Si İrina este asistenta pe acolo, Betty si cu Rotty dezerteaza de la datorie. Sunt pacienti multi si nu ma mai deescurc cu ei. Am bagat si un asistent sef la femei, unul Calin din Cluj. Psss,, e tanr :)) Va pup pe toti pe portofel ma duc sa imi iau un catel azi nu stiu ce e cu mine, ca vorbesc numai in rime cred ca m-am imbatat am scris asta si-am plecat. |
||
Sarikiz Postat pe 3 Ianuarie 2013 21:01 |
||
---|---|---|
salutare, salutare...ce faceti voi surioare,...ce mai e nou sub soare? | ||
jeje2011 Postat pe 3 Ianuarie 2013 21:23 |
||
la mine nimica...mananc!!! | ||
|
||
ladyDY Postat pe 3 Ianuarie 2013 21:29 |
||
Bine surioar�, azi vb in rime se pare Io cro�etez �i pe voi...v� citesc. |
||
Axl_R Postat pe 3 Ianuarie 2013 21:33 |
||
De la: Sarikiz, la data 2013-01-03 21:01:40Si İrina este asistenta pe acolo, Betty si cu Rotty dezerteaza de la datorie. Sunt pacienti multi si nu ma mai deescurc cu ei. Am bagat si un asistent sef la femei, unul Calin din Cluj. Psss,, e tanr :)) ehee cum era sda te prind eu.adika cum numai lui Calin sa i faci reclama ??? ia stai ase..ca mi -s invidioasa..da eu ce ..nu-s buna...??? |
||
Iryna_Iry Postat pe 3 Ianuarie 2013 21:43 |
||
pofta buna Dy, fir intins la croseta axl, daaa rima re ia, e periculos de contagioasa:D | ||
jeje2011 Postat pe 3 Ianuarie 2013 21:45 |
||
Foaie verde trei capuse. Seara asta stau pe tuse |
||
Rotty Postat pe 3 Ianuarie 2013 22:06 |
||
Na�a mea �i obosit� N-are chef de lucrat la Cr�m�. Ia un ceai �i un Restu' m�ine, tot aici. |
||
Axl_R Postat pe 3 Ianuarie 2013 22:19 |
||
Iau finutzo cu placere ... Mai departe nu mai mere... Pe maine |
||
Rotty Postat pe 3 Ianuarie 2013 22:33 |
||
daca.i tuse, dai cu ceai... sau cu miere daca ai... la capuse dai cu shprai :D :* | ||
jeje2011 Postat pe 3 Ianuarie 2013 22:37 |
||
�i t�rziu dragii mei Io n-am lei de RENEL A�e c� v� �uc �i la soamne m� duc. |
||
Axl_R Postat pe 3 Ianuarie 2013 22:41 |
||
daaa:(, la culcare toata lumea...raman io sa sting lumina...maine de nu m.otzi gasi,...de sub masa oi iesi... | ||
jeje2011 Postat pe 3 Ianuarie 2013 22:42 |
||
Beata sunt de suparare si merg lent pe carare Clondirul mi s-a varsat n-am bani de cumparat İrina s-a suparat ca pe ea n-am laudat dar ii faina si frumoasa sa fie sanatoasa cu toatele sa va drojditi nu stiu maine de ma gasiti. Ca eu la nebuni ma duc seara buna si va tuc. Belea mare ce-am capatat sigur azi m-am imbatat de numai rimat vorbesc mintea mi-o chinuiesc cum sa scap de boala asta mai beau una si cu asta Basta. As mai scrie paine maine dar ma duc sa cumpar paine. |
||
Sarikiz Postat pe 3 Ianuarie 2013 23:39 |
||
Am uitat sa sting lumina iar maine dati pe mine vina ca s-a consumat curent maine aduc alt dement. Noapte buna va doresc numai eu ma chinuiesc sa beau aici singura de ce nu spuneti "taci dn gura"? |
||
Sarikiz Postat pe 3 Ianuarie 2013 23:43 |
||
da de ce sa taci din gura? ca n.ai intrecut masura... si de bei,..bei tot in gura | ||
jeje2011 Postat pe 4 Ianuarie 2013 00:50 |
||
si nici nu esti singura | ||
jeje2011 Postat pe 4 Ianuarie 2013 00:53 |
||
Bea,bea ..nu te lasa! Uita ca vita e grea! |
||
elisabeta_boia Postat pe 4 Ianuarie 2013 00:55 |
||
erata: VIATA...e grea! |
||
elisabeta_boia Postat pe 4 Ianuarie 2013 00:55 |
||
=)) deja ma gandeam la bovina... | ||
jeje2011 Postat pe 4 Ianuarie 2013 01:10 |
||
Buna dimineata poetelor ! http://beforeandafterbrides.files.wordpress.com/2010/08/heart_coffee.jpg?w=500&h=375 http://2.bp.blogspot.com/_9Ul0xpCgJE0/RyA-CKZH8-I/AAAAAAAAD2U/nIVUAsY4Njo/s320/Goodmorninnwatermovin.jpg http://somnulescu.com/wp-content/uploads/2012/07/vineri-150x150.jpg http://2.bp.blogspot.com/-qdVL7evuSKM/Tm9kcZioW8I/AAAAAAAACKI/n4eMe2ukCng/s200/vineri.gif |
||
Rotty Postat pe 4 Ianuarie 2013 08:26 |
||
V-am adus ceva buuuuun.... http://4.bp.blogspot.com/_FenZEHHUn8s/TAYnabba2aI/AAAAAAAAEUg/jWUGzWLteBc/s400/dana2dor2_spuma-capsuni_01_380x270w+copy.jpg http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpayiMiCQKLHTojt2vPcYQYbpahHlTc0qkkjgqJyFzK4IHnPFXqK-ToUNmMg http://retete.unica.ro/wp-content/uploads/2010/07/prajitura-diplomat-cu-capsuni.jpg http://i0.tagstat.com/image08/6/e14e/00AG0549K5e.jpg Sa-i lasati si lui Supi.... |
||
Rotty Postat pe 4 Ianuarie 2013 09:41 |
||
Neata! Ati deschis deja crasma? Sunt mahmura de la atat bautura. Jeje tot sub masa este? Sa ma frec la ochi sa vaz mai bine ca azi iar o sa vorbesc in rime. drace iar m-a apucat sa vorbesc ca un turbat. Aici in crasma-s beat mai tarna-un pahar mai leat. Sexul eu mi l-am schimbat Vreau sa fiu baiat. si sa umblu beat. De gard sa ma tin si sa beau pelin. İn sant sa ma rastorn apoi sa cad in horn. Mama mea plange mereu ca am ajuns un derbedeu Pe femei si bautura eu vreau sa pun gura. Nu stiu cat o mai tinea c-a venit si vinerea hai la crasma la betie sa facem si o hotie inimi noi sa furam si sa le abandonam. Jeje a adormit sub masa c-a zis ca e mai frumoasa cu sticla goala in mana nemancata de-o saptamana. Rotty este mai serioasa si cateodata retrasa mai bea din cand in cand doar cand ii vine un gand. Betty pleaca mai mereu sa faca baie-n helesteu pe la Cluj este mereu si mai bea cate-un cockeu. Axel vine-n crasma beata si mai da cate-o erata ca ea este poeteasa nu fiica de preoteasa. İrina este pe faza si mereu mai comenteaza pe la casa de nebuni sta de ani buni. Eugenia lipseste ca o doaga ii lipseste de cand este biscuit am inceput ca sa o uit. Bitul este generos ca are portofelul gros el la toate ne da halba si joaca si alba-neagra. Mai lipseste barboneli o fi gasit ceva Martinelli pe aici nu a mai dat sa faca un rabat el de-afaceri se ocupa si se uita cu o lupa sa nu i se fure bistarii si alunga popo..arii. Daca pe cineva am uitat sa nu fie cu banat ca umblu din crasma-n crasma si mereu eu sunt desculta cu mintea ingreunata si mereu beata. La crasma mereu se-aduna numai lume buna aici s enasc poezii dar si prietenii. Hai noroc si voie buna ca acuma zbor pe luna ! |
||
Sarikiz Postat pe 4 Ianuarie 2013 14:01 |
||
De la: Sarikiz, la data 2013-01-04 14:01:32Neata! Ati deschis deja crasma? Sunt mahmura de la atat bautura. io dau o coffeee... neagra si tare... bravo pt rime..ai talent..ai incercatsa scrii poezii ?? sa publici ..ar prinde bn la copii... |
||
Iryna_Iry Postat pe 4 Ianuarie 2013 14:13 |
||
"Rotty este mai serioasa si cateodata retrasa mai bea din cand in cand doar cand ii vine un gand " Iote unde statea seriozitatea . |
||
Rotty Postat pe 4 Ianuarie 2013 14:35 |
||
Ai gre�it m�i Sari Io-s nepoat� chiar de preot Poc s� beu mult �i bine Ia d� un Beck's la mine! |
||
Axl_R Postat pe 4 Ianuarie 2013 17:36 |
||
biscuit biscuitel ia papa mata din el langa tine tot sa stea Eu genia intr-un cer violet n-am gasit rima pe masura , dar imi place http://www.youtube.com/watch?v=0FWBNVefAq4 |
||
Eugenia_ Postat pe 4 Ianuarie 2013 18:00 |
||
Mey, io nu-s Sari de-mbracat ci fata de maritat dar daca umbla beata nimeni nu ma iarta. Cine sa ma ieie cand imi cresc tuleie si barba se-arata parc-as fi iar beata! Tot in rime eu ma dau sa fiu pentru voi bau-bau ca de mine nu scapati chiar daca o sa urlati ca pe voi eu va stresez nu-i mai bine sa va distrez? La nebuni nu vreti sa fiti haideti, nu fiti zgarciti bere voi nu vreti sa dati ca sunteti voi mai turbati. Poezii eu am mai scris dar in timp s-au prescris nu au vrut sa publice ca nu erau pudice numai prostii scriam pentru ei eu nu contam ca sunt buna poeteasa publicau pe cei cu punga groasa. Dati mai bine un toi de tuica sa va zic pe nume: "Puica". Fetelor vreau sa ma clatin cum bate vantul un paltin. Eu prin crasma de mai intru o sa va mai cer un litru. Mai bine ma duc acasa si imi pun capul pe masa vise dulci eu sa am ca doar n-o fi haram ! |
||
Sarikiz Postat pe 4 Ianuarie 2013 18:05 |
||
De la: Axl_R, la data 2013-01-04 17:36:47Ai gre�it m�i Sari Eu Beck-sul daca ti-l dau in curand o sa zici Miau in patru labe-o sa mergi si floricele sa culegi. |
||
Sarikiz Postat pe 4 Ianuarie 2013 18:08 |
||
De la: Eugenia_, la data 2013-01-04 18:00:39biscuit biscuitel Dupa atata bautura vreau sa bag ceva in gura multam de biscuite nimeni sa nu te uita. Sfinxul te iubeste si nu te ocoleste. Pe-un cer violet eu te astept. cu o floare-n mana sa iti faci cununa. |
||
Sarikiz Postat pe 4 Ianuarie 2013 18:11 |
||
sper ca nu buchetul meu vreau o vaza! fetelor |
||
Eugenia_ Postat pe 4 Ianuarie 2013 18:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce preotii critica doar femeile si nu critica si barbatii? pt ca barbatii iau atitudine pt ca nu permit sa fie jigniti si criticati de o adunatura de hoti | 94 | De la: ingerasulcumintesiluptator 19 Noiembrie 2014 22:24 |
E POSIBILA O RELATIE INTRE DOUA PERSOANE CARE S-AU CUNOSCUT PE NET | 37 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 16:21 |
Eu Capricorn El Pesti | 5 | De la: AnkaLuana 16 Iunie 2012 10:15 |
|
||
CUM SA REACTIONEZI IN FATA CRITICILOR LA SERVICIU. | 4 | De la: ingerasulluptator 13 August 2012 17:44 |
platiti vaccinul de 12 luni? | 1 | De la: kidz007899_NADIA 12 Februarie 2011 15:44 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri