Vrei s�-mi g�te�ti? Mam����, nu mai g�tesc...! | ||
Axl_R Postat pe 15 Mai 2012 13:05 |
||
---|---|---|
Sa imi pastrati si mie ceva bun pe deseara ca acum merg la munca... Sa avem o dupaamiaza frumoasa... |
||
Rotty Postat pe 15 Mai 2012 13:43 |
||
De la: heartbit, la data 2012-05-15 12:23:51acum ma provoci sa iti gatesc eu chef-ule... nu intelegi ca fata n-are chef de peste... si ca nu suporta mirosul de peste... !!!! si un peste care n-are aroma, miros, de peste... nu e peste, e.... gigolo !!!!! eu, de ex., mananc si peste crud... doar cu lamie, sa-l "coaca" un pic.... ! eu zic sa te inscri oricum ca chef... ce, roze e cobai... ???? |
||
|
||
barboneli Postat pe 15 Mai 2012 15:15 |
||
Rotty p�trunjelu' ajunge? |
||
Axl_R Postat pe 15 Mai 2012 15:17 |
||
...Da, ma(i)rar nu pui? leustean,urzaci,cimbru,piper,menta, aspirina......facem experiment, tre' sa iasa ceva....no? ...la mine miroase deja a ars...! Dap' ce gatesti? Ciocolata calda ai? Are Lady sigur.... |
||
Fss_ssu Postat pe 15 Mai 2012 18:05 |
||
S-o ars becul! Na... Aspirina ceia-i di_vin�! Vrei un suc de soc? S� te r�core�ti... |
||
Axl_R Postat pe 15 Mai 2012 19:30 |
||
Ascult http://www.youtube.com/watch?v=QSxLwfpVb8k Remember the days we used to share Remember the time when I was there I believed every single word you said Just like a child I lost my head I didn't care if it was day or night I just wanted to have you by my side The moon went up, the sun went down But you were still around... |
||
Axl_R Postat pe 15 Mai 2012 19:43 |
||
O facut reactie inversata cu urzacile? Soc?....X shoc? |
||
Fss_ssu Postat pe 15 Mai 2012 20:09 |
||
Cum vrei matali. | ||
Axl_R Postat pe 15 Mai 2012 20:14 |
||
razi tu razi...'HARAP ALB'......chiar am ciocolata de ''CASA'' .... si...... o ciocolata FIERBINTEEEE... | ||
ladyDY Postat pe 15 Mai 2012 20:16 |
||
Sara Lady! ...abia asteptam sa apari si sa confirmi....eu am miros finn...dap' o servesti singura? mie nu-mi dai?..... Rose dulcetica di soc ii faina daca-mi dai te Shoc nu fac nici daca iau piramidon dapai daca beau ciocolata calda....tu Lady vrei sa ma frigi ha?...hoatzo ce te stiu |
||
Fss_ssu Postat pe 15 Mai 2012 20:22 |
||
seara buna !!! la capitolul ''miros finn''...nu ma intreci...garantata!!! asa un pikut pe limba.... ca de hoata...ce sa zic....poate in alta lumea....imi erai partener !!! | ||
ladyDY Postat pe 15 Mai 2012 20:28 |
||
Auuuch! ��i dau m�i, dac�-i fain�. Iar vrei s� iei ceva, ce nu este! Cum s� faci �oc la ceva care nu iegzist�? |
||
Axl_R Postat pe 15 Mai 2012 20:33 |
||
Apai daca ai cu vreo doujdeani mai mult ca mine....cum sa te intrec....intuiesc eu orecum ceva finn ...da nu intru in competitie.....mi-e ...ai vrea matali! ...pe urma dai vina pe matza....lasa ca stiu eu... Rose...exista orisice pe lumea asta...numa' sa vrei:sa cauti/faci/spui/dregi/....da"iegzista" si poama si soc si dulceata de-amandoua Auuuuch ce?...te-ai lovit? |
||
Fss_ssu Postat pe 15 Mai 2012 20:46 |
||
Vb de Piramidon. Auuuch! Nu m-am lovit, a�a tare. �tiu....dar nu dreg. |
||
Axl_R Postat pe 15 Mai 2012 20:51 |
||
hehehehe...cu asta te nasti...sa nu zici ca iti este frica !!! de lady...este o mica printesa....si mai stiu ca-ti place !!! | ||
ladyDY Postat pe 15 Mai 2012 21:09 |
||
Cred ca Lady se indoapa ghini si apare si zace: ...am avut musafiiiiri?! calica Dap' ce mai ai tu bun / aici , crasmarito?....ca sa adorm repede/ ceva? |
||
Fss_ssu Postat pe 15 Mai 2012 21:10 |
||
iote! ...nici n-am terminat bine s-o aparut... nu mie frica decat de ghiare.....in rest am coada Apropo / bune: ai incercat sa te joci cu ea si sa o faci sa prinda viteza in jurul cozii? razi de lesini....mai bine nu! |
||
Fss_ssu Postat pe 15 Mai 2012 21:14 |
||
mai lady este o sclifosita.....acuma s-a ascuns.....parca stie ca o vorbesti de ghini!!! ia zi un vinisor rosuuuu....de casa ti-ar placea???/ ia de aici... si sa fii sanatos la minte, trup, suflet si la punga gros!!! neeeeee.......ii pretentioasa.......ai vrea tu....doar sa ma zgaraie.... |
||
ladyDY Postat pe 15 Mai 2012 21:15 |
||
Buna seara Am venit sa mananc patrunjelul | ||
Rotty Postat pe 15 Mai 2012 21:16 |
||
Un c�ntec de leag�n �i un ceai de soc. Rotty, io �ntrebam dac�-i destul p�trunjel pe pitioac�? |
||
Axl_R Postat pe 15 Mai 2012 21:16 |
||
E exact cat trebe Si buuuun..... Mama ce obosita is.... | ||
Rotty Postat pe 15 Mai 2012 21:27 |
||
nu-mi dau pace ochii.... o seara placuta!!! | ||
ladyDY Postat pe 15 Mai 2012 21:31 |
||
Sara Rotty! ia o floare,...lasa patrunjelu'... Lady nu pleca, somnoroaso.... multumesc pt. vinisor dar nu pot bea decat fiert...is racit cobza....scot flacari nu alta...poate al'data...dar mesic! Ce te faceai daca pilu tau avea numa coada si ghiare? Noapte bunicica ! |
||
Fss_ssu Postat pe 15 Mai 2012 21:37 |
||
Multam Stai ca iti fac un ceai fierbinte ....cu intaritor NB Lady... |
||
Rotty Postat pe 15 Mai 2012 21:48 |
||
Da unde ati disparut toti ??? Ma duc si eu la somn ca e tarziu... NB la toti... Am stins lumina si nu trantesc usa ca e de guma... |
||
Rotty Postat pe 15 Mai 2012 22:42 |
||
Rotty, io am probleme cu pijamaua! NB! Somn u�or! BUUMMMMM! Am tr�ntit-o IO! |
||
Axl_R Postat pe 15 Mai 2012 22:46 |
||
Rotty, multumesc pt. ceai....n-o tranti saraca....asa! Noapte bunicica! Rose Noapte bunicica!...sa n-o mai trantesti ca o scot de tot.... si ramai fara usa.... ......vrei Crasma NON STOP? Ciubuc |
||
Fss_ssu Postat pe 15 Mai 2012 23:17 |
||
O dimineata frumoasa la toti Matinala cum sunt,am facut cafeaua si ceiutzul pentru somnorici As face azi o socata dar aici deabia acum infloreste socul....prin varfuri .......Nu ma var catarandu-ma prin tufe... | ||
Rotty Postat pe 16 Mai 2012 07:50 |
||
Ciubuc... Bun� ziua! Rotty, un �nt�ritor f�r� ceai se poa? Restu' am... |
||
Axl_R Postat pe 16 Mai 2012 13:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Amantele....in triunghiul conjugal! | 271 | De la: Mihrimah 18 Octombrie 2014 08:14 |
de ce toata lumea se gandeste doar la agatat si la casatorie? Mi se pare o tampenie..probabil ca este chestie de inteligenta,pt ca atata ii duce capul | 54 | De la: ingerasulluptator 27 Noiembrie 2012 08:26 |
Dar mai exista rusine in ziua de azi mai ales la voi femeile??? | 25 | De la: estela 30 Mai 2010 02:39 |
|
||
Cum ne dam seama daca suntem iubete sau nu!!! | 27 | De la: tutankhamon 25 Octombrie 2009 00:21 |
de ce inseala barbatii si te jignesc | 4 | De la: mariana39 7 Iulie 2009 15:40 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri