Mie imi e dor sa aud greieri...aici nu sunt Neata dragutzico |
||
Rotty Postat pe 28 Iulie 2012 08:28 |
||
---|---|---|
azi cica ne reabilitam termic...va fi si mai cald pun la pachet ceva greierasi pane? |
||
Eugenia_ Postat pe 28 Iulie 2012 08:31 |
||
Pune vreo cativa si eu iti trimit in schimb vreo duzina de mierle ...canta seara pana pe la 10 si dimineata incep pe la 4 . Nu mai trebe radio,nu mai trebe desteptator.... Aici ploua dar e un naduf de nu ai aer. |
||
|
||
Rotty Postat pe 28 Iulie 2012 08:35 |
||
rotty, am si eu: o familie de gugustiuci, o privighetoare zapacita si vrabiute...stol strangem greieri la toamna |
||
Eugenia_ Postat pe 28 Iulie 2012 08:51 |
||
gata....daca ma balbai, bag capu'n frigider |
||
Eugenia_ Postat pe 28 Iulie 2012 08:51 |
||
Deabia astept. Eu am incercat ieri faza cu frigiderul.....acum se racoreste incet-incet.....da` ploua chiar de chiar nu gluma. |
||
Rotty Postat pe 28 Iulie 2012 08:59 |
||
Mai, Neatza! Pi mini m-o invadat fluturii pi la 3 dimi....daaaaa, frumosi, facea cercuri si curcubee Zi fr. Si va dau si voua fluturi! sa aibe pi ce se aseza! |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Iulie 2012 10:00 |
||
Buna dimineata, fetele! Suparatu' ... neata! dap, tot rosu ... pepene rosu ;) |
||
cri_cat Postat pe 28 Iulie 2012 10:05 |
||
Neata Cri Supi smechere... neastamparati fluturi ai tu...Neata |
||
Rotty Postat pe 28 Iulie 2012 10:12 |
||
Neata Rotty Suparici are fluturi ? ... unde, in stomac ? Bravo suparici ! |
||
cri_cat Postat pe 28 Iulie 2012 10:14 |
||
V-am lasat cu ochii in ceata si n-am apucat a va da explicatii.Da' va dau amu' ni ia,dupe ce bag afinata de la Suparatu'.Multzam fain! Beut-am io destula zeama de-asta,f bun,multam frumos. Deci: fata mea e chiar vitrega.In sensul ca mama ei este cea mai buna prietena a mea si sotul meu este tatal in acte al acestui copil.Dezvolt: cand a vinit copilul pe lume,spermatologul a zis pas! nu-i al meu! La care noi am hotarat ,nu-i bai! a fi al nostru.Si asa iaca copila cu doua mame si un tata.Si toata lumea s-a implicat corespunzator functiei detinute. |
||
ghiompirica Postat pe 28 Iulie 2012 11:58 |
||
Scuze c-am intrat cu bocancii,da's la munca si...art.200 inca e in vigoare.Am beiut afinata pe shestake. Sa traiesc | ||
ghiompirica Postat pe 28 Iulie 2012 12:00 |
||
Iooooiiii...da` tu bei in timpul serviciului?? Papa si tu cu linguritza ca nu se pune Respect pentru chestia cu fata... |
||
Rotty Postat pe 28 Iulie 2012 12:12 |
||
Hai fato ca-mi faci pofta ....ma abtin pana deseara pune deoparte | ||
Rotty Postat pe 28 Iulie 2012 12:18 |
||
Nu te abtine,da-o be gat si gata Ce dreak ne tot abtinem de la toate |
||
ghiompirica Postat pe 28 Iulie 2012 12:22 |
||
Numa` de la munca nu prea ne abtinem desii n-ar fi rau |
||
Rotty Postat pe 28 Iulie 2012 12:30 |
||
Buna ziua la toti... Am fost ieri la ...pescuit!!! Si am vazut ceva...de ras...ca sa nu plangem... Am prins cam 20-22 de carasei cam de 20-25 cm...si cum ii prindea-eu ii numaram ,ii baga intr-o plasa gen..miciog..din panza deasa sa-i tina vii... Cand si-a strans unditele,hai sa luam "recolta.." si ...mai erau....doar...2 carasei....plasa-minune avea o.....gaura... Eu am ras de situatie...nu si..pescarul care a fost fff suparat-dar eu chiar am vazut cei 20-22 de carasei!! am aplaudat fiecare pestisor prins,am strigat la fiecare:yees!! si uraaa!!! Ghinion sau au ras si pestisorii de el..?? Maine mergem iar la pescuit-acum o sa-i depozitam ..intr-o punga banala de ..plastic-e mai sigura... Deci azi ..nu serviti . .peste prajit...doar ..rabdari prajite... Dar ..nici ..NOI... Ma multumesc cu ce-mi dati ..voi,puup! |
||
elisabeta_boia Postat pe 28 Iulie 2012 14:37 |
||
Betty... nu fi lenesa ai coase draga plasa aia... ia 5 minute doar !!! sau leaga cateva ochiuri in jurul gaurii... si ai rezolvat problema ! ai avut noroc ca nu eram eu pescarul... cine stie ce te lasam sa-mi faci..... !!!! pardon... ce-ti faceam eu !!!! | ||
barboneli Postat pe 28 Iulie 2012 14:56 |
||
Rabdari prajite Betty ? Aia sa mananci tu ,ca noi ne descurcam . In fiecare zi venim cu ceva bun,si nici ziua de azi nu face exceptie. Daca tu nu vrei sa-ti strici manichiura pe la cratita.....rabda | ||
Rotty Postat pe 28 Iulie 2012 15:12 |
||
Pai... asta s-a si intamplat...macar..ne-am ales cu ceva... Da,am..."cusut" ..plasa... gaura e..{acum} mica.. sau nu mai e..?? Dar ..maine...vin la Crasma cu ..peste-promit!!,daca nu reusim sa pescuim...cumpar!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 28 Iulie 2012 15:12 |
||
De la: cri_cat, la data 2012-07-28 10:14:15Neata Rotty Merci flacarico,da de'atata ce-o aflat lumea pi garbo, vad ca s-o inmultzat rau, fluturii si greierii si buburuzele....o disparut....mai apare una, cate-odata,pune-o intrebare si zboara..... dap' BZ, BZ, apare mai des...da ii dulce, ca ne face ca mierea dupa ce intzapa Da tu, mananci harbuz rosu? zi fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Iulie 2012 15:22 |
||
De la: ghiompirica, la data 2012-07-28 12:00:28Scuze c-am intrat cu bocancii,da's la munca si...art.200 inca e in vigoare.Am beiut afinata pe shestake. Sa traiesc Sa-ti fie de ghini ghiompi! da tu torni asfalt di ai bocanci la munca?...X faci parte din tinuta di salopeta a muncii tale...Mai, vezi de chiar torni asfalt di la moara Dra(g)ilor sa presori praf di filer mult sa se'ntareasca, ca alfel, cand oi treci cu masina pi la tine, sa nu ma'ngrop la prima ploae,'ntzales?....ghini! Stiu ca esti fata economa si tzaii la afinata mea......da tu, cu ci ti lauzi, inafara di bocanci si prietena, ca de fata am intales si ce-o facut barbatu'! Bravo tie ca o ai si ii fata vitrega, na.... ;)) |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Iulie 2012 15:31 |
||
Betty,laaasa, nu fi trista, au avut zile sa mai traiasca pestisorii ceia', da stii ce?....mie mi ciuda rau pi tini, ca in fiecare zi mergi undeva si vii cu ceva si pi mini nu ma iei :(:(:( Cum ai cusut gaura? trebea s-o folosesti la altceva folositor celor din jur, di ex. sa usuci menta intreaga, prin gaura se usca mai repede.....si la iarna, aveam ceai, ca afinata o bem acuma Laaasa, faci tu alta gaura, sunt sigur! |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Iulie 2012 15:42 |
||
Poate ca erau copiii lui Pestisoru` de aur... Betty smecheroaico tu le-ai dat drumul si ti-ai pus si o gramada de dorintze,iar pe noi ne pacalesti. | ||
Rotty Postat pe 28 Iulie 2012 15:46 |
||
mi-e cald.... |
||
Eugenia_ Postat pe 28 Iulie 2012 15:56 |
||
Arunca petalele, floricico! |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Iulie 2012 16:32 |
||
nu vreau sa ma agit | ||
Eugenia_ Postat pe 28 Iulie 2012 16:35 |
||
Poi atuncea, frigideru ii mai indicat?!....si eu merg la | ||
Fss_ssu Postat pe 28 Iulie 2012 16:49 |
||
somnic pufos | ||
Eugenia_ Postat pe 28 Iulie 2012 16:52 |
||
Deci nu mancam peste azi.Nu-i bai! Cine dreak sta pe caldura asta sa-i prajeasca?Io nu. Nu lucru nici la drumuri,nici la poduri(paduri) fac munca de office,asa-i zice elevat,cica. Da's intr-un depozit unde e cam rece si imi iau sosete in picioare. Si nu ma laud cu nik.Is io si cu mine in viata mea.Sotul fuse si se duse am ramas cu2 mitze si cu.....zau nu mai stiu. Da's bine. Am inghetata .De vanilie cu sirop de caramel.Ia luati si va serviti ca e destula. Ma duc si io la somn.Prea e cald |
||
ghiompirica Postat pe 28 Iulie 2012 17:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mă minte sau nu? | 17 | De la: garbo_408862 31 Decembrie 2017 10:27 |
Il vreau inapoi. Ce sa fac? | 15 | De la: miruna_1630 6 Februarie 2017 08:40 |
Cadou amanta | 27 | De la: garbo_464538 31 Mai 2017 01:46 |
|
||
???MINCIUNA??? | 67 | De la: ALEXA_NASPA 4 Martie 2010 00:53 |
capra vecinului? | 20 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:19 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri