Buna ziua , pentru cine se pricepe , apropo de credite , in 2007 am contactat un credit cu dobanda variabila la BCR , la inceput rata a fost de 320 ron , pe urma 350 , dupa inca un timp 370 , ieri am fost la banca sa iau un grafic de rambursare si un extras de cont , am vazut cu stupoare ca rata era de 434 lei , eu stiam ca rata era de 370 dar datorita faptului ca ramasesem in urma cu platile nu mai stiam exact cat e rata si nici nu am fost notificata acasa despre eventualele mariri , asa ca tot plateam dar nu mai reuseam sa ajung la zero . Intr-o discutie cu cineva mai avizat am fost avertizata ca exista niste dedesupturi nu tocmai ortodoxe sa le spun asa de care bancile uzeaza , pe langa faptul ca multi oameni nefiind in domeniu, cum de altfel este si cazul meu , nu sesizeaza si atunci ne trezim ca platim , si platim , si platim , ni se pune in fata faptul ca am semnat un contract prin care din pacate banca are cele mai multe drepturi , ....dreptul de a majora dobanda , dreptul de a nu ne notifica pentru schimbarile pe care le face , dreptul de a ne pune sechestru pe bunuri , samd. Cerand un extras de cont ma asteptam sa gasesc acolo si valorile in procente a dobanzilor aplicate precum si data cand acestea au fost majorate , desi variabil inseamna in sus si in jos dobanzile se duc mereu in sus din pacate pentru noi si ce mare fericire pentru banci ... Ce ar trebui sa fac , ca sa obtin un istoric al contului , dar mai explicit si mai pe intelesul meu , in care sa fie specificat cum spuneam , procentele dobanzilor aplicate , perioada in care au fost aplicate , si orice modificare care se regaseste in cuantumul ratei |
pandora Postat pe 10 Martie 2012 11:09 |
---|
Toate nelamuririle tale se vor rezolva printr-o cerere depusa la banca,solicitand toate detaliile referitoare la creditul contractat. Vor fi obligati ca in maxim 30 zile, sa-ti comunice un raspuns. |
Vesnic_Tanara Postat pe 25 Martie 2012 22:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
a doua casatorie | 35 | De la: garbo020185 14 Iulie 2009 20:35 |
Un sfat va rog ... | 8 | De la: Lara777 22 Septembrie 2015 23:04 |
ma iubeste sau nu? | 31 | De la: politistul 26 Mai 2010 07:34 |
|
||
relatia extraconjugala | 6 | De la: 15 Iunie 2012 05:15 |
minciuni,infidelitate | 107 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:37 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice