Pe cind nici macar teoretic nu cred ca daca un om m-a inselat pe mine o data, nu ma va mai insela si a doua oara. Asta nu inseamna ca toti inseala. Nu inseamna nici macar ca acela unul va insela pe orice alta femeie. Inseamna ca EL cu MINE nu are o relatie echivalenta, deci e cazul sa plece. Intr-o alta relatie poate va investi mai mult,poate mai putin. Sau poate la fel. Dar e liber sa incerce. [/quote] si asta e un adevar mare |
||
lizadra Postat pe 28 Martie 2012 00:32 |
||
---|---|---|
De la: quasaria, la data 2012-03-25 01:56:23De la: garbo225715, la data 2012-03-15 23:39:47 Multumesc pentru sfat.......... Am inteles fix nimic. Dar oricum apreciez gestul. Nu stiu cine e J. si nici pentru exact care motiv anume imi doresti sa-mi gasesc eu " petecul" ! Mai departe, cu toata sinceritatea nu am inteles exact daca tu, in relatia asta cu J. erai/esti "sacul" ori "petecul".... |
||
garbo225715 Postat pe 28 Martie 2012 01:13 |
||
nu ti-am dat tie nici un sfat, a fost un exemplu legat de discutia anterioara. Puteam sa zic ca Maria i-a spus lui Ion, daca iti suna mai bine asa.... In rest, peticele mele mi le carpesc singura - si sacii,la fel. |
||
|
||
quasaria Postat pe 28 Martie 2012 01:28 |
||
daca ar divorta si s-ar casatori cu tine, crezi ca ti-ar fi mai bine? barbatii sunt programati genetic sa insele iar tu vei avea statut de femeie maritata si...inselata. toti se dau victime ale casniciilor ptr. a starni mila. daca esti o femeie desteapta, cel mai bine ar fi sa inchei relatia si sa cauti unul "liber de contract", asta in cazul in care doresti sa-ti intemeiezi o familie, restul, tine de noroc! | ||
kimeve Postat pe 28 Martie 2012 13:55 |
||
Caz real : Dupa 13 ani de dualism,terminand constructia unei case, sotul divorteaza de nevasta cea frumoasa si mai tanara cu 5 ani decat el, dar necorespunzatoare la capitolul curatenie la asa o casa noua si se muta in casa cea noua cu un copil + amanta din cei 13 ani, o femeie urata si mai batrana ca el cu 2 ani, care are ca fobie transformarea caminului in muzeu. Nevasta ramane in apartament cu cel de-al doilea copil. Totusi, sexul e mai bun cu fosta nevasta, asa ca aceasta devine amanta, cu privilegiile de rigoare: nu gateste, nu calca, nu-i suporta zgomotele diferitelor orificii ale corpului si crizele de geniu neinteles, in schimb are avantaje financiare pe care nu le-a avut in timpul casniciei. Amanta nu a devenit nevasta nici in acest moment ( au trecut 5 ani), ar pleca , dar e abuzata psihic si din pacate pentru ea nu mai are parinti,in plus, tot ce a mostenit a vandut si a depus pe numele lui (avea 42 ani cand s-a mutat cu el in casa, nu avusese alta relatie, fiind ocupata cu el de la 29 de ani). Arata de 60 de ani, e cu psihicul la pamant, in timp ce fosta sotie a inflorit. Intamplarea a facut sa le cunosc, profesional, pe amandoua. E de-a rasu'-plansu'. | ||
casatoritadindragoste Postat pe 28 Martie 2012 18:12 |
||
iar nevasta aia cea nemaipomenita dupa ce a dat-o afara din casa construita in timp ce erau impreuna, unde a adus-o pe alta, continua sa se culce cu el? Misto... orgoliu are femeia aia. |
||
quasaria Postat pe 28 Martie 2012 19:21 |
||
Q, a luat in considerare doar avantajele pai zi si tu: nu-l suporti toata ziua, nu-l speli/calci/hranesti, vine cu cadouri sicu bani...si mai ofera si servicii asta inseamna sa stii sa profiti la maxim... aia cu datul afara, e bagatela...si sa vada si amanta (devenita stapana casei) cat de greu se traieste cu unul de-ala zici ca sunt scenarii nereusite |
||
dor72_ Postat pe 29 Martie 2012 17:55 |
||
am nu stiam ca era bebelus...si necesta spalat/calcat/hranit. Am crezut ca era unul intarcat deja. Nu ca inca il alapteaza. Iar"servicii" sint destul demulti care ofera, ba chiar poti sa te pacalesti ca aia ar tine la tine si nu te-ar da pe usa afara, la o adica... |
||
quasaria Postat pe 29 Martie 2012 18:22 |
||
De la: garbo225715, la data 2012-03-28 01:13:59De la: quasaria, la data 2012-03-25 01:56:23De la: garbo225715, la data 2012-03-15 23:39:47 "Nu stiu cum ar fie exact petecul unui/unuia care inseala - probabil ar insela mai rau, astfel incit dl. ar fi mai preocupat de ce nenorociri i se intimpla lui in ograda decit de ograzile altora - dar, teoretic, sansa sa il gaseasca exista. " Incearca sa explici ce ai scris. ' Petecul": unui/unuia care inseala ( adica prietena/nevasta) - " probabil ar insela mai rau, astfel incat dl. ar fi mai preocupat de ce nenorociri se intampla in ograda lui decat in ograzile altora" " dar teoretic sansa sa il gasesca exista" ??????????????????????????????????? Erai lucida cand ai postat? Incerc sa traduc: "petecul" unuia care inseala, probabil ar insela mai rau. ( e vorba de o femeie). Motiv pentru care, el ar tebui sa fie foarte preocupat de ceea ce se intampla in familia lui. Nu in familiile altora.( ograzi, cum spui tu). " dar teoretic sansa sa il gaseasca exista" Cine sa gaseasca pe cine? Unde e norocul? ( sansa?)???????? Pentru o "EA"( petec)???????????? care sa"il" gaseasca?????????? Scuza-ma, ca te contrazic dar "petice" din astea chiar se gasesc pe toate drumurile. Sa inteleg ca ar fi sansa peticului ca a gasit sacul? Sau invers????????? |
||
garbo225715 Postat pe 31 Martie 2012 04:47 |
||
Q, io-s mai pragmatica de fel... mai bine unul de la care stiu la ce sa ma stept, decat unul care sa ma dezamegeasca si mai mult si, daca e intarcat, nu mai papa? |
||
dor72_ Postat pe 31 Martie 2012 22:12 |
||
tu stii exact ce-ti doresti?asta cred eu ca trebuie sa afli prima oara,, | ||
nony Postat pe 31 Martie 2012 22:35 |
||
uite ca stiu...am stiut mereu |
||
dor72_ Postat pe 31 Martie 2012 23:07 |
||
715, prea multe semne de intrebare, asa ca lasa, nu te mai chinui.... N-am avut niciodata talent pedagogic. Nici rabdare. Ai inteles bine, daca nu... iar bine. |
||
quasaria Postat pe 1 Aprilie 2012 01:27 |
||
De la: quasaria, la data 2012-03-28 01:28:21nu ti-am dat tie nici un sfat, a fost un exemplu legat de discutia anterioara. Puteam sa zic ca Maria i-a spus lui Ion, daca iti suna mai bine asa.... asta am remarcat si eu.... ca ti-ai "carpit" cu "petice" toata viata ta. Crede-ma e doar problema ta si nu trebuie sa dovedesti nimanui nimc, mie cu atat mai putin..... E doar alegearea ta.... Mai departe, in discutia asta poti face si poti spune tot ceea ce vrei....... Cu injective la adresa mea cum ca nu as intelege sentimentele "asa zis profunde" m-am obisnuit deja........... Esti responsabila pentru modul in care iti traiesti viata. |
||
garbo225715 Postat pe 3 Aprilie 2012 00:42 |
||
cind o sa consider ca meriti sa iti cer o parere, o sa o iau in considerare. Deocamdata nu sintem in situatia asta. |
||
quasaria Postat pe 3 Aprilie 2012 20:18 |
||
se zice ca nu exista barbat sa nu isi fi inselat sotia sau invers!fiecare casnicie trece prin obstacole dar important e sa le treaca impreuna nu sa se consoleze unul dintre parteneri cu altcineva parerea mea.In ziua de azi totul e posibil da eu cred ca isi va parasi sotia pt.amanta daca nu orcum ceva se va rupe in relatia lor si nu va mai fi la fel niciodata |
||
m_dalia77 Postat pe 6 Aprilie 2012 21:05 |
||
PUBLICITATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 | ||
fataverde Postat pe 22 Mai 2012 19:49 |
||
km lunga pauza....si eu voiam sa vad sfarsitul acestei tragicomedii.... |
||
fataverde Postat pe 17 Septembrie 2012 19:32 |
||
NU!! Sotia e SOTIE...iar ...amanta,doar AMANTA {nimic serios-doar aventura!} | ||
elisabeta_boia Postat pe 19 Septembrie 2012 22:54 |
||
Betty,nu fi chiar atat de sigura. ...Si cand amanta devine confidenta si buna prietena , iar sotia ramane doar....sotie ? Acolo sa vezi conflict de sentimente... | ||
Rotty Postat pe 20 Septembrie 2012 07:57 |
||
Da Rotty,dar tot nu-si va parasi sotia...oricat de confidenta i-ar fii amanta,la batranete tot langa sotie va sta!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 21 Septembrie 2012 00:09 |
||
va propun spre analiza urm[toarea situatie...el, medic recunoscut, ea, sotie, fosta asistenta medicala, retrasa de multi ani acasa avnd grija de treburile domestice si de copil. De 5 ani, el este in relatie cuo dragutza si desteapta doctorita , mai tanara cu 12 ani decat el. El a plecat din spital in mediul privat si si-a facut cabinet particular unde a luat-o si pe aceasta tanara care invata multe de la el, lucrand impreuna. Tanara are un copil dintr-o casatorie anterioara unde a suferit enorm din cauza unui nenorocit care-i face probleme in continuare. Ambele femei din viata acestui domn sunt, cu partile lor bune sau rele. Sotia...este grijulie, amanta este tanara, destepta, si responsabila. Viata, Insa, a pus-o cu spatele la zid...(nu povestesc circumstantele) astfel ca, la momentul X, singura ei sansa de a supravietui era acest barbat care are grija de ea, de copil, de existenta amandoura si de cariera ei. cei doi se iubesc enorm s sufera in aceeasi masura ca nu pot fi impreuna. Pe de alta parte, nici pe sotie n_o poate lasa caci nu are ce-i reprosa(doar ca nu e afectuoasa). Sunt casatoriti de 25 de ani, iar el recunoaste ca din respect n_o poate parasi. Si, totusi, are momente cand se gandeste la o perspectiva in viata cu femeia mai tanara. Situatia e exasperanta. Ambii sunt constienti ca nu aua de ales. Se iubesc nebuneste, nu pot unul fara celalat, dar, paradoxal, ambii sunt condamnati la singuratate din cauza contextului. Ce naiba se va intampla? Asa ca...sunt situatii si situatii. | ||
garbo_399658 Postat pe 2 Aprilie 2014 14:05 |
||
sa nu se intample mai multe rele decat bune, ar fi cazul ca "stimabilul doc" sa faca dus rece de cate ori ii vin pandaliile! Dar daca asta nu-l ajuta si stimuleaza sa faca cum ii este bine dar fara sa sufere nimeni. De aranjamentele din job, nu-i bai, ii domeniul ales de ambii ca parteneri de afaceri, "masa si dansul" pot avea loc impreuna in incinta cabinetului sau...in alt loc(dupa vreme si buget) Depinde cati pacienti o sa aibe. Sotia, a gresit si greseste daca ramane la nivel de intretinuta, chiar daca "sunt 25 de ani" nu o scuza nimeni si nimic sa nu-si caute job, deja "plodul" cred ca-i student. Faptul ca doc. este atat "de dragut" cu ambele si nu vrea sa se decita, sunt multe de spus. In primul rand, una i-o scoala, alta i-o culca, pt. el ii convenabil, nu crezi? Tu, ce legatura ai cu ei? esti a 3 a r.r.? |
||
pitiTa_ Postat pe 2 Aprilie 2014 15:02 |
||
" Sotia...este grijulie, amanta este tanara, destepta, si responsabila." Dupa descriere cred ca-i amanta. Ori doctorul. |
||
Rotty Postat pe 2 Aprilie 2014 18:01 |
||
Eu is prieten cu amandoi(sot si sotie). De a treia, cunosc prin el. Ii sunt confident. Numai ca nici eu nu mai stiu ce sfaturi sa-i dau. Stiu acum ca cea de-a treia sufera enorm. Este o femeie foarte atragatoare, foarte educata si o mama desavarsita. Are ambitii mari in cariera si munceste mult alaturi de el.El o ajuta cat de mult poate pentru ca isi da seama ca merita ce_i mai bun. Numai ca viata a pus-o in situatii limita, in care, chiar nu a avut de ales. Si-l iubeste foarte tare. l_a iubit de la inceput nedandu-si seama ca, pe parcurs, acest rol o va afecta foarte tare. Acum, totul este construit in jurul lui. Dragoste, casa, protectie pt ea si pentru copilul ei, cariera. TOT. iAR EL....de nevasta nu se poate lasa ca , teoretic, nu i-a gresit cu nimic fundamental, dar...nici pe celalata, despre care zice ca este sufletul sau n-o poate lasa. Recunoaste ca le tradeaza, intr-un fel pe amandoua, dar, ambelor le-ar face si mai rau, lasandu-le. Complicat. | ||
garbo_399658 Postat pe 2 Aprilie 2014 23:21 |
||
Sotia are un job, totusi. Se ocupa de maruntisurile din cabinet. El i-a oferit aceasta posibilitate ca sa aiba un salariu si sa se simta utila, totusi, desi, practic...cam freaca menta pe acolo. Vine sa supravegheze, mai mult, mai ales de cand a simtit ceva. Pierde vremea, salariul ii merge si nu se plictiseste acasa. | ||
garbo_399658 Postat pe 2 Aprilie 2014 23:39 |
||
Cine are viciul asta,nu poate trai fara amanta.Daca amanta ar deveni sotie,ce farmec ar mai avea! | ||
ioana9o Postat pe 2 Aprilie 2014 23:39 |
||
658, in primul rind renunta la justificari "argumentate": ca saraca, ca n-a avut incotro, ca spatele la zid...etc. Dragostea e irationala. Daca e dragoste. Si poti sa ai toate incotrourile din lume, tot calea aia o urmezi, daca pe aia ti-o dicteaza sufletul. Justificindu-te, nu faci decit sa creezi suspiciuni ca, de fapt, a fost doar un joc calculat. Si daca pot sa inteleg si sa simpatizez cu o femeie care si-a ascultat sufletul, imi e de-a dreptul sila de una care si-a ascultat buzunarul, mimind marea dragoste "ca sa supravietuiasca". Sa iasa pe centura probabil ar fi fost mai cinstit - macar nu crea iluzii nimanui. Si "supravietuia" din aceleasi activitati. |
||
quasaria Postat pe 3 Aprilie 2014 03:31 |
||
tate fara ocupatie, cu tz. | ||
_Isis_ Postat pe 3 Aprilie 2014 07:24 |
||
Terminati cu prostiile! fFata nu e prostituata. A muncit si invatat foarte mult. Si, da, s-a indragostit de el. Dupa acest moment a facut absolut tot ce i-a stat in putinta sa fie langa el, inclusiv sa dea examene grele, sa faca aceeasi specializare, sa urmeze cursuri, pentru ca stia ca doar jobul le poate asigura un acoperis comun. Si acum este foarte frustrata ca, desi are toate calitatile din lume, nenumarat mai multe decat sotia care de foarte multa vreme, pur si simplu, doar primeste de la viata, nu poate avea barbatul pentru care, nu de putine ori, a facut sacrificii imense. Nu judecati superficial! Asta, apropo de cine zicea ca trebuie amanta sa demonstreze ca e mai buna decat sotia. Uite ca si daca e infinit mai buna, mai inteligenta, tanara, frumoasa, dedicata....tot degeaba! | ||
garbo_399658 Postat pe 3 Aprilie 2014 09:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
alcoolul-dusmanul fericirii | 114 | De la: quasaria 10 Iunie 2011 16:05 |
Buna. | 13 | De la: garbonico 8 August 2012 21:09 |
nu cassa blankovici te face | 1 | De la: garbo022890 12 Martie 2010 01:19 |
|
||
Numai divorturi nimic interesant??? | 43 | De la: vieru_cezar_iasi 26 Iunie 2010 13:30 |
castiga un Opel Corsa insriete si tu in concurs | 1 | De la: Lumynita 14 Iulie 2010 16:42 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural