Ai perfecta dreptate! Se imbina profesionalul cu personalul si ma zapaceste. Chiar el mi-a spus Mai demult, intr-una dintre predicile lui, ca la birou nu trebuie sa-ti faci prieteni, iar el exact Asa se comporta cu mine. Sa nu mai zic de nenumaratele dati cand m-a facut naive, lipsita de experienta si mult prea boema si credula si incepe sa ma certe. Asta pe de-o parte, deoarece Mai sunt si datile cand ma inghesuie la usa, sau prin spatele vreunui dulap si ma ai in brate. Trece de la o extrema la alta. de la parintele protector, la seful hartuitor. Ma intriga si rare-mi doresc sa stiu ce-i in minted lui! De asemenea, pe langa seful meu, Mai am inca 3 collegiate care se bags-n seama cu mine, si de fiecare data aproape cand ma vede razand sau glumind cu ei, fie vine dupa si ma pride-n brate, fie Zice ca pierd vremea si am Pune sa fac cine site ce task-uri. Sa fie vorba de gelozie?! Sau de spiritul lui destul de competitive? |
||
garbo_943 Postat pe 22 Iunie 2012 20:35 |
||
---|---|---|
la intrebarea asta numa un sef, 1,90, care urmeaza sa plece in strainatate si dragalaseste o subalterna cu 1,60 m in inaltime, poate raspunde.... | ||
Eugenia_ Postat pe 22 Iunie 2012 20:42 |
||
Uneori lucrurile care par foarte simple sunt cele mai complicate.... | ||
|
||
garbo_943 Postat pe 22 Iunie 2012 20:48 |
||
In cazul asta tre' sa fii fata desteapta si sa rezisti! Iti doresc sa plece cat mai repede in strainatate si sa nu mai ai parte ever de asa cineva! | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 22 Iunie 2012 21:02 |
||
se marseaza pe ultimii 100 de m....la sportivi | ||
Eugenia_ Postat pe 22 Iunie 2012 21:06 |
||
eugenia, fata mea, ce cauti tu p-aci, pe langa sef? | ||
dor72_ Postat pe 23 Iunie 2012 00:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Care este diferenta intre o relatie de prietenie si una de dragoste? | 104 | De la: anisoaraf 7 Decembrie 2009 16:20 |
IMPORTANT PT FIECARE DINTRE VOI | 8 | De la: tutankhamon 4 Octombrie 2009 13:43 |
invitatie SPEED DATING | 1 | De la: speed_date 3 Octombrie 2009 19:57 |
|
||
iubire sau prietenie?!!??! | 44 | De la: barbie 7 Martie 2012 09:08 |
Indragostita de chirurg...cat poate fii de rau? | 38 | De la: LadyLove 16 August 2015 16:17 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural