nu de laudatori are nevoie ... |
||
jeanette40 Postat pe 27 Martie 2012 23:07 |
||
---|---|---|
ce vorbesti...adica , e mai moale asea... nu? si, ma rog, cam de ce ar avea nevoie? |
||
dor72_ Postat pe 27 Martie 2012 23:07 |
||
da, inainte ... ajungea toiagul inainte , apoi ajungea vocea de tunet | ||
|
||
cri_cat Postat pe 27 Martie 2012 23:08 |
||
cri, doaro, nu m-am �nmuiat, bre, doar am lipsit cam mult de pe aici. A, �i am avut �i ceva schimb�ri prin real life. Mari schimb�ri �i mai urmeaz�. Hahaha, pute�i s� crede�i c� m-am apucat �i de publicistic� �n timpul �sta? | ||
Thor_again Postat pe 27 Martie 2012 23:09 |
||
ma, pa tati va tzuc amu' ai ce dor mi-o fost de serile astea... ma, tu ai draguta si te-nsori... da noua nu ne zici nik de publicatiile alea...sa cumparam si noi |
||
dor72_ Postat pe 27 Martie 2012 23:10 |
||
si io care credeam ca te-ai apucat de ......iubit gata , stersei completarea , ca ma ia la zor |
||
jeanette40 Postat pe 27 Martie 2012 23:11 |
||
Na, io plec. Stinge�i lumina, tr�nti�i u�a! Cine pleac� ultimu', face curat! V-am NB! |
||
Axl_22 Postat pe 27 Martie 2012 23:15 |
||
de iubit publicistica, asa-i Thor? gata ... acum am ce citi Apropo de citit ... am cumparat azi o carte sigilata (buna de citit seara inainte de culcare) constat acasa ca incepe de la pagina 16 Maine ma duc sa intreb ce trebuie sa fac pentru a primi si primele pagini. |
||
cri_cat Postat pe 27 Martie 2012 23:16 |
||
Eu nu intreb pe nimeni...Vorbesc(scriu)direct cu tine.Am inteles foarte bine ce ai scris.Chestii cu "impins vagoane" te rog sa te exprimi altcuiva.Imi pare sincer rau ca am stricat seara in crasma,dar trebuia sa o nlamurim. | ||
Rotty Postat pe 27 Martie 2012 23:16 |
||
fetiscano noi mai zabovim daca mai sta si mosu...ca tare am tanjit dupa povesti curatenia...o fac io cri, poate primele 15 erau plictisitoare |
||
dor72_ Postat pe 27 Martie 2012 23:16 |
||
cri! nu pui �ntrebarea corect! nu e "ce trebuie s� fac ca s� primesc �i primele pagini"! �ntrebarea corect� e "chiar vre�i s� m�tur �andramaua asta cu voi ca s� primesc �i primele pagini?!" garantez un rezultat pozitiv |
||
Thor_again Postat pe 27 Martie 2012 23:19 |
||
Noapte buna Axl! probabil, Doruleato ... ma duc sa-mi faca un rezumat |
||
cri_cat Postat pe 27 Martie 2012 23:19 |
||
cand am adus vorba de carte .. s-a blocat garbo Thor ... ma duc inarmata cu un nume si un nr de telefon .. |
||
cri_cat Postat pe 27 Martie 2012 23:39 |
||
cri, am crezut c�-i numai la mine! da, se pare c� garbo nu mai accept� �njur�turi cu cartea |
||
Thor_again Postat pe 27 Martie 2012 23:44 |
||
da, asa-i de la un timp. Noapte buna! ne mai citim si maine! |
||
cri_cat Postat pe 27 Martie 2012 23:47 |
||
Noapte buna si de la mine.Mosulica daca mai vrei sa vorbesti(fara prescurtari,ca critici tot)despre exprimarea literara,fii binevenit. | ||
Rotty Postat pe 27 Martie 2012 23:48 |
||
Noapte buna si de la mine.Mosulica daca mai vrei sa vorbesti(fara prescurtari,ca critici tot)despre exprimarea literara,fii binevenit. | ||
Rotty Postat pe 27 Martie 2012 23:49 |
||
Bun� diminea�a! Cafea pt voi, care sunte�i la munc�, v� trezi�i acum, sta�i dup� perdele. Io beau un ceai �i http://www.youtube.com/watch?v=LEXY4rkX5ec Z�mbi�i oameni buni! Prea multe riduri pe frunte. O zi fain�! So�ul intr� rapid �n cas�, s�rut� so�ia �i prime�te ca r�spuns un s�rut fierbinte. - Acum, spune-mi, cum ar�t f�r� must��i? - Aaaaa! Tu e�ti? |
||
Axl_22 Postat pe 28 Martie 2012 08:19 |
||
O zi frumoasa si plina de zambete iti doresc si tie Eu beau cafea si ascult...pasarelele |
||
Rotty Postat pe 28 Martie 2012 08:33 |
||
.....nu te vazusem | ||
jeanette40 Postat pe 28 Martie 2012 08:43 |
||
Io te v�d! Aici e soareeee! | ||
Axl_22 Postat pe 28 Martie 2012 08:49 |
||
Ai dreaq, t�t la beute, m�h! Hai, lua�i d-acilea s� v� mearg� p� g�t mai bine. http://www.youtube.com/watch?v=iXWiRLeGcSE |
||
Thor_again Postat pe 28 Martie 2012 11:39 |
||
E la favorite! La fel �i vinu'. | ||
Axl_22 Postat pe 28 Martie 2012 12:27 |
||
panty_C Postat pe 28 Martie 2012 12:30 |
||
Clipul. | ||
Axl_22 Postat pe 28 Martie 2012 12:52 |
||
mmmda... fara sa ma refer la noaptea de ieri, dar ascultand a treia oara "clipul", pe care l-am si comentat... cu vocabularul meu redus de limba romana... ma intreb si eu, ca unu' din "afara"... cum naiba, cu asa oameni talentati si in ale muzicii de pe pamantul vostru... a ajuns asa o melodie sub "steagul romanesc", la cac... pardon... la concursul asta Eurovizion !!!! probabil ca nici voi nu stiti... asa ca nu ma astept la un raspuns logic !!!! Thor... ne dai si noua o mica publicitate... din alea de care te-ai apucat ???? catzel... pe mine ma relaxezi, sa stii !!! chiar si suparatu'... ! e placut aici la crasma... chiar daca dupa un pahar in plus.... se mai ridica tonul ! important e sa ne intelegem. hai... sa aveti toti un sfarsit de saptamana minunat... o... am uitat, la voi incepe poimaine, la noi maine seara..... ! si-mi vin si musafiri din Canada ! sa-i mai incalzim un pic... !!! | ||
barboneli Postat pe 28 Martie 2012 15:42 |
||
Barboneli, r�spunsul e clar, simplu, concis: maneaua este la putere �n Rom�nia iar publicul, dar �i un juriu incapabil, a decis. Asta e, ne place sau nu, poporul �sta este, �n marea majoritate, un popor de melteni. A, �i s� nu m� contrazice�i, c� nu m� convinge�i: "Zaleilah" este o manea "clubizat�", mai precis, cum spune cineva: "Piesa din cauza c�reia ni se va duce buhul (c� nu pot spune �datorit� c�reia ni se va duce vestea�) este enervanta Zaleilah, un fel de manea mixat� cu bubuieli gen bumpți-bumpți." C�t despre partea cealalt�, mai ave�i un pic r�bdare. Barboneli, m�ine �ncepe weekendul la tine? E�ti �n Emirate? �tiu c� acolo weekendul e vinerea �i s�mb�ta iar �n Oman e joia �i vinerea. Mai e vreo �ar� cu weekenduri din astea? |
||
Thor_again Postat pe 28 Martie 2012 15:55 |
||
M�i, a ap�rut una care se b�lb�ie de mama focului! Mi-a umplut bula roz cu un singur mesaj repetat ca papagalu'. �la cu "s�n�tatea este aspectul"... Hai s� punem m�n� de la m�n�, s� o trimitem la un logoped. Axl, �sta e cu ultimele retu�uri, nu mai e valabil cel vechi, pe care �l aveam �n profil p�n� azi. |
||
Thor_again Postat pe 28 Martie 2012 16:00 |
||
De la: Thor_again, la data 2012-03-28 15:55:47Barboneli, r�spunsul e clar, simplu, concis: maneaua este la putere �n Rom�nia iar publicul, dar �i un juriu incapabil, a decis. Asta e, ne place sau nu, poporul �sta este, �n marea majoritate, un popor de melteni. nu "tinerelule"... slava Domnului, nu sunt din Emirate... ! sunt doar din Israel... cum am crezut ca stii deja ! la noi week.... asta incepe exact atunci cand a spus Dumnezeu.... ma rog... eu nu am fost de fata, dar asa a ramas ! vineri si sambata (pe vremea aia se lucra si vineri, 1/2 zi doar...) iar Shabatul, a ramas sfant... ma rog, nu chiar pentru toti ! |
||
barboneli Postat pe 28 Martie 2012 16:23 |
||
Ei, da, am uitat de Sabatul din Israel. Cum era aia din Biblie? "Vor schimba timpurile �i Legea Mea!..." Bisericile astea "cre�tine" au schimbat �i timpurile (cu trecerea de la calendarul iulian la calendarul �sta de acum, gregorian, decalat cu dou� s�pt�m�ni) �i "Legea", care era legea Sabatului pe care l-au mutat duminica. Apropos, �tia�i c� Grigore �sta care a aprobat schimbarea calendarului era pap�? Adic� romano-catolic, mare credincios "cre�tin"! |
||
Thor_again Postat pe 28 Martie 2012 16:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
razbunare | 31 | De la: estela 31 Iulie 2010 05:21 |
Nesiguranta | 38 | De la: garbo-Ana 1 Octombrie 2014 19:14 |
Indragostita d un arab | 39 | De la: yanyacharberet 26 Octombrie 2009 21:11 |
|
||
sincer vreau o parere | 41 | De la: pik_nik 16 Octombrie 2009 16:59 |
deschidere club pentru copii in iasi,februarie.2011 | 1 | De la: garbo118447 30 Ianuarie 2011 15:59 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri