Sa ai o dupa amiaza plina de pauze ....productive Io am plecat la munca | ||
Rotty Postat pe 4 Octombrie 2012 15:11 |
||
---|---|---|
''rose, daca-ti schimbi numele, pe cine mai alint eu suparici nu se creeaza confuzie '' M�i, o s� fie Supi 1 �i Supi 2. R, spor! |
||
Axl_R Postat pe 4 Octombrie 2012 15:15 |
||
rotycica, sa -ti dea patronul liber azi! rose, nu prea ma descurc cu cifrele...da si cu 2 suparati, trebuie sa i-au niste lectii de supravituire |
||
|
||
Eugenia_ Postat pe 4 Octombrie 2012 15:16 |
||
Am primit de la Garbo �tia m� cunosc... ''Via�a nu are subtitrare, ori o �n�elegi, ori nu...'' Wolf Wildfire ''Peste dou�zeci de ani vei fi dezam�git din cauza lucrurilor pe care nu le-ai f�cut, nu din cauza celor pe care le-ai f�cut.'' Mark Twain |
||
Axl_R Postat pe 4 Octombrie 2012 15:21 |
||
Iombi, tu �tii s� ascul�i... ''Cuvintele de dragoste nu spun la fel de multe, ca t�cerile din dragoste.'' Bisanne de Soleil |
||
Axl_R Postat pe 4 Octombrie 2012 15:24 |
||
adica trebuie sa tac si ma voi numi, declarativ vorbind: |
||
Eugenia_ Postat pe 4 Octombrie 2012 15:34 |
||
Eugenia_ Postat pe 4 Octombrie 2012 15:34 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Ajt3eJ_Hgs0 http://www.youtube.com/watch?v=RLAfM1RXwRs Dac� ave�i timp... |
||
Axl_R Postat pe 4 Octombrie 2012 16:26 |
||
Uite ca ai reusit sa-mi inchizi gura cu filmuletzul tau... | ||
Rotty Postat pe 4 Octombrie 2012 21:15 |
||
Maine e Ziua Personalului Diactc,crasmarito..se lasa cu un chefulet??? Meritam si noi cadrele,si voi parintii!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 4 Octombrie 2012 21:22 |
||
R. "Rareori ne g�ndim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipse�te.'' Schopenhauer Azi, zi cu citate. Betty, dac� dore�ti. |
||
Axl_R Postat pe 4 Octombrie 2012 22:04 |
||
Da,doresc o seara cu muzica,dans si mancare buna!! Uite ca si platesc... | ||
elisabeta_boia Postat pe 6 Octombrie 2012 00:04 |
||
Ziua buna! miroase a bine! mmmmmm! Crasmaritzo, ce toamna bogata?! :) o sa apara clientii cat de curand. ce ar fi sa schimbi putin decorul in crasma asta, vrei / poti?...te ajut! alegem draperii noi, schimbam si mochetele, fetele de mese sa fie viu colorate in nuantele curcubeului primavara :) mesele, le aranjam in forma de inimioara sau nuferi,(cum doresti), punem si firma luminoasa, am facut-o ....ii fr. si fluorescenta pe deasupra....la lumina lunii, lumineaza si mai tare...le sta mintea'n loc trecatorilor :).....hai,vrei?? Rotty(cica) ii gospo, Lady face prajituri...poate o pacalim sa ne aduca si aici, floricica ii verde/ galbena mereu,intretine floricelele, mai vine si flacarica sa ne "incalzeasca" nitzel, DORuletz mai zaboveste ca o " taranca fantomica" si ofera ciubuc;) Jeny, aduce vin bun si muzica ei,OFF Doamne! .... poate vin si celelalte prietene/i ale noastre.....hai, se poate? :) O ~ O) serveste oricine doreste...:-w pt. tine! |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Octombrie 2012 13:22 |
||
Bety nu te-am uitat, am vrut sa fii citata asa, sa iesi in evidenta cu proaspata ta culoare blonda :)care o sa contribuie cu prezenta in aceasta crasma, sa savurezi in tihna ceaiul sau ~O) si sa oferi multi -cei la cine merita. Zi fr. de Toamna/ Domna!:) |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Octombrie 2012 13:28 |
||
Contribui si eu la buna dispozitie cu un dans specific (fac si eu ce stiu ) http://www.youtube.com/watch?v=Q1NL2RzugVE Geisha Dance (Memoirs of a Geisha) |
||
GHEISA_ Postat pe 6 Octombrie 2012 13:53 |
||
Tu dansezi si eu ma uit ....E frumos | ||
Rotty Postat pe 6 Octombrie 2012 13:59 |
||
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=gO2cWcPl97Y How can I not love you |
||
GHEISA_ Postat pe 6 Octombrie 2012 13:59 |
||
Sigur! ...de ce nu?! cine contribuie, primeste pe masura >:D< place :)...mai ales despre IUbire...simte-te bine GHE ! :) |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Octombrie 2012 14:16 |
||
Zua bun�! Betty, m-am �nro�it t�t�... Sup�rici, pot/vreu. Azi zam� de pitioac� cu ciolan afumat �i tarhon, g�lu�te cu sos de hrean �i c�rn�ciori pican�i, iar pt Supi cornule�e cu cioco �i cocos. Bag �i poaz�, dac� Garbo m� las�. Muzic� mai t�rliu. |
||
Axl_R Postat pe 6 Octombrie 2012 15:48 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=lgOicouwunM | ||
Axl_R Postat pe 6 Octombrie 2012 15:55 |
||
Io vreau picanterii ...Portia mea de cornulete o dau lui Supi ... Pune deoparte ca ma duc intai cu cutzii ...S-a oprit ploaia . |
||
Rotty Postat pe 6 Octombrie 2012 15:56 |
||
Pt tine, numa' picanterii. | ||
Axl_R Postat pe 6 Octombrie 2012 17:26 |
||
Stiam io... Dulcegarii fac si io...clatite Oare sa pun dulceata de mure ori de coacaze negre ? |
||
Rotty Postat pe 6 Octombrie 2012 17:36 |
||
�i...�i. | ||
Axl_R Postat pe 6 Octombrie 2012 17:44 |
||
....Incerc.Am si dulceata de ardei iute... | ||
Rotty Postat pe 6 Octombrie 2012 17:47 |
||
De la: Rotty, la data 2012-10-06 17:47:58 ....Incerc.Am si dulceata de ardei iute... Pe bune ??? Waw !!! ....sau ioi !!! |
||
GHEISA_ Postat pe 6 Octombrie 2012 18:21 |
||
Waw, te-am mai rugat fr, nu cita! Mc! | ||
Axl_R Postat pe 6 Octombrie 2012 18:25 |
||
??? | ||
GHEISA_ Postat pe 6 Octombrie 2012 18:28 |
||
Am primit-o si eu Gheisa. E ....interesanta,chiar buna as putea zice,dar nu poti manca mult. | ||
Rotty Postat pe 6 Octombrie 2012 18:30 |
||
Io-s mai apucat�...dac� te adresezi cuiva dinaintea ta, �n�eleg/em �i f�r� s� citezi. Am mai scris acu' c�teva zile, d� �napoi pagina! |
||
Axl_R Postat pe 6 Octombrie 2012 18:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
LA MULTI ANI TITUROR ROM�NILOR DE FLORII ! | 4 | De la: VOIAJOR 13 Aprilie 2012 08:17 |
intrebare generala | 120 | De la: perlutza 16 Septembrie 2010 23:20 |
Nu stiu ce sa ma fac:( | 37 | De la: tutankhamon 9 Decembrie 2009 00:02 |
|
||
Despre dragoste | 53 | De la: danseanavictoria 18 Martie 2011 15:35 |
ajutati-ma sa inteleg | 1 | De la: carina_sol75 26 August 2009 12:16 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri