CRªM�...avem di t�ti!

Am tait pepenele!!CGlumesc...las la toti!! Si eu vreau..praline..Suparatu..lasa si la mine ..macar 2-sunt la cura,norocul tau...ca altfel doream mai multe..
elisabeta_boia
Postat pe 1 August 2012 17:55
... nu vreau tati: (:( ..vreau 2 atata....una mie si una lu' cineva ;))

...
Fss_ssu
Postat pe 1 August 2012 18:06
2 iau si eu Betty, restu' pana la tati, poti sa le servesti matali...
au alune..... eu n-am gasit nica :(:(:( m-o pacalit hoatza.... :(...
Fss_ssu
Postat pe 1 August 2012 18:12
Ai nimerit tu alta Cred ca tre sa merg la prava ....aprovizionare Aveti vreo preferinta? Supi tu ce vrei sa bei sau sa mananci deseara?
Lui Betty i iau iaurt dietetic
Rotty
Postat pe 1 August 2012 18:17
scrut concediul asta....dar spor la munca si lene cat cuprinde
imi este lene sa gatesc...ia scoateti toti din frigidere ce aveti si trimiteti-mi
ladyDY
Postat pe 1 August 2012 19:44
scz....scurt
ladyDY
Postat pe 1 August 2012 20:06
Rotty iaurt ..dietetic??? Numai ..o ..pralina...te rooog.. Ce daca merg cu un pic de..burtica la mare..?Cine ma ..iubeste...ma iubeste si-asa... Trebuie s-o dau jos?Vaaai... La iarna..nu e mai..bine?
elisabeta_boia
Postat pe 1 August 2012 20:47
Bine,cum vrei tu. Pun pe masa si chipsuri si bere ca tocmai am cumparat. Fructe.....oricum Ajunge?
Rotty
Postat pe 1 August 2012 20:59

te,te,te...ete na, trimiteti-mi....da ce esti tu smotocito ...contesa de pompa(t)dur?. ;))..ia lasa leneveala si treci la trebi...eeeeeeee! ...un os nu vrei? :)

Roty hoatzo, tu ai mancat alunele din ele:(:(:( nu ma'mntereseaza,ci:(:( sa-mi aduci Raffa(e)ll(e)..na :(:( ci, nu ma'ntereseaza! ;))...nu vreau de'menta :(:(:(
Fss_ssu
Postat pe 1 August 2012 21:05
MIAUUUUUUUU....OASELE Nuuuuuuuu....rontaie TU la ELE.... LENEAAA...mi se trage de la MUNCAAAAAAAA RAULEEEEEEEE....SI DAAAAAAAA...DIN CAND IN CAND IMI PLACE SA FIU RASFATATAAAA si mai lasa dreaq schelembaieturile alea...cand te indoi cand te indrepti...iti mai dai si palme...punct ochit punct lovit...ma bagi in draci..
ladyDY
Postat pe 1 August 2012 21:09
Nu am de menta Zisai....fructe,chipsuri si bere. Mai sunt si cateva praline da` cu ciocolata alba si vanilie
Rotty
Postat pe 1 August 2012 21:12
pralinele mi le dai mie....cele de menta i le dai lu' suparatu
ladyDY
Postat pe 1 August 2012 21:24
OK. Cu dedicatie
Rotty
Postat pe 1 August 2012 21:26
Da` unde ati disparut mirase-ar lumea de voi ... Aici se cloceste toata berea . Iote o bag la frigider si ma duc sa-mi ud florile
Rotty
Postat pe 1 August 2012 21:54
pupat lady...dat mancare lady....iar pupat lady...joaca lady....merg la somn
noapte buna !!!
ladyDY
Postat pe 1 August 2012 21:58

da,na, ia tati tu, umflato...poati nu mai dormi la noapte
Fss_ssu
Postat pe 1 August 2012 22:02
seara buna , fetele !!!!!!

Rotty , eu cu berea ....sa ma ierti , mai bine un pahar de vin
iote si Suparatu' aista vrea bomboane demente
jeanette40
Postat pe 1 August 2012 22:03
Chipsuri!! Bere! sta DA ..cura de slabire..
elisabeta_boia
Postat pe 1 August 2012 22:06
umflat, falcos esti TU....ai vrea tu sa ai kg. mele si da mananc tot...tot...sa vad ce vei face.... tareee mi-ar place sa-ti vad figura pleostita !!!
ladyDY
Postat pe 1 August 2012 22:08
Jeanette si eu tot vin....am un demidulce alb ....si rece.
Lady somnic usor
Rotty
Postat pe 1 August 2012 22:31
De la: suparatu_, la data 2012-08-01 22:02:27
da,na, ia tati tu, umflato...poati nu mai dormi la noapte [/quote
na ca m-am intors din drum...ia ziii mai baiete...oi vrea sa-ti tin de urat la noapte.....nu oi avea somn...ai baut cafea ...la mine nu are efecte negative.....eu dorm de la cafea !!!
ladyDY
Postat pe 1 August 2012 22:35
Rotty multumesc!!! ...pe umflatul asta nici nu-l pup de noapte buna !!!
ladyDY
Postat pe 1 August 2012 22:37
Poi la cat de "des" vii la un pahar, s-o schimbat denumirea, intra de men-ta si ... iese, dementa

Lady, ai vrea tu sa vezi ce fac!? nu ti cred
Mai, eu n-am figura pleostita(cum zaci tu) niciodata....ghini, na! ;)) :))))) =))
Fss_ssu
Postat pe 1 August 2012 22:40

da di ce?:(:(:(
ci tz-am facut?...n-am facut nica :(:(:(:( ...da ti pup io pi tini, nu pi matza,...na
Fss_ssu
Postat pe 1 August 2012 22:43
eu as veni mai des , dar nu ma lasa programul , altfel , ma gandesc la voi mult mai des decat intru pe aici
jeanette40
Postat pe 1 August 2012 22:44

Daaaaaaaa, vrei sa te cred?!...ia, di cate X te-ai gandit la Supararea mea, ha?....sa nu te di ....ochii tai frumosi ca marea....ce tii vede numa zarea,

Rotty, adu SAREA, ti rog fr.....
NB!

Jeny ....
Fss_ssu
Postat pe 1 August 2012 23:08
Da` nu vezi ca-i solnitza pe masa? Ori ai golit-o deja ? Nu mai baga atata sare ca o sa faci tensiune si te pun cu mana si piciorul in directia tavan
Rotty
Postat pe 1 August 2012 23:14
Rotty...nu mai zi asa....ca acuma il vezi cu roatele'n sus...da vina pe SARE.... face tensiune si sta rau cu courasonul !!! ai'de tineretele mele...Doamneeeeee !!!
acuma chiar ca merg la somn......noapte buna !!! si suparatule....iti intorc
ladyDY
Postat pe 1 August 2012 23:24
Ma duc si io la somnic ca e tarzior. Lasati lumina de la usa aprinsa care pleaca ultimul,sa nu se impiedice careva de treapta.
Noapte buna la toti si lui crasmaritza din concediu
Rotty
Postat pe 1 August 2012 23:32
Neata! Piiii....ce mandra o fi crasmaritza sa ma vaza ce constiincioasa vin cu noaptea in cap sa fac cafeaua Pai de aia e crasma ! Sa intre omul si cand vine din tura de noapte la una mica
Rotty
Postat pe 2 August 2012 07:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 7 De la: alanna 17 Ianuarie 2012 21:27
Oare nu ar putea sa existe un partid al femeilor.In care sa fie lider o femeie..Dar cine are timp 97 De la: elodia_2 16 Februarie 2012 18:13
mai e cineva de varta mea pe aici? 5 De la: zambil 17 Iunie 2009 20:55
Un sfat va rog tare mult! 4 De la: Bea_ 2 Septembrie 2009 13:32
Ce parere aveti de socri? 4 De la: xenaluptatoareainimoasa 7 Noiembrie 2010 13:18
Setari Cookie-uri