_651
Postat pe 11 Martie 2012 16:00
De la: quasaria, la data 2012-02-19 18:36:57dor,
e interesat sa fi stiut si cum si-a justificat ea singura, batrinica respectiva, ca e un pet adorabil, dar suficient de femeie pentru barbatu-sau nu e. xemplul mi se pare cinic.Foarte cinic. Si la cinism nu prin prisma experientelor fericite ajungi. Daca tot vorbim de prisme.

La modul sintetizat: poti sa iubesti o femeie sau un barbat sau poti sa nu il iubesti, si e mult mai important decit faptul ca ai servetul ala de sters la cour. Sau decit faptul ca restul lumii e de acord sau nu e de acord cu alegerea ta. Asta e esenta relatiilor umane: restul sint conventii, si sint absolut inutile. Daca mie mi-ar fi spus barbatu-meu ca iubeste o alta femeie, as fi plecat imediat, cu statutul de nevasta cu tot. Pentru ca nu reprezinta nimic,comparabil cu faptul ca in sufletul lui e altcineva.

Felicitari!Ai un mod de gandire intelept si pertinent,dominat de ratiune.
Daca toate femeile ar gandi asa,n-ar mai fi atata frustrare si nefericire in viata noastra.
garbo134945
Postat pe 11 Martie 2012 16:05
DAR DE UNDE STITI CA NU-SI IUBESTE AMANTA MAI MULT DECAT NEVASTA???DAR DE CE NU INCEARCA SA FIE EA NEVASTA???SAU DE UNDE STITI CA EL NU VREA SA INCEAPA O CASNICIE ADEVARATA?/BAZATA PE RESPECT RECIPROC??SAU STIE CINEVA CE ESTE INTRE EL SI NEVASTA????POATE UN DIVORT ,,SAU POATE ..NU-I E BINE CU SOTIA SI....MULTE INTREBARI FARA RASPUNS NU???
garbo080088
Postat pe 11 Martie 2012 16:21
Doamnelor cu tot respectul hai sa fim pentru 5minute cu capul pe umeri....Pentru D-zeu..femeie, tu ai continuat mai departe sa fii amanta..ai cerut parerea noastra,ti-a fost data dar 18 pagini deja e prea mult si a devenit obositor ..in loc sa vb de cu totul altceva ..vine vara ..vacante ne dam ponturi unde e mai bine sa mergem,de orice altceva..dar hai sa inchidem subiectul...Chiar devii ridicola continuind asa ..ba te duci la nevasta..poate daca as fi in locul sotiei te-as umili ..as spune ca stiu si daca eu nu am nik impotriva tu de ce ai venit la mine?...nu stii cu cine te pui ..nu stii cine e dincolo de usa pe care tu vrei sa o deschizi...fara sa fii invitata.NU VREAU SA TE SUPERI,dar e prea mult si daca nu ai invatat nik in 18 pagini atunci ai o problema,,,sa nu mai vb ca esti si medic...sincer nu as dori sa fiu pacientul tau daca tu nu ai gasit medicament pentru tine....scz.daca am inteles gresit cu functia...
garbo256392
Postat pe 11 Martie 2012 16:45
mai fato ar fi cazu sa termini de unde sti tu ca de fapt nu isi bat joc de tine amandoi,ca nu vor sa dea o lectie la parraziti care incearca sa strice o familie.dar daca ar divorta si te-ar lua pe tine nu ti-ai pus intrebarea ca e posibil ca la un momendat sa ajungi si tu roata de rezerva asa cum e actuala sotie
nu-ti construi fericirea pe nefericirea alteia ca o sa platesti mult mai scump
cu ce te crezi mai superioara ca sotia lui
tu nu esti decat o intrusa
rusine sa-ti fie
dar ai neobrazarea si lipsa de bun simt si mai ai tupeu sa razi de sotie de unde sti tu ce e in sufletu femeii
garbo255233
Postat pe 11 Martie 2012 19:42
mai, cata invidie mai e pe lume...duce fata topicu opspe pagini si gata , ii destul....
ce sa spun!
dor72_
Postat pe 11 Martie 2012 20:26
De la: garbo255233, la data 2012-03-11 19:42:21mai fato ar fi cazu sa termini de unde sti tu ca de fapt nu isi bat joc de tine amandoi,ca nu vor sa dea o lectie la parraziti care incearca sa strice o familie.dar daca ar divorta si te-ar lua pe tine nu ti-ai pus intrebarea ca e posibil ca la un momendat sa ajungi si tu roata de rezerva asa cum e actuala sotie
nu-ti construi fericirea pe nefericirea alteia ca o sa platesti mult mai scump
cu ce te crezi mai superioara ca sotia lui
tu nu esti decat o intrusa
rusine sa-ti fie
dar ai neobrazarea si lipsa de bun simt si mai ai tupeu sa razi de sotie de unde sti tu ce e in sufletu femeii

FOARTE CORECT! O SINGURA COMPLETARE...DE FAPT, IN SITUATIA DATA, CHIAR EA (AMANTA) E ROATA DE REZERVA. UNDE SOTIA NU IL MULTUMESTE, CAUTA LA AMANTA, ADICA PUNE ROATA DE REZERVA :)
DAR EA SARACA NU SE PRINDE, CONSIDERA CA DE FAPT EL IUBESTE
garbo228968
Postat pe 11 Martie 2012 21:02
Nu-si va parasi sotia pentru amanta chiar dc o iubeste dc mai are si copii devine foaaaaaaaaaaaaarte complicat.Am trecut de curand printr-o situatie si a demonstrat ca e las si nu numai cand a aflat nevastasa a venit sa-mi faca conostinta cu ea si el era victima asa a pozat in fata sotiei eu eram cea care-l ademenisem nu-mi venea sa cred ca omul pe care l-am iubit aproape 2 ani si mi-am pus sufletul pe tava e atat de nenorocit.
garbo265980
Postat pe 11 Martie 2012 21:18
De la: perla40, la data 2012-03-11 10:04:12stii,eu am trecut prin asta si surpriza....amanta avea parte de niste minciuni in care se complacea,binenteles ca si eu sufeream ca imi etala relatia in fata ochilor,stii ce am facut? am sunat amanta ,am convis sa ne intalnim,am stat de vorba,am dat de adevar........si apoi am dus-o acasa....i-am spus sotului;asta e viitoarea....ei i-am spus;asta e casa,sotul,si cei 2 copii....sa-i stapanesti sanatoasa! stii ce a facut? o pirueta si dusa a fost!

asta e de-adevaratelea sau e banc?
quasaria
Postat pe 11 Martie 2012 22:11
De la: garbo256392, la data 2012-03-11 16:45:58Dl...Chiar devii ridicola continuind asa ..ba te duci la nevasta..poate daca as fi in locul sotiei te-as umili ..as spune ca stiu si daca eu nu am nik impotriva tu de ce ai venit la mine?...nu stii cu cine te pui ..nu stii cine e dincolo de usa pe care tu vrei sa o deschizi...fara sa fii invitata.

pai mie mi se pare ca a cam fost invitata. Daca dl. a invitat-o in asternuturile proprii, usa aia nu e prea inchisa - femeia are dreptul sa se lamureasca in ce ape se scalda.
Nu ii convine, trebuia sa n-o implice.
quasaria
Postat pe 11 Martie 2012 23:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
parinti 13 De la: AGAPI_MOU 27 August 2009 17:23
madalina manole 38 De la: ghelene_06 9 August 2010 20:11
Flori pentru toata lumea 31 De la: dor72_ 5 Septembrie 2011 14:35
endocrinologie 4 De la: Annna_Maria7 18 Aprilie 2010 17:43
Ce iubiti la el/ea? :-) 310 De la: quasaria 3 August 2012 07:32
Setari Cookie-uri