Credeti ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt amanta?

si se mai plateste si in avans, citeodata....
quasaria
Postat pe 19 Februarie 2012 19:36
[totul ramane de vazut.....vreau sa vad ce mai are de gand ..in this week...
angel2012
Postat pe 19 Februarie 2012 19:38
pai da...ea si-a luat deja cel putin un aconto...
dor72_
Postat pe 19 Februarie 2012 19:42
e ingrozitor de greu cand te indagostesti de cine nu trebuie....
angel2012
Postat pe 19 Februarie 2012 19:53
cine te-a pus? cine te-a pus?
ai intrat in relatia asta pentru ca ti-ai dorit foarte mult sa o ai, fara sa te gandesti la ceva...
sa nu stii ca e insurat? hmmm, poate nici nu ai vrut sa stii
dor72_
Postat pe 19 Februarie 2012 19:57
Cred ca ar trebui sa pic in cap de la etaj sa uit tot ce a fost si sa nu-mi mai amintesc nimic..e singura solutie de a scapa de un chin.,..
angel2012
Postat pe 19 Februarie 2012 20:12
angel2012
Postat pe 19 Februarie 2012 20:59
De la: angel2012, la data 2012-02-19 10:57:04De ce isi inseala uni barbatii sotiile si invers...Logic ,ptca acolo nu mai exista iubire,atractie...Am obs ca unii barbati nu isi inseala sotiile doar pt sex,ci ca au nevoie si de altceva ceea ce acasa le lipseste:comunicare,afectiune...Dar si atunci cand gasesc ce le lipsete nu pot sa inteleg de ce nu renunta de a nu fi fericit..mai ales daca nu exista copii..

Cred ca numai 'impricinatul' poate da un raspuns pertinent la intrebarile tale.
Personal cred ca orice om sta intr-o relatie atata timp cat beneficiile obtinute sunt mai mari decat constrangerile, frustarile etc
Deci....cand frustrarile tale legate de aceasta relatie vor depasi beneficiile pe care le obtii, cu siguranta vei gasi calea sa iesi din ea....:)
september
Postat pe 19 Februarie 2012 21:28
eu te cred ca n-ai stiut. Problema e cum ai reactionat cind ai aflat....
Si nu e vorba nici de nevasta-sa, nici de el: ci de tine. Tu ai acceptat ca te-a mintit si ai trecut senina mai departe.Era oarecum previzibila evolutia....
quasaria
Postat pe 19 Februarie 2012 22:34
si apropo de "a fi mai buna" sau de ce inseala barbatii: nu iti face probleme, pot insela cu orice are device-ul necesar. Femeia care rupe tichete in parcare, aia care spala scara, camerista de la hotel, portareasa. De ce? Pentru ca erau tinere si frumoase? Nu erau. Una era de vreo 90 kg, alta putea sa ii fie mama.
Iar idilele au fost romantic derulate prin tufisuri.
Din nou - DE CE?
Pentru ca dl. era ranit in orgoliul propriu. Si trebuie sa i-l panseze cineva. Cineva. CIne se gaseste. Nu se simtea el suficient de mascul in momentul ala - si trebuia sa isi demonstreze ca e, totusi.
Respectivele n-aveau nici o importanta.
Nu ca vreo alta femeie ar fi avut.

Deci esti total pe linga cu faptul ca "vrei sa devii mai buna". Devino. Dar in relatia cu el nu iti va folosi la nimic. Barbatii joaca jocul asta ei cu ei insisi. Nu cu tine. Nu il va interesa decit modul in care te raportezi la el.La ce ii folosesti lui. In nici un caz cum esti tu.

quasaria
Postat pe 19 Februarie 2012 22:41
Asta e visul secolului,ca barbatul casatorit sa isi paraseasca sotia pentru amanta si in acelasi timp sa aibe grija si de sotie si mai ales de evolutia ei. Barbatii se casatoresc si cu amantele,fac alt rand de copii,alta avere,si uite asa mai departe.....iar averile raman in familie...!!
ratuscaceaurata
Postat pe 19 Februarie 2012 23:09
Nu cred,sunt SIGURA ca un barbat casatorit NU si-ar parasi nevasta NICIODATA ptr. amanta!! Daca dorea acest lucru,o facea din primul moment in care a cunoscut-o pe amanta..dar AMANTA a fost,este si va fi doar O AVENTURA!!! Amantelor!Cunoasteti-va statutul,nu cereti altceva decat placerea momentului!! Si mai ales nu amarati viata sotiilor!!Lasati-le sa va ingrijeasca,spele,calce,hraneasca...amantul vostru=sotul EI!!!
elisabeta_boia
Postat pe 20 Februarie 2012 05:05
sunt exact in sitiatia povestita de tine doar ca eu sunt sotia. Scrie-mi sa vorbim... [email protected]
garbo112591
Postat pe 20 Februarie 2012 13:33

sa vorbiti? despre ce , ma rog?
dor72_
Postat pe 20 Februarie 2012 14:24
sigur ca da, toti aia care au facut chestia asta sint niste utopii.....
Tu esti ABSOLUT SIGURA ca asta nu se poate intimpla.
quasaria
Postat pe 20 Februarie 2012 15:03
acum, probabil ca nu...
dor72_
Postat pe 20 Februarie 2012 15:04

in general....
quasaria
Postat pe 20 Februarie 2012 19:28
Azi a trecut pe la mine, la inceput ne-am simtit super dar s-a cam terminat cam aiurea... daca va intrebati de ce? normal ca e vina mea....
angel2012
Postat pe 20 Februarie 2012 20:52
a plecat cam ofticat..acuma sper sa-i treaca....i-am lasat mici urme cam vizibile de la unghii.....va dati seama ca nu am vrut..pur si simplu s-a intamplat....
angel2012
Postat pe 20 Februarie 2012 20:56
Bad girl.
Axl_22
Postat pe 20 Februarie 2012 20:59

bineinteles ca n-ai vrut... Nu i-ai scapat si niste parfum pe haina? Ma scuzi, s-a intimplat....
Ca rujul la gulerul camasii deja e clasic.
quasaria
Postat pe 20 Februarie 2012 21:48
sau fire lungi de par.

de unde sa stiu ca o sa-mi cada?! sau ca el n-o sa vada?! ;)

:))
esme
Postat pe 20 Februarie 2012 22:00
io fi teama ca poate observa nevasta-sa....acuma de...sper sa nu se fi suparat pe mine.....
angel2012
Postat pe 20 Februarie 2012 22:02
acum chiar faci pe angelica....
A, iar daca mergi cu masina dlui ai grija sa porti haina de blana. Neaparat. Nu vreau sa iti dau sugestii si pentru situatia in care te invita pe la el.

Desigur, tu n-ai nici un interes sa ii bagi omului porcu' mort in cotetz...soarta asta haina....

esme, e, acu' n-o sa s cheleasca femeia ca poate observa nevasta-sa.....
quasaria
Postat pe 20 Februarie 2012 22:07
Si totusi nu inteleg de ce nu vezi ca TU esti doar o AVENTURA=asta-i STATUTUL tau de amanta..nimic mai mult!! Daca vrei mai mult,cauta unul liber si marita-te cu el! Apoi sa vezi ce te "bucuri" cand vine acasa ..zgariat...
elisabeta_boia
Postat pe 20 Februarie 2012 22:16
ce tot ii dai atata cu "AVENTURA", betty?...
ti se pare ceva atat de oribil, sau de jignitor?...
sau de fapt te cam oftici ca deja e prea tarziu pentru tine, in materie de AVENTURI?...:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 20 Februarie 2012 22:20
Acuma ..prinse vulpea rana...stiti cum se spune...
angel2012
Postat pe 20 Februarie 2012 22:21
De la: angel2012, la data 2012-02-20 20:56:23a plecat cam ofticat..acuma sper sa-i treaca....i-am lasat mici urme cam vizibile de la unghii.....va dati seama ca nu am vrut..pur si simplu s-a intamplat....

spune-i sa-si cumpere pisica
are pe cine da vina
cri_cat
Postat pe 20 Februarie 2012 22:41
reyya... glumele proaste de acest gen se impart in doua categorii...
alea trambitate in gura mare - spre satisfactia "vanatorilor" care supravietuiesc hranindu-se zilnic cu astfel de lecturi de kko -,
si alea mascate de "bunastarea" virtuala...:P
=))
eu_geminy
Postat pe 20 Februarie 2012 22:49
De la: september, la data 2012-02-19 21:28:08
De la: angel2012, la data 2012-02-19 10:57:04De ce isi inseala uni barbatii sotiile si invers...Logic ,ptca acolo nu mai exista iubire,atractie...Am obs ca unii barbati nu isi inseala sotiile doar pt sex,ci ca au nevoie si de altceva ceea ce acasa le lipseste:comunicare,afectiune...Dar si atunci cand gasesc ce le lipsete nu pot sa inteleg de ce nu renunta de a nu fi fericit..mai ales daca nu exista copii..

Cred ca numai 'impricinatul' poate da un raspuns pertinent la intrebarile tale.
Personal cred ca orice om sta intr-o relatie atata timp cat beneficiile obtinute sunt mai mari decat constrangerile, frustarile etc
Deci....cand frustrarile tale legate de aceasta relatie vor depasi beneficiile pe care le obtii, cu siguranta vei gasi calea sa iesi din ea....:)

bine punctat ! :-) se aplica principiul potrivit caruia ,,dragostea ( fie ea neimpartasita ) e un cumul de placeri suportabile " :-))
reyya
Postat pe 20 Februarie 2012 22:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nationala romaniei de fotbal merita laudele voastre pentru calificarea la campionatul european de fotbal 13 De la: andalexkor 12 Aprilie 2011 09:38
dieta 1 De la: medeea46 9 Noiembrie 2010 10:51
De ce oare barbatilor nu le plac plac lucrurile spirituale,,,dar in schimb le plac lucrurile materiale fara munca si minciunile,,si sa faca dragoste cu mai multe femei,,nu le ajunge doar o femeie 1 De la: ingerasulluptator 13 Decembrie 2011 23:06
:)) 8 De la: vuvuzela 20 Ianuarie 2011 23:25
VINDECARE ARSURI SI VARICE ULCEROASE...SI NU NUMAI...!!! 60 De la: reiyana 27 Februarie 2014 16:39
Setari Cookie-uri