acu vine Craciunul...acu vine Pastele... | ||
Eugenia_ Postat pe 2 Decembrie 2013 19:18 |
||
---|---|---|
Deja-i scriem lui Iepurasul ? |
||
Rotty Postat pe 2 Decembrie 2013 19:26 |
||
ce? | ||
|
||
Eugenia_ Postat pe 2 Decembrie 2013 19:30 |
||
Nu stiu "ce" , da ma mai gandesc pana la Craciun...Ce uita Mosul , aduce Iepurashul | ||
Rotty Postat pe 2 Decembrie 2013 19:36 |
||
acord absolut! am venit, am cetit, las -ici |
||
Eugenia_ Postat pe 2 Decembrie 2013 19:39 |
||
Io fug la baitza , ca dimineata la 4 iarasi suna ceasul http://cutearoo.com/wp-content/uploads/2012/11/Puppy16.jpg Noapte buna ! |
||
Rotty Postat pe 2 Decembrie 2013 19:46 |
||
Sara! Io nu mananc globuri ma curenteaza! off! nu s-o ridicat ceata! NB! las ciubuc: -cei! |
||
Fss_ssu Postat pe 2 Decembrie 2013 22:42 |
||
Da ce ? I musai sa mananci din pom ? Te uiti la pom si papi din blid http://bilder.4ever.eu/data/674xX/essen-und-getranke/platzchen,-erdbeeren-174982.jpg Dimineata frumoasa La mine e cu bruma , frig si parbriz inghetat....da-i frumos. http://bilder.4ever.eu/data/674xX/natur/landschaften/verschneite-baume,-winter,-frost-147597.jpg |
||
Rotty Postat pe 3 Decembrie 2013 06:00 |
||
si la mine-i promoroaca, n-o 'nghetat, se mai gandeste ieeee! da tu ai si zapada Rotty, nu ti-o 'nghetat coada?;)) salut, :* si spor la trebi si mie si voua! |
||
Fss_ssu Postat pe 3 Decembrie 2013 10:45 |
||
Inca n-am zapada , numa bruma de vreo doua deshte . Cica maine iara ploua ....Nema soaRe... -ic , iute o gustare si fugutza pe camp http://us.123rf.com/400wm/400/400/robynmac/robynmac0904/robynmac090400137/4706986-gesicht-auf-dem-brot-aus-kase-sprossen-capsicums-tomaten-gurken-und-sultaninen-gesundes-naschen-spas.jpg |
||
Rotty Postat pe 3 Decembrie 2013 12:49 |
||
Na! o aparut soaRele, are si mart_ea program! mai, nu "scuipa" .....ca fuge repede;)) |
||
Fss_ssu Postat pe 3 Decembrie 2013 15:04 |
||
Ba la mine o aparut , ca io-s mai cuminte | ||
Rotty Postat pe 3 Decembrie 2013 15:11 |
||
Vaiii...de cand nu s-o mai dat cu matura prin beciul asta ? http://cdn.fotocommunity.com/images/Essen-Trinken/Getraenke/Vorrat-a32547579.jpg Ala o fi gaz de lompa ? |
||
Rotty Postat pe 3 Decembrie 2013 20:00 |
||
Noapte buna |
||
Rotty Postat pe 3 Decembrie 2013 21:17 |
||
Zaua buna! ce liniste! nici focu' nu mai arde.....da, il aprind eu, baRemi, sa fie cald si liniste! Sa pun si pi mese?! ..... Oh! meRg sa aduc apa ca aici o inghetat cismeaua:( ...da' ma'ntorc si va -up..... |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Decembrie 2013 12:36 |
||
...intai pe Rotty si dup'aia pe cine?..mai pe seara ar merge si un vin fiert cu scortisoara..sau sunteti in post iar eu prea obraznica?..fiti ingaduitori,sunt noua,iar voi deja un pseudogrup de prieteni ...si m-am oprit in batatura voastra,este frig si mi-as dori doar o cana fierbinte intre maini..fie ea si de vorba,daca altfel nu-i loc.... | ||
albastrudinclipe Postat pe 4 Decembrie 2013 13:51 |
||
nu pup catel Pi Miha, daaa, si pi....da nu-ti zac tie ca esti "noua" ....cum sunt eu inghetat in locu' cela intim Mai, vezi ca ai scris coRect pisti tat, numa' partea cu "pseudogrup-ul" ii ca nu stiu la ce parametri vrei matali "o cana di vorba"? ma rog fr. ! da' o sa-l clocotesc ghini sa-i sara mirosul di scortisoara si sa se imprastie pisti tat..... Na, am vinit! |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Decembrie 2013 14:36 |
||
incercam sa imi amintesc daca scortisoara are un efect afrodisiac,deoarece in aceasta eventualitate ti-as putea-o recomanda in scopul dezhetarii locului sensibil,mai sus amintit de catre tine .hai ,fii baiat bun si pastreaza-mi fierbinte cana aia de vin ,pentru deseara.ce trebuie sa faca o femeie frumoasa ca sa se imprieteneasca cu voi,sa fie doar frumoasa? | ||
albastrudinclipe Postat pe 4 Decembrie 2013 15:08 |
||
nu pot fi "baiat bun" findca nu stiu cat esti de frumoasa da iti zac io ca scortisoara ii cu efect ca si de_menta Ii mai buna cocoa da, nu merge cu vin fiert....da laaasa, iti pun piper boabe si gata....zahar iti pui tu cat vrei....ghini? sa te'apropii tu di mini? ...ia! 8-> na! Mai, da cati ani ai di esti fr.? Sara pi deal! |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Decembrie 2013 17:56 |
||
Io-s tare frumoasă şi deşteaptă şi modestă şi am prieteni, oioioiooiiii! Da' numa' când îi vb de altfel... Na, nu mai fluier, că se face curent. Aaaa, şi îs nouă-nouţă! |
||
Axl_R Postat pe 4 Decembrie 2013 18:05 |
||
na! o aparut "concurenta"! ;)) Stai crasmarito ca inchid usa sa ramana caldura 'nuntru! Ghini ai vinit! ia loc colo langa foc si aduna caldura.....ca, nu se stie cat o tine iar_na! dizbraca-te sa ti vad si eu cat "nou-nouta" esti!..... |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Decembrie 2013 18:24 |
||
..cati ani vrei sa am?!?(emoticon cu zambet flu-flu). citeam undeva despre parerea unui spaniol,care afirma cu tarie ca el ar apartine singurei natii,in care barbatii pot face dragoste fara a apela la ajutorul unui pahar de vin.rosu.O fi adevarat?!?Dincolo de atitudinea,evident rautacioasa,la adresa confratilor sai planetari,''cocoa''amintita de tine pare infinit mai eficienta:).Spun asta doar ca sa vezi ca eu pot fi ''fata buna''chiar si in eventualitatea(Doamne fereste!) ca tu sa arati ''nashpa''de tot!:).Iti multumesc pentru cana de vin,apreciez si grija cu care ai presarat boabele de piper....pot sa ma apropii indeajuns de tine incat sa iau cana intre palme?:)Promit sa nu iti fac(prea mult)rau.... (''Sara pi deal''..''..as vrea sa fac cu tine ce face primavara cu ciresii''... ...tu cati ani ai?!?:) |
||
albastrudinclipe Postat pe 4 Decembrie 2013 18:30 |
||
Cineva, cândva îmi spunea că-s unică, da' iote am devenit concurenţă. Nu, nu sparg oglinda, n-am nevoie de noroc! TU, ai văzut cum sunt, musai să mă dezbrac...de caracter? |
||
Axl_R Postat pe 4 Decembrie 2013 18:31 |
||
ei laaasa BZ-au, mai schimba putin "ruta" Si ce? daca am vazut inseamna ca tRe sa fii asa mereu? TU, nu bei vin fiert cu piper, niciodata? |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Decembrie 2013 18:40 |
||
Io cel puţin recunosc, că mă doare coloana. Şi merg, pe ac. drum. Nu, nu beu! |
||
Axl_R Postat pe 4 Decembrie 2013 18:44 |
||
Scumpo, asa mi-e di greu sa-ti pronunt numele incat ii dau dreptate "spaniolului" pi care il stiu eu si care zicea: "femeia flu-flu, gandeste, dar si doreste":-P.....iote ca ai confirmat :) sau ii pura coincidenta! si EU care credeam ca esti o floricica! |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Decembrie 2013 18:45 |
||
..''scumpo''e perfect.ce rost sa imi mai rostesti numele ?!lasa asta cui vrea sa ii fie greu!:) si daca tot a fost vinul fain,zic si eu,asa ca sclavul lui Midas,singura...nu este vorba de concurentza,nu vreau sa iau ceva ce nu este al meu,dimpotriva...am intrat sa va dau buna seara si sa vad daca sunteti ospitalieri,este loc de zambete pentru toata lumea,nu-i asa? una peste alta,va doresc o seara frumoasa,frumoasa,frumoasa!:) |
||
albastrudinclipe Postat pe 4 Decembrie 2013 19:00 |
||
Seara buna . Io is io si gata , da lasa povestile si uitatul dupa si flu-flu si ia-mi astea din brate... http://de.listofimages.com/wallpapers/2012/09/Lebensmittel-Trauben-Wein-%C3%84pfel-485x728.jpg ...mi-o rupt manile ...Na , si mi-o intins ploaia si fardul. Acuma nu mai is frumoasa |
||
Rotty Postat pe 4 Decembrie 2013 19:03 |
||
Sara buna fata albastra Supi...strugurii is pentru crasmaritza. Nu ai auzit ca nu bea ? |
||
Rotty Postat pe 4 Decembrie 2013 19:05 |
||
''Una peste alta'', mare adevăr! Poţi lua liniştită tot ce vrei, nimic nu-i al meu... Iar plouă cu OZN-uri. |
||
Axl_R Postat pe 4 Decembrie 2013 19:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
95 LA SUTA DIN BARBATI SUNT FARA CARACTER..sau mai degraba 99 la suta fara caracter si doar 1 la suta este cumsecade | 68 | De la: roramona 5 August 2011 04:42 |
lapte praf | 1 | De la: kidz008208 20 August 2010 12:25 |
am facut ce am vrut | 13 | De la: SAL 7 Ianuarie 2012 11:21 |
|
||
Ce sa va aduca MOS CRACIUN in seara de Craciun? | 765 | De la: elisabeta_boia 21 Decembrie 2012 23:44 |
Chipurile lui Dumnezeu... | 98 | De la: garbo101426 13 Iulie 2017 08:27 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri