Trandafir moldovenesc, Te-as iubi dar nu-ndraznesc, mai. ![]() |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 15:37 |
||
---|---|---|
Trandafir cu usoara aroma de pogaci.... ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 1 Mai 2012 15:38 |
||
Ziua buna tuturora....zeama de varza avem la meniu? | ||
|
||
jeje2011 Postat pe 1 Mai 2012 15:40 |
||
azi papam trandafari ![]() zeama nu, improvizam daca-i musai. ziua buna! |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 15:42 |
||
![]() ....daaaa sigur!...poate se produce o minune cu tine / cord "deschis" ![]() Dap' ,veniti la mine ca-i racoare....am si aer conditionat(am lasat uscatoru de par in functiune)......am ridicat cortu' sub o salcie 'mpletita... am intis si salteaua....numa bine merg biscuitii. Am apa plata...nu imbata...veniti beti ,daca puteti....este si o balta cu multi broscoi aici....dar sa nu uitati costumu' de baie si vaslele...daaaa? 8-> Muzica ,va aduceti fiecare dupa gusturi si preferinte.... eu joc jocuri / calc...in aer ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 15:42 |
||
![]() Floricico, stii/vrei/faci dulceata de petale de trandafar? ![]() ...ia si de la mine un adaos,te rog fr. ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 15:45 |
||
Am voie da aduc si colacul?...Daca ma scufund ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 1 Mai 2012 15:51 |
||
![]() ![]() vin si eu pe lac, oac, oac ![]() a se intelege, nu pe broscoi il pup |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 15:51 |
||
:-S http://www.youtube.com/watch?v=G9fXbJ1tFIg |
||
Axl_R Postat pe 1 Mai 2012 15:51 |
||
A�i v�zut? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 1 Mai 2012 15:52 |
||
acelasi colac a murit un ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sOQsr_YGzik&feature=related |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 15:53 |
||
Pot sa pescuiesc fara permis? ca vin cu undita si am pofta de o saramura pescareasca.... | ||
jeje2011 Postat pe 1 Mai 2012 15:59 |
||
neee n-avem momeala decat biscuiti si suparici e vegetarian ![]() azi doar dulceata ![]() |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 16:01 |
||
suparatule, da trandafar, asa , pe viu, nu-ti cade bine? ![]() ![]() ![]() fetili, io am deja vreascurile pregatite... ![]() si, ma rog, de unde ai tu racoare, suparatule? ![]() |
||
dor72_ Postat pe 1 Mai 2012 16:02 |
||
http://www.trilulilu.ro/muzica-traditionala/muzica-tiganeasca-colaj-petrecere-kalyi-jag-cig-ny?related_index=9 Ascult �i buc�t�resc... ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 1 Mai 2012 16:02 |
||
El zice ca de la uscatorul de par... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 1 Mai 2012 16:06 |
||
facem si foc de tabara? da ce/cine prajim ![]() |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 16:06 |
||
Mai sunt ni�te firimituri �n frigider din porcu' cela! ![]() |
||
Axl_R Postat pe 1 Mai 2012 16:09 |
||
conteaza? ![]() |
||
dor72_ Postat pe 1 Mai 2012 16:10 |
||
![]() ![]() 011 vino si tu ,dar t'z-aduci rama..... are fiecare responsabiltatea lui.!..tu,numa p(l)escuesti?... ![]() ...dap' tu, de unde ai foc...aiii? ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 16:11 |
||
Rotty bravo!...eu ,tz-am dat poale-n brau sii tu vii cu colaci? ![]() ![]() Crasmaritzo,fii linistita ca porcu' s-o mancat tat'....si am si "returnat" io'....nu stiu voi?! ![]() ...sunt vegetarian/burlac convins.....caut fete fr. si cu tenta poetica ![]() ...(poate ma citeste) dreaq...belea ce sunt! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 16:18 |
||
![]() suparatule, nu cumva ai gresit tenta? ![]() si o fi una politica? ![]() ![]() ![]() si e de rau, tot strigi si tot aduni racoare...ii bai ![]() |
||
dor72_ Postat pe 1 Mai 2012 16:22 |
||
eternu' indragostit de femeia care nu se iegzista ![]() de aia esti matali nacajit ![]() |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 16:24 |
||
Floricico...da-mimie borcanu de dulceata ca le pun eu / biscuiti la fete si le dau cu portia ....ca Dor manaca tot...si mai vrea?! ![]() ...Da, exista si porc la saramura...pt. cine pofteste! ![]() 011...vrei un foc?.....eu nu fumeg.....si nici fetele...! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 16:24 |
||
cu Dor te pui tu, suparatule? ![]() ![]() ![]() crezi ca-i usor de potolit? ![]() si de obicei vreau tot...n-am varianta cu "tot sau nimic"...am doar "TOT" ![]() |
||
dor72_ Postat pe 1 Mai 2012 16:27 |
||
Dorulet scumpo....eu is cu Bacovia... nu cu politica...atat ai dedus? ![]() astai intervalu'-n care am strans....da,s-o risipit...stai fara grija....ce vin servesti? te rog fr! Floricico...nu zace asa...nici nu stii cand primesti invitatie la nunta....vezi?!...o sa zaci ca glumesc....si-ti place "trandafir di la Moldova"?....mie nu.... ![]() Imi plac ,alea Ardelenesti......fetili...daaa! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 16:31 |
||
![]() da unguroiacele sau sasoiacele? vin la nunta! daaaaa ![]() |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 16:36 |
||
servesc ce vin vrei tu...si cui vrei tu ![]() cat despre mine, prefer Grasa de Cotnari ![]() si hai sa-l lasam azi pa Bacovia...nu e pentru o astfel de zi incercam Toparceanu ![]() hai sa vedem http://www.youtube.com/watch?v=8fUTWo88hTY si inca ceva http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ezSD8F5zQqk |
||
dor72_ Postat pe 1 Mai 2012 16:37 |
||
Da bacovianule, la cat e de racoare e la tine nici nu ma asteptam sa fumegi, vroiam sa dau foc la gratar, atat, iar de rame pt undita nu duc lipsa, se gasesc... | ||
jeje2011 Postat pe 1 Mai 2012 16:43 |
||
Ete na! ci'n te pune sa-mi fie Dor ,ha?....eu am tot la indigo ![]() ...nu-ti trebuie tie ,mai mult decat ai!...sunt linistit....am rez. "necunoscuta" ![]() .....de Cotnari X de Toparceanu?...decide-te bre,ca mi-am mintea creatza deja ![]() Laaasa ca stiu care-i vinu si cine-i poetu.....nu te obosi...am rosu de Cotnari,doresti?si poezia o scrii matali ...ai talent ![]() Zi fr.! vine ploaia!.....strang cortu. ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 16:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeia ideala exista??!! | 243 | De la: ameno 28 Iulie 2010 16:02 |
ciorba de perisoare | 9 | De la: Doara 25 Decembrie 2010 09:10 |
Sunt geloasa pe copilul prietenului meu | 256 | De la: Horvat_Claudia_1 5 Decembrie 2013 14:05 |
|
||
religia | 17 | De la: vuvuzela 5 Februarie 2011 17:34 |
INTELECTUALII | 2 | De la: VOIAJOR 30 Martie 2012 19:25 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9