Asta e...E grele viata uneori... | ||
Rotty Postat pe 4 August 2012 23:18 |
||
---|---|---|
Morning! si-o cafea tzapana....doresc si eu, se poate? Jeny scumpo, te-am visat azi noapte, erai imbracata in rosu si te ratacisei intr-un lan imens de maci....taci?...ce, crezi ca nu stiu ce visez? zi fr! Mai! di ce voi fetili va ascundeti printre flori,vreti sa aratati ca ele?? :(:( Laaasa, imi raspunde mie cineva?!:(:(:( :-w |
||
Fss_ssu Postat pe 5 August 2012 08:29 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-08-05 08:29:42Morning! sigur ca se poate... numai ca, spune o varba din batrani...: "Ce-si doreste omul, cu mana lui sa-si faca"... ! deci... ai cafeaua pe raftul de jos, zaharul langa ea in cutia rosie... ibricul e atarnat dupa usa si apa... trebuie adusa de la fantana !!! spor la treaba !!! |
||
|
||
barboneli Postat pe 5 August 2012 08:37 |
||
Nea�a! Se pare c� nici deratizarea nu ajut�! G�ndaci peste tot. �mi iau bocancii �i intru �n Cr�ma me, c�nd o s� fie curat! Supi, pt tine ~O)...am f�cut cu m�na mea. |
||
Axl_R Postat pe 5 August 2012 09:01 |
||
Mda, aici �n Ro totu-i �mpu�it pt DOMNI. M� mir totu�i c� nesim�i�ii, simt. |
||
Axl_R Postat pe 5 August 2012 10:45 |
||
Da domnule, e�ti select_iv. Vezi/auzi �i ��i aminte�ti a�a... a pagub�? |
||
Axl_R Postat pe 5 August 2012 11:22 |
||
Merci pt ~O) ! Re, usa asta-i electronica din cate stiu eu, am adus-o din"afara":( ...fine..... se inchide singuara(fara cl(o)nt) Mai, ori ti-o vinit ideea sa se descalte lumea la intrare?? Vaileu! n-o sa puta numa a ROM.....ai sa vezi ce patesti sa nu zaci ca nu ti-am zas?! |
||
Fss_ssu Postat pe 5 August 2012 12:44 |
||
Aaa, deci f�r� tr�ntit! Da' di undi? Nu mai am nicio idee. M-am edificat. Pui tu cea�ca �n chiuveat�? Te rog! Doar nu sp�l vasele la f�nt�n�. |
||
Axl_R Postat pe 5 August 2012 12:54 |
||
As bea si io o cafea...sa ma descalt? Sunt in slapi,merge repede si am facut si dus | ||
Rotty Postat pe 5 August 2012 12:58 |
||
:) Cafea pt tine! Bere pt mine. Azi nu conduc. |
||
Axl_R Postat pe 5 August 2012 13:04 |
||
Multu Stai sa iau si o ... Maiiii....sa nu mai zica nime` pe aici ceva rau de fumat.De nu eram fumatoare,azi dimineata murea un sufletzel nevinovat. Am salvat un arici de la inec,doar ca a trebit sa duc scrumiera la gunoi.. |
||
Rotty Postat pe 5 August 2012 13:08 |
||
Laaasa, am spalat eu ceasca cu AX...on...off, ce-am mai frecat la ea...da mi-o placut. Alta data, fac io' caf(t)eluta, nu miroase ca a ta,are gust mai amar,dar ii din boabe macinate,pe bune. Da fara tranteala, ca se sparg blidele si nu mai avem in ce bea....merg direct la fantana ;)) Roty,lasa-ti slapii in picioare sa nu racesti ca-i rece gresia si "trage"....stii ca-i criza de piramidon?! |
||
Fss_ssu Postat pe 5 August 2012 13:40 |
||
OK. F�-�i cafeaua! Gust amar. Trebe aer. Nu mai �ntrerup io CO. V� descurca�i voi �i f�r� mine. |
||
Axl_R Postat pe 5 August 2012 13:50 |
||
Da` nu te-ai saturat de CO ? Ori asta vine de la "coma" ? | ||
Rotty Postat pe 5 August 2012 13:53 |
||
Poi fac, ca stiu/pot/vreau ,na.....am zas amara, sa si-o 'ndulceasca fiecare dupa gust.Unu o vrea amara, altu o vrea,m mai chioara, tu, de vrei mai dulce stii ce sa faci ...ete na, ca m-o intzapat iar tzantaru. Da cine ti-o dat CO?... |
||
Fss_ssu Postat pe 5 August 2012 14:01 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-08-05 08:29:42Morning! Maiiii.fetele se ascund printre flori tocmai pentru ca seamana cu ele...Chestie de camuflaj |
||
Rotty Postat pe 5 August 2012 15:08 |
||
camuflate printre flori in nemernicia mea.....mi-am permis sa pun la rece un strop de vin pentru crasmarita si-un cantecel pentru atmosfera hara "aiurea" http://www.youtube.com/watch?v=nHlq1i2orgQ |
||
Eugenia_ Postat pe 5 August 2012 17:35 |
||
ziua buna fetele !!!! ....ziua buna sora soarelui !!! ziua buna Suparatu' !! ..... poi s-o fi adeverit visul Rotty , scumpa ...ai dreptate |
||
jeanette40 Postat pe 5 August 2012 18:05 |
||
jeanette sa ne jucam de-a pititea printre flori http://www.youtube.com/watch?v=znd0EPuwAtU valsul florilor |
||
Eugenia_ Postat pe 5 August 2012 18:09 |
||
Buna si a voastra:)...... in lipsa de altceva, am trecut si eu pe aicea sa vad noutati si iote, chiar sunt...floricele, lume noua Roty(cica) se invarte,da o raita pe la mese si serveste ....trai si berechet! .Jeni scumpo, pi uni cresc macii ceia ca vreau sa-i vizitez si eu?...te rog fr. ce servesti in ultima vreme? |
||
Fss_ssu Postat pe 5 August 2012 18:38 |
||
la ora asta ? un Campari , daca se poate .....altfel , te astept in campul cu maci http://youtu.be/5N0nAfivt8g |
||
jeanette40 Postat pe 5 August 2012 19:06 |
||
da ci are ora? daca acu imi vine....ete na poveste?! ce tu ...cu ora?...eu, la minut , na! :(:( da , Campari sa fie pt. tine, ca vii de la drum si tare esti obosita...ia un loc la masa de te odihneste....cu gheata?... vrei si aer?....conditionat avem :) |
||
Fss_ssu Postat pe 5 August 2012 19:41 |
||
Stiu cat e ceasul...dar abia acum am ajuns,adica de vreo ora...ce zi splendida si plina de evenimente placute am avut!! Dar desi am mancat numai bunatati..tot as ..ciuguli ceva aici-are alt gust. .Si ceva rece as bea..dar nu ..bere... Era sa spun"maine",dar am fost atenta-AZI- merg la plaja-desi e Schimbartea la fata-desi e si Ziua Minerilor...eu nu particip...am Soare ,am CO,am chef sa ma lafai pe patura fara ..fanfara,coroane,partide care depun...coroane..vreau sa fiu singura doar cu pasarile,furnicile si raul de munte!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 6 August 2012 00:02 |
||
Betty,mersic ca mi-ai amintit ce sarbatoare e azi | ||
Rotty Postat pe 6 August 2012 00:11 |
||
Azi s-a dat pe post cu peste..la crsama noastra..este peste si mujdei?si-n vin alb dulceag si{neaparat}rece??!! Eu tot la ore de-astea mici intru-am zile pline de activitate,desi sunt in concediu-nu am timp destul... Si-am inceput sa fac si ..bagajele pt mare.. Rade sotul meu de mine...cica am inceput cam..tarziu... |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 August 2012 00:43 |
||
Buna dimineata. Cafea ? Ceai? Nimeni,nimic. Doar miros de peste cu mujdei a ramas in urma lui Betty..Lasa ca deschid io geamul sa se aeriseasca,fac cafea si ceai gen compot,mai bag si doua sanatoase si acum poa` sa vina crasmaritza sa-si bea ceaiul. | ||
Rotty Postat pe 7 August 2012 08:07 |
||
Cat ..scandal de la mujdeiul meu?? Dar usturoiul e antibiotic natural,A!! E bun si-n cura de slabire!! Dar sa mancati si voi si nu mai simtit pe "Betty" ca miroase.. Dar vad ca acum aveti loboda cu oua ochiuri...tot cu ..usturoi.. F bine,doresc si eu,pup! Si-o limonada..rece..merci! Neacidulata si amara! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 August 2012 22:37 |
||
Halaua fato...nu mai cotcodacii Pestele era problema Mujdeiul....nu cred Sa nu mai aduci peste in crasma ca e ferbotten . | ||
Rotty Postat pe 7 August 2012 23:14 |
||
Acum am adus dovlecei proaspat culesi din gradina..ii facem pane?? Dar tot cu..mujdei?.. Si ce-avu pestele?ferbotten??Si la ce strica ..ferbottenul?? |
||
elisabeta_boia Postat pe 8 August 2012 22:06 |
||
Verboten= interzis(am scris eu ieri mai...romanizat) Betty multumesc de dovlecei dar nu pot.Azi m-a necajit fierea. |
||
Rotty Postat pe 8 August 2012 22:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Libertatea in cuplu. | 206 | De la: reyya 3 Decembrie 2010 03:04 |
femeia rac! | 3 | De la: AGAPI_MOU 8 August 2012 21:08 |
CATRE ADMINISTRATORUL FORUMULUI | 380 | De la: tutankhamon 1 Noiembrie 2009 19:53 |
|
||
DIFERENTA VARSTA CONTEAZA? | 2 | De la: Dor_marunt 10 Mai 2010 19:34 |
poezii de dragoste | 78 | De la: iasomia 21 Septembrie 2009 10:39 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri