Stre(he)che=t�un? ![]() |
||
Axl_R Postat pe 11 Mai 2012 22:42 |
||
---|---|---|
No uite...acum si clatite... ![]() ![]() Da...streche=taun...dupa cum stiu eu ![]() |
||
Rotty Postat pe 11 Mai 2012 22:43 |
||
da...da...sigur....esti pica(n)t ...cu ce or fi gresit saracele paste ca sa le tavalesti cu o bericioaica ???!!! ![]() Axl....arunca peste gard o clatita.....in miez de noapte ???!!! ioiiiiiiii la dreaq a venit vara ![]() |
||
|
||
ladyDY Postat pe 11 Mai 2012 22:46 |
||
Streche=taun ...pai ce taun iese dintr-o matza care mananca pitzza cu ardei iute,breeee?...nu stranuta? STRECHEA II STREHEche....na ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 11 Mai 2012 22:49 |
||
...si e de rau de te apuca... ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 11 Mai 2012 22:52 |
||
![]() F bine c-o venit! Fusti�e, c�ldur�, soare, flori.... ![]() |
||
Axl_R Postat pe 11 Mai 2012 22:55 |
||
Rotty ...o dat strechea in el!!! ![]() lasa pastreaza pentru tine..pe mine ma lesina ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 11 Mai 2012 22:57 |
||
Nu-i de ...ghini...doar sa te afli in crasma....ca de nu cu stranutu ramai ![]() ...ai mancat pana la urma?....hai sa bem ceva fin...poate ne serveste crasmarita... poate apare Jeny....ea ii spetzialista in Finetzuri.... ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 11 Mai 2012 22:58 |
||
Aha, io nu-s. Ghini. Paaaa! ![]() |
||
Axl_R Postat pe 11 Mai 2012 22:59 |
||
Axl...ia te uite ce zice dumnealui.... ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 11 Mai 2012 23:04 |
||
De la macaroane i se trage.. ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 11 Mai 2012 23:06 |
||
o fi...no fi de ghini sa fii in crasma.....io tot nu ma dau dusa.....si poti sporovai cat oi vre'....motanul tau in sus.. in jos.....iote ce-ti zic io...ca lady alta nu este...ai inteles????....mai bine zi asa ca motanul tau o luat-o in freza de la lady..... ![]() |
||
ladyDY Postat pe 11 Mai 2012 23:10 |
||
Nu m� pricep la fine�uri. ![]() ![]() NB! ![]() ![]() ![]() S� v� juca�i mumos! ![]() |
||
Axl_R Postat pe 11 Mai 2012 23:12 |
||
NB ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 11 Mai 2012 23:14 |
||
NB! ....motanu' meu nui frezor....el numa coafeaza pisoaicele....da a ta ii aristocrata?..... ca el / alea nu le alege ![]() ...da o sarit din slip in mlastina....ce sa-ti zic......crezi ca eu nam..ha? ... |
||
Fss_ssu Postat pe 11 Mai 2012 23:21 |
||
NB ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 11 Mai 2012 23:25 |
||
o fi cumva finantist !!! cica el numai asa din cand in gand ...coafeaza... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 11 Mai 2012 23:29 |
||
Noapte bunicica! ....si eu merg la somn....m-am molipsit ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 11 Mai 2012 23:30 |
||
noapte buna !!! somnorosilor .. ![]() |
||
ladyDY Postat pe 11 Mai 2012 23:32 |
||
Ete na...materialistelor....da o smotoceal/scarmanata/si fugarita c'iare ![]() ...al meu ii Logofat hat! hat! ![]() Nu se smiorcaie ca-i tund mustatile....serios ....ma simte cand vb. serios...ma cunoaste din priviri...s-o zbugheste cand vreau sa-l imperechez cu" aristocrate" ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 11 Mai 2012 23:35 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gata joaca.....la somn!!!..nu de alta, dar lady sigur imi da trezirea la ora 6.... ![]() mai io ti-am raspuns...dar tu ....nema...ai uitat??? |
||
ladyDY Postat pe 11 Mai 2012 23:40 |
||
Noapte bunicica si tie si lu' pilu'.... ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 11 Mai 2012 23:45 |
||
Sara! �mi place Patricia Kaas, v� las o melodie... http://www.youtube.com/watch?v=LI_hJReJxCI |
||
Axl_R Postat pe 12 Mai 2012 20:55 |
||
![]() Sara!....da Patricia gateste bine am auzit...tu, ai auzit? ...ce se poate servi la ...we di Daddy ? ....ha? |
||
Fss_ssu Postat pe 12 Mai 2012 22:40 |
||
tot suntem la crasma hai sa va mai destind un pik..si serviti o portie de ras ..... Un b�rbat avea o aventur� de c��iva ani cu o italianc�. �ntr-o sear�, femeia i-a m�rturisit c� e �ns�rcinat�. Nedorind s�-�i distrug� reputa�ia sau c�snicia, acesta i-a propus femeii o sum� mare de bani pentru a pleca �n Italia s� nasc� �n secret. Dac� era de acord s� r�m�n� �n Italia �i s� creasc� acolo copilul, el i-a promis c�-i va acorda sprijinul financiar p�n� c�nd copilul va �mplini 18 ani. Femeia a acceptat, dar a �ntrebat cum va �ti el c�nd se va na�te copilul. Pentru a men�ine discre�ia, el i-a spus s�-i trimit� o carte po�tal� pe spatele c�reia s� scrie ,,Spaghete". La primirea acesteia, el se va ocupa de pensia alimentar� a copilului. �ntr-o zi, dup� aproximativ 9 luni, c�nd b�rbatul s-a �ntors de la lucru, so�ia l-a �nt�mpinat confuz� : - Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte po�tal� extrem de ciudat�. - Ah, d�-mi-o doar, ��i voi explica mai t�rziu despre ce e vorba. So�ia, ascult�toare, i-a �nm�nat cartea po�tal�. El a citit-o, s-a f�cut tot alb �i a le�inat. Pe cartea po�tal� scria : ,,Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu oua, dou� f�r�. Trimite mai mult sos !!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 12 Mai 2012 22:48 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() Supi, am friptur� rece. Vrei? Sau spaghete? ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 12 Mai 2012 22:53 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 12 Mai 2012 22:55 |
||
Daaaa.ce sa-ti zic?....ai vazut tu dreaq fugind?....eu nu ![]() dar sper sa nu devin ![]() ...eu zaceam de PASte cu sos bre nici de Spa...cum le zice...nici de macaroane...Lady.....asa aratau aseara....dar erau bune rau si cu mult sos.....aviz barbatilor!....nu lasati femeile insarcinate ca mancati...... ![]() Rose ...ar merge un vinisor rosior daca se poate...am servit masa....Multumesc fr.! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 12 Mai 2012 23:10 |
||
da...da....si ce ma rog ai servit de cere un vinisor rosior ?....pana imi vei spune....noapte buna !!! ![]() |
||
ladyDY Postat pe 12 Mai 2012 23:37 |
||
M`neata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 13 Mai 2012 09:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despartire dureroasa | 7 | De la: tutankhamon 17 Decembrie 2009 00:33 |
La intrebarea generala | 43 | De la: Laura_M 27 Septembrie 2010 21:06 |
Loc pentru citate | 157 | De la: Sarikiz 21 Februarie 2013 17:07 |
|
||
+fiica adolescenta insarcinata | 275 | De la: elisabeta_boia 15 Mai 2011 22:43 |
Poveste | 5 | De la: eu_geminy 25 Noiembrie 2011 03:51 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9