dupa normele europene si internationale....io'ss prima servita in loc de buna ziua! |
||
Eugenia_ Postat pe 23 Iulie 2012 16:45 |
||
---|---|---|
Eu. Ce sa pun deasupra ? Lichior de ciocolata,sau lichior de oua? | ||
Rotty Postat pe 23 Iulie 2012 16:52 |
||
tot ce are ciocolata beneficiaza de dragostea mea vesnica | ||
|
||
Eugenia_ Postat pe 23 Iulie 2012 16:53 |
||
Hihihi...!!! Si io...ciocolata alba | ||
Rotty Postat pe 23 Iulie 2012 16:58 |
||
Nea�a! Vreau ceva dulce azi! Fac gombo�uri cu br�nz� de vac�! Nu vreau s� �tiu de leu, politic�!...Mulg vaca. �i stau la cr�m�... O zi cu soare prieteni! |
||
Axl_R Postat pe 24 Iulie 2012 08:25 |
||
Buna dimineata crasmaritzo Io intai crez ca tre sa prinz un iepure si apoi am liniste sa beau cafeaua.... Pe bune... |
||
Rotty Postat pe 24 Iulie 2012 08:37 |
||
Pi mini m� dor �elele. �s b�bu�� bre. Jaba pescuiesc. Ap�i nici nu-mi place pe�tele! M� duc la crati��! Pastel. |
||
Axl_R Postat pe 24 Iulie 2012 08:44 |
||
Samtam io in somn asa un vuiet de departe......pana la mine se auzeau Data viitoare inchid geamul. | ||
Rotty Postat pe 24 Iulie 2012 08:56 |
||
�mi place Cargo. �i c�nt... http://www.youtube.com/watch?v=bYKLNWX5PfM |
||
Axl_R Postat pe 24 Iulie 2012 10:50 |
||
Iris...s� vedem soarele! http://www.youtube.com/watch?v=qJjqI9oq4yM |
||
Axl_R Postat pe 24 Iulie 2012 10:58 |
||
Sa nu ragusesti de atata cantat,ca am auzit ca umbla un virus si i ataca pe aia ce deschid prea des guritza Ce vrei sa bagi crasma in carantina ? Io-s cu analizele la zi si vaccinata,asa ca poci intra | ||
Rotty Postat pe 24 Iulie 2012 10:59 |
||
Playback. Io am �i buletin, da-i de provincie. M� duc la datorie. Mai |
||
Axl_R Postat pe 24 Iulie 2012 11:05 |
||
Io ma duc la prava ca azi sunt de servici la cratita si cuptor Fac cinste mai tarziu Paaaaa..... |
||
Rotty Postat pe 24 Iulie 2012 11:19 |
||
Am adus desertul... Ice-coffee si budinca de ciocolata cu frisca (in speranta ca ati papat cuminti de amiaza). | ||
Rotty Postat pe 24 Iulie 2012 14:07 |
||
ziua buna... ! sa va fie d bine la desert ! azi am multa treaba... ! am fost la cumparaturi, am luat (iar) borcane de diferite masuri... azi am de pus muraturi si fac si branza acrisoara. castraveti murati si pepene murat. nu-mi vad capul de usturoi... ! o sa fac si poze. am mai luat shug, azi de la arabi insa. si alta reteta. 3 la 1. adica trei masuri de apa si un de ulei. depinde de cantitatea de praf. dar am si limguri si lingurite. pe seara poate mai intru la un pahar de ceva... ori un vin alb la rece ori o bere buna rece. | ||
barboneli Postat pe 24 Iulie 2012 14:20 |
||
Succese deosebite iti doresc Io pun un vinisor la rece pentru tine,da` vezi sa nu te prinza virusu` pana deseara,ca nu mai pupi nica de la mine | ||
Rotty Postat pe 24 Iulie 2012 14:26 |
||
stai linistita... !!! mersi ptr. grija... ! parca ziceai ceva de un iepure... l-ai prins ? papam ceva din azi... ??? tu-l prinzi cu ceva sare pe coada sau cu un pumn de alice ? sa stiu daca vin cu dantura naturala sau cu proteza..... ! | ||
barboneli Postat pe 24 Iulie 2012 14:33 |
||
Era vorba de iepurasul unor vecini care a scapat si se plimba cu nonsalanta pe strada.Nu e cina noastra.... | ||
Rotty Postat pe 24 Iulie 2012 14:42 |
||
aaaa.... pacat ! si de la vecini... nu papam nimic... ! azi sunt capcaun !!! | ||
barboneli Postat pe 24 Iulie 2012 14:47 |
||
Fomila! Ciorba de vita cu cartofi nu sarmanul iepuras . | ||
Rotty Postat pe 24 Iulie 2012 14:58 |
||
acum nu mai sunt fomila... am mancat cum am ajuns acasa cate un sandwici dintr-o bagheta, eu 1/3 Suzi 1/4 cu trei feluri de pastrame, shug, maioneza, felii de castravete, ceapa si rosii, taiate de mine "foitza" cu un cutit pentru taiat fille.... ! dar dupa siesta... ma asteapta o ciorba Dumnezeiasca de perisoare cu multe legume taiate marunt si.... leustean de la mine !!!! si ieri tot asta am mancat. o pulpa de iepuroaica... mai mergea, vita, nu azi... !!! dar mersi ptr. propunere.... ! azi Suzi e acasa si face vinete umplute cu Mutzarela si ceva parmezan... si ptr. maine, poimaine, dovlecei mai mari umpluti cu legume si Mutzarela ! azi am luat ptr. prima oara branza asta.... ! vedem cum iese. de vin n-am uitat..... ! | ||
barboneli Postat pe 24 Iulie 2012 15:16 |
||
Mamaaaa, m'ati inebunit cu mancarurile voastre. Trimiteti'mi si mie ceva ca nu am avut timp sa gatesc :) |
||
b727ana Postat pe 24 Iulie 2012 16:00 |
||
L-o �ters pe danga langa...cu tacticoasa vac�. http://www.trilulilu.ro/video-haioase/danga-langa-langa-danga Na, �terge�i! Sun� �n asfin�it talanga... |
||
Axl_R Postat pe 24 Iulie 2012 16:35 |
||
rose salut Grea zi am avut. tot langa danga am umblat si eu, da dupa cozi de pisica pe spinare. ca sa constat ca vacile oricum stiu sa se intoarca singure la staul, n-au nevoie de ajutor.. |
||
Eugenia_ Postat pe 24 Iulie 2012 16:39 |
||
Pupici fetele Minune de caldura aici Lene.... |
||
Rotty Postat pe 24 Iulie 2012 16:50 |
||
rotty iadul e la mine. | ||
Eugenia_ Postat pe 24 Iulie 2012 16:54 |
||
Io imi incarc bateriile pe cand or veni vremea aia cu vant si ploi....da` tot nu stau io prea mult pe afara ca ma doare prostu` Hiiii....ca acum mi-am amintit dau un lichior de menta.....Tolai ca-i inca in masina... |
||
Rotty Postat pe 24 Iulie 2012 17:04 |
||
uit mereu ca vara-i cald pentru capsor ptiu durere!!! |
||
Eugenia_ Postat pe 24 Iulie 2012 17:12 |
||
Parca incepe deja sa ma lase. | ||
Rotty Postat pe 24 Iulie 2012 17:16 |
||
Warning! http://www.youtube.com/watch?v=9sLR0vgpeWI |
||
Axl_R Postat pe 24 Iulie 2012 17:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce oare apoape toti oamenii te invata lucruri rele...Oamenii se inraiesc unii pe altii.Greu gasesti pe cineva ca sa te invete ceva de bine,ca sa iti mearga bine.. | 52 | De la: ingerasulluptator 17 Martie 2012 21:12 |
sa zambim putin! | 1 | De la: francisca 26 Ianuarie 2011 10:17 |
Cum ne g�sim Bashert (jum�tatea ideal�)? | 13 | De la: fleurdelis 26 Septembrie 2010 08:53 |
|
||
as vrea sa stiu din toti care comenteaza aici cine este tatuator? | 31 | De la: Nicu_Nicolas_Sbr_1 18 Mai 2014 21:46 |
Exista etica in relatiile timpurilor noastre ??? | 33 | De la: quasaria 18 Decembrie 2011 21:20 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri