V�d. Apoi aud. | ||
Axl_R Postat pe 6 Ianuarie 2013 11:37 |
||
---|---|---|
Si pi mini m-o ....pleosc cu aghiazma si cu busuioc pisti ochi si pisti tat....daaaaa, popa,cini altcineva? | ||
Fss_ssu Postat pe 6 Ianuarie 2013 17:55 |
||
Sara! La mine o fost ieri...popa. F�r� pleo�c. |
||
|
||
Axl_R Postat pe 6 Ianuarie 2013 18:11 |
||
daaaa?? ....si i-ai dat bani? ....;)) |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Ianuarie 2013 18:39 |
||
La noi nu se d�. �tiu cum �i...v�zut �n MO. | ||
Axl_R Postat pe 6 Ianuarie 2013 18:49 |
||
nu se da? la voi, se cere?? ....sa nu zaci ca i-ai dat di baut s-o plecat popa pi 3 carari la alta casa? |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Ianuarie 2013 19:39 |
||
Nu se cere, bre. �i n-o b�ut popa. | ||
Axl_R Postat pe 6 Ianuarie 2013 19:47 |
||
iote .si crasma deschisa brrrrrrr , ia sa intru nitel ...... intai sa ma scutur de zapada .....asa cine-i pe aici ??? ca fac cinste ........crasmaritooooo, serveste pe fiecare cu ce-si doreste si trece in cont la fata |
||
jeanette40 Postat pe 6 Ianuarie 2013 20:43 |
||
Sara buna ..Io am intrat sa vad ce mai faceti ? Pupici la toata lumea |
||
Rotty Postat pe 6 Ianuarie 2013 20:47 |
||
eteeee... stau intr-un colt si mananc!!! voi??? | ||
ladyDY Postat pe 6 Ianuarie 2013 21:05 |
||
Jeny, am adormit pe mas�. La t�t� lumea! |
||
Axl_R Postat pe 6 Ianuarie 2013 21:13 |
||
neata! Ce faci Rotty, aduci popa la crasma? Stii ca nu are voie sa predice acilea? Supi, tat cu calindar merji pi ulite? Axelu, tu nu mai esti poeteasa? Ca mie mi-o trecut. Eugenia nu o mai vaz, Mey, mi-am pus busu�oc sub cap azinoapte sa vaz cini indrazneste sa ma ieie, si am visat deja pi unu. İn noaptea asta imi mai pun sa il visez pi altul, ca di primu nu mi-o placut, poate il dau la schimb. Haideti la İordanit. Pi care il prindem il punem lachin mare. Care aduce beutura? http://www.youtube.com/watch?v=m7GQ2oU7mSo |
||
Sarikiz Postat pe 6 Ianuarie 2013 21:31 |
||
Sari, trebi...sorry. V� �i NB! |
||
Axl_R Postat pe 6 Ianuarie 2013 21:37 |
||
Of!!! ci vremuri nimeni pi aicea?! .... di fapt: Jeny, da si fuge:-P Lady, mananca si doarme tata zaua;)).....da numa' bun!!! La floricica, i se face somn tat timp di doarme si-n baie Rottycica nu se mai invarte merge numa' drept Betty, o ramas inzapezita la munte ;) Dor isi poarta singura di grija Flacarica .....cine stie pi unde arde??! eh! ;) _Aura_ ii prezenta la toti "ingerii "care apar pi Garbo :) Mara, o disparut in Toamna(cu un domn sau cu o doamna....:( nu mai stiu, sper ca nu cu 62?!) ....mai, stii ca-i tare vinu ' ista de la di fata? ti face sa-ti aduci aminte di tati....:-P Sari, o mutat dimineata, sara si invers mai! te-ai molipsit? Fetele cochetele, isi croiesc tualete noi....pt. cand vine OZN-u' mai zac??....... Da tu, di ci dormi cu capu' pi masa??...ia duti la tini'acasa!....hai, vira! Mai, aveti grija ca aluneca! Zi cu SPOR! |
||
Fss_ssu Postat pe 7 Ianuarie 2013 10:32 |
||
Neata si la multi ani ionilor. Ca sunt pozitivi sau negativi, nu conteste. Tot un ion se numeste. care esti ion sa dai de baut? Sau ti-ai schimbat iar numele sa nu faci cinste? Ca asa faci mereu, ba te cheama Gheorghe si pana sa vina sf Gheorghe il schimbi in Marin, dupa Sfa Maria, il bagi pe Andrei, dupa Andrei vii cu İon si asa mai departe ca sa nu da� de beut. |
||
Sarikiz Postat pe 7 Ianuarie 2013 15:26 |
||
LMA ! Ioni si ioane Sari , daca apare vreunul sa dea de beut,tine-mi si mie un pahar (plin ) pana ma intorc. Am ceva trebi |
||
Rotty Postat pe 7 Ianuarie 2013 15:28 |
||
Nea�a! Cocheata di mini, a�tept OZN-u'. R & Sari |
||
Axl_R Postat pe 7 Ianuarie 2013 15:34 |
||
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/282805_390192084404772_650374319_n.jpg La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor, sa fiti sanatosi si voiosi! |
||
LLisa Postat pe 7 Ianuarie 2013 16:07 |
||
Suparatule,multam de grija..dar la munte o fost MINUNAT!! Mai greu o fost cu ..ridicatul din ..bob... dar m-am..descurcat...spre "deliciul" prietenilor... m-am dat intr-o parte,pe burta,in 4 labe..cu poponeata in...sus ..si am REUSIT sa ma ridic!!Yeees!!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 7 Ianuarie 2013 16:30 |
||
LMA Betty! ....esti o " luptatoare"....tine-o to asa! ...face bine la silueta;)....deci, ai pasit cu dreptu' i.....nu ai stat di loc LLisa, LMA ! .... numa' Ionii pozitivi pot fi sanatosi,restu'....se stie NB! |
||
Fss_ssu Postat pe 7 Ianuarie 2013 17:09 |
||
Suparatu! Deci asa se numeste acum?.."luptatoare?".. :sml-confused000Simteam eu... Cu ..dreptu zici? Ok si puup!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 7 Ianuarie 2013 17:14 |
||
"Cocheata di mini, a�tept OZN-u'. " Acum chiar ca is in ceata....si lapropriu si la figurat.... |
||
Rotty Postat pe 7 Ianuarie 2013 17:36 |
||
Vb cu P�m�nteanu'...vreu �n spa�iu! | ||
Axl_R Postat pe 7 Ianuarie 2013 17:47 |
||
No bine no....Sorry | ||
Rotty Postat pe 7 Ianuarie 2013 17:51 |
||
hapciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu va pup, m-au cucerit virusii eu sed mumos in vaza mea. am nevoie doar de H2O iombesc un soaRe si zambesc...la garbo...OARE? |
||
Eugenia_ Postat pe 7 Ianuarie 2013 18:16 |
||
Io te pup sa corcim virusii . Ai mei stiu si germana... | ||
Rotty Postat pe 7 Ianuarie 2013 18:19 |
||
��zi mumos mumoasa mea Ap� este la �u�mea... Pe Garbo r�zi nu :) c� tot mai mul�i se (ne) |
||
Axl_R Postat pe 7 Ianuarie 2013 18:20 |
||
bre, ce hibrid.... ai mei (de la bere) cred ca vin din rusia О боже как она могла Забыть все поцелуи и обьятия Солнышком в небе для меня была она Но вапрос, кем был для неё я? uitasem ;)) vai cat a durat sarutul imbratisarea ai fost Soarele meu dar cine-s io? |
||
Eugenia_ Postat pe 7 Ianuarie 2013 18:26 |
||
. _ _ . / . . -/. - - . | ||
Eugenia_ Postat pe 7 Ianuarie 2013 19:29 |
||
Aha Te-ai semnat... | ||
Axl_R Postat pe 7 Ianuarie 2013 19:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cadouri pentru cei dragi | 1 | De la: garbo011360 10 Noiembrie 2010 17:01 |
Crede-ti ca exista prieteni adevarati? | 42 | De la: quasaria 13 Iunie 2010 22:27 |
buna!!! probleme in relatie | 89 | De la: ciosco92 28 Iulie 2013 10:02 |
|
||
va rog sa ma ajuta-ti | 2 | De la: vieru_cezar_iasi 21 Iulie 2010 01:27 |
EA-GEAMANA, EL-GEAMAN. CE IESE? | 57 | De la: eu_geminy 25 Noiembrie 2010 13:03 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri