ei... hai sa nu intram in "anomaliile" astea legate de religii.... ca nu ajungem nicaieri ! si mai ales de tot felul de "schimbatori" a cea ce era scris in adevarata si prima Biblie.... ! fiecare dupa interesul lui ! asa ca o sa ma intelegi de ce am ajuns un necredincios.... in ale relidiei ! si asta, fara prea multe discutii impreuna cu Irinuca.... ! si Shabatul nu este numai in Israel.... e in primul rand la toti cei care fac parte din poporul "ales"... adica evrei, indiferent unde se afla.... si in Anglia sau Portugalia... o sa te miri, dar tot Duminica se considera prima zi din saptamana. nu se practica... dar asa e ! chestia cu manelismele... mie mi-e greu s-o explic si nici nu incerc.... dar un popor cu o cultura asa de calitativa, cum aveti voi... mi-e si mai greu sa inteleg cum s-a ajuns la decaderea asta.... ! nici macar, la menelisme ma refer... nu au de loc radacina in folclorul vostru sau cultura voastra ! ati lasat se pare, nu tu sau dor sau cri sau.... sa se faca o molima, cu menelismul asta ! poate nu atat cu manelismul.... dar cu decaderea asta in a prezenta, ori ce forma de exprimare culturala ! emisiuni la TV, filme de scurta durata, peripetii de prin tara, exprimari de parlamentari... emisiuni de humor, reclame.... etc. etc. !!!! ok, nu e treaba mea, dar ma afecteaza ! nu stiu de ce..... ! ia zi... ce-i cu publicatile ? ca la muzica, ne-ai convins ! pe mine cel putin ! | ||
barboneli Postat pe 28 Martie 2012 16:56 |
||
---|---|---|
Saraaaa! M�i, nu be�i nica? Io cred c� ave�i g�tu' uscat! Dau o sau dou�! |
||
Axl_22 Postat pe 28 Martie 2012 19:51 |
||
Buna seara la toata lumea.Eu as vrea un pahar cu vin alb.Multumesc | ||
|
||
Rotty Postat pe 28 Martie 2012 19:53 |
||
Imediat! | ||
Axl_22 Postat pe 28 Martie 2012 19:55 |
||
Gata au plecat baietii? Multumesc pt vin. E bun ,rece... | ||
Rotty Postat pe 28 Martie 2012 20:48 |
||
salut, familie ce faceti mai oamenilor? mosule, dadusem io un raspuns asara...de s-o spariet garbo ma si tem sa mai scriu unele cuvinte da' tot o sa-ndraznesc: nu ma fierbe...ca am chef de citit da la blog sau undeva..."sa vaz cu ochii mei" |
||
dor72_ Postat pe 28 Martie 2012 21:42 |
||
baietii au venit.... ! dar nu pentru mult timp.... ! stii dor.... sa nu te temi sa scrii "unele cuvinte". pentru ca sunt unele cuvinte care nu "ating", inteapa sau te face sa nu te simti bine... ! si mai conteaza si tonul... mimica fetii, pe care pe forum nu se poate vedea... sau expresia ochilor cu surasul sagalnic impreuna. hai... sa dau si unul carciumaresei ca ne invita la beut... , eu as bea un pahar de vin rosu, demisec daca se poate !!! | ||
barboneli Postat pe 28 Martie 2012 23:11 |
||
Cred Ca crasmarita doarme dar te servesc eu daca vrei.Ce vrei?Cabernet sau Merlot? | ||
Rotty Postat pe 28 Martie 2012 23:27 |
||
Merlot, ca nu e asa de aspru... ! si multumesc de tratatie... ! | ||
barboneli Postat pe 29 Martie 2012 00:07 |
||
'Nea�aaaa! Las aici un motan negru. Poa s�-l ia cine vrea! Iar nu m-o l�sat s� dorm! Mi-e soooomn! O zi fain�! |
||
Axl_22 Postat pe 29 Martie 2012 08:33 |
||
Buna seara. E deschis? Crasmarita a fost azi plecata...so fi intors? | ||
Rotty Postat pe 29 Martie 2012 19:48 |
||
Sara! Crasmaritzo, te-ai imbatat? ...lasa cheile si fugi la somn! ....nici motanu meu nu-i negru! ...hai, o bere ceva ? |
||
Fss_ssu Postat pe 29 Martie 2012 19:51 |
||
Roty ....nu so' intors nici pe partea cealalta! ...fii tu gazda ,te rog frumos!.....poate apar si clientii ceilalti si sa fim draguti cu ei...ok? .. |
||
Fss_ssu Postat pe 29 Martie 2012 19:55 |
||
Ok dragule.CE vrei sa bei?Eu iau un vin alb | ||
Rotty Postat pe 29 Martie 2012 19:57 |
||
Mai vrea cineva,ceva? Doar avem di tati! | ||
Rotty Postat pe 29 Martie 2012 20:00 |
||
li, tu imi faci cumva complimente? zici ca-s mereu in fata ochilor tai...si ma citesti..."ca la carte" da ce de-a epitete ai mai folosit? daca aveti "di tati"...io nush ce sa va dau... voie buna , un suras ( sagalnic) si toata consideratia mea |
||
dor72_ Postat pe 29 Martie 2012 20:03 |
||
cafea, te rog..si o samanta ceva daca tot stam la un pahar de vorba fistic nu cer....fac paguba | ||
ladyDY Postat pe 29 Martie 2012 20:04 |
||
...dap smochine(smotocite) nu merg? Dorulet, ...o melodioasa ca niciodata,....de asta n-am ...da ,nu de inima albastra....te rog frumos! Ceva care sa te duca ,sa te aduca si sa te tina fix la masa....sa va lasati si voi hainele p'aici cum am patzat io!...ghini?Hai mai zii ceva la mini! :) |
||
Fss_ssu Postat pe 29 Martie 2012 20:18 |
||
zmotocitele ti le fac cadou... | ||
ladyDY Postat pe 29 Martie 2012 20:21 |
||
Noh! Lady... eu beau apa plaata....nu imbata .... si chiar te-o fugarit motanu azi dimineataza? O dat in streche...sigur! |
||
Fss_ssu Postat pe 29 Martie 2012 20:26 |
||
o spui de parca ai fi baut vin facut din zmochine pe mine sau pe printesa mea??? |
||
ladyDY Postat pe 29 Martie 2012 20:32 |
||
Dragilor am fost putin la bucatarie,am facut niste platouri reci cu branzica. Merge la un pahar... Dor, Plata e peste masura.Multumim pt stima | ||
Rotty Postat pe 29 Martie 2012 20:33 |
||
Azi nu pune nimeni muzica? Si.....mai serviti ceva? Nu vreau sa vina crasmaritza si sa zica ca am fost lenesi... | ||
Rotty Postat pe 29 Martie 2012 20:43 |
||
Nici aici nimeni? Atunci merg si eu sa ma uit la tv. Noapte buna la toti | ||
Rotty Postat pe 29 Martie 2012 21:19 |
||
deja???? noapte buna!!! | ||
ladyDY Postat pe 29 Martie 2012 21:31 |
||
Pai daca nimeni nu mai vrea nimic,ce sa tot capai sg pe aici | ||
Rotty Postat pe 29 Martie 2012 21:34 |
||
asa cam asa este !!! am ramas doar noi doua !!! merg si eu la somn !!! noapte buna !!! | ||
ladyDY Postat pe 29 Martie 2012 21:54 |
||
Cine s-a mai b�tut, cine �i-a mai scos ochii? Ladyo, s�cu�u' �la de purici mai tr�ie�te? | ||
Thor_again Postat pe 29 Martie 2012 22:03 |
||
care plecati toti acum ?????? buna noapte Thor |
||
jeanette40 Postat pe 29 Martie 2012 22:04 |
||
No, hai, s� fi�i s�n�to�i �i la pung� gro�i! Bre, dac� a�i fost cumin�i, �n 20 de minute v� mai pun o melodie nou�, dac� nu a�i fost, v-o pun �n 30 de minute. S� nu v� g�ndi�i la pruostii, 'r-a�i voi de pramatii! |
||
Thor_again Postat pe 29 Martie 2012 22:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
poezii de dragoste | 78 | De la: iasomia 21 Septembrie 2009 10:39 |
Buna | 4 | De la: Ciresica 24 Martie 2010 01:55 |
Credeti ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt amanta? | 675 | De la: angel2012 4 Aprilie 2014 16:13 |
|
||
Sfaturi pt bebe! | 10 | De la: Rotty 18 Iulie 2012 15:37 |
Nevoie de sfaturi! Va rog! | 24 | De la: Celleste_ 25 Octombrie 2010 09:45 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri