CRªM�...avem di t�ti!

desenez un dreptunghi si ma asez lin pe el. imi iau si-o paturica
Eugenia_
Postat pe 9 Octombrie 2012 20:45
Asta se cheama canapea ?
Rotty
Postat pe 9 Octombrie 2012 20:52
pot sa urc si canapeaua

NB Rotycica
vise frumoase garbo!
Eugenia_
Postat pe 9 Octombrie 2012 21:01
NB Eugenia Somnic pufos.
Rotty
Postat pe 9 Octombrie 2012 21:12
Noapte buna prieteni .....
http://www.youtube.com/watch?v=hjPJRBH1I9c&feature=related
...Si pentru cei ce nu pot sa adoarma ...
http://www.youtube.com/watch?v=b5TUw1F5ac8&feature=fvwrel
Rotty
Postat pe 9 Octombrie 2012 22:35
'Nea�a!

R am avut un somn...
Apropo de aer curat, azi las geamurile deschise, nu suport mirosu de ''cu tupeu �nainte''.
Chiar dac�-i Cr�m� numa' �i nu un local select unde dans�m pe manele, prefer s� dau faliment dec�t s�-mi fie r�u tot timpu'.

''Prietenia nu rezist� nici �n jigniri, nici �n �nfr�ngeri. Ea moare'' Titu Maiorescu

Prefer s� am prieteni pu�ini, iar periat� nu vreau sa fiu!
Axl_R
Postat pe 10 Octombrie 2012 07:49
Pe usile unor restaurante selecte, gasesti anuntul ,, Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela"". Pune acest afis si .... spune ce ai de spus ca sa priceapa tot prostul
GHEISA_
Postat pe 10 Octombrie 2012 08:20
Nu e restaurant select!
�i nu m� intereseaz� ce pricepi sau ce nu pricepi!
Te bagi mai tot timpu'...
Nu am vb cu tine! Cine vrea, �n�elege!

Axl_R
Postat pe 10 Octombrie 2012 08:28
Scuze !!
GHEISA_
Postat pe 10 Octombrie 2012 08:38
De la: garbo_5862, la data 2012-10-10 09:30:00
De la: ladyDY, la data 2012-10-09 18:16:16
De la: garbo_5862, la data 2012-10-09 16:16:01
De la: ladyDY, la data 2012-10-09 13:49:09 ioiiiiiiiiii....lasa-te de meserie ...daca trebuia sa le faci si doasar penal intrau oameni nevinovati in puscarie
bati campii aiurea .....ESTE DE SEX FEMININ cu alte cuvinte...FEMEIE....

O LICHEA , DOUA LICHELE !

esti dusa rau pe aratura garboului.......daca iti face bine la neuronii care iti mai zbarnie....deja sunt scurtcircuitati(prajiti)......jigneste, injura, fa tumbe....oricum nu ai sansa vietii tale sa-ti mai revii dar nici sa te mai bage careva in seama.....
te-as putea jigni acolo unde te doare cel mai mult.....nu ma voi coborai la abjectiile pe care le vomiti pe forum.....
nu am facut decat sa te avertizez ca este femeie ...nu barbat !!! asa ca hai drum bun cale batuta.... in lumea garboului...

CURAJ, EXPRIMA-TE ! CHIAR IMI DORESC MULT SA VAD CE ADEVAR CUMPLIT TE MACINA IN LEGATURA CU MINE. CURAJ, ASTEPT !

ASTEPT SA VAD CE AI PE SUFLET ! CURAJ !
garbo_5862
Postat pe 10 Octombrie 2012 09:40
Neata!
Uh, ce s-o muncit p'aicea! :)
...o ~O) serveste cineva cu mine?
:-w !....nu mult, ca fug la trebi.....

...daaa, am lipsit cam mult Miha,am mancat inghetzata si am urcat pi OM'u ....:(
acu' sunt ghini.....mai beau cate un ceai de'menta si isi face efectu'....da tu, di ce nu zaci nica?
Pt. soaRe! si prietenele mele si pt.....*62(ca si ea ii PRIETENA mea)
GHE, nu fi :( ....mi-o placut cum dansezi.... ....destindere totala!
Pt. cine are ochi sa citeasca, urechi sa auda si minte sa inteleaga :)....zambiti, totul este un JOC..... inteligent *62 / place / cauti tu ceva, da cam cu lumanarea ;)...baga FARU'! ;))

zi fr. tuturor! si
Fss_ssu
Postat pe 10 Octombrie 2012 09:58
Buna dimineata,Suparatu....as bea o cafeluta...pot sa iti tin companie? Eu sunt Floare de colt!!
The_rock_flower
Postat pe 10 Octombrie 2012 10:04
De la: suparatu_, la data 2012-10-10 09:58:17Neata!
Uh, ce s-o muncit p'aicea! :)
...o ~O) serveste cineva cu mine?
:-w !....nu mult, ca fug la trebi.....

...daaa, am lipsit cam mult Miha,am mancat inghetzata si am urcat pi OM'u ....:(
acu' sunt ghini.....mai beau cate un ceai de'menta si isi face efectu'....da tu, di ce nu zaci nica?
Pt. soaRe! si prietenele mele si pt.....*62(ca si ea ii PRIETENA mea)
GHE, nu fi :( ....mi-o placut cum dansezi.... ....destindere totala!
Pt. cine are ochi sa citeasca, urechi sa auda si minte sa inteleaga :)....zambiti, totul este un JOC..... inteligent *62 / place / cauti tu ceva, da cam cu lumanarea ;)...baga FARU'! ;))

zi fr. tuturor! si

1- ASA CREZI TU ! FII ATENT AICI : EU, NU AM ASEMENEA PRIETENI NCI IN VISELE CELE MAI URITE ! DUPA CUM STII NU ESTI INLISTA , NU DE PE GARBO, CI ACEEA REALA, DIN SUFLETUL MEU ( sa nu vii cu interpretari josnice. eu am un cult pt prietenie )

2-CAUTATUL CU LUMINAREA, ITI APARINE, VAD CA IAR TI-AI LUAT GLOABELE SI AI INTRAT PE PAGINA ACEASTA, CARE FIE VORBA INTRE NOI, CEI CORECTI, NICI NU APARE PE GARBO.CINE ARE URECHI SA AUDA SI MINTESA INTELEAGA. JOCUL, ARE NISTE LIMITE. RAZBUNARIE NU, ELE ARATA CA PUTEREA SI DREPTATEA SE EXCLUD.

3-CAUT SA VAD PINA UNDE DUCE PROSTIA OENEASCA, DEJA VOI PUTETI FI MATERIAL DIDACTIC PT STUDII DE CAZ LA TEMELELEGATE DE MANIFESTARILE FRUSTRATILOR, PROFILUL MINCINOSULUI SENTIMENTAL NEIMPLINIT, ALE NASTERILOR RATATE.

4-NU MA INTERESEAZA APRECIERILE NIMANUI, VREAU SA VAD E ZACE IN MINTILE VOASTRE, ASTEA" JMECHERE"
garbo_5862
Postat pe 10 Octombrie 2012 10:17
Neata, floare..... ....de ce nu?!

-*62, eu nu apar in visele urate ale niciunui prieten
-aici...nu ma bag, fiecare are DREPTATEA LUI....a ta ii foarte vizibila ;))
-CAUTA, cine te retine?...mai pune frana pe ici si colo, trage aer in piept si URCA usor la COTA... te asteapta rezultatu' cautarii ....~~~~~~~~~~~~
...mai! da vezi sa te magnetizezi putin.:)....:-w

La a-4-a "cotitura" tot te intereseaza ceva....."RABDARE PRIETENE"!....in liniste si cu calm / din interior se pot OBSERVA si scrie multe....SUCCES pt. un dezvoltat!

zi cu spor!
Fss_ssu
Postat pe 10 Octombrie 2012 10:33

Multumesc,Supa,...si tu sa ai o zi frumoasa!!! Buna cafeluta!!!
The_rock_flower
Postat pe 10 Octombrie 2012 10:43
De la: suparatu_, la data 2012-10-10 10:33:04Neata, floare..... ....de ce nu?!

-CAUTA, cine te retine?...mai pune frana pe ici si colo, trage aer in piept si URCA usor la COTA... te asteapta rezultatu' cautarii ....~~~~~~~~~~~~

La a-4-a "cotitura" tot te intereseaza ceva....."RABDARE PRIETENE"!....in liniste si cu calm / din interior se pot OBSERVA si scrie multe....SUCCES pt. un dezvoltat!

zi cu spor!

OK ! SPUNE-MI DE CE ACEST CONT AL MEU, NU APARE LA COMUNITATEA ON-LINE ! DE CE INSCRIERILE MELE PE BLOG NU APAR LA ARHIVE? DIN LUNA MAI, SAU ARILIE, NU AM COFIRMAREA CONTULUI. CHIAR CREZI CA NU INTELEG? INTELEG MULT MAI MULT DECIT VREAU SA SPUN. CE NU INTELEG ESTE CA TI-A PICAT DIN SENIN, PE VIATA MEA. ACELASI LUCRU L-AM STUDIAT PE 9AM, PE KUDIKA SI YUPPY, CUM SCRIU CEVA, CUM APARI CU ALTA FORMASI INCEPI "GILCEAVA ".TE RECUNOSC INTOATE MANIFESTARILE. TE-AM REGASIT PE ALTE RETELE, ACELEASI AITUDINI, SAU, PUR SI SIMPLU, AI INSALAT DE LA DITANTA UN PROGRAM PRIN CARE VREI SA MANIPULEZI TOT CEEA CE PRIMESC,CITESC, ETC, DE CE VREI SA FILTREZI TOTUL ?

CURAJ, RASPUNDE, LASA SLASH-urile, SCRIE PROPOZITIILE CU TOATE CUVINBTELE SI LITERELE.
garbo_5862
Postat pe 10 Octombrie 2012 10:44
Nope! esti caz PATOLOGIC matali
...te-ai uitat la tine azi, sa vezi ce fel APARI?

vezi ........pRiVeste, ce frumoase si linistite sunt! :)

PS. ma la greu.....FINE!
Fss_ssu
Postat pe 10 Octombrie 2012 10:53
Alina, ce fel de floare e�ti? De col�, rock sau nuf�r? De ce ro�e�ti mereu?
�i nu mai insista, nu acc!
Axl_R
Postat pe 10 Octombrie 2012 10:54

Sunt Alina...floare de colt ...cu structura de "rock"...si cu gingasia ...dar si cu rezistenta unui nufar...aceasta este cauza pentru care rosesc! Sunt mai timida din fire...nu sunt obraznica ..si nici tupeista!

Nu mai insist...daca aceasta este dorinta ta...nu poti fi diferita de ceilalti? Imi pare rau...ca nu poti fi! O zi grandioasa!!!
The_rock_flower
Postat pe 10 Octombrie 2012 11:03
Mda, am v�zut c� e�ti f timid�. �i �tii s-o �ntorci...Ploie�ti.
Nu �ine!
O zi, cum ��i dore�ti!
Axl_R
Postat pe 10 Octombrie 2012 11:16
Axl_R,imi pare rau...ca nu pot fi asa cum doresti...chiar nu pot fi..si nici nu sunt... toti oamenii ... la fel!!! Best regards!
The_rock_flower
Postat pe 10 Octombrie 2012 11:23

Alina, nu are rost! Am zis, nu �ine!
Fii, cum vrei!
Axl_R
Postat pe 10 Octombrie 2012 11:29
Mai e cineva pe aici ? .....Se pare ca nu Imi beau cafeaua repejor si merg mai departe la trebi....Zi plina.
Sa aveti o dupamasa frumoasa va doresc
Rotty
Postat pe 10 Octombrie 2012 12:48
...62 nu ti-ar strica o cura psihanalitic� ............
ladyDY
Postat pe 10 Octombrie 2012 15:17
De la: ladyDY, la data 2012-10-10 15:17:43...62 nu ti-ar strica o cura psihanalitic� ............

CE PROPUI?

FREUD sau YOUNG ?

FCA TOT VREI SA VB CU MINE, CEVA NU IMI ESTE CLAR ORI ESTI LADY ORI ESTI IAPA? SI DE CE TE TAVALESTI ASA ?
garbo_5862
Postat pe 10 Octombrie 2012 15:25
De la: suparatu_, la data 2012-10-10 10:33:04Neata, floare..... ....de ce nu?!

zi cu spor!

DU-TE NAIBII !!!!!!!! APATI UNDE VREI !SI NU UITA, IA-TI SIMBOLURILE EZOTERICE CU TINE SA FACI LUMEA PRAF, DE CITA DESTEPTACIUNE ZACE IN ESENTA RETELEI TALE. O MATRICE NEREUSITA CE SE VREA DETERMINANTUL VIETII. VAX !
garbo_5862
Postat pe 10 Octombrie 2012 15:29
DIN PUNCT DEVEDERE MATEMATIC, O MATRICE CIT AR FI EA DE MATRICE INMULTITA CU ZERO, TOT ZERO FACE ( NU CONTEAZA CINE O INMULTESTE, IMPORTANT ESTE REZULTATUL )

DIN PUNCT DE VEDERE POETIC NU ARE RELEVANTA

GEOGRAFIC, NICI ATIT

FIZIC, CHIMIC, TOT NESEMNIFICATIVA PREZENTA EI, INDIFERENT CITE LINII SI COLOANE ARE.
garbo_5862
Postat pe 10 Octombrie 2012 15:49
De la: garbo_5862, la data 2012-10-10 15:25:40
De la: ladyDY, la data 2012-10-10 15:17:43...62 nu ti-ar strica o cura psihanalitic� ............

CE PROPUI?

FREUD sau YOUNG ?

FCA TOT VREI SA VB CU MINE, CEVA NU IMI ESTE CLAR ORI ESTI LADY ORI ESTI IAPA? SI DE CE TE TAVALESTI ASA ?

S-A MAI DEMONSTRAT UN ADEVAR ! FOLOSESTI CUVINTE DESPRE CARE NU STII NIMIC. NU AI AUZIT DE FREUD, SAU DE JUNG. DACA AI FI STIUT CEVA, AI FI CORECTAT IMEDIAT. DECI, FA TU O CURA DE DEZINTOXICARE . SUCCES !
garbo_5862
Postat pe 10 Octombrie 2012 15:54
Бесконечные колонки

Bre, n-ai urlat azi destul la mine la blog?
Axl_R
Postat pe 10 Octombrie 2012 15:55
De la: Axl_R, la data 2012-10-10 15:55:32Бесконечные колонки

Bre, n-ai urlat azi destul la mine la blog?

DE CE TOT TIMPUL FOLOSESTI VERBUL A URLA ? CUMVA ESTI SURD/A ? SI ASA ESTI INVATAT/A SA TI SE VORBEASCA ? ACEASTA ESTE UNA DIN FETZELE URICIUNII TALE . CLIPELE TALE PIERDUTE, NEFRUCTIFICATE , CHIAR NU AU NIMIC DE-A FACE CU MINE. DE CE SIMTI NEVOIA SA ARUNCI CUVINTE CU FRECVENTE JOASE ? E UN MOD DE A -TI SATISFACE ORGOLIILE RANITE, IUBIRILE NEIMPLINITE ? DE CE NU AI CURAJ SA SCRII SI IN ROMANESTE CIND INJURI? COLONSKI - PE ALA ESTI SUPARATU_ ?
garbo_5862
Postat pe 10 Octombrie 2012 16:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce inseamna daca visezi sarpe cobra 2 De la: Perfect_Stranger 2 Septembrie 2010 12:32
Minciuna si tradarea intr-o relatie 27 De la: Dor_marunt 16 Martie 2010 18:55
COANA JOITICA 1 De la: garbo270271 19 Martie 2012 01:38
FEMEILE ! DE ZIUA LOR,CIT DE ATENTI SUNT BARBATII ? 7 De la: IOANIDE 5 Martie 2012 19:54
wtf dispar mesajele? 1 De la: quasaria 15 Februarie 2012 13:33
Setari Cookie-uri