iote o pocnit un dreaq.....ia da cu privirea peste umar....... maiii nu stau dupa perdea....am pus in sfarsit poze cu pilu'... |
||
ladyDY Postat pe 25 Octombrie 2012 22:09 |
||
---|---|---|
Asa este,Supi!!!! Fetele,Supi...va las sa va distrati in continuare ...si noapte frumoasa...pentru toti....aveti grija de voi!! Noapte de noapte!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 25 Octombrie 2012 22:12 |
||
sambataaaaa???:(:( da maine ci faci ? io inghit si acuma in sec ....lasa nu cumpar si eu, o sa ti se unfle tzata di pofta....;))....sa ti vad atunci cum o disunfli.?!... .................. | ||
|
||
Fss_ssu Postat pe 25 Octombrie 2012 22:13 |
||
De la: Rotty, la data 2012-10-25 22:08:00Ups....cred ca tot n-au reparat-o |
||
Axl_R Postat pe 25 Octombrie 2012 22:16 |
||
maine este sarbatoare... si nu ma mai certa nu mi se umfla nimica asa ca nu are ce sa mi se desumfle fac prajituri ......si dau cu placere la altii....eu nema.... | ||
ladyDY Postat pe 25 Octombrie 2012 22:19 |
||
noapte buna !!! | ||
ladyDY Postat pe 25 Octombrie 2012 22:20 |
||
nu ti certam ca mananci, ti certam ca nu faci maine, na....;) :* .....ai tulit-o?? Laasa, dute si te odihneste ca sa vezi ci pui in prajiturile alea.....ca mieunica ta fura mereu dulciuri ....di asta are profil paros..... NB! la tata lumea Stop!....acasa tata lumea si dati drumu la geamuri....hai, vira-j si pe varfuri,fara galagie....! Maine sa miroase a MIR aicea....'ntzales? :) |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Octombrie 2012 22:44 |
||
sa-ti aduc busuioc si apa sfintita sa stropesti incaperea??? mieunica nu mananca prajituri.... mai cand o fi...iti dau un platou mare....mare cu prajituri....sa te vad cat te vor tine burtile... |
||
ladyDY Postat pe 25 Octombrie 2012 22:50 |
||
Lady Re Miha Edelwaiss Floricicooooo! GHE... *62 :* & :) ...si cine o mai incapea pi aicea....de MIR sa fiti unse si de mine : cite........NB!....nope....ca tre' sa primesc si eu ceva ciubuc.....:) |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Octombrie 2012 22:51 |
||
De la: Rotty, la data 2012-10-25 20:42:34Gata am venit.Intalnirea a fost plina de succes Mi-a luat chiar si tensiunea .....asistenta. si esti in bezna ! ca de obicei. |
||
garbo_5862 Postat pe 25 Octombrie 2012 22:52 |
||
noapte buna !!! | ||
ladyDY Postat pe 25 Octombrie 2012 22:53 |
||
De la: Eugenia_, la data 2012-10-25 19:16:52il fac cadou lui *62 ca 69 e plictisitor de clasic are you talking to me ??????????????????? |
||
garbo_5862 Postat pe 25 Octombrie 2012 23:21 |
||
Io m� MIR, ce pup�cios ai devenit! NB! |
||
Axl_R Postat pe 25 Octombrie 2012 23:44 |
||
Buna dimineata ! La multi ani Dumitrilor si Dumitrelor Cafelutza mai tarziu.... Zi frumoasa la toata lumea ! |
||
Rotty Postat pe 26 Octombrie 2012 08:15 |
||
Buna dimineata rotycica sanatosi sa fim si noi printre Dumitre si Dumitri |
||
Eugenia_ Postat pe 26 Octombrie 2012 08:43 |
||
De la: garbo_5862, la data 2012-10-25 23:21:00De la: Eugenia_, la data 2012-10-25 19:16:52il fac cadou lui *62 ca 69 e plictisitor de clasic who? me? |
||
Eugenia_ Postat pe 26 Octombrie 2012 08:44 |
||
Zi inflacarata pentru toti sarbatoritii de astazi...si pentru voi toti...buna dimineata!!! Buna dimi,Rotty,Eugenia....zi ...ca o floare de cais!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 26 Octombrie 2012 08:45 |
||
Neatza! ...eu nu ma "mir"....chiar imi place mirosul....mmmmmmmmmm! /bune :) :* Poi lady, nu le-ai copt? :-w...:(:( na! (T)rotty(cica) s-o facut ghini vad Azi am adus ...si :) pt. voi fetele! O zi minunata sa aveti! :)& LMA, sarbatoritilor! aaa!...mi-o zburat gandu' la o caprioara si puiu' ei :) ....zi fr. voua! |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Octombrie 2012 09:34 |
||
Neata,Supi....astazi esti tare matinal....ai vinit dupa niscaiva mirosuri...arome..dupa cum vaz!!!! Multam....pentru flori..si cei....iti place Labis???? Si tie...in miresme...de palinca de toamna!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 26 Octombrie 2012 09:44 |
||
Bine ca nu mi-ai zis (Sch)rotty.... Multam de flori si mir ...Io-s ghini...beu cafeaua | ||
Rotty Postat pe 26 Octombrie 2012 09:56 |
||
Edelwaiss, ..da, m-o atras mirosul fin al unei flori de toamna......nu spun:( ...place LBIS...dar in varianta "Viata Caprioarei"....'ntzalegi matali?! ....zi fr. si :) Aduci ceva dulce, facut in casa?? :-w |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Octombrie 2012 09:59 |
||
Inteleg...caci sunt foarte intelegatoare!!! Nu spune...oricum ...stiu!!! O sa fac niste cremsnit cu crema de ciocolata si vanilie..place la matali?????? Multam..de uratura...zi faina la 'mneata!!! Rotty... Cum a fost...si bei cafeaua singura? |
||
The_rock_flower Postat pe 26 Octombrie 2012 10:04 |
||
Cum singura ? Cu voi ....Da` ceasca mea nu o dau la nime` | ||
Rotty Postat pe 26 Octombrie 2012 10:06 |
||
Asa mai vii de acasa!!!! Sa n-o dai...caci si eu procedez la fel..ceasca mea..e numa' a mea!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 26 Octombrie 2012 10:14 |
||
io is "altruist" & o dau si la altii....numa cand ii plina cu caf(t)elutza ....in rest...daca apuca di bea unu ' n-o mai iau inapoi,o schimb cu alta..... Cremsnitz,zaci?? suna cam NASPA....dap, sa gus,t poate aluneca ....ooo bre! nu asa mult, eu nu am burti ....numa' burtica si ii mica, na ....ca nu ma indop ca curcanu' inainte di Craciun....:) mai! nu ti mai uita asa la mine ca ma inec.....:( "Nu spun: oricum ....stiu! "....ca nu stiu ce ai intzales matali,findca nu mi-ai spus si nici eu nu am scris explicit......da chiar, ci ai intzales din LBIS-u cela??? ti rog fr.! :-w :) |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Octombrie 2012 15:04 |
||
La cescuta me...nu-s altruista deloc..este a mea si gata!!!Cu licoare maro sau nu....tot aia este!! Cremsnitul este facut din foietaj...printre care se strecoara ...binisor...straturi de crema din vanilie sau ciocolata...sunt dulci...parfumate si pudrate...din belsug...cu oaresce zahar vanilinat!!Sunt tare bune...se topesc in gurita..d-apai..mor aici povestindu-ti de ele!!! Bune pentru burtica matali!!! Nu ma uit la tine,bre...mananca incetisor...sa nu ti ineci cumva!!! Nu ai fost explicit...numa' sumar imbracat ...in slove...acu' ...sa te dumiresc olecuta...vobeam de floriseli di toamna...tufaneli parfumate..d-aista-i era vorba...stii ...tu..altele...or mai fi....crizantemutele...cele frumusele foc...si alte buruieni multicolore...dar tufaneaua-i baza!!!La ea bateai apropo? Am inteles LABIS-ul...ca doar este vorba de caprioara vie...tinerREA...nu moarta!!!Esti lamurit acum...spune-mi...ti rog frumusel di tat!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 26 Octombrie 2012 15:30 |
||
pai daca avem "di tati" il pe suparici. probabil lui ii datoram imbelsugatul sortiment de prajiturici | ||
Eugenia_ Postat pe 26 Octombrie 2012 17:03 |
||
Oko�a me! | ||
Axl_R Postat pe 26 Octombrie 2012 19:45 |
||
...cum sa nu fiu L(e)O_murit, se poate??!....mai ghini,nici ca se putea!:( Floricico ms! :*-cii, imi priesc mai mult decat sortimentu'....ioti! nici macar ciocolata nu ai adus poi, cum ne-o fost povestea la ultima intalnire?;)) Mai Re, io tot n-am intzales: s-o apropiat Dex de Dum X Dum di Dex :_w E, asa-i trecerea de la un anotimp la altu'.da iti dau io o reteta faina,ia: adu si pe unu si pe celalt aicea la bodega si injecteaza-le cate o tzuicomicina si......stii restu',no?? ....n-am nimerit? ....ma mai :) |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Octombrie 2012 20:04 |
||
Dum are temperatur� mare �i n-o m�ncat nica, injec�ii...m�ine la fel. Dex are alte pr. Vrei pupic? |
||
Axl_R Postat pe 26 Octombrie 2012 20:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
madalina manole | 38 | De la: ghelene_06 9 August 2010 20:11 |
pot beneficia in continuare de concediu crestere copil? | 8 | De la: garbo247959 28 Noiembrie 2011 10:28 |
IMPLANT SAU PROTEZA DENTARA? | 59 | De la: caleidoscop 20 August 2018 17:31 |
|
||
eu | 4 | De la: garbo226933 1 Decembrie 2011 17:13 |
fata gemeni si baiatul capricorn | 1 | De la: garbo174522 21 Noiembrie 2010 19:40 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri