ghiompirica va astept eu deseara cu chiftelute si salata de vinete. nu trebe sa zici nimika. doar sa te simti bine la carciuma. mai na si-o floricica |
||
Eugenia_ Postat pe 28 Iulie 2012 17:17 |
||
---|---|---|
harbuz ? ... suparare... nu stiu ce-i aia? |
||
cri_cat Postat pe 28 Iulie 2012 18:14 |
||
De la: cri_cat, la data 2012-07-28 18:14:34 harbuz ? ... suparare... neee, hoatzo!....BZ, Un pepene mare rosu, dar nu are coaja tarcata(in dungi) ii rotund,verde ca bradul si miezul f. dulce, asa ii zice in Moldova, SV;BT;....etc (era fructu' preferat a lu Stefan C.M.) A, are samanta neagra si putina,dar dura,coaja(harbuzului) ii subtire si respinge substantele ce vor sa-l modifice, genetic ...ii rotund daaa, foarte zemos si foarte gustos. ...'ntzales Flacarico?:) Merita gustat |
||
|
||
Fss_ssu Postat pe 28 Iulie 2012 18:27 |
||
in fiecare zi imi spun: "lasa-l naibii de garbo" | ||
Eugenia_ Postat pe 28 Iulie 2012 19:45 |
||
ce sa intamplat, flacarico?...nu-ti place / garbo? | ||
Fss_ssu Postat pe 28 Iulie 2012 20:08 |
||
Floricico, si eu ma gandesc uneori, dar...tu ce ai, de iti spui asa? Te-o suparat ceva/cineva? |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Iulie 2012 20:10 |
||
nu m-a suparat nimeni. doar intristat. | ||
Eugenia_ Postat pe 28 Iulie 2012 20:20 |
||
Sa nu zaci ca din cauza caldurii, ca si eu ma intristez...X tu nu zaci? | ||
Fss_ssu Postat pe 28 Iulie 2012 20:25 |
||
O!cred ca stiu, nu ti-o iesit chiftelele bune si nu ai ce sa-i servesti lui ghiompi Am ghicit? Mi-e Dor si mie de mor nu alta, de o chiftea |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Iulie 2012 20:29 |
||
acu le-am facut. is bune si pufoase. iti arunc cu prastia? mai bine nu. NB Garbo! |
||
Eugenia_ Postat pe 28 Iulie 2012 20:36 |
||
Nu aruncate nu servesc, vin eu la crasma mai tarziu si poate ma servesti atunci,pastreaza totusi una de pofta....eu sunt pofticios cam di tati Oricum,iti multumesc pt intentie, chiar de nu apuc sa gust.Dar pt. stradanie,cred ca meriti: @};- @};- @};- :) |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Iulie 2012 20:43 |
||
Mai e cineva pe aicea?....Daca Eugenia a facut chiftelutze iau si io vreo doua ca-s tare bune Las desert aci pe masa poate vrea cineva....chec cu lichior de oua si migdale |
||
Rotty Postat pe 28 Iulie 2012 21:29 |
||
Toata lumea e plecata sau doarme deja? Ma retrag si eu frumusel, ca maine suna ceasul devreme. Noapte buna la toti |
||
Rotty Postat pe 28 Iulie 2012 22:28 |
||
Io acu' am aterizat. Dupa somnelul de dupa masa a dat naibii boala-n mine si-am spalat 1 covor si am ras toata casa.Acu' e luna si bec si-am venit la crasma sa iau o lingura de vinete si-o chiftea( f bune,multumesc),sa rad o bere si-apoi la nani ca-s rupta. Inchid usa dar las cheia sub ghiveci.Cei de-ai casei o vor gasi. NB tuturor |
||
ghiompirica Postat pe 28 Iulie 2012 23:47 |
||
Promit ca oricat de luata de valuri, sa nu uit sa trec pe la Crasma...e .poate unicul loc ,unde poti sa servesti.. ce doresti si..unicul loc unde spui ce vrei si nu esti ce nici n-ai gandit,e unicul loc undec poti spune ce vrei fara a fii sanctionat,unicul loc unde spui ce vrei si nu esti....crezut.."te-ai...laudat.." : Ce bune-s vinetele!!Si chiftelele!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 Iulie 2012 00:01 |
||
Ghiompi, nu �nchidem u�a, o tr�ntim. NB! Mam�����, am o Cr�m� unic�! ...Poate... Mc, Betty! |
||
Axl_R Postat pe 29 Iulie 2012 00:01 |
||
Crasmaritzo, di maine sa porti basmalutza si ecuson:(:( 'ntzales Ghiompi, si eu am spalat covor, am mancat si chiftele aruncate cu prastia, da luna, n-am in casa,ii la locu' ei.... in schimb, inchid usa la crasma(ca tine)... ca abia am schimbat-o, ii de cauciuc..... Re, te anunt, daca nu vrei un cucui n-o tranti ca alta nu mai pun, na. Betty, sa mai treci pe la crasma ca aicea, se vine si beat(a) ca tot nu se cunoaste, completezi....ceee? |
||
Fss_ssu Postat pe 29 Iulie 2012 00:17 |
||
Sigur nu se cunoaste..dar ce bine e sa te simti ca ..plutesti.. ca fluturi joaca-n stomac.. c Nu ..nu e ..de la Crasma..e de la..canicula..de la vara..de la nonconformismul nebuniei..,tineretii spirituale..Ce Nebunie!1Ce frumos!! ..si vb cuiva drag ..mie:CU ATAT RAMANEM...!!! In rest...Pb,Suparari,Griji,Lipsuri,Minciuni,Goluri,Nerealizari,URA !! Zau..ca ma simt BINE in NEBUNIA mea...in NONCONFORMISMUL meu...NU REGRET...NIMIC...!! poftiti si voi!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 Iulie 2012 00:30 |
||
suparici ... nu stiam ca asa se mai numeste pepenele ce il cumpar. Eugenia, ce ai patit? flori pentru fete o noapte frumoasa! |
||
cri_cat Postat pe 29 Iulie 2012 02:07 |
||
Neata ! Crasmaritzo sa faci aprovizionarea ca uite aproape nu mai este cafea ...bin` ca este ceai cu berda Las la cald pentru somnorosi si fug la trebi | ||
Rotty Postat pe 29 Iulie 2012 05:33 |
||
neata! cri trecator... va las un cantecel http://www.youtube.com/watch?v=76TDTBQcXU4 |
||
Eugenia_ Postat pe 29 Iulie 2012 07:39 |
||
Nu mai dau cu pumnul �n perete Am promis s� nu mai las �n peisaj amprente... �i �mi v�d de drum..acum..mai ales... Continui spre undeva ...s� nu m� mai enervez. E momentul s� fac pa�i..pa�i..pa�i S�-i alung pe to�i c� sunt ni�te la�i..la�i Spun..adio anturaj! Nu m� consider fugar, sunt doar un mic solitar... Trec�tor prin via��.... |
||
Axl_R Postat pe 29 Iulie 2012 08:11 |
||
Nu am dat cu "pumnul in perete" Am dat doar la fete Si cum, drumul s-o ales de mine, Am facut si fac,numa' ce-i bine. Dar am sa pasesc usor, usor, Sa alung din drum un "mare" dor, Sa spun tot mereu cu bucurie Dragilor, asa o fost sa fie! Nu-s fugar si nu voi fi vreodata, Sunt doar TRECATOR, prin viata TOATA. @};- nu uita sa-l uzi.... RE !:) |
||
Fss_ssu Postat pe 29 Iulie 2012 12:15 |
||
:) http://www.youtube.com/watch?v=jv6zsHmevK4 | ||
Axl_R Postat pe 29 Iulie 2012 12:24 |
||
Mei,v-o apucat langoarea? Lasa-ti-o-ncolo.Io vreu sa beu!Amu' la pranz. Is mai suparata ca Suparatu si mai furioasa ca...... ziceti voi ca io nu mai stiu. Apoi Betty ma bucur de bucuria ta si da-i inainte! Da' de s-a lipi si de mine ceva. Na,ashe: mi-am pus o bere cu lamaie,o cafea si fumez. |
||
ghiompirica Postat pe 29 Iulie 2012 13:18 |
||
Nu se vede fumul. Tine-mi si mie un loc,ca vin si eu....Da` pentru mine vin alb te rog,daca esti amabila sa-l zvarlii in frigi o leaca | ||
Rotty Postat pe 29 Iulie 2012 13:32 |
||
Se vedeeeeeeee? Ghiompi |
||
Axl_R Postat pe 29 Iulie 2012 13:34 |
||
E ceata de-a dreptul....si de-a stangul. Fetele.Da` de ce te-ai maniet crasmaritzo? Ca n-am io bani??? Las` ca se termina si ai tai... |
||
Rotty Postat pe 29 Iulie 2012 13:36 |
||
De la: cri_cat, la data 2012-07-29 02:07:31 suparici ... nu stiam ca asa se mai numeste pepenele ce il cumpar. |
||
Fss_ssu Postat pe 29 Iulie 2012 13:37 |
||
Bre, am confundat etalonul cu ecusonul. S� continui? Sax_ul cu...ni c� nu poci cu EEEE mic. |
||
Axl_R Postat pe 29 Iulie 2012 13:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Salut, natiune! | 23 | De la: marianamirela 27 Februarie 2011 01:11 |
rezolvarea crizei | 4 | De la: vuvuzela 15 Iulie 2010 04:02 |
Lenjerie intima problema | 2 | De la: garbo_427282 21 August 2018 23:41 |
|
||
Este un film..Pe programul plus..Cu un barbat indian si o femeie indiana foarte frumosi | 6 | De la: anaROBERT 14 Decembrie 2010 23:36 |
DESPARTIRE DUREROASA PENTRU UNUL DIN NOI | 53 | De la: karamihaela 21 Martie 2011 17:29 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri