si io vreau o inimioara.... Sfantul Nicolae va aduce-n dar Multa fericire si un...trandafar.... Am fost mult plecata, dar nu v-am uitat Si imi cer iertare de v-am suparat. Si va zic din suflet: va iubesc copii... Mi-ati umplut viata doar cu bucurii, Si revin la Garbo azi doar pentru voi Sa va vad aicea...sa fac taraboi, Multa galagie...sa ma auziti... Si toti de pe unde, la mine sariti. Sa va vad aproape, sa mai rad cu voi, Sa-mi spuneti da' iute, tot ce e cu voi. Vreau sa fiti toti bine, sa va veseliti Sa radeti cu mine si sa-mi povestiti C-am lipsit atata si nici n-am raport Noroc cu fantoma, ca mi-a dat un ghiont Si ii multumesc, este important Sa te simti iubit si cand esti distant V-as mai spune multe , ca doar voi ma stiti Cand m-apuc la vorba, nu ma mai opriti... Dar v-astept si vreau cu mult drag s-ascult Toata "intamplarea" ceea de demult Cam de cand lipsesc...ca e-aproape-un veac Dar dac'am de lucru, spuneti : Ce sa fac? Haideti fratii mei, cu Mos Nicolae Sa spunem povesti, amintiri - o droaie... |
||
dor72_ Postat pe 6 Decembrie 2013 00:30 |
||
---|---|---|
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/e6/81/cb/e681cb90b8fc967ab87f55fd550e09fa.jpg Neata ! Sper ca v-ati gasit ghetutzele pline cu cadouri . Dor......pentru tine. http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/a4/63/e4/a463e4d8adb05e9a6c676d5611ff8d24.jpg Dimineata frumoasa tuturor. |
||
Rotty Postat pe 6 Decembrie 2013 07:58 |
||
din aceasta cauza am gasit eu nuielusa in cizmulite. era cea imprumutata lu' trandafar :* mai, Mosul a trecut si pe la mine a lasat pentru voi niste -ci. vii dau, ca nu-s zgarca ;;) si iar m-am necajit , ca nu l-am zarit.... neata! si fug la trebi! o zi frumoasa sa aveti! si pentru RE sa gaseasca un paaaaaaaaa |
||
|
||
Eugenia_ Postat pe 6 Decembrie 2013 08:20 |
||
Spor sa ai Eu_ . | ||
Rotty Postat pe 6 Decembrie 2013 08:37 |
||
De la: dor72_, la data 2013-12-06 00:30:13si io vreau o inimioara.... La multi ani dor... si sa ramai asa neschimbata toata viatza... ! frumoasa poezie si daca nu semnai (sau semna-i...) tot stiam ca e scrisa de tine !!! sa-ti traiasca familia si sa aveti parte de sarbatori minunate si imbelsugate... ! nu la calorii ma refer ! si la multi ani tuturor ce respira si stranuta pe garbo si in afara lui... !!! |
||
barboneli Postat pe 6 Decembrie 2013 08:42 |
||
si eu vreau sa-ti ofer dor... niste flori !!! se zice ca trandafirii rosii ajuta sa nu uiti... ! ai ocazia sa verifici acum !!! http://hdw.datawallpaper.com/nature/roses-hd-wallpaper-333081.jpg si pentru toti cei cu numele asortat... la Nicolae, fete si baieti... cate un fir de trandafir la fiecare ! http://hdw.datawallpaper.com/nature/rose-wide-wallpaper-334492.jpg |
||
barboneli Postat pe 6 Decembrie 2013 09:03 |
||
Va doresc o zi ca in povesti ... http://i7.tagstat.com/p1/0/YgKPLy2-plQ-tDJcFAgTbHdQ9EqTDWixtN6b82YulDGYAmsxc0593A==.gif |
||
Rotty Postat pe 6 Decembrie 2013 09:08 |
||
mmda... frumoase povesti pe la voi... !!! pe aici circula altfel de povesti.... gen 1001 de nopti ! nu fum si nu zapada si nu brazi... ! casutze este... !!! dar o sa-mi imaginez ca in povestea ta... ! |
||
barboneli Postat pe 6 Decembrie 2013 09:17 |
||
Ci loc fain, Crasma asta!....si cu inimioare :D ma apuca cate-un "dor" sa intru'n ea......chiar daca-i ziuRel di ziua! si pi altii ca mine....deh, ii bine, atat timp cat mai depanam si noi "ceva" din cand in cand:) .... tReaba e ca nu-s tzac-tzac si nici pi "ulei" n-o iau. ... numa' pi ulita cateodata...:-P Ei na! si mie-mi place sa ascult, nu numa' tie, ......lasa, pastreaza "trandafarul" pt. tine si mai dau eu ! Mai, tu esti mai ocupata di cat "fantomica".....cand mai ai timp si di cetit raport, ha? ...e, imi zaci tu pana la Craiun! 8-> na! Da, ghini ai aparut!...ia di colo inimioara ca sa simti! |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Decembrie 2013 11:30 |
||
Flor'cico, lasa nuielusa pt. cosulet, si nu ti mai salta, sau ti-e frig? Iote am apRins focul.....nu in inima,.....mai diparte, ca s-o protejez.....da tat o sa las -cei pt. voi si unu pt. lu Re! ci ti-o pus Mosu' in tzizmulite? mi dai si mie? .... spor la trebi! |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Decembrie 2013 11:43 |
||
Azi e sarbatoare , nu avem voie sa trebaluim Eventual asa....simbolic http://i706.photobucket.com/albums/ww65/kikilina/Semnatura/tumblr_ld5spqdQDa1qcawkto1_500.gif |
||
Rotty Postat pe 6 Decembrie 2013 11:44 |
||
ba, ba nu?!....catel nu papa? Liberul arbitru! uni-i tzacnalu? Miha, mi-o lasat Mosu un shoson rupt la usa :( ....a cui o fi fost oare? daca auzi pi cineva ...il/o trimiti la mine sa-mi zaca uni-i gaura si daca spune drept, i-l dau ti rog fr.! O aparut soaRele la tini? |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Decembrie 2013 11:54 |
||
Numa` ala de-afara cu dintzi si vant....Ala cu zambet....nu-i Cutzu papa desigur ...pui la cuptor (ca de obicei ) si ficatzel de porc....azi. Da si io pap bun , sa stii.... http://2.bp.blogspot.com/_bSr6PVzSTcI/TINFfJDkMgI/AAAAAAAAAdg/XUgzV7Nk6U0/s1600/Kartoffelgratin.jpg ...doar n-o sai dau cartofii lui cutzu... |
||
Rotty Postat pe 6 Decembrie 2013 12:37 |
||
Trandafar, te-am cătat, în cutie raport am lăsat, mă bucur că te-am văzut om mai vb, aici...acolo, când poţi. Pup fetili şi pe Supi! :) |
||
Axl_R Postat pe 6 Decembrie 2013 15:57 |
||
anul asta mosul a manifestat o atitudine ecologista;)) fara nuielusa! fara nuielusa! da cu dorulet |
||
Eugenia_ Postat pe 6 Decembrie 2013 16:44 |
||
Io am primit de la Moş, Speranţă. Prietenii, ştiu. :) | ||
Axl_R Postat pe 6 Decembrie 2013 16:56 |
||
ii bun mosu | ||
Eugenia_ Postat pe 6 Decembrie 2013 16:59 |
||
te-te-te...cand cu nuiaua cand cu -tu! :( Sara! tu, di uni stii? |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Decembrie 2013 17:10 |
||
mi-a soptit o fantomita eu nu maniesc nuiaua, doar pupicul ;;) |
||
Eugenia_ Postat pe 6 Decembrie 2013 17:12 |
||
J'EU | ||
Axl_R Postat pe 6 Decembrie 2013 17:14 |
||
Buna sara. Io am dormit ca mosh_cocolosh | ||
Rotty Postat pe 6 Decembrie 2013 18:55 |
||
suparatule, cu nuiaua is io... (poveste veche..."Cand patruns de sine insusi odihnea cel nepatruns.") sau : La-nceput, pe când fiinţă nu era, nici nefiinţă, Pe când totul era lipsă de viaţă şi voinţă, Când nu s-ascundea nimica, deşi tot era ascuns... Când pătruns de sine însuşi odihnea cel nepătruns. Mai frumosilor, puii mei...cum ati venit voi la...closca ca dragi imi mai sunteti... Li, stiam ca stii ...a fost din suflet, aseara...pe loc eu...recunoaste ca ai asteptat nuiaua ceea fantoma mea iubita sanatate multa si...putere... rotty, scumpo, ce activa esti.... |
||
dor72_ Postat pe 6 Decembrie 2013 23:31 |
||
m'deee! si te-ai tu asa ca o sa "tremur ca varga" ? "esti nuia" dreapta sau indoita? Salut! am alunecat si mi-am julit genunchii, mi-o sarit caciulu di pi cap cand am cazut si l-o luat vantu':( da, ii soaRe! Ei, m-o bandajat.....lasa, trece, is bun di chele!. numai ghini si tie dorulet!....vii cam des la mini da nu ti vad prea des Mai! ai luat florile ce ti le-am dat? lasa, imi zaci tu la anu cand ti intorci!...pana atunci, imi trec juliturile....:( |
||
Fss_ssu Postat pe 7 Decembrie 2013 09:43 |
||
Neata buna ! Supi , ai cruciulitze din leocoplast ? Dor , de dimineata , musai sa fiu activa , ca altfel nu mai papa Supi dulciuletze ...Sa vad care-i reteta zilei... http://img.izismile.com/img/img5/20120124/1000/penguin_gifs_13.gif |
||
Rotty Postat pe 7 Decembrie 2013 09:56 |
||
rugăminte poartă-mă te rog la piept între sânul stâng, mai mic și ăla drept ca pe-o amuletă luată de la Antichități și nu-mi spune ce ai mai purtat la piept în alte dăți. Iv :X :) 'Neaţa! Ninge... |
||
Axl_R Postat pe 7 Decembrie 2013 10:04 |
||
am, da nu pi fata chiar faci ceva bun? hai ca-ti zic io reteta unui tortuloi de ciocolata! da, stii tu mai bine Salut cu bine! soaRele, nu-i pi la tine? sa nu mance nimeni pana viu eu, 'ntales?..... |
||
Fss_ssu Postat pe 7 Decembrie 2013 10:08 |
||
Iote, iegzistă şi Orbu' di MO nu doar oarba de MŞ! | ||
Axl_R Postat pe 7 Decembrie 2013 10:10 |
||
Lasa Supi , ca-ti pun deoparte Finutzo , te invidiez pentru zapada |
||
Rotty Postat pe 7 Decembrie 2013 10:15 |
||
Neata! la mine nu ninge:(... da, viu la tini sa fac omulet di zapada, vrei? :X Mai bine las sa se astearna mai multa, ca sa iasa unu maRe! Numai bine si pt. tine!:* |
||
Fss_ssu Postat pe 7 Decembrie 2013 10:17 |
||
Finutzo , hasaie cioara aia de pe drot ca ma enerveaza Gata , fug la bucatareala |
||
Rotty Postat pe 7 Decembrie 2013 12:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DE CE NU POTI TRAI CU O PERSOANA DE ALTA RELIGIE ¿?¿ | 731 | De la: Eduard_Caloean_1 27 Ianuarie 2016 09:19 |
Oare nu-i place sa fie cu mine?! | 99 | De la: garbo_10179 14 Februarie 2013 17:22 |
Buna | 1 | De la: garbo207167 28 Mai 2011 03:51 |
|
||
hey buna :* | 2 | De la: anaROBERT 6 Ianuarie 2011 14:38 |
ce sa fac???????? | 14 | De la: fleurs_du_mal 22 Noiembrie 2009 11:22 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri