Mul�am fain! Na, io fug la trebi...disear� Spor �i dor! |
||
Axl_R Postat pe 27 Mai 2012 11:19 |
||
---|---|---|
pai venim la crasma sa ne aducem de mancare si beutura???!!! eiii lasaaaa.....imi aduc cotlete de porc la tava...cu cartofi noi...prajituri neeeee...sa aduca suparici...si un vin alb...este bine????...si de no fi bine...tot aia este !!! buna dimineata !!!! |
||
ladyDY Postat pe 27 Mai 2012 11:20 |
||
Neata Lady ....pai io voiam sa fac pulpa de miel la cuptor deseara,da lui crasmarutza nu-i place...asa ca diversificam meniul ...masa se serveste la Restaurant ... Ax...spor la trebi |
||
|
||
Rotty Postat pe 27 Mai 2012 11:32 |
||
Ziua Buna! cu soare viu....! Lady scumpo, am pregatit un meniu special, de sta matza-n coada'...zac? Iote !...Trompa de ielefant / pe bune....ai mancat vre-o data? Si ....un demisec alb, de nu se mai trezesc nici printesele Rotty , Merci'! stii tu pt. ci! Crasmarito ...tu gazda buna ...vezi sa nu apari / luna.....ca atunci ... Va pupacesc pe tate'..../ rand bre! zi fr. ...mie imi place Bacovia ,ma uda lioarca |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Mai 2012 13:23 |
||
Supi....sa imi pastrezi si mie o portiuca sa gust .Acum tre sa fug la scarbici... | ||
Rotty Postat pe 27 Mai 2012 13:42 |
||
trompa de elefant!!! ca sa stea mata-n coada...intai manaci tu....si apoi om vedea....io ti-am zis de prajituri si cand colo...vii cu trompa de elefant!! da ceee...azinoapte ai fost in Africa dupa branconj de elefanti???!!! sigurrrr...ca daa...ai vrut sa ne faci surpriza ...te astept cu prajituri...bomboane....ia sa te vad ce gusturi ai....ca pana acum m-am lamurit!!! |
||
ladyDY Postat pe 27 Mai 2012 15:34 |
||
Bre, iar vrei Vaslui? Am z�s, nu-s lunatic�! Percepi? | ||
Axl_R Postat pe 27 Mai 2012 18:04 |
||
Da , iote...am adus prajituri Porcusori mistreti se chiama, din cicolata ,...fara colti si fara coada.....leam mancat io / drum in coa'....na...si Raffaello...atata am adus ....ghini? ma primiti si pe mini? Rose ce ai vazut tu frumos la Vaslui de tot amintesti atat? Sa nu zaci de batalie ,ca fug in transee si nu ma vezi pana maine... Seara fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Mai 2012 19:21 |
||
Iegzact...b�t�lia! Depinde �ns� care-i tab�ra! |
||
Axl_R Postat pe 27 Mai 2012 19:56 |
||
Buna seara... Nu e nimeni? ....Si io am adus prajitura cu crema si jele de capsuni.... | ||
Rotty Postat pe 27 Mai 2012 21:33 |
||
cum sa nu fie, prezent! buna prajitura, se primeste! inghetata cu vanilie si caramel vrea cineva? rotty si maine lucrezi? |
||
garbo010448 Postat pe 27 Mai 2012 22:18 |
||
Da,lucrez de dimineata.....asta inseamna desteptarea la 4 si jumatate... ...mersic pentru inghetata... |
||
Rotty Postat pe 27 Mai 2012 22:24 |
||
vai de mine... somnic usor atunci! vroiam sa-ti spun ca am telepatie cu pisica mea, vorbesc cu ai mei pe internet si de cate ori ii intreb de ea apare! cel putin asa imi place mie sa cred. pupici, noapte buna! |
||
garbo010448 Postat pe 27 Mai 2012 22:33 |
||
Noapte buna si tie ...deja am atipit la tv ..... | ||
Rotty Postat pe 27 Mai 2012 23:00 |
||
hmmm,toata ziua ati mancat,ati baut,ati stat la povesti iar eu....fusei la munca...Sa va fie de bine. | ||
printesa_jo Postat pe 27 Mai 2012 23:09 |
||
Multumim , printesa! ....servesti si tu un pahar cu vin?....alb X rosu? Rotty, fugi in pat Noapte bunicica! |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Mai 2012 23:21 |
||
credeam ca numai eu bantui!!! noapte buna frumosilor | ||
ladyDY Postat pe 27 Mai 2012 23:27 |
||
suparatu...multumesc dar....sunt antialcool.O citronada as fi insa tocmai buna cat mai bantui pe aci.Noapte buna celor care au plecat spre lumea viselor. | ||
printesa_jo Postat pe 27 Mai 2012 23:32 |
||
Anti ce?....pai,esti in crasma scumpo! ...aici se srveste.... cool Iote!...nici matza nu ...Lady iombire, te-am asteptat tata' zaua cu prajituri faiiine ....ghini ca n-ai venit ...am mancat io' =))....ha! ...maine ii randu tau....dar sa nu astepti sa lipsesc io/.... 'ntzales? |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Mai 2012 23:49 |
||
o portie de ''cool'' e perfecta. | ||
printesa_jo Postat pe 27 Mai 2012 23:51 |
||
sigur...nu lipsesc.....da ciocolata nu vrei???? prajituri nema.....am avut treaba...printre picaturi mai si invat...ca deh maine nu'i poimaine si trebuie sa dau examen.... mama ei de viata!!! si... cand vezi in jurul tau pitiflenderi cu "n" diplome siiii.... | ||
ladyDY Postat pe 27 Mai 2012 23:55 |
||
Dap' cine are carte are parte....acu' sa n-ai si tu pretentie prea mare ....eu iti urez de pe acum: spor la reusite si reusite la examene... da tot faci prajituri ....da matza la mine ca am io grija de ea..... | ||
Fss_ssu Postat pe 28 Mai 2012 00:32 |
||
Buna dimineata ! Am venit sa fac cafeaua pe cand va treziti.... Beau si eu una si fug la treaba O saptamana frumoasa la toata lumea... |
||
Rotty Postat pe 28 Mai 2012 05:32 |
||
�i ceaiu' meu? Un pic lipse�te oama �i-i uitat� Nu-i bai, �mi fac singur�! Plou�...plou�.... |
||
Axl_R Postat pe 28 Mai 2012 08:16 |
||
http://www.trilulilu.ro/colectie/rock/still-got-the-blues-for-you-3 | ||
Axl_R Postat pe 28 Mai 2012 09:30 |
||
'neata si de la mine....Azi e rost de ploaie....in continuare... | ||
printesa_jo Postat pe 28 Mai 2012 09:48 |
||
M'neata! si la mine ii soare Rotty la caf(t)eluta am venit si io' .... mersic! si tie o saptamana cum ti-o doresti! Rose, ploaia face bine si la tine si la mine=))..... ce va tot plangeti atat? ...lasati picaturile sa curga-n voie ....na! o zi senina sa aveti ! Printeso si la tine ploua?.....lasa ca trece noru cela' ....vine si Sorinel ? Zi fr |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Mai 2012 10:12 |
||
Aha..adic� vb la plural. De unde �tii matali, ce-mi face mie bine? | ||
Axl_R Postat pe 28 Mai 2012 20:55 |
||
Crasmaritzo,scuze pentru ceai azi dimineata... ma grabeam rau la lucru... | ||
Rotty Postat pe 28 Mai 2012 21:10 |
||
Seara buna ! la toti | ||
Rotty Postat pe 28 Mai 2012 21:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce se mai intampla prin Moldova?? | 28 | De la: Iryna_Iry 10 Ianuarie 2013 21:10 |
Ce este mai important : sa avem grija de copiii nostri sau sa plecam la munca in strainatate ? | 82 | De la: Argentina_Malcea_1 28 Mai 2014 11:55 |
credeti in terapia cu muzica?este psihoterapia un remediu la problemele oamenilor? | 113 | De la: anisoaraf 18 Martie 2010 16:04 |
|
||
ce inseamna daca visezi sarpe cobra | 15 | De la: fleurdelis 2 Septembrie 2010 00:13 |
S� fie femeia un mister...? | 81 | De la: fleurdelis 20 Martie 2010 10:02 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri