Credeti ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt amanta?

Dar stia de la bun inceput ca el e insurat . Nu ? Si totusi a luptat si lupta din rasputeri sa-i desparta. sau...sa-i desparti. La cum o blamezi pe biata sotie , se pare ca esti domnisoara amanta. Ca sa ajung la vorba lui Q , ceea ce face / faci , e mai rau decat prostitutia pe centura.
Rotty
Postat pe 3 Aprilie 2014 10:19
asa o fi. Eu zic din povestiri. Nu tin nici cu unul, nici cu celalalt. Eu ceea ce concluzionez este de fapt ca in viata nu ai chiar totul pe masura eforturilor. Mai trebuie si un pic de noroc. Poti avea toate premisele pentru ceva si, uite, ca altcineva, mai norocos, poate fi mai fericit decat tine , desi, pentru asta nu s-a agitat foarte tare.
Acu...sincer, eu mi-as fi dorit sa fiu amanta. Nu stiu de ce ele is asa nemultumite. Practic....zic eu, au mai mult de castigat. Dar...ce sa-i faci? Dragostea e dragoste.
garbo_399658
Postat pe 3 Aprilie 2014 10:52
Cred ca are si ea ...unul si e FOARTE INTELEGATOARE!!!
amoclau
Postat pe 3 Aprilie 2014 14:00
Auci! La asta chiar nu mi-a stat capul. E cam fantastic scenariul, dar, mai stii? Eu o stiu femeie de casa
garbo_399658
Postat pe 4 Aprilie 2014 11:08
nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun, dar ne-am lamuritorit oricum: s-a indragostit. Am renuntat la scenariul B cu "n-a avut incotro".
Dupa parerea mea, ARE ce si-a dorit: daca il iubeste si o iubeste, "il are" mai mult decit nevasta - nevasta reprezinta doar un accesoriu casnic in momentul de fata si nu cred ca e "mai fericita" in rutina ei. In ce priveste "meritele", asta e o abordare naiva. Nu e nimeni pe lumea asta care sa ne supravegheze cu catalogul sub brat si sa ne noteze "meritele". Pur si simplu nu au relevanta. Fericirea sau bunastarea sau "norocul" depind de cit de bine adaptat esti la mediul in care te invirti, sau de cit de bine adaptat poti sa pretinzi ca esti. In rest, cu toate calitatile din lume, viata ta poate fi un dezastru: tocmai pentru le ai, tu le ai si ceilalti nu, deci esti un outsider. Ca sa exemplific: don'soara poate fi geniala, daca dl. dr. vrea o femeie care sa ii gateasca sarmale, atunci va alege o femeie care sa ii gateasca sarmale. Cam la asta se rezuma teoria "meritelor"...
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2014 13:41
658, tu chiar numa' "concluzionezi"?
La ce bun? Le esti prietena si ar trebui sa le dai "puncte de reper" nu sa
tragi concluzii.
nu cumva.....?

Si, asa se nasc povestile de iubire ascunsa....una mai perfida decat alta.
pitiTa_
Postat pe 4 Aprilie 2014 14:23
Cam asa este. Nu exista un judecator care sa imparta fericirea. Ai dreptate Q. Si sunt de acord si cu "teoria outsider-ului". Sistemul te elimina cand nu te poate controla de inteligent si frumos ce esti. Ceea ce nu ai intuit bine e faza cu sarmalele . Jur ca, de cand facuram armata impreuna, ii stiu fanteziile. Uraste ideeea de a avea o nevasta, cum s-ar spune, de casa....care sa gateasca, sa spele, sa faca curat si......atat. Tipu fu de parere, cand a luat-o ca, se va da pe brazda cu timpul si....va deveni FEMEIE ....in adevaratul sens al cuvantului. Si ea......nimic .
garbo_399658
Postat pe 4 Aprilie 2014 14:23
pai, le-as da puncte de reper, adica lui...ca ma dispera...nu mai stiu ce sa-i zic. Si acu....am o nenorocita de entorsa care ma tintuieste doar in fata calculatorului.Si ma plictisesc .........
garbo_399658
Postat pe 4 Aprilie 2014 14:27
n-a "investit" suficient. Si aici vb. serios. Nu in sens financiar, desigur.
Feminitatea oricarei femei poate fi "ajustata" de barbatul corespunzator. Din nefericire, in majoritatea cazurilor e ajustata in minus de ala necorespunzator.
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2014 14:30
Pai, e clar de mult....Cei doi tovarasi nu se potrivesc. Dar...asta nu rezolva problema Nu stiu cum e la barbati cand se investeste de catre femei. Invers....cu cate am incercat...au ramas la fel... to the end. Am intalnit, e adevarat, potential ascuns, stari latente pe care le-am trezit in ele, descoperiri tarzii etc... Dar...de unde nu e deloc....nu prea ai ce trezi. Si...mama...ce important e sa te intelegi...in acel punct.
garbo_399658
Postat pe 4 Aprilie 2014 15:40
unde nu e deloc n-ai ce trezi. Dar ar trebui sa iti dai seama de asta inainte sa te casatoresti cu ea. Pina la urma, toti avem niste criterii: toti si toate. Si se pare ca prietenul a luat exact ce NU vroia de la o femeie. Mai exact, a ales o nevasta careia ii lipsea tocmai calitatea principala pe care o cauta el la o nevasta. Cam straniu, nu?
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2014 15:51
Aha...Si, uite asa isi gaseste ratiunea existentei, institutia divortului.
garbo_399658
Postat pe 4 Aprilie 2014 15:56
Ar fi minunat sa-ti dai seama de dinainte....Cata fericire ar fi...Doar fericire... Viata, insa, stim cu totii ca nu este asa. Si raman la ideea potrivit careia...tot ce tine de suflet si sentimente e o loterie. Vorba aia...si in matematica, nu intotdeauna 2+2=4. Nu stiu de ce....ca nu ma pricep la stiinta asta foarte bine. Am preluat si eu
garbo_399658
Postat pe 4 Aprilie 2014 16:00
eroare umana. Exact pe asta se bazeaza "institutia divortului" (si cea a casatoriei, in foarte multe cazuri. Numai ca e greu sa recunosti ca ai fost un prost... mai bine te prefaci ca n-ai fost. )
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2014 16:01
Touche...Q. Numai ca asta chiar recunoaste ca a fost cam....cum ziceai tu?
garbo_399658
Postat pe 4 Aprilie 2014 16:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog frumos sa ma ajutati 178 De la: dor72 22 Mai 2011 21:17
ce este fericirea pentru fiecare dintre noi ? sunteti mai fericiti cand iubiti si sunteti iubiti ? 105 De la: garbo_19362 17 Octombrie 2013 10:46
O alta femeie in viata lor...eu! 368 De la: daniilia 27 Aprilie 2011 10:52
buna! 20 De la: hermosa20 24 August 2012 20:11
Ce parere aveti despre filmul Triunghiul iubirii? Cu radika si dev? Eu cred ca dev este un barbat extraodinar,frumos si onest 24 De la: ingerasulluptator 28 Martie 2012 13:06
Setari Cookie-uri