Na, unde-i măru' cela? | ||
Axl_R Postat pe 11 Aprilie 2013 12:17 |
||
---|---|---|
Am adus io,ca el le-o mancat pe toate http://www.markerobst.de/image/produkte/400er/apfel-pink-lady.jpg Sa-i lasi unul (lui Supi) ,ca-i cu inimioara roz.....pretenie nu discordie Finutzo |
||
Rotty Postat pe 11 Aprilie 2013 13:23 |
||
Plăcinte cu chimen, caş, mărar, smântână...vrei? | ||
|
||
Axl_R Postat pe 11 Aprilie 2013 13:52 |
||
As vrea.... Da manca tu si pentru mine Io promit sa pap pentru tine oare ceva bun si dulce....inca nu stiu ce... Fug la trebi |
||
Rotty Postat pe 11 Aprilie 2013 14:24 |
||
De la: Rotty, la data 2013-04-11 14:24:51As vrea.... Da manca tu si pentru mine Io promit sa pap pentru tine oare ceva bun si dulce....inca nu stiu ce... VREI SA-TI DAU EU O IDEE? |
||
garbo_10470 Postat pe 11 Aprilie 2013 17:05 |
||
De la: Axl_R, la data 2013-04-11 13:52:25Plăcinte cu himen, caş, mărar, smântână...vrei? e reteta de la timisoara sau de la calarasi? |
||
garbo_10470 Postat pe 11 Aprilie 2013 17:07 |
||
pofta buna | ||
garbo_10470 Postat pe 11 Aprilie 2013 17:12 |
||
De la: Axl_R, la data 2013-04-11 13:52:25Plăcinte cu chimen, caş, mărar, smântână... evrei? e de post? |
||
garbo_10470 Postat pe 11 Aprilie 2013 17:13 |
||
Salut! :*:* ....am lasat merele pi masa nu le-am mancat pi tati ....o disparut??nu-i vina mea c-o vinit altcineva si le-o mancat si acum nu recunoaste. Merci Miha, am luat unu ...mai, asa erau si ale mele dar garbo face pe-a" nebuna" :D si fura,sterge, plezneste si-o ia la s-o fi plictisit saraca de atatia clienti sau numai dovedeste sa citeasca "dedesubturile"....na ca la crasma cred ca am voie sa folosesc limba mea si,ghilimele, paranteze, acolade,crengi,frunze si alte "alea".... Poi ce sa ceri la omul beat?ce-i in gusa si-n capusa....nope, asta-i stare. Re placinta ceia-i buna?? Pastreaza-mi si mie o bucata pt. mai tarziu.......ti rog fr.! ....sau si la tini tre sa tac? Mai vezi ca am rasturnat o bascula de pietris in fata Crasmei.....lasa, nu sparge nimeni geamurile stai linistita:) Sa stiti voi de la mine prietene dragi ca atunci cand vin la voi in vizita, nu urmaresc vre-un scop anume, vin de drag 1); sa va reamintesc " " ca ati dat accept odata si ca-mi este permisa vizita(cel putin asa am inteles eu).2) sa vad ce a-ti mai postat/afisat nou, ca sa nu ratacesc pe tat forumu' ca netotu....da fine, m-am explicat pt. anumite persoane. Eu nu oblig pe nimeni sa ma sau sa nu ma viziteze, dar cand o faceti, ma bucur si uneori intorc vizita cu placere. Nu vreau sa iau in calcul cate clone sau clonite sunt pe forum, le-am dibuit...neinteresant si dar cand vad cum " se bat" unii/ ele cu pumnul in pieptu-i de "arama" si mai bate si din picioare....serios ca ma unfla rasul si imi vine sa fac imaginea alb/negru.la PC-u Deeee! si ce daca?! ori cu tine ori fara, tot un (+ sau-)....stiu asta nu e nevoie sa o spui nici in gand macar. Mai prietenelor, care va considerati totusi prietene, lasa-ti omul in stilul lui de manifestare sau exprimare si invatati mai placut sa lucrati in echipa, nu va scoateti eticheta la interval ca tu esti seful si el/ea ii prostul.De asta si pierdeti,timp,bani si rbdarea in fata unui individ ca mine si mi-o "puneti" in fata cum ca tu nu esti,nu ai, nu accepti....etc. Atunci ce pnm de socializare mai este si asta daca nu stii cum functioneaza" liftul"? Si o trecut deja un an ca sa-mi dau seama la ce nivel sunt eu, la ce "nivel" ma vedeti voi si care sun sansele mele de-a ajunge la subsol..Luati-o cum vreti, eu am dat doar o parere la o bere! Sa va fie cu noroc si la revedere! >:( |
||
Fss_ssu Postat pe 11 Aprilie 2013 17:18 |
||
Mereu am păstrat şi pt Tine. ;) PS : Parcă ştiai că io pun doar mătura în faţa uşii, nu trag zăvoru' când nu-s acas'. PPS :) Paharu' cela se umple şi la mine...apoi dau Restart. %%- |
||
Axl_R Postat pe 11 Aprilie 2013 18:10 |
||
Finutzooo...!!! Am vinit ! Sa nu mai mananci dulce la cina,ca am mancat io 4 bucati http://static1.essen-und-trinken.de/uploads/thumbnails/0009/00000000009/310x310/Mandarinen-Sahne-Rolle-1fd7aa72838061b8549f06ae55587971_fjt2011041161.jpg http://www.lecker.de/media/recipes/kuchengebaeck/torte/Mango-Himbeer-Biskuitrolle-F4716901jpg_img_308x0.jpg Nu simti ca te strang blugii ? ....Io da. Sipi , lasa ca ne intalnim pe aici...Iote iti dau si tie din portia me` ,sa te stranga si pe tine chemesa pe la foale |
||
Rotty Postat pe 11 Aprilie 2013 22:00 |
||
Închid caloriile în şifonier! Io mânc urechea rămasă...iepuraş. NB! Aaaa şi mielu' pt Supi! Sipi... |
||
Axl_R Postat pe 11 Aprilie 2013 22:17 |
||
Acum ca tot vin Pastele , oi da si un miel....acuma ce sa mai fac ? Am comis-o... Sorry Supi... NB ! Finutzo.....mai ies o data la aer si ......somn de voie / nevoie |
||
Rotty Postat pe 11 Aprilie 2013 22:30 |
||
Catel, de fapt, tu ai dreptate....cine se afla pe aici poate sa fie tot el/ea(in alta ipostaza) si pe dincolo si ....peste tot pe Garbo .dar sa joace dupa cum aude melodia preferata iar de ii zgaraie uneori sa-si astupe propriile urechi nu gura celui care canta..... Intamplator poate chiar o pasare pe limba ei canta, dar cine nu o recunoaste cu adevarat pasarea, pune piatra-n prastie ocheste si trage. Acum aveti destule pietre, eu nu le numar nici cate puteti sa aruncati si nici cate mai raman pana peste 5 ani........daca?! nu se stie nici atunci. Paharul meu ii GOL si nu-l mai umplu, nu am de ce si pentru ce.Sorry! asta am constatat si chiar nu-mi pare rau sa imi mentin echilibrul fara sa ma imbat pana ies pe usa asta. Pentru cine intereseaza, sunt un Om normal, fara defecte fizice, psihice, cu coloana vertebrala neafectata, cu moralitate in limitele bunului simt si ofer atentie cu tot sufletul si cu toata simpatia, cui simt ca merita dar stiu sa pastrez si TACEREA si DISTANTA. Ca nu m-am lovit eu de toate relele pana la varsta asta, ii adevarat, dar vad ca" Masa mare" ofera exact Cina cea de Taina. Sa fiti sanatosi si respectati pana la adanci batraneti sa intalniti persoane numai dupa gustul vostru......acru ii vinul asta! brrrr! Crasmarito, esti de treaba si te :* Miha, esti mult mai mult decat arati pe aici:* Jeni, un de fata care a stiut intotdeauna unde ii este locul chiar daca a mai interpretat si alt rol, Aura, putin mi-ai dat prilejul dar am inteles mult mai multe,TAC! Lady, tu nu iubesti numai pisica ta dar nu e rau sa iubesti, Dor o disparut usor si s-o risipit "intrupata" in personajul ce tine evidenta astrelor....mai, si Titanicu s-o scufundat din cauza luminii orbitoare a stelelor in noaptea aia....si o facut 1500 de si recunoscatori stelelor cazatoare...... Dap s-o inoptat prea mult si cred ca plec la Incep sa-mi tarai picioarele si sa-mi sterg urmele......care o sa ramana ultima, aceea o fost la sufletelul meu tot anul si daca s-o deghizat, bravo lui/ei!...o stiut sa "joace". Noapte bunicica! va :*:*:* |
||
Fss_ssu Postat pe 11 Aprilie 2013 23:01 |
||
"dar sa joace dupa cum aude melodia preferata iar de ii zgaraie uneori sa-si astupe propriile urechi nu gura celui care canta..... " Asta-i cugetarea zilei.....si nu numai . http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/549510_168814323275350_223134096_n.jpg Neata ! |
||
Rotty Postat pe 12 Aprilie 2013 07:44 |
||
Pietre pe drum, tot ocolesc şi e greu de urcat. Poate ploaia mă spală de noroiu' drumului. Cărămida-i tăt acolo. |
||
Axl_R Postat pe 12 Aprilie 2013 07:50 |
||
da pe drum numa pietre is? nu si floricele? am adus eu pentru voi un camp Buna dimineata! caramida? construim? |
||
Eugenia_ Postat pe 12 Aprilie 2013 08:15 |
||
EU_.... Io te pupicesc mai intai ......tre sa fac mortarul ? | ||
Rotty Postat pe 12 Aprilie 2013 08:20 |
||
Floricica mea, ţi-aş pune o poezie, da' acu' n-am timp s-o traduc. E vb de un băieţel care construieşte...cum devine turnu' construit tăt mai mare, aşe şi încrederea lui creşte...Bunicu' strică turnu'...el plânge. Bunicu' spune: -Din vise construim castele apoi viaţa are grijă să nu le terminăm. Doar ceea ce nu poţi construi din nou, merită o lacrimă. Restu'... Am scris un roman. Io am pietre. Nu arunc, le folosesc... |
||
Axl_R Postat pe 12 Aprilie 2013 08:28 |
||
La ce ? Sa nu te duca vantul ? Zi cu spor |
||
Rotty Postat pe 12 Aprilie 2013 08:59 |
||
Pe mine? Cu cioco şi prăjitură de la tine... Să aibă la îndemână cel/cea care vrea să arunce. |
||
Axl_R Postat pe 12 Aprilie 2013 09:26 |
||
Ma gandesc sa viu si desara cu o portie consistenta,sa fiu sigura ca nu te inglozi in tina de sirimana ce esti....... Nu mai am timp sa spal ceasca de la cafea. O las pe masa.... |
||
Rotty Postat pe 12 Aprilie 2013 15:02 |
||
Finutzo !!! Ti-am adus " Donauwellen" Am avut grija la transport sa nu stric glazura .... Sara buna http://www.teatime-blog.com/wp-content/bilder/donauwellen_2.jpg |
||
Rotty Postat pe 12 Aprilie 2013 22:04 |
||
Na, vezi că şi tu ai în oală un dicţionar englez - ardelean! NB! |
||
Axl_R Postat pe 12 Aprilie 2013 22:09 |
||
Stai ca iau polonicul si mestec acum . NB ! |
||
Rotty Postat pe 12 Aprilie 2013 22:10 |
||
Sara! Unde-i prăjitura mea? |
||
Axl_R Postat pe 13 Aprilie 2013 19:47 |
||
Care ? Nu ai papat-o aseara ? Azi avem numai http://brockkentman.files.wordpress.com/2011/09/twix-baton.jpg?w=210&h=128 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSr0D8WS3egir5f7kx9BLUHil20MEXXzCyx020Y4D39PQzRA-qD6g |
||
Rotty Postat pe 13 Aprilie 2013 20:09 |
||
Am înţeles...MARŞ! | ||
Axl_R Postat pe 13 Aprilie 2013 20:21 |
||
Offffff.... http://ads-vs-reality.com/wp-content/uploads/2012/08/milky-way-grosspackung-bilder-pictures-packaging.jpg Asa-i mai bine ? Drotui imediat.....Vecina e aici.... |
||
Rotty Postat pe 13 Aprilie 2013 20:26 |
||
Stai!.....vin si io!;)) Sara!:*:* |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Aprilie 2013 20:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Desi extrem de gelos inainte, prietenul isi face o prietena apropiata la scoala | 86 | De la: Cristi_2_0_1 3 Decembrie 2011 00:41 |
De ce barbatii lasa femeile ca se chinuie singure si sa isi creasca copiii singure | 2 | De la: jeanette40 30 Iunie 2011 16:30 |
leoaica si fecioara | 7 | De la: garbo186574 3 Martie 2011 10:38 |
|
||
cunoaste cineva o ghicitoare in timisoara?? | 15 | De la: garbo_7675 4 Octombrie 2012 08:54 |
Fa postul sexual mai usor! | 23 | De la: the_voice 31 Martie 2011 21:03 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri