Sunt si moderata...nu numai pofticioasa...multam,Axl_R...o sa mai iau...imi plac gogosile...mmmmmmmmm..miros fumos...cu ce fel de gem le-ai umplut??? | ||
The_rock_flower Postat pe 28 Octombrie 2012 12:31 |
||
---|---|---|
Prune de la Miha. Dar las �i de cire�e amare, am primit de la un prieten �i dau �i oaspe�ilor. | ||
Axl_R Postat pe 28 Octombrie 2012 12:37 |
||
Ce generoasa esti azi... Io vreau sa le gust pe amandoua "gemele" | ||
|
||
Rotty Postat pe 28 Octombrie 2012 12:41 |
||
Arunca iute doua gogosi ca ies pic in gradi sa mai curat pe acolo. E gata si cu ardeii iuti dupa bruma de azi. Las deschis sa mai plasezi cate o gogosica din cand ....in gand |
||
Rotty Postat pe 28 Octombrie 2012 12:45 |
||
Multumesc frumos,Axl_R...merita sa le gust si pe cele umplute cu gem de cirese amare...prietenu' acesta al tau(al nost')...are livada...stiu ca-i plac ciresele amare.....dar de unde atatea...caci sunt fructe rare??? Au un gust aparte...sunt "pretenoase"!!! Rotty...gusta...si sa-mi spui...n-am eu dreptate...ca sunt gustoase??? |
||
The_rock_flower Postat pe 28 Octombrie 2012 12:46 |
||
Sunt super,dar cred ca ai cam confundat prietenul... | ||
Rotty Postat pe 28 Octombrie 2012 12:48 |
||
Miha, fedegeu'! Pietricic�, prietenu' meu chiar are livad� la Breaza. Nu vb de ac. persoan�. Iar cire�e primesc �i din MO, �n fiecare an. |
||
Axl_R Postat pe 28 Octombrie 2012 12:50 |
||
Atunci...scuze!!! Nu stiam ...ca mai sunt livezi de cirese amare...sunt o bunatate...am facut intr-un an dulceata...s-a mancat numaidecat...sunt delicatese...ma bucur pentru prietenul tau...sa pastreze livada sanatos...ca-s poame rare!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 28 Octombrie 2012 12:54 |
||
http://www.garbo.ro/comunitate/Axl_R/poze/show/73/25721/Bun-t-i-de-la-Cristi-Mc.html Uit�-te! Np. |
||
Axl_R Postat pe 28 Octombrie 2012 12:59 |
||
M-am...si ti-am...uita-te!!!! Felicitari !!Eu ...atunci cand fac asa ceva..o pun in borcanele mici...se mananca unul o data...!!! Foarte frumos,Axl_R...este adevarat...omul cinsteste locul!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 28 Octombrie 2012 13:14 |
||
Am v�z't �i am... �la mare-i t�rie. | ||
Axl_R Postat pe 28 Octombrie 2012 13:19 |
||
Io vreau din ala mare......jumate ...Ioooi...ba nu ca o sa fiu (T)rotty... |
||
Rotty Postat pe 28 Octombrie 2012 13:27 |
||
Si jumatatea cealalta este a mea..asa...ca mi-ai zgandarit pofteleee!!!! Rotty...tu iai jumatea de sus...si eu...pe cea de jos!!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 28 Octombrie 2012 13:29 |
||
Ok,incep io deci,si ma opresc unde cred ca e jumatatea ....daca nu mai vad bine,nu-i vina mea | ||
Rotty Postat pe 28 Octombrie 2012 13:33 |
||
M�iiii, l�sa�i-mi �i mie! Io am f�cut crenvu�ti �n plapum�...acu' tr�b� s� fac salata de pitioac�. Deci, pauz�. |
||
Axl_R Postat pe 28 Octombrie 2012 13:37 |
||
Tie iti lasam sticla ca-i frumoasa eticheta....sa o dai la umplut ...hac... | ||
Rotty Postat pe 28 Octombrie 2012 13:40 |
||
Merci Re!...eu mananc numa' gogosi infuriate si umplute cu nuca si jeleu' . Poi daca nu consun Omega3.... is racit, tata iarna....stii??? :( nu stii,na. Nenea Cristi, om cu eticheta/pi bune....da o iesit prea amara dulceatza anu' asta!;)) zi fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Octombrie 2012 13:41 |
||
Merci Re!...eu mananc numa' gogosi infuriate si umplute cu nuca si jeleu' . Poi daca nu consun Omega3.... is racit, tata iarna....stii??? :( nu stii,na. Nenea Cristi, om cu eticheta/pi bune....da o iesit prea amara dulceatza anu' asta!;)) zi fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Octombrie 2012 13:42 |
||
Haiiii...ca tare-i buna ciresata ...mai....hac.hac....Rotty...ai baut si din jumatatea me!!!! Axl_R...uite sticla...s-o dai la umplut degraba...hac!!!! Buna ziua,Supi...tat suparat esti???? |
||
The_rock_flower Postat pe 28 Octombrie 2012 13:47 |
||
Asa am vazut eu..... ...hac... | ||
Rotty Postat pe 28 Octombrie 2012 13:51 |
||
Pune-o...iuti..la loc...eiii...comedie...hac..da'...parc' mai mere o dusca!!!!!Hac... !!! | ||
The_rock_flower Postat pe 28 Octombrie 2012 13:58 |
||
Maiiii...io ies sa mai trebaluiesc pic pana mai e soare....si la pasarele tre sa dau....cam pe 3 carari da ma descurc . | ||
Rotty Postat pe 28 Octombrie 2012 14:03 |
||
Gataa...pauzaaaaa!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 28 Octombrie 2012 14:08 |
||
Supi, Omega pt tine. http://www.youtube.com/watch?v=HogB62VT0XE Nu mai zic nica, a�i b�ut t�t, io am r�mas cu sticla. |
||
Axl_R Postat pe 28 Octombrie 2012 14:16 |
||
Ma mustra constiinta....Pot sa ma revansez cumva ? | ||
Rotty Postat pe 28 Octombrie 2012 14:39 |
||
Peut-être. | ||
Axl_R Postat pe 28 Octombrie 2012 14:45 |
||
Ia....sa las si aici cateva scovergi...le acopar cu un servet....si cateva .cu tot cu vaza....si putina muzica...o seara frumoasa!!! http://www.trilulilu.ro/muzica-dance/celine-dion-mega-hit-mix-the-greatest-megamix-melo |
||
The_rock_flower Postat pe 28 Octombrie 2012 16:40 |
||
Aha! M�nc�m minciunele! Iar m�nc�m? | ||
Axl_R Postat pe 28 Octombrie 2012 17:14 |
||
Iar! Si acestea nu-s minciunele...chiar sunt scovergi....m-am saturat de cand tot intind la ele....miros numa' a aluat si vanilie!!!! Pofta buna!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 28 Octombrie 2012 17:20 |
||
La noi �s minciunele. �s cu g�uri... Mc! Minteni fac 100...de kile. |
||
Axl_R Postat pe 28 Octombrie 2012 17:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Introducere | 6 | De la: Dor_marunt 20 Decembrie 2009 08:55 |
Ce inseamna omul bun si omul rau? | 39 | De la: anaROBERT 16 Ianuarie 2011 23:55 |
De ce oare s-au facut razboi din cauza religiei? Oare cine sunt principalii vinovati? Oare de ce oamenii nu se accepta unii pe altii pt ca au un cult diferit de a lor? Cu toate ca poate nici ceilalti nu ar fii crestini adevarati? | 29 | De la: sunsset 31 Octombrie 2011 23:54 |
|
||
dau o cafea degeaba! | 47 | De la: AGAPI_MOU 27 August 2009 17:26 |
RELATII ESUATE... LA VARSTA NOASTRA... | 0 | De la: 12 Martie 2010 14:07 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri