CRªM�...avem di t�ti!

Am uitat sa zic ca am dat cu Scabicid ...asa preventiv,ca auzisem ca-i epidemie ....
Da` acum e ok Am pus de cafea si am adus salata de fructe galbene cu inghetata de vanilie si sos de cioco
De-o tin tat ase,nu o sa mai intru in fusta
Rotty
Postat pe 3 August 2012 15:50
punem clini
Eugenia_
Postat pe 3 August 2012 16:08
Ma scuzati ca am sters-o asa....englezeste,dar m-am gandit ca nu ar fi rau sa pun azi pe masa un pui la rotisor cu cartofi prajiti si mujdei Am luat si un pepene de ala din rasa harbuz(coaja subtire,fara dungi etc) Poate va e foame.... Beutura este bugat

La fusta punem si clini si elastic...
Rotty
Postat pe 3 August 2012 19:00
Merci mult pt pui si cartofi-mi-era o foame...pot plati c-o ghicitoare?
Grajdul meu,pe dinafara-i verde;Pe dinauntru-i alb;Fanul este rosu;Iar caii-s negrii" ??????
Pe cine ghiceste!!
elisabeta_boia
Postat pe 3 August 2012 20:14
Poate un mar???
Rotty
Postat pe 3 August 2012 20:16
...sau pepene ?
Rotty
Postat pe 3 August 2012 20:17
PEPENE!!Yeees!!!Pup!si...
elisabeta_boia
Postat pe 3 August 2012 20:21
Phuiiii....ce fata steapta is Dau si tie o felie ca ticmai l-am taiat
Rotty
Postat pe 3 August 2012 20:25
Buuun,rece,dulce si sfarmooos!!! Tine si de foame si de sete!!
elisabeta_boia
Postat pe 3 August 2012 21:03
Seara placuta in continuare celor ce`or mai intra pe aici...
Imi lipseste crasmaritza
NB !
Rotty
Postat pe 3 August 2012 21:30
Sara!
Harbuz, a la Roty(sorry) ?=))... vreau si io o felie,te rog fr.!
Merci!
Casmaritza nu-i..... las ciubuc, poate apare :*
Fss_ssu
Postat pe 3 August 2012 22:11
hai ca aparusi eu in locul crasmaritei iau eu ciubucul....si nu fi zgarcit !!!
ladyDY
Postat pe 3 August 2012 22:52
baiii... da voi chiar vreti sa apara paianjenii in crasma !!!
ladyDY
Postat pe 3 August 2012 23:25
Lady pt. tine separat
crsmaritza ii cu partea ei...nu amestec afinata cu berea, ca ma'mbat si iar raman dizbracat.;))
Da, vb. maine ca s-o facut deja azi....
NB! si pi tini nu pi meunica

da-i fromoasa, foc ....hoatza smotocita sclifostita ce o stiu
Fss_ssu
Postat pe 3 August 2012 23:57
cred ca ti-ai luat o rau de tot daca vezi peste tot numai pesti
pastreaza-ti SOBOR/ul DE MASCULI DE PRIM RANGA pentru tine....poate in felul acesta te mai linstesti si nu mai alergi pe topice sa jignesti tot ce-ti iese in cale !!! cred ca daca toate femeile de pe garbo si-ar dori ceea ce spui si propui....ar intra pe alte saituri de profil!!!
ladyDY
Postat pe 4 August 2012 00:28
cred ca nu-ti dai seama...sau poate o faci intentionat !!! jignesti in tot ceea ce scrii la adresa unor oameni pe care chiar nu-i cunosti si care nu au schimbat vreo fraza cu tine. ar trebui sa-ti revizuiesti atitudinea si sa-ti analizezi frustrarea... care este evidenta !!! poate vei constata intr-un tarziu ca nu ai realizat nimic, doar ti-ai alimentat frustrarea si neimplinirile.succes !!!
ladyDY
Postat pe 4 August 2012 00:43
buna dimineata�!!! cafeaua mea????
ladyDY
Postat pe 4 August 2012 09:16
tot nu este cafea???? m-am intors de la piata si nica
ladyDY
Postat pe 4 August 2012 11:01
Azi am avut treaba prin Restaurant si am pus acolo micul dejun. Aici nu am putut servi ca trebuia aerisit. Da` daca vrei. fac o cafea pentru tine Mare si cu caimac
Rotty
Postat pe 4 August 2012 11:08
De la: ladyDY, la data 2012-08-04 00:43:59cred ca nu-ti dai seama...sau poate o faci intentionat !!! jignesti in tot ceea ce scrii la adresa unor oameni pe care chiar nu-i cunosti si care nu au schimbat vreo fraza cu tine. ar trebui sa-ti revizuiesti atitudinea si sa-ti analizezi frustrarea... care este evidenta !!! poate vei constata intr-un tarziu ca nu ai realizat nimic, doar ti-ai alimentat frustrarea si neimplinirile.succes !!!

las-o draga... pe mine nu ma deranjeaza ca scrie ce scrie... dar mareste gradul de aburi de alcohol in incinta crasmei... !!! abia a aerisit Rotty... pacat !
(sper ca n-am jignit-o.... ???? )
siiii... bine ca mi-a adus aminte sa dau izmenele la spalat... era si timpul !!!!
barboneli
Postat pe 4 August 2012 11:36
merci de cafeluta !!!
barbo eu o las ca doar nu o/il iau cu acte !!!
ladyDY
Postat pe 4 August 2012 11:43
Poi 862, vrei sa joci si tu cu noi....bag seama, ca izmenele sunt tot acolo, da le-ai facut o gaura am vazut :(:(
cand mai treci pe la crasma sa citesti si ce scrie in interior dupa usa, ghine?
--> SILENCE!
...da di ce tzapi, ti s-o diminuat auzu?? ai lucrat in zgomot saraca di tini :(:( am io aparate auditive, nu costa nica , pune unu si vb. si tu normal ca Lady....vrei??
Fss_ssu
Postat pe 4 August 2012 19:10
Aerist bine aici in crasma!! Seara de sambata se lasa cu-n ..chefulet?? Mi-a dat Abo niste ..idei..de cantarire..si-s..slabaaa rau,pot manca acum orice ,la orice ora..CHEF!!!
Cum?Nu stiti? Se sta pe spate.cu picioarele sus..si cantarul pe talpi!! Slabit..100%..minune aceasta ..metoda!!
elisabeta_boia
Postat pe 4 August 2012 21:32
Bronzata esti,slaba esti ...ce mai...oama fara probleme. Din pacate aici nu prea ai cu ce sa te indopi azi ....am adus doar inghetata de lamaie cu sos de ciocolata sau de zmeura ...la alegere Langa,un lichior Peppermint....
Rotty
Postat pe 4 August 2012 22:00
seara buna fetele , seara buna !!!!!
jeanette40
Postat pe 4 August 2012 22:51
Wau...Ai un nou look ...Iti sade bine Cat pe ce sa nu te recunosc..
Rotty
Postat pe 4 August 2012 23:01
multam mult
ce mai faceti voi pe aici ?
jeanette40
Postat pe 4 August 2012 23:03
Cu sos de capsuni si un lichior...de cand n-am mai baut ....peppermint....e de menta,nu?? vreaaau!!Merci si de complimente-DA ...NEAGRA....sunt..
elisabeta_boia
Postat pe 4 August 2012 23:06
Eeee...Mai nimic Nu stiu pe unde umbla ceilalti Bem ceva? Io prea mult nu stau ca maine suna ceasul la 4
Rotty
Postat pe 4 August 2012 23:06
of......si eu muncesc si duminica
jeanette40
Postat pe 4 August 2012 23:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tratamente pe baza de lapte 6 De la: Celleste_ 31 Martie 2010 06:43
foarfecile de frizerie 11 De la: elodia_2 21 Octombrie 2011 20:58
Reconversie profesionala 27 De la: dor72 29 Iunie 2011 21:29
Rugaciunea si ispitele 2 De la: Jojolin 22 August 2010 01:18
DE CE NU POTI TRAI CU O PERSOANA DE ALTA RELIGIE ¿?¿ 731 De la: Eduard_Caloean_1 27 Ianuarie 2016 09:19
Setari Cookie-uri