Credeti ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt amanta?

De la: angel2012, la data 2012-03-15 11:49:13
Mai,dar voua va sta capul numai la sex dupa cate vad eu......daca te vezi cu cineva inseamna ca toate astea se rezuma numai la sex? in nici un caz....poti sa te vezi cu iubitul si in alte conditii nu numai pt sex...asa ca ....ganditi de 2 ori inainte de a scrie ceva,,...
angel2012
Postat pe 15 Martie 2012 11:50
asa! asa! niste perversi, da
Eugenia69
Postat pe 15 Martie 2012 11:58
De la: angel2012, la data 2012-03-15 11:50:36
Mai,dar voua va sta capul numai la sex dupa cate vad eu......daca te vezi cu cineva inseamna ca toate astea se rezuma numai la sex? in nici un caz....poti sa te vezi cu iubitul si in alte conditii nu numai pt sex...asa ca ....ganditi de 2 ori inainte de a scrie ceva,,...

Doamne Maica Domnului Da Angel2012 meriti o medalie ca te vezi cu barbatul cuiva Dar tu oricum esti in lumea ta ....asteapta ca poate iti mai da omu'2 ore canva la fel de perfecte
activplus2008activ
Postat pe 15 Martie 2012 12:38
De la: angel2012, la data 2012-03-15 11:50:36

Nu stiu cate dintre noi ar trebui sa gandeasca de 2 ori inainte de a face ceva....cred ca ti-au ajuns 20 de pagini de vorbe in vant ca oricum nu ai invatat nimic pentru ce ai mai cerut sfaturi daca faci tot ce vrei tu....zicea cineva ca ai moravuri usoare si mare dreptate a avut
activplus2008activ
Postat pe 15 Martie 2012 12:41
Eii, e un fel de jurnal. Continuarea, m�ine. �i e vb de iombire ... numai noi nu �n�elegem!
Axl_22
Postat pe 15 Martie 2012 12:46
De la: Axl_22, la data 2012-03-15 12:46:59Eii, e un fel de jurnal. Continuarea, m�ine. �i e vb de iombire ... numai noi nu �n�elegem!

da,da...bine zis
activplus2008activ
Postat pe 15 Martie 2012 12:49
Eu oricum nu o sa mai am nimic de spus asa ca va las sa comentati incontinuare orice ganditi voi....o zi placuta!!
Cine crede ca are ceva de discutat cu mine o poate face in privat
angel2012
Postat pe 15 Martie 2012 13:15
De la: angel2012, la data 2012-03-15 13:15:18Eu oricum nu o sa mai am nimic de spus asa ca va las sa comentati incontinuare orice ganditi voi....o zi placuta!!
Cine crede ca are ceva de discutat cu mine o poate face in privat

pai tu ai deschis acest topic
activplus2008activ
Postat pe 15 Martie 2012 13:32

daca nici sex nu mai faceti, e clar...e paranoia...

si, a propos, angelina...nimeni nu are, de fapt, nimic de discutat cu tine...a fost doar bun simt....
da'...nu mai facem...
Dumnezeu sa iti lumineze mintea!
dor72_
Postat pe 15 Martie 2012 15:43
angel, lasa ca desqidem un club al amantelor suparate, si lasam sotiile ,,fericite,, sa si traiasca viata lor perfecta... pt sotiile happy, si pt amantele lor
fataverde
Postat pe 15 Martie 2012 16:01
scz...., pt amantele sotilor lor
fataverde
Postat pe 15 Martie 2012 16:02
mai fato, da' tu de ce esti asa de ...verde?
dor72_
Postat pe 15 Martie 2012 16:03
sunt verde de ciuda, k vad atatea neveste fericite ca si au sotii acasa langa ele....knd nu sunt cu amantele
fataverde
Postat pe 15 Martie 2012 16:05
De la: angel2012, la data 2012-03-13 19:17:01Azi a fost pt mine o zi super...cele 2 ore petrecute cu iubi au fost de calitate pot sa spun... nu conteza cantitatea ci calitatea...

angelina, te retragi si nu ne-ai povestit cat de calitative au fost cele doua ore petrecute cu iubi...
o sa suferim, o sa avem o dilema, noi, obsedatele perverse ne gandeam la doua ore de sex nebun intre iubi si amanta, pe cand tu, te pomenesti ca i-ai facut omului un ceai si ati dezbatut situatia politica....
acum, daca stam sa ne gandim, doua ore pentru o amanta sunt foarte suficiente, sau poate ati facut piata ca deh....omul trebuia sa mearga cu provizii acasa la sotie...
lumineaza-ne...nu ne lasa in ceata....
irina14
Postat pe 15 Martie 2012 19:13
De la: garbo225715, la data 2012-03-13 23:48:13
Corect si frumos spus.( in teorie)
Practic, inteleg din mesajul tau ca trebuie clar identificat care dintre cele doua ( sotie/amanta) este cea care iubeste. ( pentru a putea simpatiza cu vreuna)

Din punctul tau de vedere, sotia daca stie ca e inselata ar trebui sa plece pentru ca nu suporta ca domnul sa doarma in bratele alteia. ( Il iubeste pe el, nu statutul)
Pe de alta parte, amanta, desi stie/cunoaste ca domnul doarme in bratele alteia este de apreciat tocmai pentru ca nu pleaca ( in felul asta demonstrand sentimentul de iubire).

gresit.
Si amanta pleaca - sau il desparte, sau pleaca atunci cind incepe sa iubeasca.
Pe de alta parte, daca amanta are alternativa sa il desparta si sa fie doar al ei - sperind ca pe ea nu o sa o insele - sotia ce alternative are? El e DEJA al ei si totusi inseala. E o diferenta intre a spera intr-un cuplu nou care nu stii cum va merge - si a spera intr-unul care s-a dovedit neviabil. Mai pe romaneste, una e sa vrei sa iti iei porc si alta e sa ai deja porcul mort in cotetz.

quasaria
Postat pe 15 Martie 2012 21:46

angel, pai in situatia in care nu faceti sex cind va vedeti, saracul om poate nici nu stie ca iti e amant?! Lui i-ai spus?!
quasaria
Postat pe 15 Martie 2012 21:52
Axl_22
Postat pe 15 Martie 2012 21:59
De la: quasaria, la data 2012-03-15 21:46:30
De la: garbo225715, la data 2012-03-13 23:48:13
Corect si frumos spus.( in teorie)
Practic, inteleg din mesajul tau ca trebuie clar identificat care dintre cele doua ( sotie/amanta) este cea care iubeste. ( pentru a putea simpatiza cu vreuna)

Din punctul tau de vedere, sotia daca stie ca e inselata ar trebui sa plece pentru ca nu suporta ca domnul sa doarma in bratele alteia. ( Il iubeste pe el, nu statutul)
Pe de alta parte, amanta, desi stie/cunoaste ca domnul doarme in bratele alteia este de apreciat tocmai pentru ca nu pleaca ( in felul asta demonstrand sentimentul de iubire).

gresit.
Si amanta pleaca - sau il desparte, sau pleaca atunci cind incepe sa iubeasca.
Pe de alta parte, daca amanta are alternativa sa il desparta si sa fie doar al ei - sperind ca pe ea nu o sa o insele - sotia ce alternative are? El e DEJA al ei si totusi inseala. E o diferenta intre a spera intr-un cuplu nou care nu stii cum va merge - si a spera intr-unul care s-a dovedit neviabil. Mai pe romaneste, una e sa vrei sa iti iei porc si alta e sa ai deja porcul mort in cotetz.

Din ceea ce spui tu pe romaneste ( ca doar atat intelg eu din concluzie) rezulta ca nevasta ar fi cea care intra intr-un cuplu normal sperand sa nu fie inselata.
Amanta intra in relatie cunoscand foarte bine ca omul e porc. Ea este cea care intra intr-o alta relatie. ( Daca el o inseala pe nevasta, amanta de ce crede ca va fi deosebita? Pentru care motiv ea poate spera ca nu va fi inselata?)
Tu spui: "Pe de alta parte, daca amanta are alternativa sa il desparta si sa fie doar al ei "
De ce nevasta nu ar avea alternativa sa il desparta de amanta si sa fie doar al ei???????

Vezi tu felul in care pui tu problema in scris: "Pe de alta parte, daca amanta are alternativa sa il desparta si sa fie doar al ei - sperind ca pe ea nu o sa o insele - sotia ce alternative are? El e DEJA al ei si totusi inseala." mie mi se pare ca deja discutam despre o competitie.
Sincer eu nu cred ca EL apartine vreuneia dintre cele doua.
Oricat ar spera amanta ca el sa fie "doar al ei" si indiferent de faptul ca el "este" al sotiei ar trebui sa recunoastem ca de cele mai multe ori un barbat face doar ceea ce vrea el.
Pe de alta parte cred ca ar trebui sa le recunoastem barbatilor meritele de a spune fiecareia dintre cele doua ( amanta/sotie) exact ceea ce ele vor sa auda.
Regula este ca femeia ( sotia ) in momentul in care afla ca este inselata vrea sa plece. In momentul in care ea nu pleaca, eu tind sa cred ca nu este din cauza faptului ca este ea "a dracu si rea" si nu vrea sa-l lase pe el sa fie fericit cu amanta.
Dimpotriva!
Am convingerea ca ea ramane tocmai datorita lui.
Din cauza faptului ca el o convinge ca: ( si acum urmeaza o serie de motivatii general valabile) ca amanta a fost doar o ratacire de moment, ca amanta s-a tinut de capul lui, l-a amenintat ca va face totul public, ca era sefa si el pierdea serviciul, ca ea era subalterna si putea sa-i submineze cariera etc) ... nnnnn motive
Acum, analizand situatia amantei: regula este o ea femeie singura. Petrece mult timp cu el, sotul alteia. Ea inca de la inceput stie ca el este casatorit. El gaseste in ea un bun confident respectiv sta de vorba cu ea despre problemele lui: fie ele de serviciu, fie cele personale. Intre cei doi ( sotul unei alte femei si viitoarea amanta) se creaza inevitabil o legatura de amicitie. In atare cazuri regula este ca el intr-un oarecare context sa incerce aprofundarea relatiei. Ea cedeaza si accepta rolul de amanta pentru ca el a devenit important in viata ei. Ii place sa stea de vorba cu el, are impresia ca il cunoaste, ii face placere sa petreaca timp cu el si mai mult o face sa se simta importanta
Altfel: Ea este intr-o relatie, se simte singura , este nefericita. ( De cele mai multe ori o nefericire autoindusa). Vrea un pic de adrenalina in viata ei, vrea o traire ca in filme. Vrea sa fie dorita, iubita.. Se intampla, asta e. Din pacate pentru ea, atentia ei se indrepta spre un barbat casatorit.
Ma refer la astfel de cazuri, pentru ca in opinia mea doar intr-o astfel de modalitate o amanta ajunge sa iubeasca.

Din pacate, regula despre care vorbeam mai devreme este ca ea, amanta ( de regula femeie onesta care chiar crede ca el este foarte nefericit in casnicie ) ajunge sa se inchida in sine. Nu mai are contact cu oamenii din jur pentru ca acesti oameni sunt foarte putin intelegatori cu sentimentele ei.
Singura persoana care conteaza ramane el. Si ea se agata de orice cuvant, gest.
Si le interpreteaza. De cele mai multe ori in sensul in care doar nevasta este singura vinovata pentru nefericirea si singurateatea ei.
El, in acest context ( viziunea ei adica ) este doar o marioneta in mana sotiei. O sotie rea, manipulativa, care isi santajeaza sotul cu: certificatul roz, copiii etc.
Sa fim seriosi.

garbo225715
Postat pe 15 Martie 2012 23:39
De la: dor72_, la data 2012-03-15 15:43:14De la: angel2012, la data 2012-03-15 11:49:13

si, a propos, angelina...nimeni nu are, de fapt, nimic de discutat cu tine...a fost doar bun simt....
da'...nu mai facem...

dor72 te sustin
activplus2008activ
Postat pe 16 Martie 2012 11:41
De la: fataverde, la data 2012-03-15 16:05:03sunt verde de ciuda, k vad atatea neveste fericite ca si au sotii acasa langa ele....knd nu sunt cu amantele

fata verde tu intelegi ce vrei oricum-daca te multumeste ca esti amanta e treaba ta...stii tu cat suntem de nefericite cumva?
activplus2008activ
Postat pe 16 Martie 2012 11:43
De la: activplus2008activ, la data 2012-03-16 11:41:43
dor72 te sustin

pe mine?
dar eu nu am asemenea nevoi....de ce sa ma sustii?

fataverde, verde de ciuda...pai tu de ce nu esti o sotie si o amanta, simultan...
asa, vei avea acoperiti toti timpii posibili...

simt eu asa un mare adevar in ceea ce spui....

daca esti o amanta exceptionala, vei sti sa il transformi in sot si sa devii o sotie fericita, care se bucura de sotul ei, in timpul in care el, nu este ocupat cu amanta....simplu ca "buna ziua"
dor72_
Postat pe 16 Martie 2012 14:40
stii dc? pt ca am fost sotie. n am fost inselata, dar dak as fi fost, eram fericita mai devreme, pt ca i as fi dat papucii in secunda unu. si nu stiu de unde ai tras concluzia ca s amanta unui om casatorit... pt ca e o concluzie gresita. dar cineva trebuie sa fie si de partea celor care nu s perfecti... a, si app, nu stii niciodata ce itipregateste soarta, asa ca nu mai dati cu piatra. in nimeni.
fataverde
Postat pe 17 Martie 2012 16:42
Astarta
Postat pe 17 Martie 2012 16:53
, nu stii niciodata ce itipregateste soarta, asa ca nu mai dati cu piatra. in nimeni.[/quote]

foarte corect
lizadra
Postat pe 18 Martie 2012 02:41
fata verde, unde vezi pietre?
dor72_
Postat pe 18 Martie 2012 17:54
hai ca mi a placut asta Angel : hai pa, ca eu nu mai vb cu voi decat in "private" . mie una mi a placut acest topic, nu pentru tine , ci pentru toate femeile destepte care ti au scris (scuze tu nu cred ca ai remarcat ). pe mine una m a ajutat acest topic . eu va multumesc fetelor (nu am urmarit un topic atata timp) . Sa aveti o saptamana minunata si plina de iubire adevarata
diana76t
Postat pe 18 Martie 2012 21:55

diana, "femeie desteapta" e pleonasm
dor72_
Postat pe 18 Martie 2012 22:05
ma gandeam ca tu esti cu axioma asta
cri_cat
Postat pe 18 Martie 2012 22:08
haide cri...nu eu spun asta...
dor72_
Postat pe 18 Martie 2012 22:11
De la: activplus2008activ, la data 2012-03-16 11:41:43
De la: dor72_, la data 2012-03-15 15:43:14De la: angel2012, la data 2012-03-15 11:49:13

da'...nu mai facem...

dor72 te sustin

dor72 mi-a placut partea cu ;"nimeni nu are,de fapt nimic de discutat cu tine...a fost doar un bun simt"
activplus2008activ
Postat pe 19 Martie 2012 10:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
zodiac un rac si o racoaica 6 De la: emilly_dy 29 Decembrie 2010 19:44
pe barbatii ii unesc minciunile,nesimtirea,faptul de a profita de femei,dar probleme politice nu sunt in stare sa le rezolve chiar daca la conducere sunt barbati 1 De la: ingerasulluptator 2 Ianuarie 2012 21:58
CE PARERE AVETI DESPRE NOUL BECKHAM DE ROMANIA? 112 De la: cobra_jimbolia 3 Iunie 2010 05:27
Cartea de vizita a unei femei... 92 De la: iasomia 9 Decembrie 2010 16:22
Psihologul raspunde 1 De la: garbo185480 9 Februarie 2011 04:13
Setari Cookie-uri