Nea�a! Sup�rici, scz! Dum nu m-o l�sat la Cr�m� Vroia sm�nt�na! Io s� nu m� usture arsura, el s� m� scape nu de usturime, de sm�nt�n�. |
||
Axl_R Postat pe 13 Mai 2012 09:53 |
||
---|---|---|
Ziua buna , e cineva pe aci? Am gatat socata si e numa buna...la o cafea de seara ma inscriu si eu ca pana maine sunt la serv | ||
jeje2011 Postat pe 13 Mai 2012 17:30 |
||
http://www.trilulilu.ro/muzica-manele/o-seara-frumoasa-x-8-ptr-tine-d-1 Al Bano & Romina Power |
||
|
||
Axl_R Postat pe 13 Mai 2012 19:58 |
||
Sara! Da ce-ai facut de te-ai ars in halu asta?...ai facut plaja la umbra,bree? Pai cum sa nu-i placa lu' Dum smantana....ce credeai,c-o lasa ravasita asa aiurea ?...ghini tz-o facut....:) Felicita,la-la-la....da mana-n coa....nu-mi plac ...is prea imbatraniti...manelele nici atat....Bleah!...mai bine desene.... Nu dati ...va rog fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Mai 2012 20:09 |
||
Am mancat clatite cu urda si marar....mamaaaa! ...bune rau...o sa te tin minte.....! Da, mi-o facut putine....o zas ca nu tine mararu prea mult...se rareste si chiar s-o terminat Crasmarito,ai facut frisca?.... |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Mai 2012 20:13 |
||
Moooama ce de placinte.... Cu de care varza?.....mai tu ma faci sa ma mut in Ardeal.....serios Lady ,am mancat aseara o....ceva bun,nu-ti spun ca esti chiulangioaica si am baut bere... vinisor rosu ,nu mi-o dat.... da o mers Sara fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Mai 2012 20:44 |
||
Da...gusturile nu se discuta ...scz. ...precum calu' (stirb) de dar Da te tin minte... si mor de nu-mi dai reteta ceia cu ....varza! |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Mai 2012 20:47 |
||
Varz� c�lit� cu mult cimbru. Re�eta sose�te, minteni. Sau mut�-te! |
||
Axl_R Postat pe 13 Mai 2012 21:04 |
||
Eh Rose!...de-as fi sa fiu cum am fost,as mai sti sa fiu cum sunt?....ma plac asa si mi-e bine cum sunt :*....@};- |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Mai 2012 21:12 |
||
Buna seara A mai ramas si pentru mine un colt de placinta..? Supi, nu te mai complexa ca esti minunat |
||
Rotty Postat pe 13 Mai 2012 21:19 |
||
Mai sunt! Dar nu mai am sm�nt�n� Dex. Supi, las� sup�reala! Poate te plac �i io. f�r�... |
||
Axl_R Postat pe 13 Mai 2012 21:23 |
||
Rotty ....nu pup ca stranut nu-s complexat...dar nu mai pot sa fiu COPIL...na ce vreti?.....cand eram, aveam de toate placintele...acu' tre sa cer...na! Si nici cu varza n-am mancat.... |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Mai 2012 21:31 |
||
Bune si fara smantana Da de beut ce bem? Eu am sampanie la rece... vrea cineva? | ||
Rotty Postat pe 13 Mai 2012 22:02 |
||
Ce se sarbatoreste? | ||
jeje2011 Postat pe 13 Mai 2012 22:05 |
||
Azi se sarbatoreste aici "Ziua mamelor". Si ca sa fiu in ton cu societatea, Doresc tuturor mamicilor numai bine si sanatate | ||
Rotty Postat pe 13 Mai 2012 22:09 |
||
Dau si eu o sampanie fara alcol pt mamele care alapteaza | ||
jeje2011 Postat pe 13 Mai 2012 22:17 |
||
Rotty...merge,da nu mult ca se suie de se urca / unde nu trebe si ma confunda lumea pe alte topice,de-mi face reclama 'nbetzivitului / urma.... Dap tu esti mama in fiecare zi o sarbatoresti X nu?... Jeje...mai bine sa nu stii motivul....tu ia si serveste-te si simte cat de placut este sa te autoservesti la crasma...si sa nu pleci fara sa lasi ciubuc...ase merge aici |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Mai 2012 22:18 |
||
mamaaaaaaaaaa ce de bunataturi !!! daca stau la rand mai apuc ceva ???? io am adus placinta cu branza si stafide....daca aveti sampanie, aduc si piscoturi !!! nu sunt chiulangioaica.....am avut treburi si musafiri!!! sunt franta de oboseala |
||
ladyDY Postat pe 13 Mai 2012 22:22 |
||
Ce vrei sa zici Supi?...Nu am moaca de mama??? Oi fi eu mai sprintara dar....sunt mamica.....Si nu,nu bem mult ,ca maine e deja Luni si o luam de la capat... Lady vreau un piscot la sampanie...eu am capsuni |
||
Rotty Postat pe 13 Mai 2012 22:24 |
||
Pai da bine bre asa fara motiv nu beu ca mi se amesteca gindurile si nu-stiu ce iese...iar de ciubuc si acadele nu ducem lipsa. Ia fara nr fara nr | ||
jeje2011 Postat pe 13 Mai 2012 22:29 |
||
...hai ca te cred...dar bn. ai venit Cotu si piscotu, labele si botu ha! ma asteptam io ca vine Lady fara pilu'....neee! da vreau si eu placinta cu stafide....da sa nu fie resturi.... |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Mai 2012 22:29 |
||
Dap' Rotty io zaceam taman ca esti mama si la copii si la catei si la pisici si la arici si la.....unde sa mai zic da ESTI MAMAAA ! ghini?...nu cum vrei tu.... Mananca tu toate piscopturile... |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Mai 2012 22:34 |
||
Printre pahare si platouri ma ajutati sa-mi botez si eu pisicutele? | ||
jeje2011 Postat pe 13 Mai 2012 22:35 |
||
pe... piscoturi nu pui boticul....iar la placinte inainte!!! cu ravase sau fara revase o vrei??? | ||
ladyDY Postat pe 13 Mai 2012 22:39 |
||
Supi...ia si tu o muscatura din piscotul meu... Jeje...ia sa vedem....cate sunt,ce culoare si baieti....fetitze... |
||
Rotty Postat pe 13 Mai 2012 22:39 |
||
te-as ajuta....dar nu stiu cum as putea sa o fac.....este starea si impulsul de moment !! cand mi-am vazut prima data pilu' scos dintr-o pungulita de cadouri micuta ....micuta...si alba cu ochi albastri primul cuvant a fost printesa, lady....asa ca ....vezi nu este greu... | ||
ladyDY Postat pe 13 Mai 2012 22:45 |
||
Eu asa i-am botezat pe Blaky si Linda.... Rotty si Schnuri au avut nume....predestinate | ||
Rotty Postat pe 13 Mai 2012 22:49 |
||
Multumesc pt. tot...m-am ghiftuit si mi s-o facut si somn....maine la trebi! Noapte bunicica! |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Mai 2012 23:04 |
||
4 fete , neagra, tigrata, una neagra cu pete albe, una amestec de tigrat cu pete albe si negre si un baiat alb cu trei pete mici negre | ||
jeje2011 Postat pe 13 Mai 2012 23:07 |
||
Somn usor suparici si spor la trebi maine, eu sunt la trebi deja | ||
jeje2011 Postat pe 13 Mai 2012 23:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Madalina Manole, fata cu parul de foc a plecat dintre noi! | 263 | De la: lala_cri 23 Iulie 2010 09:56 |
Sf.Andrei | 46 | De la: matza_blanda 31 Octombrie 2011 19:45 |
Sunt o viitoare mamica singura | 161 | De la: garbo_12064 8 Aprilie 2013 23:57 |
|
||
beneficiile drojdiei de bere... | 7 | De la: iulia__ 22 Iulie 2009 10:17 |
pe barbatii ii unesc minciunile,nesimtirea,faptul de a profita de femei,dar probleme politice nu sunt in stare sa le rezolve chiar daca la conducere sunt barbati | 1 | De la: ingerasulluptator 2 Ianuarie 2012 21:58 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri