Nea�a! Pt ceai Mam�, ce c�ldur�, ce-o fi mai t�rziu?! |
||
Axl_R Postat pe 26 Iulie 2012 07:26 |
||
---|---|---|
M'neata Miha si Re si la tati fetili Pupici si flori harnicutelor, voi va redresati usor....eu, inca mai motzai :)cu cafeaua la nas. Poate nu fumati azi, faceti un efort...presupuneti ca ii ziua celei mai dragi fiinte de pe planeta, se afla langa voi si o tratati ....cu cel mai curat aer! Va multumesc fr. si va Zi cu spor la trebi si poate primesc si eu ceva dulce.....macar ca una dintre voi!:) |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Iulie 2012 08:42 |
||
Fiin�a cea mai drag� m� iube�te �i afumat�. Dar azi...�s dulce �i f�r� Mai vrei ceva dulce? :P ;)) |
||
|
||
Axl_R Postat pe 26 Iulie 2012 09:07 |
||
Oameni buni.....Eu azi dau de baut tuturor! La discretie si ce vreti. Fiica mea vitrega a intrat la Ion Mincu la buget. Mai mare bucurie nici ca-mi trebuie. ASa ca serviti-va cu tot ce vreti! De vi se face foame las salata de diverse fructe si un gulas. | ||
ghiompirica Postat pe 26 Iulie 2012 10:41 |
||
paiii... nu vad nimic pe masa... !!! asa te-am tratat eu ieri ? | ||
barboneli Postat pe 26 Iulie 2012 10:45 |
||
FELICITARI ficei... !!! | ||
barboneli Postat pe 26 Iulie 2012 11:01 |
||
Ghiompi, felicit�ri! �i io am primit ieri o veste bun�, dar hai s� bem mai bine disear�, acum e cald r�u. Am zis io ieri, pit� cu prune, dar Dex vrea dovlecei pane. Fac. �i pl�cinte cu gem de cire�e. |
||
Axl_R Postat pe 26 Iulie 2012 11:08 |
||
OOOOO! Moaaaama!... la placinte inainte!.....da cine te-o ajutat sa le faci? ...eu am adus o afinata traznita in Rom.......de te lasa negru in ceru gurii... va dau diseara, sper sa nu dispar iar.....printre valuri @};- ghiompirica, sa vii la crasma sa-ti arat eu servire cu di tati, ghini? :-w ..."nu dai apa la mora si fugi cu motoreta"... |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Iulie 2012 12:17 |
||
M�nurili mieli am�ndou�. Na... Vrei poz� cu m�na mea plin� de aluat? |
||
Axl_R Postat pe 26 Iulie 2012 12:38 |
||
da, ia! | ||
Fss_ssu Postat pe 26 Iulie 2012 12:43 |
||
mey... aici la crasma se pot posta si bancuri... ca iar nu gasesc topicul ala fantoma "rasul_plansul"... ? mai ales ca unul din bancuri se potriveste la localuri din astea.... ! daca nu e voie... nu-i bai... ne conformam. | ||
barboneli Postat pe 26 Iulie 2012 12:47 |
||
Morgen...n-am cablu...tre' s� cump�r. Promit. Barbo, e democra�ie. |
||
Axl_R Postat pe 26 Iulie 2012 12:54 |
||
a da... ? pai daca e democratie, de ce se sterg mesaje pe garbo... ? nu, nu ma-i convins. dar daca aici e un loc particular si patroana permite..... Un restaurant foarte elegant. Unul din clien�i �i-a legat �erve�elul la g�t. �eful de sal� cheam� osp�tarul �i �i spune: - Atrage-i, te rog, politicos, aten�ia, c� aici nu se obi�nuie�te a�a ceva! Osp�tarul se duce la client �i-l �ntreab� prietenos: - Ce dori�i, ras sau tuns ? Anun� in WC-ul unui bar: - "Tipul care scoate mucurile de �igar� din pi�oar mai are �i sarcina de a pune ghea�� �n paharele dumneavoastr� !" acum as dori o bere... ca mi s-a uscat gatlejul... !!!!! |
||
barboneli Postat pe 26 Iulie 2012 13:31 |
||
Nu ma scuz,dar io eram la munca in mom in care v-am scris si acolo sunt si amu'.Stiu,le-am lasat tate huc gramada ca a mai proasta gazda din lumea asta,dar am sperat ca sunteti mari si va descurcati. Suparatule,nu te supara pe mine,please. Acum invatz si eu cum si ce prin crasme. Multam de urari.Fata asta a mea este cea mai tare din parcare. |
||
ghiompirica Postat pe 26 Iulie 2012 15:21 |
||
Ne descurc�m. | ||
Axl_R Postat pe 26 Iulie 2012 15:55 |
||
Ghiompirica draga, nu face nica!...stai cat vrei, numa decide-te cu "fata" ii tare din: BZ(parcare): ii vitrega X ii fata ta?? eu nu mai intzaleg cum sta treaba,....hai ca dau o afinata...ai beut vreodata?....ti face di spui tat adevaru si te provoaca pi urma.....alege, te rog fr.! :)) |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Iulie 2012 16:35 |
||
Mie nu-mi dai? �i-e fric� de adev�r? Provocare! | ||
Axl_R Postat pe 26 Iulie 2012 16:38 |
||
ghiompirica daca-i vitrega, nu o poate considera ca si pe fata ei na, am venit cu lesinati de caldurosi |
||
Eugenia_ Postat pe 26 Iulie 2012 17:29 |
||
si la tine eu e cald... ??? da' bine ca aveti acolo crama aia..... ! citat: "cea mai tare din parcare." eu n-am inteles altceva la pirica... ea are fata sau masina... ???? |
||
barboneli Postat pe 26 Iulie 2012 18:32 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-07-26 16:38:37Mie nu-mi dai? �i-e fric� de adev�r? Provocare! Da tu ai facut placinte cum ai zas?....sa vad poza cu (a)luatu,' ia?! Dau, cum sa nu, mi-e sa nu-ti fie pofta, nu ca ai spune adevaru' X ma provoci....:) dar stii ca ti faci neagra in ceru gurii?!....tz-am zas parca.... Io pi floricica as colora-o oleaca cu afinata....poati, pupa mai des |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Iulie 2012 19:13 |
||
o sa am grija sa nu stau langa un bat de chibrit cremene ai? | ||
Eugenia_ Postat pe 26 Iulie 2012 19:49 |
||
da unde ati fugit cu totii? au venit extraterestrii? | ||
Eugenia_ Postat pe 26 Iulie 2012 20:13 |
||
Supi, �ncet dragule! Ce-i cu graba asta? Neagr� �n cerul gurii Adev�rul...puncte de.... |
||
Axl_R Postat pe 26 Iulie 2012 20:45 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ts1x4FCtpmY | ||
Axl_R Postat pe 26 Iulie 2012 20:48 |
||
Floricico, nu arde,ii buna rau, de ce bei, ai mai tot bea si te duce pi unde n-ai fost niciodata. Nu iei foc daca stai pi loc, numa inegreste Crasmaritzo draga, cum sa-ti egzplic matalii ca afinele sunt negre si afinata are si cireasa amara...de aia....stii tu adevar Da une's placintele? |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Iulie 2012 21:09 |
||
Le-am m�ncat. Poza...mai t�rliu. Cu mine, gras� de la pl�cinte. |
||
Axl_R Postat pe 26 Iulie 2012 21:17 |
||
Cum?....si mie nu mi-ai lasat nica?:(:( Nu vreau poza cu placinta mancata:(:( |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Iulie 2012 21:20 |
||
Eii, doar m� cuno�ti ;) sau nu? Ce-i al t�u, e al t�u. |
||
Axl_R Postat pe 26 Iulie 2012 21:28 |
||
da ghini | ||
Fss_ssu Postat pe 26 Iulie 2012 21:53 |
||
noapte bunicica!:( ma culc flamand, na! :( | ||
Fss_ssu Postat pe 26 Iulie 2012 21:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Voi cum va impartiti sarcinile casei in cuplu? | 186 | De la: garbo173858 14 Mai 2011 21:36 |
Buna .. | 10 | De la: garbo_386312 31 Octombrie 2013 12:20 |
intrusi? | 260 | De la: quasaria 19 August 2011 18:49 |
|
||
Loc de dat cu capu'... aviz amatorilor! | 42 | De la: b727ana 7 Octombrie 2012 10:30 |
petrecerile anilor 80 | 20 | De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:04 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri