Trandafir moldovenesc, Te-as iubi dar nu-ndraznesc, mai. |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 15:37 |
||
---|---|---|
Trandafir cu usoara aroma de pogaci.... deliciul simtului olfactiv... | ||
Rotty Postat pe 1 Mai 2012 15:38 |
||
Ziua buna tuturora....zeama de varza avem la meniu? | ||
|
||
jeje2011 Postat pe 1 Mai 2012 15:40 |
||
azi papam trandafari zeama nu, improvizam daca-i musai. ziua buna! |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 15:42 |
||
....daaaa sigur!...poate se produce o minune cu tine / cord "deschis" si apari mai des... Dap' ,veniti la mine ca-i racoare....am si aer conditionat(am lasat uscatoru de par in functiune)......am ridicat cortu' sub o salcie 'mpletita... am intis si salteaua....numa bine merg biscuitii. Am apa plata...nu imbata...veniti beti ,daca puteti....este si o balta cu multi broscoi aici....dar sa nu uitati costumu' de baie si vaslele...daaaa? 8-> Muzica ,va aduceti fiecare dupa gusturi si preferinte.... eu joc jocuri / calc...in aer |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 15:42 |
||
Floricico, stii/vrei/faci dulceata de petale de trandafar? ...ia si de la mine un adaos,te rog fr. |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 15:45 |
||
Am voie da aduc si colacul?...Daca ma scufund | ||
Rotty Postat pe 1 Mai 2012 15:51 |
||
am un hamac, un colac si dulceata de cirese amare vin si eu pe lac, oac, oac a se intelege, nu pe broscoi il pup |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 15:51 |
||
:-S http://www.youtube.com/watch?v=G9fXbJ1tFIg |
||
Axl_R Postat pe 1 Mai 2012 15:51 |
||
A�i v�zut? | ||
Axl_R Postat pe 1 Mai 2012 15:52 |
||
acelasi colac a murit un http://www.youtube.com/watch?v=sOQsr_YGzik&feature=related |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 15:53 |
||
Pot sa pescuiesc fara permis? ca vin cu undita si am pofta de o saramura pescareasca.... | ||
jeje2011 Postat pe 1 Mai 2012 15:59 |
||
neee n-avem momeala decat biscuiti si suparici e vegetarian azi doar dulceata |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 16:01 |
||
suparatule, da trandafar, asa , pe viu, nu-ti cade bine? fetili, io am deja vreascurile pregatite... si, ma rog, de unde ai tu racoare, suparatule? |
||
dor72_ Postat pe 1 Mai 2012 16:02 |
||
http://www.trilulilu.ro/muzica-traditionala/muzica-tiganeasca-colaj-petrecere-kalyi-jag-cig-ny?related_index=9 Ascult �i buc�t�resc... �i |
||
Axl_R Postat pe 1 Mai 2012 16:02 |
||
El zice ca de la uscatorul de par... ...da eu cred ca a lasat usa la frigider deschisa | ||
Rotty Postat pe 1 Mai 2012 16:06 |
||
facem si foc de tabara? da ce/cine prajim | ||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 16:06 |
||
Mai sunt ni�te firimituri �n frigider din porcu' cela! | ||
Axl_R Postat pe 1 Mai 2012 16:09 |
||
conteaza? | ||
dor72_ Postat pe 1 Mai 2012 16:10 |
||
..dap' de-o luna si ceva tot strig de Dor....si strang racoare...tu acu pricepu-i ?...nu-i tarziu Mai/viu ...stiu,stiu,laaaaaasa pacalelile..la anu' cand o mai fi... daa? 011 vino si tu ,dar t'z-aduci rama..... are fiecare responsabiltatea lui.!..tu,numa p(l)escuesti?... ...dap' tu, de unde ai foc...aiii? |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 16:11 |
||
Rotty bravo!...eu ,tz-am dat poale-n brau sii tu vii cu colaci? Conteaza cine se frige ,daaaa!....nu stiai? Crasmaritzo,fii linistita ca porcu' s-o mancat tat'....si am si "returnat" io'....nu stiu voi?! ...sunt vegetarian/burlac convins.....caut fete fr. si cu tenta poetica ...(poate ma citeste) dreaq...belea ce sunt! |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 16:18 |
||
suparatule, nu cumva ai gresit tenta? si o fi una politica? si e de rau, tot strigi si tot aduni racoare...ii bai |
||
dor72_ Postat pe 1 Mai 2012 16:22 |
||
eternu' indragostit de femeia care nu se iegzista de aia esti matali nacajit |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 16:24 |
||
Floricico...da-mimie borcanu de dulceata ca le pun eu / biscuiti la fete si le dau cu portia ....ca Dor manaca tot...si mai vrea?! ...Da, exista si porc la saramura...pt. cine pofteste! 011...vrei un foc?.....eu nu fumeg.....si nici fetele...! |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 16:24 |
||
cu Dor te pui tu, suparatule? crezi ca-i usor de potolit? si de obicei vreau tot...n-am varianta cu "tot sau nimic"...am doar "TOT" |
||
dor72_ Postat pe 1 Mai 2012 16:27 |
||
Dorulet scumpo....eu is cu Bacovia... nu cu politica...atat ai dedus? astai intervalu'-n care am strans....da,s-o risipit...stai fara grija....ce vin servesti? te rog fr! Floricico...nu zace asa...nici nu stii cand primesti invitatie la nunta....vezi?!...o sa zaci ca glumesc....si-ti place "trandafir di la Moldova"?....mie nu.... Imi plac ,alea Ardelenesti......fetili...daaa! |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 16:31 |
||
da unguroiacele sau sasoiacele? vin la nunta! daaaaa |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Mai 2012 16:36 |
||
servesc ce vin vrei tu...si cui vrei tu cat despre mine, prefer Grasa de Cotnari si hai sa-l lasam azi pa Bacovia...nu e pentru o astfel de zi incercam Toparceanu hai sa vedem http://www.youtube.com/watch?v=8fUTWo88hTY si inca ceva http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ezSD8F5zQqk |
||
dor72_ Postat pe 1 Mai 2012 16:37 |
||
Da bacovianule, la cat e de racoare e la tine nici nu ma asteptam sa fumegi, vroiam sa dau foc la gratar, atat, iar de rame pt undita nu duc lipsa, se gasesc... | ||
jeje2011 Postat pe 1 Mai 2012 16:43 |
||
Ete na! ci'n te pune sa-mi fie Dor ,ha?....eu am tot la indigo ...nu-ti trebuie tie ,mai mult decat ai!...sunt linistit....am rez. "necunoscuta" .....de Cotnari X de Toparceanu?...decide-te bre,ca mi-am mintea creatza deja Laaasa ca stiu care-i vinu si cine-i poetu.....nu te obosi...am rosu de Cotnari,doresti?si poezia o scrii matali ...ai talent Zi fr.! vine ploaia!.....strang cortu. |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 16:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Prietena la 15 ani? | 24 | De la: garbo789 24 Noiembrie 2014 22:10 |
De ce se insoara barbatii? | 86 | De la: garbo265966 6 Iulie 2012 23:14 |
raspuns | 20 | De la: mcrinelam 25 August 2009 19:33 |
|
||
Chatul pentru un barbat casatorit | 399 | De la: dor72 12 Iunie 2011 19:14 |
relatie intre o pestoaica si un geaman | 139 | De la: fleur_de_lis 7 Octombrie 2009 16:34 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri